Söndagsdax!

Har haft en väldigt, väldigt lugn och go helg med Jonas...har inte gjort många knop om man säger så! Förstår inte hur trött man kan bli av att jobba natt...helt seg i skallen. Ochpå tal om skallen så fick ja bli hemkörd natten til fredagen :( Jag mitt jävla klant arsle skulle lyfta en grej som vägen en del så ja tog i för kung och fosterland och PANG rakt upp i maskinen slår ja i huvudet! Jäklar vad ont de gjorde...gick som tur över rätt snabbt men då kom illamåendet iat :( Var rädd att de blivit en liten hjärnskakning...så de skicka hem mig :( Kröp ner hos älsklingen som höll om mig till ja somnade...sov 12 timmar i streck och tog en alvedon så gick det över-skönt det!

Fredagskvällen hyrde vi en film "inglerios bastards"...blev väldigt besviken då ja harde föörväntat mig något helt annat...var ju så mycket "snack och lite verkstad" om man uttrycker det så :p
Lördagen så gick ja o babe upp tidigt och åkte iväg till knalleland i borås...blev en hel del shopping =) Jonas köpte 4 stycken t-shirts, mjukisbyxor och ett par skidglasögon till mig som han tyckte att ja skulle ha...gullunge =) Själv så köpte ja mig ett par jeans, en lila tröja, mascara, vantar, hårspray, och självklart ett par skit snygga skor...kunde inte motstå!! Blev även en ny skidjacka oxå =) Unnade oss oxå en god lunch på en resturan ja aldrig kommer ihåg namnet på, men gud i himmel vilken god potatisgratäng dom har!!

Tog svängen förbi jonas föräldrar och sen åkte vi förbi pernilla o bengtssons nya hus dom köpt o titta hur långt de kommit med renoveringen...jonas hjälpte till ite medans ja stod o kolla på några som hade kört ne ri diket :p Hhaha Gustav var där o hjälpte dem men de gick inget vidare så tillslut åkte ja o bengtsson dit och fick ge en hjälpande hand...men ja trodde ja sklle dö-va ju hur j*kla kallt som faan...citerar jonas "Detta är helt jävla otroligt ju!!" Håller med och tycker verkligen att vintern borde avta snart, helst förra veckan :p
På lördagskvällen skulle vi hittat på något men vi var helt slut så vi hamnade framör robinsson finalen ch en film igen...ovanligt va :p Sen hade ja tydligen somnat i soffan och jonas fick inte liv i mig...hahah är man trött så är man!!

Åh förresten, har grejat lite här hemma igen...fått lite kli i fingrarna och vill göra om hela tiden :p Åkte till Bernomöbler i veckan och gick runt där en stund, hitta stolsdynor till våran nya köksgrupp men när ja kom hem så var de nästan 2 cm för korta i framkant och så vill ja ju inte ha det! Åkte tillbaka med dem och special beställde efter en mall som älsklingen va så duktig och gjorde åt mig, han är redig han =) Fick med mig en as snygg matta vid första besöket oxå...en beige "luddig" matta eller vad man ska säga...så ja åkte hem och slängde ut våran gigantiska matta (inget fel på den men man tröttnar ju som på allt annat) och la dit den nya...och tada!! Rummet blev som nytt, blev grymt mycket mer golvyta och jätte gosigt att gå barfota på den mjuka mattan =)

Idag blir de kanske att vi drar ut en sväng, jonas vill åka pulka :p Eller lättare sagt få mig till att göra de så han kan pilla med hemmabygget som han kallar det :p hahaha men vi får väl se hur det slutar :p


 

Skidglasögonen och jackan får ni se bilder på när ja kommit tillbaka från semestern, antar att de blir ett par bilder tagna då =) Är ju bara en vecka exakt kvar idag =)

