Lite mycket att tänka på :/

Gud i himmel vad pinsam jag är ibland...la upp en bild igår på magen ju och sen efter jobbet när älsklingen kom hem så sa han-tänka sig att det redan har gått 24 fulla veckor!
Va?!
Fick lite små panik och blädrade lite i allmenackan och inser att ja haft så mycket att tänka på att ja missat en hel vecka!!
Så för att rätta till förra inlägget så går jag in i vecka 25 idag (24+1) Pinsamt att jag som tjejen i förhållandet/mamman i det hela missar något sådant-nu kanske ni tycker ja är lite små löjlig men i vanliga fall räknar jag VARJE dag, 19+3...19+4....19+5 osv osv och tiden går fruktansvärt långsamt när man längtar så mycket =)

Åh nu fick ja sms av Emlie lindblom...hon och tindra ville komma hit och äta lite glass och gå till lekparken innan dom ska till sin mor/mormor =) Får nog gå och byta om till något lämpligare då än morgonrocken haha :p

Men först blir det ett samtal till farbror mäklaren här i byn...huset är nu uppe i 1 422 000 så jag tänker faktiskt avböja och inte bjuda mer...känns inte som att man kommer få igen pengarna inom de närmsta åren...ska ju fortfarande bygga nytt men om 5 år som älsklingen säger-men jag satsar mer på 10 år för att ha lite marginal haha...pessimist kanske? Här har ni länken om ni vill se vilket hus vi tittat på-dock så har dom inte tagit kort på de bästa bitarna med huset-som grillplatsen, vattenfallet, och mycket mer bilder i huset för att se hur det ser ut. Sen så känns det bra mycket större än 99 kvm och så har dom missat att skriva ut biytan. http://www.hemnet.se/beskrivning/690608?r=3

Förresten så har jag varit vaken sen 06:09 i morse!
Bebisen och jag hade en liten morgonboxningsmatch...som tillslut gick över till att den fick hicka! Hihi sweetnos där =) Kändes som den lekte lite med mig för så fort jag la handen på magen så slutade han/hon buffa och sparka...och så fort ja tog bort handen igen så började det hihi...inte så lätt att somna om då.


Tänka sig att det är denna lille som håller mig vaken...


23 fulla veckor idag!!

Igår va en riktigt intensiv dag med mäklaren, och nu hoppas ja att allt är färdigt-budgivningen alltså...har lagt nästan 100 000 mer än vad vi hade tänkt egentligen men vad fan-man får chansa i livet ibland. Så nu har det avtagit lite och säljarna vill veta detaljer om vem som kan ta huset snabbast, inflyttning och andra små grejer så nu håller vi bara tummarna-mer än så kan vi inte göra för tillfället :p

Efter jobbet igår satte ja mig bara i soffan och tröst åt lite chips & godis...kändes väldigt tomt här hemma, inga fiskar, ingen älsklings jonas och ingen mathilda...blääää!! Jonas va på taklagsfest i kungsbacka igår med jobbet och så stanna dom över natten där nere för de är ju ingen ide att komma hem till lilla vårgårda vid 2-3-tiden på natten och sen åka så dom skulle vara där vid 7 på mogonen igen...onödigt liksom.
Men han skicka ju världens gulligaste sms till mig så ja kunde sova riktgit bra ändå hihihi...Känns lite
små töntigt att man fortfarande är nykär efter alla dessa år...men de är väl det som är pricken över i:et i ett förhållande antar jag ;)



Vecka 22+5
(ganska så stor kvällmage)





BUDGIVNING!

Åh shit, får sms hela tiden...av mäklaren såklart...

Jag och mathilda sitter och ringer tillbaka hela tiden oxå haha, känns lite små töntigt :p Men bara idag har vi höjt huset 4 gånger!!! Och dagen är ej slut än...haha! Den här gågen tänker ja inte låta huset försvinna framför näsan på mig-eller jonas näsa heller för den delen-han verkar vara ännu mer på än mig så de känns trygt =)

Dagarna som gått har vi haft begravning för mina två små älsklingsfiskar som tragiskt gick bort i söndags...helt utan anlednig verkar det som =( men ja är säker på att något hänt...buhu-har varit massa tårar här och jonas tycker väl att ja överdriver men de måste vara hormonerna tror jag haha...blir lite känslig då :p
Sen har vi varit ute hos hans familj och umgåtts, fikat och spelat kort..sen fick man ju passa på o njuta lite av solen då den va framme. I lördags så umgicks vi med pettson svante o gustav, dom drack öl o så spela vi ett roligt spel-kampen mellan kinnor och män tror ja de hete :p Sen hade jag och pernilla pyjamasparty är i fredags...haha fast vi glömde pyjamasen men de funka ju fint iaf...spela lite yatsy och åt smörgåstårta...sen så hyrde vi en AS BRA FILM som heter It´s al about Steve =) Har helt ärligt aldrig skrattat och skämts så mycket till en film tidigare ahaha min o pernillas nya grej där allt :p

Fuck!!!!! Nu fick ja ett bud till 1 275 000...får nog dra nu så ja kan ringa och lägga 1,3 jämt...så idag har husets höjts från 1 075 000 till 1,3...hmm undrar hur detta kommer sluta....


