Krisernas kris tid!

Fick mig nyss en tankeställare...en som ja tänkt på så många gånger men aldrig skrivit om.
Och det är alla tusentals människor som mår dåligt, har totalkörd självkänsla, inget självförtroende och enbart ser allt de negativa hela tiden. Visst ja kanske överdrev lite nu va, men det är ju faktiskt de här veckorna på året som självmorden ökar drastiskt, och inte för att tala om allt självdestruktivt beteende som ingen annan ser förutom personen i sig uppfattar då dem skadar sig med vilje för att få ut sin smärt, sin sorg på något vis.
Inte är det väl så konstigt att det är vid den här tidpunkten på året som det ökar i antal...för de är ju den här tiden som vi matas från media, filmer, tidningar, skyltfönster m.m om hur varmt, härligt och familjekärt det är på jul och allt som hör till...inte undra på att vissa känner sig ensama, misslyckade och allmänt sorgsna.


Sen så finns det ju personer med världens härligaste  familjeband som tyvärr inte har det så bra ställt ekonomiskt och inte kan få "den där julstämningen" (menar inte att allt handlar om pengar, men typ några julklappar och lite julmat åtminstonde är alla värda) som vi blir överrösta med i samhället-allt för att vi "svensons" ska handla så mycket som möjligt och dyrt som möjligt så handeln ökar och går i vinst. Stackars de barnen som sen lekar med sina vänner och inte kan med att säga att de inte fick någon jul-fick är väl fel ordval men ändå.
Och för att inte tala om alla stackars små barn, familjer m.m som utsätts för all alkoholkomsumtion under jul och nyår...ingen vet ju vad som händer inom hemmets fyra väggar om man säger så...barn känner ju ofta ett stort obehag när föräldern förvandlas till en högljud, argsint, deprimerande, stinkande, sovande, eller för alldel pussjuk förälder. Spelar ingen roll om mamman/pappan kanske blir i ett glatt och muntert humör och är super trevlig mot barnet/barnen för de känner iaf "förändringen" hos personligheten...nä nu kan ja inte skriva mer om detta-blir bara så ledsen och arg inombords att det finns folk till allt-folk som till och med misshandlar sina barn i många års tid-det finns i sverige utan att man vet om det...borde uppmärksammas mer för det finns säkert ett stort mörker tal som aldrig kommer fram.

En annan grej ja är flyförbanad över och har varit det sen ja var hos min mor i söndags det är vad jag fick höra/reda på där. Vet inte om det är sant men det skulle inte förvåna mig...och om det är det så kommer ja inte ge mig "Vad ska en sån lite tjej göra åt saken?" Kanske vissa tänker nu...men har man viljan och är fast bestämd på något så går det. Se på Obama-första svarta presidenten-de är en karl som vet vad han vill-och lyckades!
Har fått återkommande drömmar om den mannen (inte obama utan Djävulen som vi kallar den är killen) igen...de återkommer oftast då jag minst annar det, typ när man haft en toppen vecka med massa aktiviteter m.m...då som en bomb så återkommer de...vaknar upp gråtandes och helt kallsvettig. Drömmen handlar i stora drag om att ja möter honom på en väg utanför Vara, ser hans bil och hans äkliga hår, glasögon, vidriga ansikte och snuskiga händer som kommer närmare mig-allt går i slowmotion självklart :/
Sekunden efter att ja uppfattar vem det är som sitter i den mötande bilen så trycker ja gaspedalen i botten och styr min bil mot hans förardörr!
Hinner snabbt tänka på min älskade sambo att ja skulle vilja ringa honom en sista gång och säga förlåt för vad ja kommer göra, men inser direkt att han kommer förstå varför jag gjorde det-för att skydda alla oskyldiga människor från den djävulen...för en sådan människa kommer tyvärr inte sluta innan han är nergrävd!
Självklart vaknar ja upp just som bilarna krockar och ja får aldrig veta hur det slutar...men vet exakt hur det hade slutat om det varit i verkliga livet!
Inser att detta låter väldigt dramatiskt och hockuspockus men det
ska Gudarna veta (är inte troende) att om tillfället någon gång skulle komma så hade ja inte tvekat. Känns nästan som att man är förbered efter att ha haft denna
drömmen kommande på sig i typ 4 år nu =(
Vem vet, drömmar kan väl gå i uppfyllelse?
Samtidigt vill ja inte förstöra mitt liv för någon som verkligen inte är värld en död råtta som besökare på sin egna begravning...vill ju leva och få se mina barnbarn växa upp, bli moster, faster, farmor, och gråhårig och allt som hör till-men som sagt man vet ju aldrig.

