Jippi!

Äntligen ser man ett slut på lidandet! Ja är på bättringsvägen, gött gött gött... =)
Kan inte längre avsky tisdagar, vilket ja brukar göra...men just den här tisdagen så är de säsongsstart för mina två favvo program-Ugly Betty och desperata fruarna...hihi kommer sitta bänkad framför teven varje tisdag nu!

Igår kväll kröp ja ner under filten i soffan medans Jonas bakade scones åt oss =) de var det ända jag var sugen på på grund av förkylningen och han ställde så snäll upp att fixa det...världens snällaste är vad han är!
Efter att ha blivit propp mätt oss scones och en riktigt stor kopp med te så kolla vi på kung fu panda, jonas har velat kolla på den hur länge som helst och ja måste säga att den var fruktansvärt bra!! Min nya favorit film, skratta så ja trodde ja skulle dö =)

Nu ska ja ut oc ta en cigg och sen kolla lite på tv:n (igen, känns som man inte gör något annat när man är sjuk) och sen laga någon god middag...tänkte testa något nytt som ja aldrig gjort men testa hos min far för nån vecka sen...får väl se om de är ätbart haha!



Sjuk fortfarande!

Usch, de finns nästan inget värre än att vara förkyld! Borde finnas någon super medicin som tar botar på en gång!
Måste säga att ja hatar att vara själv hemma, sjuk, hungrig och trött är inget roligt samband de heller....borde göra lite mat snart men har ju ingen lust att äta =( Nåja de löser sig tids nog...men de känns riktigt jobbigt att vara sjuk från jobbet...vill jobba trots att ja inte tycker om att gå upp på morgonen, men de är fasen så mycket bättre än att vara sjuk!!

Igår kväll somnade Jonas som vanligt till filmen...haha de slår nästan aldrig fel! Så han får nog kolla på slutet senare idag :p 21 är en film ja kan rekomendera =) riktigt bra faktiskt...inte vad ja hade väntart mig men som sagt rolig och bra!

Måste bara skryta om bowlingkvällen i lördags...jag kom tvåa!!! Hahaha inte illa, inte illa :p Brukar nästan alltid komma bland dom sista men den här gången va de ju inte hela gänget som var ute, alltså jag, två tjejer till och typ tio killar så de är väl inte så konstigt...hehe. Kvällen var riktigt underhållande, jag ida, räkan och jonas var de som åkte till alingsås...en riktig par kväll som sluta i massa fylla och roliga skratt...dessutom skämde nog nästan alla ut oss på något vis...nåja de va väl inte så farligt men någon tappa klotet, någon fick inte iväg det, någon spela på fel bana och någon (vid namn räkan) sjöng för hela tåget hem...hahhaa!!

nä nu ska ja hoppa ner i ett varmt bad så att nästäppan kanske släpper någon gång!










Som ni ser här, så flaxade räkan och sjöng för hela tåget...lite töntigt mer så jäkla kul!


Sjuk sjuk sjuk!

Blä är de ända ja kan säga för hur ja känner mig mentalt och fysiskt just nu! Helgen började riktigt bra, med strålande väder och en planerad lördag med vänner (vilket oxå blev så, men skriver om de imorrn) och nu sitter men här sjuk som en nöt och väntar på att pojken ska komma tillbaka hemma. Vi har hyrt en film till som sägs vara riktigt bra, men just när vi tryckte på PLAY så ringer hans bror och behövde ha skjuts hem efter en weekend med jobbet i tyskland....
Hehehe nu kom han in genom dörren-de gick snabbt...ska kolla på filmen nu och krya på mig tills imorgon!

Skriver om gårdagens bowling tabbar och höjdpunkter imorgon då ja känner mer för att sitta med datorn i knät,  just nu vll ja bara krypa ner under filten!
Pease and out!


Lördag!

Åh kom just hem från jobbet....är helt mör i hela kroppen...varit en jobbig dag med massa tunga uppgifter =(

Igår kväll blev de en lugn fredagkväll med en hyrfilm och älsklingen i soffan...till de hade vi bakat en hallon/blåbärspaj och vanlijsås-mmmm vad gott! De är de positiva med att jobba tidigt, att man får en ensam kväll med killen =)

Ikväll ska de bowlas som aldrig förr...jag, jonas, räkan och ida ska till alingsås och erövra våra egna egon och försöka att inte skäma ut oss på banan...råkar ju alltid bli lite fulla och tappa klotet åt alla möjliga håll :p haha! 

