yuppdate sen helgen :p

hihi att man inte enst har tid till att logga in på nätet under helgerna är lite konstigt :p
Får väl som vanligt sammanfatta lite lätt :p efter att ja o sandra hade våran sweet piknik i badhusparken (hahaha) så drog vi uppt ill jonas i Vara...hade en rätt trevlig pratstund och sen bar de av till sandra...hehe hennes mors kommenter- Fy faan vad bra ni har de! Hehe den beskrev ju allt =)
i fredags blev de småbåtsamnen med sandra, sebbe, carro och co =) borde nog inte tagit de sista ölen haha har nog inte mått så dåligt på väldigt väldigt länge! Men min gullgull kom ju och hämta upp mig då han hade hämtat tobbe och hans vänner efter balen...så snäll är han! Så ja tillbringa lördagen i min blivande lägenhet med min blivande sambo =) vi tog en fika, en promenad, laga tacos och hyrde film..men den absoluta höjdpunkten va ju de färska hallonen i en tillbringare med iskallt vatten-fy faaan ja avgudar hallon! mysmys =)
Imorde vaknade ja klarvaken vid nio och insåg att de va söndag! Jippi bad time! Så ja tvinga min babe att köra mig till sadro och vi drog till framnäs =) hihi så gött...är en liten badälskare tror jag! Men de är jäkligt gött att sola me...dock tycker ja de är såååå långtråkigt så man vänder och vrider på sig, tar en cigg, spelar badmington, "dansar" och jäklas med dom som försöker pressa i solen...hahaha rastlösare människa får man leta efter :p

nu sitter ja med min thess....kollar tv lite flyktigt, skvallrar och planerar för de kommande två student veckorna som börjar imorgon :p hihi...ja kommer nog va fulast på hela karnevalen-men de bjuder jag på =) haha! jaja nu ska ja pyssla om mig sjäälv lite =)

image62

RSS 2.0