Nä nu låter det som att ja är världens olyckligaste människa, vilket inte stämmer...för trots alla påfrestningar våran familj fått utav Djävulen och hans påhitt så är familjen lycklig och har övervunnit allt...dock kan man ju inte radera minnena och de är ju synd-särskillt för en utav oss-allt hade varit så mycket lättare då.  
Sen så har ja ju min underbara sambo som finns där i vått och torrt... Som igår tex då ja skala potatis och skala av halva fingret (kändes det som iaf :p) och blodet bara rann-då sprang han fram o sköljde såret och plåstra om mig..sen fösten han mig åt sidan så  fick ja vila medans han gjorde klart maten =)
Kanske inte är så avancerat, vilken normal människa som helst hade väl gjort så men just då i de tillfället försvann all smärta från såret och ja började le-insåg hur stor skillnad han har gjort i mitt livs värderingar och minnen....vill aldrig någonsin vara utan honom-min prins =)

Efter att ja skrev inlägget tidigare idag så åkte ja till kvänum, eller en bit utanför till hon som sytt min klännig. Hon korta av den en liten bit och sydde fast de bandet ja skrev om-ch ja blev super nöjd! Bättre än vad ja trodde =)
Blev kvar där en stund, busa med hennes små gulliga hundar, och den pratglada papegojan Charlie...ville bara bli kliad bakom"öronen" eller vad man säger och under vingen-annars så skrek han eller tjöta massa goja hahaha vad vitsig jag var där :p Men utan förvarning så bet han till mig i fingret den busen!! Antagligen hade ja väl slutat ge han uppmärksamhet för ja och hon som ja var hos fastna i massa skvaller och tjöt om livet...intressant de är hur människor lever och utvecklas =) Hon heter Gerd och är bästis med min mormor så nu vet ni det haha.
När ja nästan två timmar senare skulle starta bilen så funka den inte!!!!!!!! Fick panik efter en 10 minuter i kylan och svärande...men ringe emelies kille så han kom ut o hjälpte mig. Han fick igång den efter en stunds pillande och trixande-fast hans egentligen inte gjorde något-magi fingrar tydligen tjöta han om :p Bjöd han och emelie (fast han ville inte haså ja köpte några red bull till honom ist) på pizza som tack för besväret.
Dock när ja kom hem och pratade med Jonas så kom ja på vad felet var-och det kommer ja aldrig erkänna för det är så j*vla pinsamt hahahaha...blond brud bakom ratten kanske? Nej men ärligt, om inte han visste vad de va så känns det ju bra att ja listat ut det nu. Och nej gott folk-det var inte bensinen som var slut som va jockes första komentar till mig hahaha!

Efter mycket om och men så är ja iaf hemma och har fått upp kroppstemperaturen igen =) Hämtade upp Lhiina och så tog hon o ja en kopp te och planerade inför morgondagen-även kallad nyår. För vi insåg att vi skulle på samma fest hihi =) Sen när hon gick så kom Jonas kusin Gustav förbi och snäll som han är så blev han övertalad till att måla min vänsterhands naglar...har gjort ett coolt motiv som passar klänningen imorgon =) Och när vi var färdiga med det tog det inte många sekunder innan dessa små pöjkar börja trixa och pilla med att göra luftballonger! Ja så mycket utav luftballongseffekten såg ja inte, men det kan väl bero på all eld och smällt plast som är på balkongen nu...hahaha men kul var det-och framför allt söta var det när de tävla om vems konstruktion var lättast, bäst och mest effektiv.... Ja en sak är säker och det är att ja aldrig kommer ha en tråkig sekund men Jonas och hans påhittighet iaf :p

Nu har killarna suttit och spelat James Bond medans ja skrivit detta så nu tycker ja att ja ska lägga ner och ta över kontrollen och visa hur man gör =)


*Jufrid över alla och envar i denna världen*


God morgon!

God morgon alla små varelser!

Sitter i soffan och försöker hålla ögonen öppna...de var ju någon som ringde mig och drog upp mig innan min vckarklocka ringde. Emelie din fuling, nästa gång ska ja titta på klockan innan du får mig att gå upp! :p

Så iaf, nu har ja ätit frukost, tjötat med emelie, mathilda och min mor i telefon...dessutom är ja redo för att åka mot Vara =) Får bli en dag med massa små ärenden som tex att hämta min nyårsklänning hos sömerskan som sytt upp den och satt på ett halterneckband-tycker inte om när det är tubtopp-känns så naket nu på vintern. Hoppas iaf att det blev bra-är ju lite nervös =)

De sista dagarna har varit rätt lugna...ja o jonas har mest spelat tv-spel, varit och handlat, mött upp köparen till min snowboard och allmänt varit bara. Igår så invigde ja min nya symaskin också =) Sydde upp mina na jeans och sydde om en klänning lite-blev as fräckt =) är rätt duktig på de där visade det sig :p

Imorgon är det nyårs afton...shit vad ett år går fort!! För att fira in de nya året så ska pernilla, bengtsson, linus o sofia komma hit på middag =) Sen ska ja självklart göra en bål, får typ bli en sån som ja gjorde på sexpartyt-super god ju! Efter de så drar vi nog ut till elin o olas fest...ska komma hur mycket folk som helst och ett live band ska spela så de kan nog bli rätt nice =)
Egentligen hade ja bara velat sitta hemma med några få personer och bara tjötat och tagit det lugnt...känner att de blev lite mycket på juldan och ja hatar ju att vara bakfull så hela dagen försvinner :/ Men eftersom ja har köpt en as cool klänning kan ju inte den bara gå till spillo-för när ska man använda en sån klänning igen liksom?! Hur som helst kommer det nog bli toppen!