Nu ska ja chatta klart med mikaela så vi får lite saker bestämda inför vår resa...den kan komma att hända lite tidigare än väntat, vilket gör mig otroligt närvös och förväntansfull. Problemet ligger väl i att vi vill hyra ut lägenheten under tiden, känns onödigt att låta den stå i några månader  och kosta oss massa pengra, den är ju tyvärr rätt dyr att ha stående.
Men men de märker vi, hur som helst så kommer ja att slippa större delar av vintern, beroende på när vi drar! Jag jublar eftersom ja hater kyla mer än något annat i hela världen, nå ja förutom sprutor i alla fall!

Laddar upp lite bilder imorgon frå bowlingen...så får vi se hur det går =)


fredag!

Gött, har nyss vaknat...blev en riktig sovmorgon...men som vanligt blir man väckt av att jobbet ringer...jaja mer arbete för helgen blev det.
Satt i soffan nyss i pyjamas byxor och jonas t-shirt då de ringer på dörren...och när ja öppnar är de massa utlänska killar som står där-tänkte bara jaha nu dör jag! (de har nämligen varit mycket inbrott här den sista tiden och polaker som har stannat bilar för att "tvinga folka att köpa deras smycken", då är de väl lättare att bara råna dom) men han presentera sig så artigt och sa att han skulle installera bredband-ja jäklar de hade jag glömt av!! Hehe as pinsammt ju, sitter helt sleten och skulle just förbereda mig för att hoppa in i duschen...får nog vänta med de ett tag :p
Oj nu kommer de in fler folk, känns lite konstigt att folk kommer och går som dom vill i min lägenhet när man är ensam hemma =(

Hitta äntligen mina balbilder =) kul kul!






En fruktansvärt rolig tid med alla aktiviteter så som brännbollen, karnevalen,
bonnarundan, stadsrundan, bellmanfrukosten, studenten och självklart balen!
Något som alla borde uppleva =)

Donken...

Japp då har ännu en dag passerat för oss! Kom nyss hem, har ju jobbat som vanligt... Men idag hann ja inte enst ut ur lokalerna innan min telefon ringde....de var min älskade lille bror Nick ♥   Han sa att han, tobbe o co var på mc donalds här i vårgårda, dom skulle ner till göteborg och övernatta oss vännen stefan...dom ska gå på naturhistoriska museumet imorgon...ja hänger troligen med eftersom ja är ledig hela dagen imorrn-göööööt! 
Haha satt och jäklades med B-kändisen Stefan inne på mc donald..han har ju bivit en riktig rikskändis på tv4 skaraborg...han är ju med i Colorexreklamen :p  Alltid lika kul att jäklas med honom, hihi!

Nu sitter vi i soffan och kollar på super komedin White chick, helt sinnes sjuk ju =) älskar att den store
svarta killen (minns aldig vad han heter tyvärr) alltid får så knäppa roller...åhh har ju hjärnsläpp så kommer fasen inte på vad han heter eller vad han har varit med i för filmer tidigare...de är ju hur många som helst ju!

Nää nu ska ja lägga undan datorn för kvällen och mysa med min darlig lite...han måste ju lägga sig snart =(
Skriver några rader i morgon :p Nattinatti!

                                  ♥  Världens Mysigaste Misse ♥

Saknar min Frans, han brukade väcka mig på morgonen med sitt spinnande och
mjuka päls-vill ha honom tillbaka! Får nog åka och sno honom hos bror min men
de känns ju så dumt pga min och Jonas kommande resa =( Älskar den katten!

Mardröm!