Måste erkänna att ja är så avundsjuk, grymt jäkla avundsjuk på min storasyster för tillfället :( Hon sitter nere i malaysia nu på stranden och gottar sig-åh hoppas de börjar regna eller att du solar så mycket att du tappar all färg innan du kommit hem :p Nej självklart önskar ja att hon får en underbar resa, men man får ju massa tanker i huvudet...är ju ett år sen nu sen vi va nere i asien i hela 7 veckor!! Sitter o kollar på bilderna och tänker på allt roligt vi gjorde och fick se när vi var där! Nästa söndag tex så satt vi på bussen från thailand till malaysia för andra gången...och de menas med att de va den hr kommande veckan, fast förra året alltså som ja åkte parasailing, världens coolaste känsla-ska göra de igen om ja får chansen-utan att tveka!! Längtar så efter en ny solresa, men eftersom vi åkte på de i våras så får jonas välja detta året o då blir de vinterresa för han är så ivrig på att hoppa upp på sin snowboard igen...stackarn fick ju inte göra de förra vintern :p


Fy f***n vad hjärtat pumpa på mig där alltså..var rädd, nervös, uppspelt och helt frälst på samma gång!
Sammanfattat var resan helt underbar, vill verkligen göra det igen, igen och igen...hade ju inte varit fel att flytta utomlands, men ja hade saknat för många för att kunna göra det. Att få resa genom t3 länder på 7 veckorstid har fått en att tänka på hur stor våran jord är egentligen, finns så mycker ja vill uppleva-och som ja kommer att få uppleva tillslut...åh vad ja längtar! Men nu när man fått sig ett riktigt jobb så kankse man ska spara för att unna sig en sån här resa igen..vem vet vart vindarna tar mig och jonas =)
     
   
Har hundratals bilder som ja skulle vilja lägga upp men har inte tid  för nu ska ja göra en tacopaj tänkte jag...sen blir de en himlans massa nys med älsklingen inna ja ska iväg till jobbet igen...helgerna går för fort!!


Opps, I did´t!!

Förlåt gott folk, shit de är över en vecka sedan ja uppdatera er om vad som händer här borta i lilla byn :p
Får försöka skylla på att de faktiskt har varit fullr upp hela dagarna och ja har faktiskt inte haft någon "inspirit" till att blogga...men nu har ja en stresspause så då tänkte ja passa på att skriva lite =)

Sen förra månadegn så har ja gjort vröl mycket känns det som, först och främst har ja varit och hälsat på Lina och Emma och deras små ¨bullar....åh dom gör mig till en klen liten varelse som bara vill gosa med dem. Linas lilla Elvira hade hur goa kinder som helts och MASSA hår, har inte sett en bebis med så mycket hår innan...sweet! Dessutom så hade ju Emma med sig mitt lilla kusin barn Edwin som redan har hunnit bli 4,5 månad!! Självklart är han lika gullig, särskillt när han "raglar omkring" i mitt knä hihi charmören där =)
Passa även på att titta in Linas nya kök...fy fasen vad hon hade grejat med att riva väggar, ta ut garderober, snickra, sätta upp panel, lister, tabetsera, kakala ja you name it-och mitt uppe i graviditeten oxå-guld stjärna till henne att hon orka!! Och en guldstjärna till hur j*vla snyggt det blev!!!

Dagen efter vi hälsat på godingarna så blev det en trip till göteborg med älsklingen. Vi hade köpt biljetter till 3D bion med Avatar...gud i himmel vilken bra film!!!!!!!!! Avskyr egentligen sådana "fantasi" filmer men den här var riktigt gripande och super snyggt gjord-blev nästan lite avis där på alla "avatar" en stund :p Måste rekomendera er alla som läser att åka och kolla på den i 3D...effekterna blir så mycket bättre & coolare! Betyg:***** hihihi

Sen i helgen hade ja o darling mysfredag med allt som fredagsmys innebär ;) Finns inget bättre än att få vara med honom...Åh kan inte förstå vilken tur ja haft, en dag för fyra år sen så bara han lyfte upp mig och kysste mig på munnen på en festival och sen dess har ja varit fast, hur mycket ja en försökt att inte tänka på honom så är det helt omöjligt!! Min King för alltid =)

Lördagen spenderades i alingsås med svante, jonas och linus...blev lite partytv-spel och sen gick vi ut till stures där de blev en del dricka och självklart bowling.

