Lovit or hate it!

Måste säga att ja älskar verkligen min tillvaro...mitt liv, mina vänner och framförallt min underbara Jonas!

Var ett tag sen ja skrev här men de har sina anledningar. Får sammanfatta allt lite kort :p

Åkte som sagt till sandra torsdagen inna midsommar, blev att vi i den husbilen som skulle åkt stannade hemma. Blev självfallet fest vilket inte var meningen...skulle bara upp till tobbe o ta ett par gals vin o spela med andra ord. Men någonstans så gick de över gränsen och festen varade ända in till åtta på morgonen!! Tobbe, petrus, johan, carro, ja sandra och ett par stycken till var det...svinnnnn kul! Svenne banan ägde den kvällen :p
Dagen efter var vi helt slutkörda men efter midsommar middagen var vi på de igen...och då blev de även en sväng till vinninga på fest hos apell...rikgit trevligt!  En vis person följde med därifrån till vara och festa vidare...hahaha ja vad säger vi snadra?! Min älskade jonas var självklart oxå med den här kvällen =)
Lördagen var vi helt helt helt slut men fortfarande festsugna såklart =) drog hem till vårgåda då, jag jonas sandra rasmus tegel och karl a.k.a lrak knilf-hahahaha!
Söndagen spenderade vi med att göra smörgåstårat och kolla på filmer nerknödda i soffan :p

Tisdagen stoppa vi i båten i onungasjön...gött skönt för nu är sommaren verkligen här =)
Onsdagen umgicks ja med mattson tills ja skulle möta evlina på tågstationen...hon sov över efter en mysig kväll med film o chips o dip och en bra dag ute på sjön...var gött o känna vinden i håret i båten och fiska lite  =) torsdagen drog vi till vara där vi umgick med lilla söta emelie =)
Fredagen var vi i vara på jordgubbensdag, trevligt trevligt...träffa massa goa o sköna människor på förfesten o i öltältet =)
Lördagen var de dax för mera sol o bad, åkte me lisa o amon till alingsås o låg på plajan hela dagen...dessvärre var de IS KALLT i vattnet, benen domnade bort bara efter ett par sekunder! Blä. På kvällen var de grillkväll uppe hos bengtsson, trevligt so tusan.....blev rätt sent och lilla jonas var sååååå himla söt :)
Söndagen: Då blev ja väckt av tobbe som ringde, han o sandra ville me ut i båten så vi fyra plus lisa o hennes kille drog dig =) hade med oss grillen, massa god mat, dricka, tidningar, fiskegrejerna och självklart båten =) så nu är även ringen invigd dehär året oxå =) blir min tur nästa gång att åka bannemej =)
Måndag: mööte med kostymnissen...blev lyckat tycker jag =)
Tisdag och de är i nu tid =) idag har ja degat i soffan, inget roligt väder....men överraskade iaf älsklingen i morse med en underbar frukost...tekakor med jorgubbar...mumma! Sen drog vi ju efter han kommit hem från jobbet och kolla in alternativ nummer två....hmm var super vackert men inget för honom o mig och absolut inte våra framtidsplaner :/ annars var de inget fel på det, och vilken utsikt...fantastisk!!
Efter de övertala jonas mig om att äa pizza...hmm ja som hade köpt saker till tacosmiddagen idag...men de får bi imorgon istället då :p
Nu har ja pratat me emelie i telefon hur länge som helst...och ja säger bara de-go girl, go!! haha du är toppen!

Nu ska älsklingen låna datorn en stund så ja får slänga upp bilder sen den sista tiden senare eller imorgon =)

LOVE LIFE!

Sorg är inte lätt!

Fy fasen, sorgen som ja såg idag var så äkta, så tung och så himla himla fin!
Kan inte för allt i världen beskriva hur den släkten, deras nära och kära är emot varandra.
Det är en gåva att få känna den släkten, att få vara en del utav dem.
Att se alla gråta och sörja känns tufft.