Fy fasen säger ja bara! Efter att Jonas åkte till jobbet i morse somnade jag om som en stock...riktigt gött...men drömde världens mardröm! Den va så verklig och obehaglig att ja vaknade i panik-satte mig upp i sängen och skrek, de har ja aldrig varit med om tidigare!
Som ni flesta vet som läser denna blogg så kämpar min mor mot olika åkommor som kan innebärda slutet på hennes liv...är livrädd att de värsa ska hända. Men i drömmen hade hon just vunnit över sjukdommen och skulle fira med att komma o hälsa på mig i seychellerna...men hennes plan kraschade och hon dog! Hade troligen gråtit i sömnen för när ja vakna hade ja torkade tårar på kinderna :(
När ja äntligen förstod att de bara var en dröm ringde ja mamma och de va sååå härligt att höra hennes röst!!
Efter de hoppa ja in i duschen och sen tog ja en cigg på balkonen, solen värmde väldigt skönt må ja säga så ja tar nog och går till jobbet idag ist för att cykla...riktigt gött väder ju =)
Fick lönebeskedet i brevlådan nyss, fick 2500 mer än väntat så de går direkt till sprkassan för resan, hihi. Jonas är nästan lika förväntansfull som mig nu men igår tröttna han nästan när ja sökte på google på seychellerna...vilka underbara bilder och texter ja såg/läste...mmm ön Mahé Island-here I come!!

Nä nu ska ja tjöta med Linda en stund sen kolla på tv, laga mat, göra mig iordning och sen ta en långpromenad inna jobbet...fattar inte hur ja ska hinna men men man får raska på lite :p


Mina underbara småsyskon när dom var på besök hos mig förra veckan, flickan på bilden heter Stella och är helgrym...hon tog luren från min mor förut och sa att hon ville sova  här....mm vad söt hon är!

Hon älskar att greja med mina smycken och rota i mina lådor :p

Linda ♥ Jonas

Jupp då sitter man ner gosad i soffan med älsklingen efter en go tacomåltid! Mmm så gott!

Kollar på idol...måste erkänna att den nya jurin har tagit fram mycket bättre urval och röser iår...dessutom är dom
inte ett gäng "mediakåta" nördar som bara är ute efter att deltagarna ska vara fotomodeller med snygga kläder. Tycker de är toppen att dom har tagit med en storvuxen tjej vid namn loulou (stavas nog inte så) hon har ju en röst som får en att rysa!! dessutom skickar dom inte ut folk med huvudet först om dom är över 25år...de är ju trotsallt ett familjeprogram så varför kan inte äldre vara, säger bara att den nya jurin är bäst!! Trots att bruden inte tillför så mycket, de är ju killarna som bestämmer :p haha

Skrev för någon dag sedan att ja fått erbjudande att åka till Seychellena i ett par månader...pratade med jonas om det och han tyckte inte allst att de lät som någon bra idé, sa han med en bestämd röst!
Blev lite ställd och irriterad för att ja inte "får" uppfylla en dröm...men insåg att hade de varit ombyta roller så hade ja inte velat släppa iväg min kille till en ö utanför afrika och inte veta hur många månader han skulle vara borta.
Efter en stund frågar jag om han vill följa med och till svar får jag: Jag tänker inte mocka häst skit i månader så glöm det!
hihi han är för söt, min uppgift är ju att ha hand om ridturer för turister...men han vägrar lyssna....
Men jag med min briljanta och oklandriga hjärna vet ju att jonas älskar sitt jobb och hatar att gå runt utan sysselsättning, nämligen att snickra och pilla med massa saker...så ja har troligen fixat jobb åt honom oxå!
Så ja berätta det för honom, visa bild på de som skulle göras (byta tak, bygga boxar m.m) på stallet och visa bilder från ön...så nu är de till 80% säkert att vi åker, båda två!! Yeeessssssss!yeeeessssyesss!! Det de hänger på är om vi får visum men de är nästan säkert de oxå! Fatta vad coolt, jag och min älskade Pojkvän tillsammans på en ö utanför afrika.....mmm kommer bli hårt arbete men massa sol, fest och hästar...de ja älskar!! Dessutom kommer de bli riktigt kul att få umgås med mikaela, var ju så länge sen och ja saknar henne!!

Nee nu ska ja heja på min favvo i idol...ja o jonas har slagit vad om vems val kommer komma längst =)


Känner mig lika lycklig och förväntansfull som den dagen ja tog studenten!