Söndagen lata vi oss i sängen tills vi insåg att vi skulle få gäster om ca 25 min!! Helskottan vad fart vi fick och for upp och tog en snabbstädning och sen satte vi på kaffe just i tid tills de börja trilla in folk! Blev lite tjöt hit o dit angående vår resa om två veckor och en hel del blev bstämmt, skönt det =)
Sen hann vi inte göra så mycket mer den dagen, blev mest lite matlagning-hihi smörgåstårta såklart ;p Och självfallet så hjälpte älsklingen mig med det så de gick lite fortare, hu söt som helst... Sen så tog ja en power sleep medans den fick stå i kylen en 45-60 min så man  skulle orka med nattens jobb, fick ju börja tidigare denna söndagen oxå så det blev 13 timmars pass denna gången, segt men de går ändå relativt fort...är ju gött att man får 100% av lönen de timmarna man jobbar extra eller övertid =)

Igår måndag, så kom älsklingen hem senare och som vanligt försökte han väcka mig när han kom hem...dock fick han mig inte väckt-han sa att de verkade som ja hade gummiband i ögonen som drog ihop dem direkt hahaha hur gulligt som helts på de viset bara hna kan säga det på :p Tog en timma innan han fick kontakt med mig, herregud vad trött ja va!!  Skulle åkt till Bernomöbler och inhandlat lite smått men klockan blev för mycket så de hann stnga innan ja kom upp ur sängen...trökigt men får ta de imorgon ist!

Idag så vakna ja typ kvart i 4 och nu sitter ja o väntar på samtal från Mimmi, ska ut o möta henne o så ska vi ta en fika på påtåren =) Blir även en frukost smörgås för min del, är vrålhungrig-som vanligt :p Efter det ska vi iväg och sola, shit har inte gjort det på över 1 och ett halvt år!! Känner mig super blek ju...men nu är det på tiden att ja kommer igång med det, särskillt nu när ja typ aldrig får se solljuset :( Men de är det värt =)
Efter solningen så ska ja med mimmi o co till friskis & svettis =) Gick ju där förut  men hae ju ingen tid över då ja jobba så konstiga tider på mitt förra jobb. Oj nu ringer hon!
Använt denna bild tidigare men gick fortare så... ;p

Måndag =)

Ojoj gud i himmel vad helgen gick fort!!
Kan bero på att ja typ bara har sovit, sov fasen 15 timmar fredag till lördag...usch-hela dan försvann! Men sömnen behövdes väl eftersom ja inte vaknade av mig själv utan av Johan som ville ha med mig o jonas hem till honom för att dricka öl och bada badtunna...hade vekrligen varit super kul men vi va tyvärr redan uppbokade.
Så lördagkvällen spenderade vi till att fira bjälke som fyllde år =) Blev bowling på stures i alingsås...fem banor hade vi och ja pernilla o lhinna spela på en utav dem och tur va väl det :p Haha va riktigt kul...vann i slutändan konstigt nog-lhinna va ju grym ju ;p Efter vi bowlat klart blev de att gå upp till vårat bokat bord, blev god mat och mycket skratt...även ett par  höjda ögonbryn =)
På kvällen åkte vi hem till mig o jonas med gustav, joel o linnea-spela tvspel och "dutta" gustav i ansiktet med binogpenan haha vad snygg han blev :p

Och igår (söndag alltså :p) så gjorde vi inte så mycket väsen av oss, skulle hyrt en film och ätit något gott men jobbet ringde vid 5 och fråga om vi kunde börja tidigare-va tydligen massa som behövdes göra. Så de var bara att åta, dra till affären och köpa med lite matlådor och sen åka och jobba vid 19:00...så de blev ett 12timmars pass natten till idag-konstigt nog så gick tiden väldigt fort... Så antar att när vi jobbar som vanligt i natt så går väl tiden upp i rök eller något :p Nu svamlar ja bara igen...haha!