Har aldig tidigare i mitt liv varit på en begravning, var inte enst på min lillasystersbegravning. Men den första var för jonas kära morfar i mars i år. Och idag var det urnsättning...ett avslut för vakumet som varit över allesammans.
Var en speciell känsla i kyrkan då Diana bar ut urnan och vi gick mott hans sista viloplats. Solen lös och alla vackra ord från prästen fick mig att rysa....klarar inte av ledsamheter...jag är ju så blödig utav mig så klart som tusan att ja grät och vem skulle inte ha gjort de som har träffat deras morfar-en riktigt trevlig o omtänksam man! Minns första gången ja träffa honom, hahhaa ja då fick han mig att skratta och rodna mitt i all spänning. Tack gode gud att det kom så oväntat, att han slapp lida...och att han fick göra de han älskade att göra in i de sista!

Sitter i soffan nu och funderar på hur man ska göra i helgen...vill följa me till Grebbestad i helgen och Jonas håller på o tjötar ihjäl sig att ja ska följa med...hmm voe ju kul. Dom har bokat sex platser på campingen åt oss, är ju ett stort gäng som ska dit....vilket gör saken ännu roligare! Och de bästa utav allt är att Sandra, Mp och sebbe följer med!
Men...
De finns alltid ett men...och de är de förbaskade vädret!!!!!
Känner inte för att slänga ut tusentals kronor på att få sitta i förtält hela midsommar och ta skydd från regenet.
Men...
När vi var iväg förra året på stochampionatet var de oxå dåligt väder men vi hade fruktansvärt kul ändå!
Men...
att allt blir blött, fuktigt och jobbigt är inget ja längtar efter direkt!
Men...
samtidigt vill ja verkligen inte vara utan min älskling i fyra dagar!

Ja som ni märker så är de hundra tankar på samma gång och ändå kommer man inte fram till något vettigt. Så nu blir de så att ja åker till sandra i morgon bitti och tjötar me henne om hur vi ska göra, ska kolla på olika vädersajter m.m och så innan vi bestämmer oss till 100%

Igår kväll satt ja o kolla på nätet, på våran semester. Har inte heller där bestämt mig hur ja vill göra...det ena alternativet, de andra eller kanske bådeoch?!
Ska nämligen göra en annorlunda semester i sommar...eller ja annorlunda är den väl inte men oftast brukar man göra på ett annat vis...men ja vill mer, ha mer, se mer och uppleva mer!
Finns två alternativ ja är väldigt inne på nu...har surfta omkring lite för info om de...och de visa sig att till och med ving har de utbudet-trodde dom bara hade charter resor me flyg :p Men varje dag lär mig sig något nytt!
Syster Kicki skrev igår...var på väg in till manhattan...skulle göra stan och dricka mera vin skrev hon! Hmm blir lite orolig, New York är ju inte litet direkt...större än bangkok och då är de gigantiskt kan ja lova...shit. Men hon passar verkligen in där...skulle inte förvåna mig om hon flytta dit...min lilla prinsessa!

Nä nu funderar ja på o baka bröd eller något...är gött sugen på de!


Sms trackad!

Jupp de kan man lugnt säga...sitter o smsar med fyra personer samtidigt...hmm blir lite jobbigt efter ett tag...så ja måste nog ut o röka snart...har bara rökt en cigg idag än så länge så ja är rätt duktig faktsigt =)

I fredags hann ja aldrig börja me maten innan älsklingen ringde o fråga vad ja gjorde och sa att ja skulle göra mig iordning och komma ut på parkenringen om 20 min...då skulle vi till pizza house och äta med pettson, mattson, bengtsson, bjälke och tim....och sagt o gjort så blev de så...simsalabim bara! Sen blev de en snabbis till systemet...hem igen så älsklingen kunde duscha och sen drog vi allesammans hem till Linus o sofia i alingsås...blev en helkväll där i alingsås i öltältet o på krogen...men humöret var ändå inte på topp, och de var regnets fel....blir skit grinig när de regnar ju :/