Linda Jonas

Helt slut!

Ghaaaa! Såger ja bara, är grymt slut...har varit en fruktansvärt påfrestande dag på jobbet....kom nyss hem och kommer nog somna i knät här på jonas!
Förutom att ja har sprungit mellan olika avdelningar, fått massa olika och annorlunda arbetsuppgifter
så har ja suttit vak (man sitter vid en människas säng i livets slutskede) ett tag ikväll...måste säga att de var lite läskigt ...man sitter där och tänker, små pratar och kollar att andningen är jämn och helt plötsligt inser man att människan återigen har inlett ett andningsuppehåll! Då kan ja säga att man känner sig liten och varje sekund känns som en evighet..........och så plötsligt.....så kommer en stark inandning igen.-då känner man sig inte stor för omvärden kan ja säga!

Annars förutom att ha jobbat, lagat mat, duschat coh hjälpt bror min med sin pokerhemsida har ja inte gjort allst mycket...men nu är de ändå dax att borsta tänderna och lägga mig o sova...kommer aldrig orka upp imorgon annars =( 



ta mig tusan oxå!

Satan vad ja är taggad...ha ännu en gång talat med min vän mikaela, som för tillfället bor i Seychellerna tills hon känner att hon vill bli vuxen och binda sig! Och ännu en gång har ja blivit erbjuden att komma och bo hos henne i hennes hus och jobba med hästarna och stallet under några månader! Jippi, äntligen känner ja att ja borde göra de, finns ju inget som himdrar mig, inget fast jobb, inga studier eller en egen familj...förutom min lilla älskade Jonas! Har inte rikgit bestämt mig pågrund av den enorma summa de handlar om och den långa tidne ja får vara ifrån min andra hälft...men han får väl i komma och hälsa på :p



nu kom han äntligen hem så ska tala med honom om detta-önska mig lycka till =)















(ovanstående bilder är tagna av mikaela, och hennes vänner där dom bor)

Hon beskriver de som att himlen är en plats på jorden och av hennes bilder att döma kan ja inte annat än att hålla med henne!

fruktsallad och film!

Nu är de återigen en söndagskväll då man har slöat och har ångest över att det är måndag imorrn och en hel vecka ligger framför ens fötter! Men är riktigt glad över att ja startar den med min Jonas... Insåg tidigare idag att vi är så mycket mer än tillsammans och bor ihop, vi är två omogna töntar som bara älskar att driva med varandra hela tiden =) Hehe för hur ofta får man sin pojkvän att göra en kullerbyta i köket...haha måste säga att han får mig att le konstant hela tiden!

Har just varit i affären och köpt massa god frukt, ska göra en supergod fruktsallad och sätta oss under filten nu men en gammal go film =)

Måste hålla med alla som säger att "världen är bra liten". I affären förut träffa ja en gammal vän som ja inte träffat på några månader på grund av att han flytta till Stockholm...och helt plötsligt befinner sig här ett par veckor :p riktigt läskigt må ja säga!

(detta inlägg skrev jag igår kväll, dock laddades de upp idag pga errorn som drabba nätet igår)


Söndag!

Japp idag är de söndag och solen skiner så de bara sprudlar av sommarkänslor!! Hur gött som helst, ja o min babe ska ut o ta en långpromenad alldeles strax =)

Gårdagen var helt underbar hos min far...även då sken solen så de blev en heldag i trädgården och massa god mat =) mums :p de blev en hel del bus och springande med farfars små älskade hundar och massa hoppande på trampollinen som lilla sara tvinga upp mig på :p

Senare på kvällen då vi kom hem bestämde ja mig för att hoppa över oktoberfestivalen med tjejerna, orkade inte att sitta i en bil mer för dagen....riktigt rastlös och tråkigt....så ja stanna här hemma och gick på kompisens inflyttningsfest ist =) blev väldigt trevligt må ja säga!

Tänkte försöka baka en evighets kaka någon dag framöver, hur coolt vore inte de?











Hihi, har ni sett något så statiskt hår tidigare?

Hahaha! Kom runt hörnet och fick se den här synen =) fasen vad go hon är i mina skor :p

Sist men inte minst...min älskade Jonas!!


på väg till far!