Nu ska ja hjälpa älsklingen i köket, har fått han till att skala potatis :p Ska äta fläskfile, potatis & brunsås, känns som att vi inte äter något annat :p Har ingen insperation till matlagning längre, blir det eller biffar eller korstroganof...kommer på massa annat men är känner ju inget sug :/ Gött att man inte kan tröttna på fläskfile iaf :p


Världens bästa!! Kan inte önska mig något annat på den här jorden!!
 
Ja och mimmi bygger en luftballong haha 

Söta lilla trötta annie i nya sackosäcken =)
 

En liten glimt av de nya bordet i bakgrunden :p


Ofattbart!

nser verkligen hur allt börjar förändras...känns så overkligt-men på ett bra vis nu alltså.

Har idag talat min vän Mikaela och min syster Lina...och båda har fått barn den här veckan. Två nya mammor...
Känns otroligt skönt att alla 4 mår bra och är så spänd på att få träffa deras små knottar =) Vilket troligen blir imogon...hoppas att ja har krafter nog till det =) Är ju så slutkörd på dagarna...Blir ju väckt utav älsklingen när han kommer hem efter 4a varje dag...är  mysigt som tusan att bli väckt utav honom...gullunge!!
Men imorgon ska ja fasen gå upp tre och kasta mig in i bilen så ja får se på de små underverken!! <3

Idag när ja gick upp så åkte ja till CJ och beställde ett par egna jobbskor, ska bli gött att ha ett par som är lite lättare så att den sista timmen på jobbet inte behöver kännas som att ja har två cementklumpar på fötterna :p
Blev tyvärr en pizza efter det, varken ja eller jonas orka laga mat...är ju lite småsjuk...kan ju inte enst gå upp för tappan innan ja blir helt dåsig i huvudet...men samtidigt känner ja mig inte sjuk-mm jaja mysko!
Va likadant igår...gick iof inte upp förens klockan 18:00...jonas kröp ner och somna ist för att väcka mig...inget bra...men var ändå gött att vila så länge-va ju pigg på jobbet då =) Blev att vi åkte till wärdshuset och åt mat...visste ju att Pernilla jobba och hon kan de där med mat-mumma =)

Annars har de varit lugnt den här veckan...finns inte så mycket att skriva om på dagarna förutom jobbet och de är ju inte så intressant att läsa om direkt :p Eller jo förresten, i måndags så beställde ja o jonas en glasskiva till vårat nya köksbord...vill ha lite extra skydd på det, blir ju skadat så lätt annars...och en glasskiva passar nog perfekt för mitt framtida projekt med bordet...som sagt ja ska ta en bild och slänga upp när det är färdigt =)
Sen så skulle min lillasyster fyllt år den 11 januari...usch känns lite jobbigt att hon inte finns med oss här idag-sörjer att hon gick bort så tidigt...Förstår inte varför en sån liten ska gå bort :( 

Nu ska ja krypa ner under filten med jonas, han har somnat här i soffan brevid mig...

Har fortfarande inte lagt in bilderna från kameran så de får bli två bilder på mina två små favorit tjejer som ja är så glad att ha i mitt liv, två små änglar =)


Sara vid jul...hon visar stolt upp förklädet hon gjort =)


Jag och Stella vid Jul!

Jag och Sara i sommras =)

Segt...