Lördagen vakna ja upp o jonas rätt tidigt...men var sega i soffan hela dagen...städa iordning efter förfesten och hittade då nallen jonas vann till mig...så söt!! Han är klart bäst i världen! På kvällen åkte vi till bjälke, han hade ordnat födelsedagskalas åt sin tjej sabina som fyllde 21-grattis ännu en gång =) Var även gött me jordgubb o hallontårta...love it love it! Jonas blev ju även på tvingad ett par groggar där för man fick tydligen inte vara nykter (förutom jag då eftersom dom ville ha någon som körde :/ ) haha ja vad ska man säga egentligen :p Fick köra killarna till alingsås efter de, stannade o tjöta en stund o sen åkte ja o jonas hem....skulle festad med dem även den kvällen...eller ja jonas skulle göra de o ja skulle gått till hotelet me linus sofia o lisa men ja o babe bestämde oss för att lägga oss tidigt så vi kunde åka till ullared på söndagen =)

Sönadgen. Åkte iväg till ullared, en halvtimme efter vad vi tänkt...blev morgonslöa o myste...men kom fram tillslut =)
Köpte massa roliga grejer...men mest till lägenheten...allt ifrån en äggklocka till en grill, verktygslådor och tavelramer...ja ni förstår konseptet :p tycker de är så kul att köpa nya saker till bostaden...få lite att pilla och dona med...så nu har ja storslagna planer här hemma =)Köpte även en bh, fyra leggins, fem par jeans, två klänningar, två kjolar, en tjocktröja och en body....gött att ladda garderoben igen =) Inte så mycket för att vara ullared men de fanns inte så mycket snyggt...men hallå hur kunde ja glömma att säga att ja har köpt ett par ilrosa.......*trumvirrvel*...........haremsbyxor!! Hahaha ja som har lovat mig själv och tll och med skrivit här hur fulla ja tycker dom är!! Och tro mig, de tycker ja fortfarande att dem är, även jonas för han vill inte vissa sig bevid mig när ja har dem hahahahaha....men gud i himmel vad sköna dom är!!! Och ja bryr mig inte alltid hur ja ser ut...bara ja är bekväm...särskillt när ja är hemma och inte ska träffa någon. så nu kan man även checka av haremsbyxor i garderoben (inte så fullts så stolt kanske :p )

Måndag: Ja igår så var ja på kurs på jobbet mellan tio och halv fem...fick lära sig om mediciner, alzaimers, demens, insulin, vård i livets slutskede och blodtryck blandannat. Dock var visste ja de mesta eftersom ja jobbat där ett år men de var gött att få lite upprepning på vissa saker. Och dessutom så fick ja ju en kurs i diabetessprutor, medicin m.m Och i slutet fick vi testa på varandra, fick kolla kompisens blodsocker...ronely skacka fram handen lite lätt åt mig och ja stack henne...hon låg på 4.6....tjöta hål i huvudet på mig att hon ville ta på mig...så tillslut gav ja vika och stack mig själv!! Fy fan vad ja är bra!! Ni som känner mig vet hur stort de är! Men de var gött att veta att ja har ett bra naturligt insulin i mig...så ja har inte diabetes...gött att veta...ja är nämligen lite utav en hypokondriker :p Ska göra min första grundliga hälsokontroll nästa vecka....usch fy fasen kommer dö när dom tar fram den stora sprutan =( Efter jobbet åkte ja hem o laga mat o sen drog vi till garagwet o ficka lite me den lilla bilen och husbilen med pettson...

Tisdagen har bara nyss börjat känns de som men klockan är redan tre...och ja ska vara på jobbet om en timma! Har bara suttit i soffanoch  degat...tjötat me sandra o emelie i telefonen...skulle åkt dit idag men blev ej så. Har diskuterat om vi verkligen ska dra me de andra till grebbestad på torsdag fram till söndag...är gött taggad på de...skulle vara rikgit kul, som alla andra år och resor vi gjort...och dessutom ännu bättre eftersom både sandra o sebbe ska med den här gången! Men som sagt, är de dåligt väder då funderar vipå att stanna hemma och låta killarna dra själva...vill ju inte kasta ut pengar på att sitta i husbilen och husvagnen hela tiden....man vill j ukunna grilla, festa, sola, dansa m.m....

Nä nu måste ja kila...bärjar bli rätt stressad! ha de gött!

Potatisdagen?!

Det får bli en snabb uppdatering om veckan som varit, har inte haft tid till att sitta vid datorn överhuvudtaget och därför inte heller uppdaterat något.