Nä nu ska ja ringa Räkan o suzanne, har lovat att ringa dem hur länge som helst nu men ja är så dålig på att höra av mig-sorry :(


Detta fina halsband fick jag utav Jonas i julklapp..har länge tittat på ett exakt sådant så jag blev jätte glad nu när jag äntligen fått det =)Hänger lite snett på bilden men ni ser det iaf :p


Shoppingen =)

Opps...shoppaholicen är tillbaka :/
Fick ju ett ryck och åkte till knalleland med Pernilla i morse...kom hem nu! Usch vad mina ben värker!! Självklart va de snor halt ute i borås...bilarna bara spann i uppförsbacken på parkeringen och kom ingenvart, och dom hade dubbdäck...så ja fick panik när ja skulle åka hemmåt-men ja tog en tjuv väg därifrån hihi så ja slapp...mohaha!
Men hur som helst så är ja toppen nöjd med mina inköp...de blev ett par as snygga utsvängda jeans, en klänning, en tunika, en glansig kort kavaj/bolero, en glittrig bolero, tofsar, tre nagellack, en kjol, två tröjor, lite underkläder och ett as fräck linne-kommer passa as bra ihop med nya kjolen =)

Nu sitter ja o knapprar på naturchips och jordnötter med sourcream smak-namnam...och nyttigt är de med =) love it!
Får slänga upp lite bilder som ja har lovat...får bli ett litet ur val..orkar inte sitta vid datorn hela kvällen :p


  
Myspys med familjen!
  
Barnen slet upp sina julklappar =)

   
Jag kramar "tomten". Snygga syrran på andra bilden =)
  
Twister är hur kul som helt ju!
   
På fyllan kunde man va hur många som helst på twister. Tre nyckelsmycken ja gjorde härom dagen.
 Världens finaste barn Nick...


Dagarna efter jultid!

Äh äntligen kan man andas ut-pusta som en tjur, knäppa upp byxorna och sjunka långt ner i soffan!!
Julen och allt vad den innebär är över!!!
Inte så att ja inte tycker om julen men älskar när dne är slut och likaså med nyår för de innebär bara en liten liten tid är kvar till våren, sommaren och alla sena varma nätter =) Love it!

Men för att inte hoppa så långt fram i tiden så kan ja berätta vad som hänt sen ja skrev sist :p

På julaftons morgon så fira ja o jonas jul som vanligt tillsammans här hemma med god frukost, och paket öppning! Fick en as snygg symaskin-färglad och söt-inte så där vit o tråkig som dom brukar vara och så fick ja ett halsband med mitt namn på-ett sånt ja velat haft hur länge som helst!! Han är bara för söt =)
Sen åkte ja o älsklingen hem till hans mor o far...där vi åt middag, fika, drack glögg o allt vad som till hör julen...blev sjävklat massa paket öppning- fick en ur söt jultomte, lite örhängen, smink, godis, body lotion och badskum...Sen åkte vi alla vidare hem till hans mormor där hela släkten samlas, lite mysigt varje år...tredje julen ja var där så man har ju börjat lära sig traditionerna =) Dom har ju alltid så att man får en lapp med någons namn p o så ska man köpa en julklapp till den personen...och i år...när man ska gissa vem julklappen är ifrån (står ju självfallet inte på packetet!) så trodde nästan varenda än att dne kom ifrån mig...så tillslut satt vi bara o asgarva hahaha...och sen när de väl var från mig så sa hon (jonas mormor diana) -eftersom de aldrig är Llinda så gissar ja på annete...då brast de för mig och ja fick erkänna att de var jag :p Låter kanske inte så kul när man skriver de här men de var det iaf :p Blev självfallet massa julmat och smått och gott även där senare på kvällen =) Så den 24:e i år var helt toppen...som vanligt <3

Dagen efter på juldagen så gick ja upp i ottan för ja o mimmi hade bestämt oss för att åka o shoppa på mellandags rean...och när vi väl kom fram till alingsås så var vi 40 minuter för tidiga så vi fördrev tiden på mc donalds o åt frukost...usch fy o f*n hatar den maten!! Måde fasen as illa efteråt =( Men hur som haver så kom vi dit sen igen och då kommer jag-mitt jä*la ljushuvud på att ja har tittat fel på internet-de är ju för fan juldan o inte annandagen så devar ju stängt!!!!!!!!!! Gha vad irriterad ja blev...så ja fick åka hem och riva upp o ner på garderoben inför kvällen. Hitta massa olika roliga kombinationer på grejer ja inte använt förut...borde göra så oftare. Blev lite förfest här hos oss...satt bara några stycken och tog de lugnt o spela twister som jonas fick i julklapp-hur kul som helst va de!
Sen blev de wärdshuset som alltid på juldagen...och de var galet! Hur mycket folk som helt...nästan för mycket :/ Men allt som allt så var de super! Dansa och drack massa cider med Mimmi-helskön tjej de där =)
Och inte kunde man undvika att de blev efterfest hos oss igen...blev twister igen och gud i himmel vilka konstiga ställningar de blev där ett tag-slänger upp bilder en annan dag-varken hinner eller orkar nu. sen rensa vi även kylen och skafferiet på mat-finns inget bättre än fylle mat på natten =)