Hela helgen har varit super lugn...inte rört sig i onödan typ haha.
Fredagen spenderade vi här hemma med Gustav och mimmi...hade tänkt åka till Stures o bowla men tillslut så satt vi bara här hemma och drack lite vin, ,spela gitarr hero och gjorde hemma gjorda luftballonger-haha ni får skratta-är rätt barnsligt men jonas o gustav har gett sig fan på att få till en "perfekt" ballong :p Lite lustigt är det :p

Lördagen var väl lika lugn det men om inte lugnare-tills Emeie, Annie och Moa kom då vill sga :p Bjöd hem dem och lagade fläskfile, potatis och en kall sås...gott gott var det =) Barnen spran om kring här hemma och roade sig trots att vi inte har några leksaker här och det visade sig tillslut att sakosäcken var en höjdpunk-gullungar! Snacka om att man blir sugen på att ha en sån liten här. De små flickorna ihop får en att le så stort så de är tur att han har öron annars hade väl leendet gått runt hela huvudet haha! Mend e får bli längre fram, är ju så nära på att nå mitt mål-och ja ska klara det =)
Körde sen hem våra gäster och passa då på att hälsa på Rasmus en sväng, alltid lika kul =)

Idag har vi inte gjort så mycket här hemma...jonas åkte iväg med grabbarna förut och pimpelfiska typ och då passade ja på att sova lite till...har typ gjort det hela dagen-är otroligt slö idag-förstår inte varför... Sen när han kom hem så gick vi en promenad och passa på att lämna in filmen vi hyrde igår...efter det gjorde vi lite lasange och nu spelar vi vårat nya xbox spel som kom på posten häromdagen...haha simpsons i ett nötskal om man säger så...as kul o höra jonas sitta och prata med sig själv när han spelar haha szitsofren (stavning :s)!!

De som är segt nu är att sitta och vänta på att åka till jobbet, bara en timme kvar så nu är de iof bara 40 min kvar innan ja ska åka. I fredags skrev ja på anställningspappren så nu har ja fått ett eget paser kort som invigs idag plus att ja ska stämpla in-undra hur det ska gå...haha....

Nu blev ja stressad helt plötsligt så vi hörs en anna dag. Slänger upp lite bilder sen helgen nästa gång ja skriver här.

Puss på er allesammans :p

Så här såg det ut härom kvällen när ja skkulle till jobbet-läskigt :p


Toppen!

Åh idag har det varit en sån där dag då allt har varit toppen!
Har till och med bränt mig på kastrullen förut och inte rörde det mig i ryggen...älskar såna dagar som man kan skratta sig igenom vad som än händer!!

Inleddde dagen men en riktigt lång och go sovmorgon, älsklingen va ju ledig så det fanns ju liksom inget annat alternativ :p
Efter frukosten och lite tv-tittande så åkte vi till EM möbler och kolla in de vi såg igår... Blev att vi köpte ett matbord med stolar till-inte det vi kolla på igår utan ett lite större och helvitt-blev as bra i köket nu när vi bar in vitrinskåpet dit  oxå =) Sen så köpte vi ett hörnbord till den toma ytan och en stor sackosäck...pynta lite där och simsalabim så blev en myshörna! Så även om vi glömde (helt ärligt talat så glömde vi) att köpa barbordet..vilket va synd för det hade passat perfekt-men eftersom vi glömde det så kan det ju inte varit så viktigt...har ju fan en soffa som är 315cm lång så inte f*n behöver vi mer platser som ja skrev igår...snurrig i huvudet verkar det som! Blev lite mer små handlande oxå som en löpare och lite bordstabletter m.m...skulle även köpte 4 st svarta dynor till köksstolarn men utav den sorten som vi ville ha fanns det bara tre kvar :( så ja får åka ut i veckan nu och leta efter några snygga....

Dagen har iaf rusat iväg med handling, matlagning, fika och ett besök utav gustav-snäll som han är så fick han hjälpa jonas att bära allt förut :p
Sen så måste ja berätta att jonas han har blivit lite stolt över mig idag säger han haha! För förut när vi skulle till EM så körde ja och utan förvarning så gjorde jag en as bra sladd och Jonas satt bara där med öppen mun och såg förvånad ut! Brukar nämligen inte lyckas så jätte bra när jag sladdar-blir inte lika bra när man har framhjulsdrift på sin bil ju...Ja så om man vill ha lite uppmärksamhet eller få honom glad så är det bara att sladda tydligen...bra att ha i åtanke ibland *asg*

Nu ska ja slå en pling till lilla Emelie och sen ska ja lägga mig och sova fram till halv nio när jonas kommer hem och väcker mig. Ska nämligen gå på första natten nu efter jul och nyår...så ja fuskar och sover lite innan för annars blir jag väl dötrött och står och somnar i natt...men sen när man väl kommit in i det så är det ju som vanligt...alltid jobbigt första dagen på veckan bara...