Japp, efter en hektisk start på dagen har vi äntligen startat den långa bilfärden mot Tjörn! Känns inte allst kul, blir ju så rastlös....men som tur är tog ja med mig datorn, hjälper väl lite iaf. Men de är värt det, alltid lika kul att träffa familjen där nere, dessutom kommer ju farfar och compani oxå =)

Igår var min mors födelsedag så det blev lite prenter och en sväng ut på kinaresturangen =) riktigt mysigt att vi var hemma och mig och jonas i år...nice nice!

nä nu tänkte ja titta upp från datorn och kolla vart vi är i detta avlånga land :p hehe, nää ärligt ska ja va så tråkig att ja ska spela lie schack....

Denna bilden hitta ja på en gammal skiva igår när ja leta efter balbilderna....hehe de är avslutningsdagen i nian...fasen vad små vi var!




Skriver mer senare, eller imorgon...beror på hur sent vi kommer hem...ska ju iväg till oktoberfestivalen i skara ikväll oxå...usch massa bil åkande ju....

Sömnlös :(

Åh de har varit en av de värsta nätterna i mitt liv inatt!! För de första har de varit svinkallt, måste nog sätta på alla element igen =( känns ju nästan som de är vinter ju! För de andra har ja haft så ont i hela kroppen att ja inte kunnat ligga ner, och för de tredje måste ja nog byta plats på väckarklockan-låg och kolla på den nonstop hela jäkla nattten! Åh hasde inte ork att gå upp och vända på den så ja får väl skylla mig själv....
Jaja nå vad gjorde jag igår nu då? Jag, Linda och Jonas åkte till lidköping, gjorde de ja skulle och sen åkte vi en sväng till suzanne =) riktigt kul att träffa henne igen...självklart gick vi och tog en fika i stan oxå...de är ju ett måste =)
Sen gick jag och jonas en sväng, bland annat till körskolan för att hämta ut pengarna för alla körlektioner ja inte tog...måste ju ha dem nu när ja ska åka till lysekil på intensivkurs =) Sen gick  vi till bagarn och köpte massa gott fika bröd till kvällen, jonas familj kom förbi och umgicks lite =) när vi ändå var ute och körde en sväng åkte vi förbi min mor, var ute och lekte med barnen en bra stund...vilken energi dom små liven har...hehe körde ju slut på mig :p
Jonas verkade oxå trivas, han hitta ju en "liten rolig leksak" som han kalla det i garaget...han blev som små ungarna på crossen :D Kunde ju inte motstå att  även svänga förbi min sandrabello...hihi blev ju en heldag med människorna som betyder mest för mig. Kommer bli riktigt skönt när mor och familjen flyttar närmare, då kan de inte bli bättre, hoppas bara dom hittar ett hus snart =)

Nu ska ja iväg till expert och framkalla lite snygga bilder ja tagit...ska nog köpa ett par ramar så ja får upp dom idag innan älsklingen kommer hem =) hihi....

Skriver lite senare troligtvis.....tjoho så länge :p

AJAJ!

Ajjjjjjjjj! Det är väl de ända ja kan säga för att beskvriva hur ont jag har i min rygg! Gjorde illa mig på jobbet förut...men inte helt utan att det förde något gott med sig...räddade en tant från att fara i golvet och kanske bryta något. Tycker de  är så synd om de gamla vi har i samhället, blir dem sjuka eller bryter något i deras små kroppar så tar de så låååång tid innan de läker och blir bra-om de över huvudtafet blir bra igen =( jaja så nu sitter ja här i soffan med Linda som är och hälsar på och tjötar skit, får väl se om jag kan ta mig upp ur sängen imorgon utan hjälp då vi ska till lidköping. Ska dit och göra något som inte är allst så kul men kommer bli riktigt snyggt om några månader...hehe ni får mobba mig hur mycket ni vill, men jävlar vad de kommer bli bra sen =)

Idag har ja förövrigt inte gjort något särskilt innan ja börja jobba kvällskiftet...jag blev i och för sig så rastlös att jag bestämde mig för att bli lite nyttig, så ja hellde ut min cocacola och tog en timmes lång promenad innan ja gick på mitt skift =) gött gött måste ja säga =) ska göra de varje dag nu-iaf när ryggvärken har gått över...typiskt!