På annandagen blev ja jonas o svante liggandes i soffan som tre utslagna små undelater...fy ingen av oss mådde särskillt bra så vi rörde inte en fena innan klockan sex på kvällen hahaha-då tvinga vi jonas hämta pizza-den satt där den skulle =) Blev en hel del filmer om man säger så :p

Idag så blev de ingen sovmorgon utan de var upp och göra sig iordning innan vi åkte iväg och hämta mina småsyskon i Vara o så åkte vi till mor...blev en heldag där så vi alla fick fira "jul" tillsammans..blev samma här med julmat o allt som ska vara på jul...fick en massa kristallprydnader, godis, och en as bra volym master av stora syster min =) Den har inte enst kommit ut i butik ännu men hon hade tillgångt ill den efteroms hon är i frisörbranschen-reser ju runt i hela europa och promotar och visar ny färger o sånt som kommit ut...tråkigt för de innebär att hon alldrig är hemma typ :( Shit the same nu babblar ja bara...minns inte vad den hete men den är i mini mini mini format som passa perfekt för att få volym med!
*Fick höra en sak angående en person som hela min familj avskyr mer än djävulen, och om det nu är sant att det hänt ännu en gång på ett oskyldigt offer-då ska jag ta mig f*n ta tag i den j*vulen själv- vågar inte säga vad som händer den dagen ja möter honom!* Usch vad dåligt humör ja blev på nu :(

Ja o älsklingen varit hemma ett tag, sitter o kollar på Bodyguard på 5:an nu...kan den typ utantill...är en väldigt fint film...och är rätt stolt att ja inte fällt en ända tår när vi kollat på den idag :p hahaha! Åt föresten toast här förut, med ost, basilika, tomat, oizza och grillkrydda på-och ack vad underskattat det är med toast!! Hur gott som helst...har inte ätot de på en evighet så de hade ja glömt av-blev som en helt ny smakupplevelse hahaha!

Nu ska vi sova så man kommer upp imorgon bitti igen, jonas så åka iväg och jobba (trots att han är ledig :/ ) men de gör inte mig så mycket för ja ska ju ändå iväg och shoppa med Pernilla imorgon =) Nice! Längtar till februari då ja kommer få en full lön från nya jobbet...jiiha-jag kommer springa till banken nu när min lön har dubblat med nästan 5 gånger så mycket än vad ja hade tidigare...har många planer på vad ja ska göra =)
Spara så man har en budget(En femtedel utav lönen varje månad, har lovat mig själv det!), lägga mellanskillnaden på den nya bilen, betala sälen resan, ge jonas massssa pengar för ja alltid fått utav honom, shoppa som en tok och sen då ha massor över..sinnes ju?! Nja kanske inte på samma månad men på två månader så klarar man allt de och då har ja ändå kvar de ja brukar få från mitt förra jobb....Skiter fullständig i att ja får jobba ständigt natt men de är det värt! Måste ju ha min budget nu när ja o jonas har spänat på lite ideer inför framtiden...kommer behövas en hel del då :s

Nu börjar gullet släcka ner här så ja får stänga av datorn..bilder kommer nog upp imorgon tror jag =)



Dan före dan!

Idag är det dan före dopare dan!!
Tänk att ett år har gått så fort?! Jisses alltså...

Idag har jag och jonas tagit en promenad i det fina snöfallet...så himla mysigt <3
Blev ju självfallet en sväng in på affären där vi köpte en liten extra julklapp till jonas mor-tror att en hon kommer bli glad, köpte även nybakat bröd och lite smått och gott till kvällen. Vi har slagit in de sista julklapparna också...så de ser ut som helv*te i köket nu. men de får jonas ta hand om eftersom han skicka ut mig
med huvudet före helt plötsligt :p Tror han slår in min/mina presenter-usch hatar att han gör de när ja är hemma...är ju så sjukt nyfiken utav mig =)

Imorgon är det den stora dagen, hoppets, kärlekens och familjens dag! Så tidigt imorgon bitti blir det att åka till Jonas föräldrar där vi ska äta frukost, äta mat, öppna julklappar, titta på kalle anka och självklart gå till musikrummet och lyssna på Neil Armstrong som blivit en mysig tradition de sista åren =) Tänka att det är tredje julen tillsammans med älsklingen redan, och nästa år...ja då kanske de ser helt annorlunda ut-längtar så himlans mycket etfter det projektet!! <3

Nu ska ja göra en god kvällsmat och sen ska vi spela tv-spel...köpte ett nytt förut så de måste vi ju testa...efter det blir de en utav de nya DVD filmerna jonas köpte häromdan-hmm får väl se vad de är för sorts filmer...


*GOD JUL ALLESAMMANS*


*Klappöppningen är imorgon-det har väl ingen missat?!*


Två dagar kvar!!