Får slänga upp bilder på det nya vi har gjort men ska skruva upp lite tavlor på väggen där vitrinskåpet stod innan så det inte blir så tomt där...Hoppas jag hinner göra det imorgon innan ja drar till Vara...

Ha de gött allesammans!


Bildregn!

Som ja lova förut så kommer det här lite bilder...de är från nyår och lite annat smått:

 

En väldigt glad "åsna" som det står i pannan på honom hahaha...det var det spelet 
ja skrev om i förra inlägget :p
 
Här är en dock som inte är lika glad-kan bero på att "igelkotten" förlorar :p

Slängde ut granen häromdagen...men fick klippa ner den
 i små delar då den va så stor :s

   



Har massa mer bilder, men tog de som va närmast...

Efter att ja gjorde ungstekt potatis, fläskfile, och kokta moröter så fick jag och älsklingen ett ryck och
åkte till EM-möbler...hittade ett matsalsbord, två stora sacksäckar och ett barbord med tolar till...
Men att köpa allt det funkar inte riktigt nu-vet ju inte vad vi kommer ha för stil sen när vi har flyttat så vi ska tillbaka imorgon och ha bestämt oss för vad/vilka grejer vi ska köpa... Jag tror nog på barbordet-passar bra här hemma nu och så blir det ju en till yta att befinna sig på =)

Nu är emelie i andra sidan luren-för ovanlighets skull hihi så ja måste dra mig från datorn nu :p
Ha en great day!

(Engelskan råkade komma in utan att ja tänkte på det-beror på att ja har
pratat med Thoi från australien idag...gud vilka minnen som väcktes till liv! Vill ut och
upptäcka världen ännu en gång!)


2010!!

Oj oj oj vad tidien går...dne bara rusar iväg! Därför får ja ta mig i kragen och göra en liten sammanfattning om vad som hänt sen ja skrev sist-alltså dagen innan nyår :s usch vad dålig ja har blivit på uppdatering!!

Iaf så på torsdagen (nyår) så blev de lite städning efter att ja o jonas blev väckta vid 13:00...fick lite panik där och hoppa in i duschen. Pernilla, patrik o tobbe kom hit nästan på en gång och så förberedde vi smörgåstårtan-gjorde en GIGANTISK sådan oxå...en helt ny variant som blev super god =) Sen åkte alla hem och gjorde i ordning sig och pernilla häma sina grejer, är ju alltid oligast att göra sig iordning med någon, råkar ju alltid slinka ner ett glas vin eller två samtidigt hihi, sen hade ja ju gjort en stor skål med bål-namnam =)
Iaf så kom alla tillbaka senare, plus massa andra...var egentligen meningen att vi skulle haft parmiddag här innan den "stora" festen på kvällen men blev inte riktigt så-men kul var det ändå =) Så när klockan sen blir 22:00 så kom taxin som planerat, självklart blev vi en för mycket trots att ja bokat taxi för 12 för att verkligen se till att vi skulle få plats...men nästa gång får man ta till lite mer marginaler :p När vi kom ut till festen så drog det igång på riktigt med välkomstbål, live musik, "bar", m.m...så allt som allt så var kvällen skit kul! Självklart så pussades jag och älslingen in det nya året tillsammans och gav varandra ett nyårslöfte som kan ändra ett och annat...haha vem vet-den som lever får se =) <3