Måste säga att ja saknat alla mina vänner i stan, att bara gå och ta en fika ibland (som vi gjorde iof varje dag :p ) och tjöta skit känns lite av en lyx just nu. Säger inte att ja vantrivs här för de gör ja verkligen inte...älskar min lägenhet, mina vänner här och tillvaro med Jonas och det underbara vi har tillsammans...något som kommer växa sig ännu starkare och vackrare för varje dag =)  men det som "fattas" är min närhet till familjen och de andra vännerna  som man växt upp tillsammans med...men nu när man får körkortet snart (förhoppningsvis) så är de ju inte längre någon krånglig tågresa eller några långa sträckor som skiljer en åt!

Jaja nu ska ja skvallra om allt mellan himmel och jord med min lilla Linda! (hehe låter som om man är schitzofren när man heter likadant som vännen :p )


En väldigt gammal bild på min och Linda =)


INBROTT!

Mohaha idag har ja varit en styg flicka!! Jag har gjort inbrott i killens tvillingsbror Linus lägenhet...hihi smög omkring trots att de inte va någon annan där =) Rörde runt lite och la saker där dom inte skulle va som i badrumsspegeln, i sängen, på tven och i köket...hehe kom på efteråt när ja hade gått att ja borde tagit en sko av varje par och tagit med till oss (bor typ 800m längre bort) hehe då hade han verkligen fått flippen....men tydligen fick han de ändå :p Linus ringde och fråga om de va vi men sa: hur ska vi ha kunnat komma in? öhöh....ja hade blivit galen om någon varit hos mig o jonas...nästintill förbannad tror ja till och med att ja hade blivit :p
Nog tjötat om de...va nyss i lampafärren och kika på en lampa, men hittade två såklart och kunde inte bestämma mig vilken ja skulle ha så ja får nog tänka på de tills imorgon...håller ju på och gör om hela inredningen i sovrummet, de har blivit så sjukt snyggt..lägger upp nån bild nr ja bestämt mig vilken lampa ja ska belysa allt med! Nu ska ja duscha och göra mig klar för kvällen =)


Här ser ni Linus när han håller på och latchar runt med sitt gips för någon vecka sen!
(hihi han ser lite smått galen ut här)



11 September!

Ännu en dag efter jobbet och ännu en dag med tankar som far runt i huvudet på mig....det är ju nine-eleven idag, den dag då tusentals människor miste sitt liv för sju år sedan...även dagen fem år sedan Anna Lindh blev mördad av någon jäkel som skyller på en inre röst som drev honom till att knivhugga den kvinnan!
Kan inte riktigt förstå att det är såå himla stor uppståndelse över att en massa personer omkom för sju år sedan i U.S.A, de lät kankse dumt..klart ja fattar och även att ja tycker de är obehagligt de som hände World trade center men varför är det ingen "Big Deal" när hundratals människor dör  varje vecka tilloch med dagar ibland i fattigare länder p.g.a självmordsbomber, inbördeskrig, dåligt vatten eller naturens krafter!! Varför är det ingen som hedrar dem och tänder massa ljus, har tv-sädningar och låter världsberömda politiker visa och uttrycka sin/sina medkänslor för dom offren? Är dom mindre värda eller betyder helt enkelt U.S.A:s befolkning mer för omvärlden?

Nu får ni absolut inte tro att ja inte tycker mer eller mindre om något folkslag,fattiga, rika eller liknande...tycker bara att det blir en så stor uppståndelse så fort något händer med U.S.A. Varför är vi inte intresserade av vad som händer nere i mellanöstern, iran, irak, eller något land i Afrika? Kan de bero på att det inte påverkar våran ekonomi, våra elektriska prylar eller vårt klädmode av vad som händer där...är de därför vi inte visar det i tv?
Ojoj nu blev de massa frågor och dumma antydanden men det är ialla fall några av tankarna som far omkring i huvudet på mig just nu...de är flytten till den här mindre stan som fått mig lugnare och mer tankfull på omvärlden...i vilken ja ska ut och luffa omkring i så att man får se den med egna ögon =)


Riktigt fin "dikt"! Dessutom får strålkastarna (nere till vänster) mig att rysa.