Jisses, nu är det bara två dagar kvart till julafton!
Skönt att tiden går så fort...för då är snart nyårsafton över och våren är på intågande...längtar så efter varmare klimat! Men ja ska inte klaga, de är ju iaf så kallt så att snön ligger kvar och ännu mer snö ska ju komma snart-jippi då är de pulka som gäller!! Gud de va ju hur länge sen som helst jag åkte det...skönt att få bli som en barnunge igen =)

För en liten stund sen så gick Mimmi hem...vi skulle gått iväg och tagit en mysig julfika men men eftersom ja vaknade halv 5 så hann vi inte iväg innan det hade stängt =( Men vi va så finurliga att vi baka en hallon/blåbärs paj här hemma ist =) mm den blev super go verligen...mycket bättre än på fiket :p Men skulle varkligen inte tagit två bitar...usch blev helt prop mätt :/

Älsklingen kom hem nu, han har varit iväg ovh handlat de sista julklapparn i borås...verkar som han är färdig nu-nyfiken som en strut som vanligt :p

Funderar på om ja ska lägga mig och vila en liten stund till innan ja ska väg och jobba...är så frukansvärt trött hela tiden...kan kanske bero på att jag inte får se något dagsljus på dagarna...går ju upp halv fyra, fyra typ och då är de ju mörkt igen...lite tråkigt men de är de värt =) I natt är de sista natten innan de stänger över jul, så nu han man ledigt en och en halv vecka =)

Har fått reda på lite smått och gott angående de förra inlägget jag skrev...och de är en lättnad att veta att allt är lugn. Känns så önödigt och barnsligt att vara sur och grinig för något som hänt för 100 år sen typ... Vad tjänar de till att vara långsint? Alla gör misstag men kan bli förlåtna ändå... :p

Funderar på att dra till alingsås imorgon..vill köpa något snyggt ja kan ha på julafton...kanske ven något till juldagen oxå...hmm får kolla igenom garderoben en snabbis imorrn efter ja vaknat...men nu har ja inte mer tid över här-måste gosa lite med jonas innan ja ska göra matlådan och åka.

   Snygga pepparkakor vi gjorde va :p 
  Lilla syster Sara!
 Sötaste bagaren i hela världen :p Han gör en lussekatt utav pepakaks deg här...bara fantasin som sätter gränser hos den pöjken =)

 Våran snygga julegran =)



Snart..

Snart är de julafton!

Herregud vad tiden går fort...men de är väl så när man har kul ;p

Helgen har bestått av två filmer i fredags och en massa kramar...var så skönt at få ha en kväll/natt tillsammans igen-den här veckan har ju bara bestått utav nattjobb...vilket den här veckan oxå kommer göra...iaf fram till onsdag morgon för sen har vi julsemester :p
Lördagen spenderade vi nere på tjörn, hur mysigt som helst! Bakade pepparkakor, åt middag, efterrätt, lekte med lilla Sara sötnosen och öppna massa julklappar-fick massa fint =)
Sen på kvällen åkte vi till alingsås och bowla jag jonas och svante..har varit en nykter och skön helg =)
Idag har de blivit storstädning inför julen, och så har vi varit ute i skogen och höggt julgranen...hihi fy fasen vad ja älskar attt vara med jonas-de märks särskillt vid sådana tillfällen-finns ingen bättre <3

Tyvärr fick ja ett samtal från en person förut som berätta vad den hade läst på nätet-inte blev ja förvånad att vissa personer inte kan släppa vissa grejer och gå vidare...är ju typ hundra år sen och båda två lever bra liv på skillda håll...men men de har väl varit så och kommer alltid vara så.
Sen är de ju de två som har "pratat" som ja är mest besviken på...eller på en utav dem iaf för den vet ja inte är sån egentligen men K är man ju inte förvånad över...hon står där helt ensam nu och har inte en enda vän från "förr" kvar på grund utav att hon gång på gång återupprepar sina misstag...tyvärr om man säger så för egentligen är hon en helt underbar människa! Men eftersom hon själv vet med sig att hon behandlar alla sina vänner som ställt upp när de värsta vindarna har blåst omkull henne som skit så skäms hon väl antagligen nu.
M...bara så du vet så är säkert en del saker de sa sanna-mer eller mindre om man säger så...men du väljer vad du vill tro på...eftersom vi inte tycker om varandra så tror du väl på allt men ta reda på lite fakta om den ena av personerna först så kommer du förstå vad jag menar...men som sagt du får tycka, tro, säga vad du vill för ja tar inte åt mig för saker som inte är sanna. Bryr mig inte ett skvatt om dig,inget illa menat men ja gör faktiskt inte det...gläds åt att du har hittat de du trivs med och hade hoppats på att vi inte behöver lägga oss i varandras liv! Så jag får önska dig lycka till och ha ett bra liv!

Bye bye allesammans!

Hinner inte lägga upp bilder nu för ja verkligen måste dra till jobbet-fort som fan ärligt talat.

Slutet!

Slutet har gått och början på något annat...något mycket bättre har startat!!