Dagen efter så blev vi väkta med kamerablixten i ansiktet klockan 10:00 av jonas bror och flickvänn som sovit över-fan vad elakt!! Jaja de var bara att gå upp med den hyperaktiva människan innan han skulle riva lägenheten hahaha...tillslut så kom svante,  och pettsson med så de sluta med att vi alla spela gitarr hero och James Bong som ja så fint döpte om det till en kvll när ja va lite övertrött-så fel det kan bli ibland :p
Så dan efter nyår så blev det inte så mycket mer än mat, vila och spel...men de passa mig utmärkt :p

Lördagen så fick vi städa ännu en gång men blev avbruta då bjälke och sabina drog med oss ut till sjön för att åka på isen =) Tyckte de skulle bli svin kul-tills ja såg hur jävla fort dom körde!! Aldrig i livet att ja sätter min fot i en sån bil då haha...Efter den lilla utflyckten åkte vi hem till oss allesammans och värme oss med varm choklad oxch kaffe...sen blev det till att göra sig iordning för att åka på nyårsmiddag med jonas familj =) Fy vad god potatissallad hans mor hade gjort...kunde nästan inte sluta äta!
Sen när vi kom hem igen senare på kvllen så kom bjälke, sabina, simon, gustav och yngve hit...Jag sabina och bjälke var väl de som drack lite och blev väl lite på lyran där ett tag :P Hade en del turneringar med twister spelet som resulterade i massa roliga skratt hahaha...hade grymy ont i benen efteråt :p
Sen så spela vi något spel där man ska ha en lapp i pannan och försöka gissa vilket djur eller tex seriefigur man är-och fy fan vad dum man kan va ibland. Tror sten hårt på att hjärnan stänger av sig ibland enbart för att jävlas...men dock så gick det bra och inte kom ja sist iaf =) De är helt klart ett spel som vi ska spela igen inom en snar framtid!!

Söndag så blev mästa dels utav dagen en dag då vi skruva med "hemmabygget" som killarna kallar det/den...enklaste sättet att förklara är att det är typ en riktigt stor crosskart =) Kommer bli nice att köra den ute på isen sen =)

Måndagen så var älsklingens första jobbdag...blev lite ensamt här hemma så ja drog till vara. Va hos emelie en sväng och sen drog vi till tobbe och nick och åkte pulka tillsammans...hihi så himlans kul! Önskar man kunde vli 12 år igen för en dag och ha all den energin och va ute i snön hihi...men så är ju inte verkligheten. Efter att vi åkt några gånger så vågade lilla söta moa åka...haha fy vilket charmtroll hon är!!
När ja kom hem blev de mat och sen så kolla vi på dubbelavsnittet på Paradise Hotell-älskar såna program-tycker de är kul att skratta åt hur blåsta visa människor är...säger inte att ja är felfri för de är ingen men fy fasen säger ja bara!

Idag har ja varit på en utbildning på jobbet, massa snack om miljö, kvalitet och inställningar och knappar på´maskinen ja står vid-känns skönt att förstå lite mer nu...men de kommer väl av sig sjlv snart...för varje natt man är där lär man sig massa nya grejer-konstant-så det kan bli lite mycket ibland...men ja är riktigt taggad på att de ska bli onsdag och ja ska gå på första skiften för den här månaden =) Trodde aldrig att ja skulle säga att de ska bli kul att komma igång att jobba efter ledigheten, men det är väl så nu när man vet att man närmar sig ett mål man har-då är det väl högsta växeln som gäller :p

Nu ska ja slå emelie en pling, sen ska ja ut o möta jonas-måste ju bra till affären och köpa lite cream fraich (stavs inte så!) och sånt så man kan göra en god gryta till middag idag =)

Imorgon på dan så blir de att dra ut med hemma bygget på sjön en liten sväng och sen ska ja till vara och hälsa på Rasmus Tegel som fråga om ja va sugen på en fika...och de är ju klart...var ju länge sen man såg honom...

Lovar att ja slänger upp bilder ikväll...har inte riktigt tid nu-tar ju så lång tid att slänga upp massa bilder här på bloggen-vilket dom som är ansvariga för webben borde göra något åt!!


RSS 2.0