Men den här bilden får mig nästan att tappa hakan! Kan inte tänka mig vilken fruktansvärd
syn dessa människor måste möt för att i stället bestämma sig för att det är bättre att hoppa
ut ur en skyskrapa....




Nu kommer Jonas hem vilken minut som helst...ska gå ut och ta en cigg och sen laga någon god mat...sen ska vi fortsätta med den nya inredningen i sovrummet....kanske gör att man skingrar tankarna lite grann och kan hoppa ner i soffan med min sötnos och något gott klockan nio och kolla på "Vem kan slå philip och fredrik"   Älskar att ha honom i närheten!!


världens gång...

Mmm sitter i soffan och har just ätit en god måtid...vilket var välbehövligt efter en lång dags jobb. Idag var första gången i mitt liv som jag "träffa" en avliden person...på något vis såg hon mer fridfull och vacker ut än när hon var i livets slutskede. Så nu sitter jag här i soffan medans ovädret öser ner fruktansvärda mängder regn och hagel så billarmen går igång utanför och tänker...döden är nog inte så hemsk som ja tidigare tyckt...iaf inte om man får somna in i lugn och ro, då är det nog skönt att slippa all värk och ledsamheter.

Nu sken solen fram helt plötsligt...de är konstigt hur naturen och naturenskrafter har sin egna lilla gång...som sätter så starka spår i oss!
 
                                           
                                                                                  Min underbara livskamrat!

lördag

nu är de  ördag igen men igår va de fredag-nää hää? Vi bestämde oss för att vara barnvakt åt min guldklimp så vi spela lite sällskapsspel och kolla på film och myste ner oss i soffan, han somna i mitt knä tillslut....såååå sött :p Längtar allt tills man får en egen liten knatte men först ska ja fixa jobb och jonas bygga ett hus-höhö....väntar nog inte tilldess iaf :p

Idag vakna vi av att nick sprang omkring i sovrummet och kittla oss halv nio, vi var tydligen inget roligt sälskap när vi sov....shit, fattar inte att dom kan ha såå otroligt mycket energi!! Efter frukosten åkte vi ut till Jonas föräldrar och kikade på den lilla söta kattungen...nick lekte nog med honom någon timme iaf innan han tröttna och blev hungrig så nu är det tacotajm...jonas och nicken ska skära grönsaker medans ja steker och dukar fram.....fast de beror väl på om man får min nikoncamera ur händerna på lillungen...ny världsfotografen....tar kort på allt och inget :p lägger upp lite bilder som han tagit imogon....för nu ska ja äta och sen åka till vara och festa med mina små älsklingar, sandra a, sandra h och tobbe :p kisses and hugs!!


Pandaklubben?

Sitter i min lugna värld i soffan med laptopen i knät och surfar runt, lite hit, lite dit....och så plingar de på dörren!
Två små söta flickor med hjälmarna på sne står där med sina hund ögon och viskar lie svagt-vill du vara
med och stödja oss i Pandaklubben?  Så sött av dem...fick dåligt samvete då ja hade stängt dörren om mig och satt mig till rätta igen....lycka till alla barn där ute som är med i pandaklubben och liknande projekt som jultidningen....måste vara svårt och kräfas mycket mod :D

Nå nu ska ja göra ett IQ test och sen vänta på min babe...måste kolla med honom om han har lust att vara barnvakt med mig ikväll åt min underbara lilla nick =) eller om han planerat något annat för helgen....


Världens roligaste och sötase unge!

äntligen fredag!

Åh vad gött...är ledig idag plus att det är fredag :D Kan ju inte bli så mycket bättre :p
Nu ska ja krypa ner under en filt i soffan och kolla på tv en stund...sen cyklar ja nog iväg med kaffe och några kärleksmums till jonas, han jobbar ensam på bygget idag så kan ju va trevligt med lite sällskap på rasten :D

Skriver lite senare när jajag har lite tid över....kisses and hugs!



Åh vad ja vill ha tillbaka de varma sommarkvällarna då man kunde sitta på vår balkong och äta något gott och ta ett glas vin....


tihi!