Har fått hoppa in tre gånger på ett jobb nu denna veckan, och har redan fått goda ord som gör att jag kan se ett ljus över hela situationen! Jag har fått ett erbjudande, ska skriva på alla pappren den 4 januari!!! Hahahaha snacka om att ja är lycklig!

Så nu kan ja och jonas få de vi vill, vi kan hoppa över husköpet och bygga nytt istället!
Då får man ju de exakt som man vill ha det... =)

I veckan har de inte hänt så mycket mer, men de duger för min del iaf :p 
Vi drog förresten ut förut och sladda med min lille bil :p Ville ju lära mig hur de funkar att sladda med en framhjulsdriven bil...vilket visa sig inte vara så svårt :p Men är skönt att ja ska byta bil snart..vill ju ha en större bil med ac och abs-bromsar...känns säkrare nu under vinter tiden =) Sen så vill ja ju ha en större motor...känns som ja kör en liten j*vla elbil om man jämför med Jonas bil som ja körde i sommras hahaha...

Imorgon ska vi iväg och inhandla de sista julklapparna hade vi tänkt-om jonas inte går och blir sämre iof :s Annars får vi ta de på fredag...men då ska vi ju på bio och hoppa i säng tidigt för på lördag så ska vi iväg till min far och fira julafton-de ni :p Kommer bli super mysigt ju =) Så i år blir de tre julfiranden och massa julklappar...roligt roligt =)

Nu ska ja iväg och inhandla en dricka och cigg inför nattens arbete...slutar ju 07:00 imorgon bitti så ja kommer sova bort hela dan imorgon igen...hahah ja som älskar att sova länge =)



Sjuklingen!

Usch och fy...jag är dunder förkyld =(
Min hjärna fungerar inte som den ska så vet inte riktigt vad ja ska skriva om
men måste få ett tidsfördriv...är ju så jobbigt att va sjuk och varje minut känns som en evighet =(

Har inte skrivit på länge och de beror på att ja haft mycket att göra...som alltid nu den sista månaden/månaderna!
Jobbat, varit på praktiken, föreläsning, hälsat på min underbara mor och mina älskade syskon-känner mig helt fylld av lycka när jag är med dem...

Helgen bestod mest i julhandlning och massa mys i soffan =) I år blev de alingsås som älsklingen ville shoppa loss i...skönt för de är ju inte så långt att åka...blev en del julklappar, en mysig fika med linus & sofia och så gjorde Jonas en syundersökning som ja tvinga honom till..han har haft konstant huvudvärk i 3 veckor och de är verkligen inte likt honom...han är ju den friskaste människan på denna jord...och som jag befarade så hade han ett synfel och ska få glasögon-mohahahaha! Fan vad ja skratta, bröt nstan ihop där inne när han lägger kommentaren "Jag lämna inte dig när du fick glasögon så du får fan stå på min sida nu" hihi hur söt är han inte eller?! Klart som fasen ja inte skulle lämna honom för en sådan sak..ska mycket till för att enst överhuvdtaget få en sådan tanke...han är ju min själsfrände <3
Självfallet så blev de en del flin och fniss nr han testa massa olika modeller i affären men tillslut så blev de några han valde mellan och tog med hem för att kolla lite extra på...och på söndagen så åkte vi tillbaka och beställde 2 par =) Blev även massa handlande...jonas köpte ett par byxor, två t-shirts, en väst, scarf och massa strumpor...blev riktigt snyggt-en helt ny stil...måste slänga upp en bild på de nån dag =)
Till mig själv så köpte ja några ljushållare (typ som vinglas men utan fot) som man sätter i blomkrukorna...och lite dekerationsstenar, och ett as snyggt lackljus till min decoration...svin dyrt var det för ett enda ljus...kolla inte på priset för de brukar ju kost max 15 kr men de visa sig att de va något känt företag som gjort de från danmark (?) Vad spelar de för roll tänkte jag, de är ju för fasen bara ett ljus...men tydligen finns de inne-och ute lista på sådant oxå nu för tiden...de var bara att le och betala...
Visa även Jonas vad ja önska mig för något...och hoppas ja får något utav det...han såg lite finurlig ut så tror han har något lömskt planerat :p

Nu har ja bara någon julklapp till far och co kvar sen är ja färdig...känns skönt =)