Bild tagen för typ 2½ vecka sedan...slänger upp en ny tagen ikväll
efter jobbet-orkar inte ladda över bilderna från kameran nu.


Många låånga underbara dagar!

Snacka om att ja har haft fullt upp de sista dagarna....de sista inlägget bröts ju av att Emelie,Emelie, Annie och Moa plingade på dörren (alltså i torsdags) blev att vi satt här och tjöta en bra stund innan vi gick bort till fiket och åt glass i den underbara värmen-sen fick ju Emelie L den briljanta idén att hon skulle tatuera sig :p Så när vi kom in i tottostudion så vågade hon inte säga ett ord haha...ja hade reagerat exakt likadant för ja hatar de där skrämmande ljudet...tillslut så gick vi iaf därifrån-utan någon tatuering som tur va (eller?) :p Blev en sväng till lekparken innan vi åkte och hämta lilla tindra på dagis och barnen fick svalka sig i poolen :p Sen eftyer ett par timmar körde vi Emo till tumleberg och jag, tindra och Emelie åkte till vårgårda och umgicks med Jonas och Gustav-var visst två stycken som fann varandra på en gång haha =) Åt pizza och va iväg och titta på djuren som tindra älskade, och avsjudde haha!
(hästar, katter, hund och massa söta små får!)
Sen när klockan vlev rint 10 på kvällen så åkte dom hem och ja o darlingen åkte till nossebro och hälsa på pappsen-var ju tvungen att provköra hans Caddillac och se om ja enst nåde ner till pedalerna och visst fasen gjorde jag det =)=)=)

Så när lördagsmorgoneon kom så kasta vi oss iväh till powermeetet i n-bro igen och ströva omkring där ett par timmar innna vi sen åkte till Lidköping. Självklart körde ja pappas jänkarbil...gud så kul det va...har aldirg kört en så go bil inann och inte heller automat heller för den delen men de gick ju finfint ändå =)
Spendrarde lite tid på campingen innan vi skulle ut på kvällen så vi åt glass med jordgubbar och god mat....sen på kvällen åkte vi hela familjen i Caddillacen och de va länge sen ja hade så mysigt och kul samtidigt! Mathilda fick ju oxå följa med sen i slutet då hon äntligen lsutade sitt jobb och då drog vi vidare mot vårgårda och hälsade snabbt inne på festen för höglund som fyllde 25 år! Va väldigt trvligt de med men eftersom ja o mathilda skulle upp tidigt på söndagen så åkte vi hem igen.
 
Jonas och pappsen-en väldigt glad pappsen haha!



Söndagen va äntligen frame då vi studsade upp ur sängen (eller inte-va så sjukt trötta!) men iväg kom vi och tillslut hämtade vi upp Sebbe i göteborg innan det sen bar iväg till Ullared!!!! F****n vad kul de skulle visa sig att vi skulle få!
Gick inne ett par timmar på gekås innan vi drog vidare till campingen och satte igång grillningen och minigolfen...sen in på kvällskvisten spela vi kort och yatsy oxå-och allt till mathildas underbara musik på telefonen ;p En liten incident på golfbanan gjorde så att ja skrattade och skrattade och skraqttade tills ja inte enst kunde så upp längre!! Fasen folket måste ju trott att vi va helt dumma i huvudet eller något...men de finns nog inte tre personer som passar mer utmärkt ihop än vi tre den kvällen =) hahahaa!!!

Älskar dessa 2 varelser!!
 
Ja jag ser smälltjock ut men ja har faktiskt 2 stycken tjocktröjor på mig :p
Den super mysiga studen va bodde i!

På måndagsmorgoen va vi uppe med tuppen och städade iordning stugan för att sedan dra iväg till ullared igen och spendera ytterligare ett par timmar där inne...slutade med att ja fick med mig 10 linnen, 11 tunikor, 7 par leggins, 3 strumpbyxor, 3 tjöror, masssa strumpor och trosor och 2 Bh:s...sen så köpte ja lite käder åt älsklingen och små krafs som mascara, spännen, plånbok, väska, ljusstackar, 4 set med sängkläder, blockljus, godis, hygienartiklar m.m men de som ja är mest nöjd över är min PICKNICKKORG!!! Haha ja log hela tiden efter att ja hittade den-så nu jäklar om de inte är fint vder i helgen så ja får använda den!! SÅ som ja har letat överallt!!
Utöver grjerna där ovan så köpte ja de första grejerna till våran lilla bebis ♥
Blev tre packet med små små söta sockar...lite bodys, ett set med kill grejer och ett med tjej, haklappar, tvättlappar, plastlakarn, nässug, gravidsmycke, två små gulliga nappar, en flaska, en filt, 2 snuttefiltar, ett gosedjur och så en jätte fin vagga =) Passade perfekt in i vårat sovrum!! Jonas plockade ihop den direkt när ja kom innan för dörren för han ville se hur den såg ut och de känslan när den väl stid där va helt otrolig, det va jag, jonas och våran vagga-som en liten bebis kommer ligga i om nån månad!! Längtar så mycket!!
Självfallet köpte jag spjälskydd, två små lakarn, påslakarn och kuddfordal oxå som ja har bäddat iordning idag (ska självfallet tvätta de innan bebisen kommer!) men kunde inte hålla fingrarna borta-ville se hur det skulle se ut tillsmmans och ja blev faktiskt väldigt nöjd =)