Tisdag: Sandralove kom till mig vid två tiden...blev rikgit lycklig då...hon gör att allt de onda försvinner och får mig att le igen! (Ja hade en fruktansvärd mensvärk, trodde ja skulle dö!) Efter en stunds av skvaller oc tid på balkongen så bestämmde vi oss för att överraska grabbarna senare på dagen så vi tänkte baka en smörgåstårta. Ingen utav oss hade gjort de tidigare och dessutom så avskyr ja de mesta som är i en smörgåstårta-särskillt räkorna! Men gud så god den blev-mmmmmmmmm vi vär bäst =) Blev även muffins med hallonsyllt som vi bjöd på till efterrätt...hihi en riktig gottisdag...fick lite skylldkänslor när vi (typ ja o sandra) hade tit upp halva tillsammans...skulle behöva ut o gå i flera dagar för att bli av med de hahah men sådant skiter vi fullkomligt i ;p 
Sanda gumman sov över här å herdersplatsen så de blev att vi tjöta ända in tills sovtimmen!

Onsdag: vi vaknade och efter ett par timmar drog vi iväg mot Vara, ja åkte till min mor och sandra hem till sig. Busa med barnen, mina älskade syskon och kolla på kattungarna...så himlans fina! Efter maten så drog ja hem till min broder ronny...låna hans photoshop för att få klart bilderna till matrixtidningen...satt från klockan fem till elva på kvällen, gick ut o rökte en gång så tillslut såg ja i kors och bestämmde mig för att de fick dugga så ja skicka iväg bilderna. Och eftersom ja inte fått höra något från dem än så länge så antar ja att dom är nöjda <=) När ja satte mig i bilen blev ja gött sugen på att tjöta me emelie så de blev en snabbis till henne och när jag kom hem var klockan nästan tolv och ja somna som en stock i min älsklings armar!

Torsdag: Åkte till personalchefen på förmiddagen eftersom hon ringde in mig dagen innan för ett möte. Fick fler tider till mitt schema i sommar, de tackar man för! Pengar är aldrig fel =) Åkte hem och drog på mig en filt och gick ut på balkongen för att ta en cigg och tjöta me emelie i telefonen. När hon svarade så var även älskade sandra där...blev tillslut att ja fick göra iordning mig snabbt som tusan och sen dra mig till Vara. när ja kom till emelie så drog vi o kolla på studenterna...minnerna väcktes till liv och man insåg att de redan är ett år sedan man hade den bästa dagen i sitt liv (nästan iaf, inget slår våran resa i asien :p ). Kan inte me ord förklara hur de känns att springa ut, möta "världen" på ett nytt sett och ha betyg i bakfickan som man är stolt över =) Blev en del spring fram o tillbaka i Vara och sen drog ja sandra, kenny och klippte min lillebror Nick, så nu är han snygg till skolavslutningen =) gullunge!
Sen åkte sandra hem, hon skulle vila innan hon skulle spela bilbingo med sin mor...så ja drog hem till emleie igen och tjöta om allt mellan himel och jord. Och tillslut börja klockan närma sig bingotime och då blev både jag och petrus sugna på att spela så vi tog en bil och åkte tillsammans me sandra o benita =) stod brevid varandra, var fruktansvärt trevligt...var två nummer ifrån de stora summorn...snacka om att adrenalinet flödade...sen att vi fyra var övertrötta gjorde ju de hela inte mindre intressant =) Efter bingon så var de hemfärd, men stannade till på motoristen och käka lite innan vi åkte hem till var och en...och när ja kom hem så möttes ja av min underbara Jonas som kramar om mig i sömnen när ja kröp ner i sängen...finns inget bättre sätt att avsluta en dag på!