I söndags efter julhandlingen så åkte vi till min mor (skrev de där uppe ju :/ snurrig i huvudet idag) iaf så baka vi äpplepaj och lekte en hel del med mina syskon...och stackars lilla Sam-pyssla om hans ögonbryn lite efter att han hade råkat fastna i trampolinen med sin percing som slets ut...fy f*n vad de såg ut...men de kommer nog lka ihop snart :/
Tiden bar aflög iväg och klockan blev 21:00 innan vi enst hade åkte ifrån mor...men när vi väl kom hem så kom svante på besök-han ville prata av sig lite och de är klart att våran dörr står öppen för honom!! Gjorde en plockkvällsmat med olika knäckebröd, juice, glögg, russin, vitlöksbröd, vindruvor, tomat och massa goda mjukostar =) De är så gött tycker jag =)
Typ 20 minuter innan svante skulle iväg till jobbet så ringde hans telefon och då sa de att nån va sjuk och behövde en till så ja fick frågan...blev klite ställd för ja knde på mig redan då att de var en förkylning på väg =( men ja åkte med =) jobba fram till 7 på morgonen...så självfallet hoppa ja över praktiken och de var tur de för när ja vaknade så va ja super sjuk!!! bläääää!! Men rätt som de va så fick ja ett samtal...har lärt mig att vissa samtal kan va l"ivsviktiga" :p och de visa sig att de ville ge mig ett schema på Doggy!! Jippi...fy fsaen vad glad ja är över det...så nu ska ja jobba denna veckan, nästa (till onsdag) och sen vecka 1 när de öppnar igen =) Och enligt de ja jobbade med så ska de företaget anställa fler folk efter nyår och då ligger ja väldigt bra till!! Mohahaha 55, 50 kr mer i ingångslön än vad ja haft de sista året är bara tacka och ta emot :p
Tyvärr fick ja avboka två tillfällen nästa vecka på mitt andra jobb-en tänker inte låta den här chansen gå till spillo...känns underbart!!

Så nu hoppas ja på att bli tillräkligt frisk tills i kväll så ja kan gå dit och jobba =) eller nja ja går dit i vilket fall som helst...tänker ju visa framfötterna nu =)

Nu ringer emelie och tjötar igen  :p hahah så ja måste dra!!


Lisa (jonas syster) som vi hade a good time white i alingsås :p

Katt åt linjal-blev mätt!!

Haha ja som rubriken beskriver så känner ja mig nu!! Usch varför tar man alltid en extra portion, trots att mna inte är hungrig längre?! Får skylla mig själv att ja är så jävla duktig på att laga mat ;p
Idag blev de fisk, med en bädd av lpressad lime, jordnöter, samba olek, och körsbärstomater med hemma gjort mos...mmm bland de godaste jag ätit-trots att ja inte tycker om fisk!!!

Efter att ja skrev förut så somna ja som en stock i soffan...hade ju trotsallt jobbat i 22,5 timmar :s Tror inte att ja ska ta åt mig så mycket nästa gång...får ju vara stopp nån gång...annars går väl ja in i väggen snart :/ Men en bra sak va ju att de meddelade att jag fått löneökning!!!!! Jiiiipppiiiiii***

När jonas kom hem och pussade mig så ja vaknade så mös vi en stund innan ja drog iväg honom till affären..köpte massa smått och gott =) De har hänt något med mig den sista tiden för ja har börjat tycka om massa grejer som ja avskytt tidigare...för ett år sen åt ja varken grovt bröd, smörgåstårta eller championer...vilket är något utav mitt dagliga intag nu-inte smörgåstårta varje dag men ni fattar poängen :p
Och idag på praktiken fick ja för mmig att göra en knäckemacka  med Keso, krillkrydda och tomat på-hur gått snacks som helst ju!! Varför har ingen sagt de tidigare?! Tror ja tänker äta de på våra filmkvällar ist för chips o dip...som ja förövrigt tröttnat på!
Och ner emelie, jag vet vad som snurrar i ditt huvud nu och NEJ säger jag bara :p hihi!!!
Förutom massa mat så köpte vi även nya små söta glöggmuggar, hur söta som helst! Ja juste glögg är ännu en grej ja verkligen avskytt förut men dricker istort sett varje kväll med Älsklingen nu...
Sen blev de även att vi inhandla ännu mer julkulor =) Vill fylla ut lite med pyntet i juleträdet ;p
De som följt mig blogg så långt som ett å¨r tillbaka minns ju att ja o jonas gjorde egna julkulor förra året...som blev riktigt julsnygga med massa glitter på i alla möjliga färger...längtar efter att få ta fram dem i år igen...vill sätta upp granen NU!!! Men de får ja snällt lugna mig med...men de är ju inte så jätte länge kvar nu om man tänker efter........

Sitter och läser på en urgullig lapp ja fick av jonas i torsdags...när jag kom em från schoppingen i borås så hade han köpt en present till mig-inslagen och allt (älskar sådant,kan leva på de hur länge som helst!) och på packetet satt lappen med orden: TILL MIN ÄLSKLING! och under det så stod det: JAG VILL JU ATT DU SKA HA DE SÅ BRA SOM MÖJLIG, ÄLSKAR DIG! Tror ni inte att man smällter då och hoppar upp i hans famn eller?!!
Sen vad ja fick va ju kanske inte de ja hade förväntat mig men de var något välbehövligt iaf...en kupéfläkt!! Hahaha romantiskt va? Men då hade han snappat upp att ja nämt de någon gång att ja hatar att ha bilen kall på morgonen så han hade åkt iväg och köpt en så ja inte skulle frysa när ja kommer ut i bilen nu förtiden...hihi han är för gullig ♥

Förresten så var de min speciall leverans som kom föut =) Dra mig baklänges vad snygg den va!!! Har dock inte vågat testa den ännu för om den inte passar så kommer jag gråta floder...och vi vill ju inte ha en tsunami i sverige :P Kan avslöja att den är en superglittrig klänning i mörk lila som ja ska ha på nyår.....kan inte vänta!!!