Under står en liten badbalja fylld med små grejer ja köpte till bebisen. Bland annat massa söta små sockar och kläder =)

Längtar tills det ligger ett litet knyte där i!

Så efter en helg full med aktiviter och en liten roadtrip-som vi bara måste göra om snart igen!! Så ficxk ja mitt straff på tisdagsmorgonen-jag kom fasen inte upp ur sängen!! :/ Fick gå till sjukgymnasten som skickade vidare mig till en läkare idag och så ska ja iväg på ett läkarbesök till idag nu klockan 1...dom vill sjukskriva ig pågrund utav att ja fått foglossning i bäckenet!! Buhu vad tråkigt!! Men ja ringde jobbet direkt förut och hoppa satt ja får jobba lite mer än vad läkaren säger iaf :p

Måste ven tacka Emelie för insatsen igår-så snällt av dig att dyka upp sådär när man behöver en vän som mest =)



Sommar 2010!

Herregud, nu kan man inte söga något annat än att sommaren 2010 har kommit!

Den här veckan har varit helt underbar...mathilda har vaqrit här på besök i tisdags och sen åkte vi till vara och lekte i parken med emelie och barnen...sen kom jonas en stund och gjorde "dagens insats" haha han är för söt! Sen blev de husvisning för våran del-blev helt stört kär i de huset men vi får vänta och se hur de känns när vi har varit på den andra husvisningen näsat vecka här i vårgårda... Efter visningen så åkte ja o jobbade mitt sista arbetspass med mina nuvarande arbetskamrater, för nu har vi gått in på ett nytt schema så nu har vi alla fått olika tider-tråkigt men de kommer ju funka iaf!

Onsdagen spendera ja med sebbe i lidköping, satt ute i hans trädgård en stund, var på framnäsbadet och tog årets första dopp (do i poolen så den kanske inte räknas?)...blev iaf ett par timmar där i solen och de va så jäkla varmt o gött-självklart hade vi varit kom köpt saftiga päron, jordgubbar, vindruvor, melon och biggaråer-min favorit frukt! Sen efter badet blev de en sväng upp till syskonen stella och max oxh sen åkte vi bort till ölbrännbollen i lidköping. Man fick ju en jäkla massa flaschbaks haha-fasen va kul de va att ta studenten-vill göra om det!! Dock stannade vi inte så änge för de känndes skumt att alla va så små (ironiskt eftersom ja är så jäkla kort haha ) men kändes inte så kul att befinna sig runt massa fulla "småbarn" Vet int ehur ja ska uttrycka mig bättre men menar inget illa...man tyckte ju själv att man va asstor när man va i deras sits och spelade brännboll för studenten men nu insåg man att de inte va så :p

Torsdagen blev ja väckt utav sandra som ringde och tyckte att ja skulle komma upp och hem till henne så de va ju bara att kasta sig in i duschen och sen in i bilen. Blev ett par timmar på hennes och mickis gräsmatta och studsmatta...tror förresten att ja bränt mig lite :p Men ja blir ju aldrig röd utan brun på en gång emn ändå kan ja kännna att de svider på huden eller vad man kan säga...jaja shit the same! Sen bar de iväg en  stund till emliee och sen till affären innan vi skulle tillbaka till sandra för att grilla =) Då kom även syster lina och hennes lilla groda Elvira =) Super kul att träffa dem-blir ju tyvärr inte så ofta :/
Sen på kvällen åkte vi allesammans in till vara för att titta på motorcyklarna och miss jordgubbe...så tillslut va vi ett helt gäng Jag, emelie, emlie, mathilda, jonis, sandra, micki, tindra, annie och moa =) Kom inte hem förrent klockan va halv tio på kvällen :p Helt super nöjd över hur dagen hade varit och lite uppspelt inför framtiden och min, mathildas och sebastians lilla trip på söndag till måndag-kommer bli såå kul!!
Iallafall mitt i mina lyckotankar så skulle ja bära ut mina två gigantiska blockljusstakar ja givk av sebastian i födelsedagspresent ur bilen...självklart så går påsjävelen sönder och så hör ja bara KRACS! Självklart börja ja gråta för de går ju inte att köpa nya-han hade ju handgjort dem! Men jonas ska limma dem så att de fortfarande går att ha framme!

Nu plinga emelie o emlie på dörren så måste dra. Får bli bildregn nästa gång ja hinner skriva!

RSS 2.0