Fredag: Idag har ja inte gjort något särskillt...snoozade i typ en timme innan ja väl gick upp...älskar att bara ligga och dra mig...göttans! Har kikat lite på tv, tjötat me sandra i telefonen och tulle på msn...är så glad för hans skull...han har skrivit på kontraktet-grattis =)
Ska om typ en timme börja laga mat så den är färdig tills min darling kommer hem...då ska vi duscha och göra oss iordning för att dra till alingsås...ska hem till linus o sofia på förfest ikväll =) de är ju potatisfestivalen i alingsås den här helgen!! Ska bli trevligt tycker ja...men dock är ja inte lika taggad som de tidigare åren...men de beror nog på de båliga vädret... Men immorgon ska ja troligen me Lisa till Hotelet, blir nog kanon kul...har ju inte varit där ännu...så då blir de till att rocka loss =)


Här är den enorma tårtan, skulle ha räckt till säkert 10-12 personer men de såg vi till att dne inte gjorde :p
Killarna blev super inponerade och trodde vi köpt den och då fick ja o sandra en underbar idé hahaha!

´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-´-
Drömde i natt...särskillt om den här kvällen i Rawai (thailand). Fick uppleva alla dofter och syner igen. Blev salig av lycka!
Kvällen börja tidigt me en grillkväll, drog sedan vidare till en kompis bar, han fyllde år. Sent i nattens alla ljud, åkte vi på vespor och motorcyklar från bar till bar, till pub till pub...blev fullare, lättare, gladare...friare!

Tommys kompis bar, han som fyllde år...mysigt.


Älsklingen köpte en ros, och ett halsband av vita små vackra blommor till mig. Halsbandet dofta som himlen, havet, jorden, lycka och kärleken själv...underbart!

Sista stället,
solen på väg upp.
Shinga, the best of the best.
Fläkten i håret.
Rop, gas, fart...
En underbar natt!

Sandra och jonas är nog de ända som kan blunda och förstå vad ja menar.
Ja har ju hört talas om folk som drar iväg, backpackar utomlands...åker dit vinden bär dem-den enorma friheten! Just därför kom ja på idén till att dra iväg på de viset....
Men inte kunde ja tänka mig att de skulle vara på speciellt. Går inte förklara...de är inte som en semester med apollo direkt då man har hotel och allt ordnat i förväg.
Från den ena dagen till den andra vet du inte vart du vaknar upp, man bokar en buss och bara den resan var en upplevelse...hände alltid något oväntat...hamna på fel ställen, fel tider, möte nya människor, såg urinvånare...platser man tyckte om & inte tyckte om. Platser som man till och med drömmer om nu. Såg att Jonas armband låg söndrigt på köksbänken idag, och omedelbart hoppa de upp massa bilder från phi phi öarna, de var där han köpte just de armbandet. Och vi alla tre, har ju även kvar armbandet från "big buddha"...ser de varje dag...och man åter upplever de orden man fick från munken, synerna...de värkande knäna mot mattan, rökelserna, värmen, utsikten. Ja ni fattar...de små detaljerna som inte bleknar...finns kvar och hoppar upp när man minst anar det...när man använder ett visst kläderplag, hör vissa ord eller äter vissa saker. Ja som men alla andra minnen en människa har...men ja tror nog att alla, verkligen alla borde göra en längre resa...man lär känna sig själv på ett nytt sätt, man lär sig möta med och  motgångar, man lär sig lösa problem och inte minst så växer man som person oerhört mycket.
Inte så att alla andra kanske märker de men på insidan, man blir inte grinig om man inte har mjölk hemma, eller bryter ihop för saker som man gjorde tidigare...för man har upplevt att vara utan tak över huvudet en natt, utan mat ett dygn, varmt och jävligt, irriterande mygg o knott...men ändå....så stod man där glad som aldrig förr och njöt...


Nu låter ja som en annan poesiförfattare eller en som bara tjötar skit...men ni kan inte ana hur mycket ja längtar till våran nästa resa...den kommer nog fortare än vad vi tror =)

Var bara tvungen att slänga upp den här bilden oxå. här är ja o sandra frame och får ett armband av munken...sen gör han någon ritual där han stänker vatten på oss och rabblar någon visa som en Appel förklara för oss att han vile att vi skulle skyddas från dumheter och få medgångar m.m. Inte för att ja är troende men de kändes tuftt, riktigt häftig känsla. Ser inte så ut på bilden men kan lova er att de var de =)

Måndag.