Hihi min lilla älskade pojkvän sitter vid min sida här i soffan och är så inne i tv:n att han inte märker att ja stirrar stint på honom medans han skrattar åt famljen simpsons hys...hehe så sött :D nää nu ska ja mobba honom lite så han går och gör mat åt mig...igår orka ingen av oss så vi gick till kinan ist...mmmmm så gott :D



hehe som när ja tog den här bilden...då smög ja mig på honom medans han sjöng med i sterion och åt glass på våran balkong...hehe vad ja är elak :D

Deprimerande!!!!

Kul jul eller inte....åh blev som jag hade på känn...jobbet ringde kvart över sju i morse och fråga om ja kunde joobba idag, jag svarade visst när då? Nja för en kvart sen helst!   hehe jaja de va bara att gå upp och hoppa in i duschen så man vakna till...slö som ja är på morgonen...men ska inte klaga....de är ju pengar =)
Jobbade dock bara ett kort pass idag så ja slutade halv två...då kommer vi till de deprimerande....gatubelysningen var tänd i hela stan! Fatta, klockan två, mitt på dagen....min första tanke va-helvete nu kommer mörkret och kylan! Men som sandra brukar säga för att trösta mig....se de mysiga i det....hoppa ner i soffan under en filt med massa täända ljus och en bra film =) mmm nästan så ja längtar :p



Gatlycktorna lyer inte bara upp i höst mörkret utan man kan även ta gryma kort...som ja gjorde här förra veckan =)

På väg!

Japp nu är ja på väg till jobbet...ska jobba kväll för första gången på den nya avdelningen...de blir spännande...or not...
Idag har ja inte gjort så mycket, degat framför tv:n och lagat mat åt min babe som kom hem på lunchen...gött gött. Har iof oxå kollat runt på olika intensiv kurser för körkortet som ja borde tagit för länge sen...men men nu är ja iaf på G med det :) men så länge så är de bara att hoppa upp på cykeln och trampa iväg...hoppas regnet håller sig borta bara :p


jobbat hela dan!

Åh andra dagen på den nya avdelningen på jobbet...va roligare idag men dagen kändes otroligt låååånng!
Men dagen har ändå varit toppen...samåkte med pojkvännen både dit och hem, känns rikitgt skönt när man för en gångs skull jobbar samma tider...finns knappt något bättre än att  gå upp tillsammans och sen sjunga (så falskt och vakert bara vi kan) någon låt på radion...haha idiotiskt roligt!!
Nä nu ska ja kolla på tv hade ja tänkt...jonas är ju iväg och säljer den gammla bilen nu. Sen ´får ja nog ta och ringa lilla suzanne...hon fyller ju år idag =)




  min underbara Frans!  
  hihi min lilla mini fisk  :p
 blev typ galen av den lilla fisken :(
 blev riktigt mörkt när vår utflykt var över =)
 Grabben numbero ONE!
        

äntligen!

Äntligen har vår nya dator kommit! Vad ja har väntat...men de var värt det för den är super snygg!!

Har skrivit två jättelånga inlägg idag men på grund av att internetet cpar så dog de innan ja han ladda upp dem! Så nu orkar ja inte skriva mer ä vad ja gjort de närmsta dagarna.
i onsdags till torsdags var ja o min pojkvän i borås...shoppa loss som tokar, ja klipptew mig och färga håret så nu är ja brunett :p sen sskulle vi ta in på hotel men vi fastna hos syrran så vi stanna där och kola film o laga super god mat :) sen på fredagen kidnappade vi min vän sandra..slängde in henne i i bilen med ögonbindel....körde henne till min systers lägenhet och där festa vi innan vi gick ut på kvällen. hamnade på lite olika ställen men tillsist stanna vi på trägårn....de hade ett liveband för kvällen som var super super super bra!! sen på lördagen blev de kalas för min underbara lillebror nick och efter de skulle vi fiska kräftor men de blev så sent att vi hyrde en film oc myste här hemma ist...lika bra det =)



Min underbara lilla Nick!

lägger upp bilder senare...måste laga mat nu :) kysser and hugs!

RSS 2.0