 

Nu är de min tur att spela ropar gubben så ja får kila :p

söta mimmi som ja var med igår :)


Slummerparty?!

Som vanligt har ja haft fullt upp...har knappt hunnit med att ta hand om mig själv:s Känns i kroppen att mna strulat med sömnen och maten den sista veckan =(

Sen ja skrev sist så har ja varit på praktiken varje dag då jag inte har jobbat...
Och i torsdags efter praktiken åkte jag och Jessika till knalleland i Borås =) Minns knappt vad ja köpte förutom 3 par super snygga skor =) Lovelovelove!!!! Ett par vinterskor i form av ett par stövlar med lite spännen o sånt på...ett par svarta pumps medd glitter på nice...har verkligen kommit in i en perjod där ja älskar glitter =) Och självklart fick ett par stiletklackar med nitar på följa med hem!!!! *LOVE* Finns de något bättre än skor? Konstigt att man blir så glad utav de igentligen :p
Sen köpte ja en cool halsduk, ett par svartlacks leggins med ormskins imitation typ, fräcka faktiskt, en hel drös med mjucka raggsockar-fryser ju så om mina fötter jämt =( tre julklappar till älsklingen, en super fräsch partyväska som ja får lägga pp bild på nån dag-har verkligen letat efter en sån sen i våras då ja såg en tjej på krogen ha en sån...och nu äntligen hitta ja den!!! Mm minns inte om de va något mer...shit the same isf :P

Fredags kvällen spenderade ja med jonas o gustav här hemma i soffan
med ett fint gitarr hero maraton som resulterade i att vi varvade det :/ så nu har ja beställt två nya spel, wourld tour och aron smith (stavas nog inte så?) och en till gitarr så vi kan battla mot varandra, kommer ju
bli super kul =) Vi lagade även massa mat tillsammans...ja gjorde en köttfärspaj och jonas fick för sig att baka/laga eller vad man säger när man gör egna piroger!!! Ha, om en värdelös kock få för sig att ställa sig att göra egna piroger så börjar man ju undra vad som inte står rätt till :p Men ja får erkänna att de blev super goda och nu har ja tvingat jonas till att göra sådana i veckan igen =)


Sen så väntar ja även på en speciall leverans...och de kom en AVI på posten idag och ja tror att de är den som har kommit....*hoppas* Kommer bli sååå snyggt!!!

Lördagen så mös vi i mängder och sen på kvällen hade vi förstest innan vi drog ut till Golfkrogen och festade loss...de var bartömning så de blev en del dricka om man säger så :p Var trevligt hela kvällen förutom att ja skar mig i fingret när ja försökte ta bort massa glas ur mina nya skor :( och de vägrade att sluta blöda så ja sprang runt med en servett i handen den sista 40-50 minuterna :p

Söndagen blev mest lugn med lite avanserande på gitarr herot-ovanligt va :p

Måndagen trodde ja skulle bli en sov morgon men icke sa nicke...ja och mimmi bestämmde oss för att ses så hon fick skvallra om sin resa till kenya hon nyss varit på...blev så avundsjuk! Är verkligen sugen på att åka utomlands igen!!!!!!! Vi satt hos mig en bra tund, rökte o pratade om allt mellan himmel och jord och sen drog vi iväg till fiket nere på hörnet och tryckte i oss lite sötsaker...mumma! Efter de blev de en julklapps inandling och sen skjutsade ja hem mimmi för ja skulle jobba 14:33 till 9:3 på morgonen...och sagt och gjort och helt plötligt är de tisdag!! Direkt efter attja slutade på jobbet åkte ja till praktiken-hann med ett samtal med emelie såklart där emellan-hur skulle ja klara mig utan våra dagliga telefonsamtal?!
Efter "rusningen" som vi kallar de på praktiken som slutar klockan 13:oo typ så åkte ja hem...orkade inte jobba mer...ögonen gick i kors och humöret svängde lite för micket då eleverna kör sitt psykande för att slippa följa regler och gå på lektionerna...så nu har ja iaf jobbat in fyra timmar där :p

Imorgon eftermiddag ska ja på en föreläsning...kommer bli riktigt intressant...de är en från tv som kommer och ska berätta om sin uppväxt...vet vem det är minns inte namnet för tillfället så ja uppdaterar om de imorgon =)

Nu ska ja sova en stund innan älsklingen kommer hem...då ska vi iväg och inhandla lite grejer och hämta ut packetet på posten, undrar om de är speciall leveransen eller om de är vårat nya spel? Sen blir de till att laga middag...passar bra för ja börjar bli riktigt hungrig!

Får bli en helt oberoende bild, har inte lagt över bilderna från kameran ännu.
Orkar inte vända på bilden dock...men ni ser nog iaf :p

Detta halsbandet har jag gjort helt själv =)
Den lilla nykeln använder ja på alla mina smycken, lite som en symbol att ja har
gjort det örhänget, arm och-eller halsbandet...

RSS 2.0