Den nya veckan har bara börjat och ja har redan fått panik!
Shit säger ja bara, mitt photoshop är ur funktion och ja har tre bilder som ja måste redigera till på onsdag. För då ska dom skickat till redaktionen =( fan dom bilderna ska utt till varenda frisör i hela sverige så ja börjar flippa här...måste få hit pettson som kommer och fixar programet....!!!
Nog om de....helgen den har varit bra, men tyvärr lite tråkig oxå :/
Fredagen spenderade vi mestadels me jonas familj, eller ja vi gick och kolla på lilla isabell som gick ur nian och efter de så åkte ja o jonas, hans bror linus o hans tjej sofia hem till oss...blev att vi tjejer dela på en vinare och killarna drack öl =) hahah men vi kom och snodde några utav dom oxå...vinet råkade ju ta slut ;p
Spelade "med andra ord", "ölspelet" och "jag har aldrig" fy fasen va vi skratta...älskar de först nämda spelat...aldrig trodde ja att ja skulle få höra sådana beskrivingar till de mest enkla små saker =)
Var även i borås på fredagsförmiddagne me sandra =) klippte mig o sen gick vi en sväng på knalleland..hitta mig ett skit snyggt linne, en klänning lite hår snoddar o spännen mm....

Lördagen spendera ja i lidköping, hälsa på min far som hade dragit upp husvagnen till framnäs camping, han ville ju titta på de fina bilarna och dricka öl =) de fick bli lösningen eftersom pappas bil inte är färdig lackerad ännu :( tråkigt, för ja skulle ha kört den annars... Men de var trevligt ändå...fick lite kläder och massa pengar-tack farfar =)
Sen åkte ja o hämta sebbe, gick ett par rundor på stan och träffa alla möjliga människor...riktigt trevligt faktiskt =) Blev ju även att man hamnade på Café & Bar med far och hans tjej...blev gött ölsugen så ja var väldigt nära att ta mig några...men tillslut bestämmde ja o sebastian oss för att åka till almesåsen så ja hoppa över de... Men innan vi drog från lidköping så träffa man både nattis och sen den lilla gräshoppan Tulle! Han är så go när han är just som han är, den busen :p
När vi väl kom fram till almesåsen så blev de ännu mer möten me massa gamla vänner =) sen fick ja ju köra ett par rundor innan ja möte upp sandra o co som var inne o lyssna på björn rosenström (ja har redan varit på han 7 gånger så ja hoppa över de i år ;p ) Då kom över sundberg och amer rusande mot mig...haha trodde han ljög när han smsa mig tidigare på kvällen...men tydligen inte =) Amer är alltid lika kramsjuk, kan inte fatta att man ALLTID är så glad som han är... Kom hem vid fyra tiden och då var ja o sebbe helt slut, han hade suttit och pimplat rödvin medans vi körde en till herrljunga och senare lämnade av pettson och joel...hahaha somna so en stock!

Söndagen spendera ja med min älskade jonas, vi snickrade ihop badstegen som ska vara på flotten i sommar....är ju lite svårt för sådana småtjejer som mig att komma upp hahaha :p ska bli så kul när solen kommer fram och vi kan ta de första båtturerna och badstunderna =)
Sen kom svante oxå, han kunde inte slita sig från oss så vi hyrde film och köpte  grönsaker och dip-mumma! Blev en sen söndagskväll.

Nu är jonas hemma och ja ska göra de sista me maten och sen pussas =)

Världens bästa svärfamilj! Tyvärr var inte deras andra syster me på kortet =(

Sofia =) Fråga mig inte om vad linus gör :p

Nya frissyren som ja införskaffa mig i fredags...blev en stor lugg spm börjar långt upp, ingen bena, blondering och toppning =) tack för sällskapet sandra!

 Pappa vill inte vara me på kort så ofta :p
Farfar o marianne =)
 Min lilla kusin ida visar sann omtanke :p
 En trött tös!

Sara är väldigt gosesjuk varje gång hon träffar mig...så sött =)

Trött...utsleten?

Jupp, nu sitter man här i soffan efter en dag med massa saker avklarade från cheklistan....
Vaknade och små glodde på tv en stund, åt en snabb frukost, hoppa in i duschen och gjorde iordning mig, sen bar de iväg till Lidköping....gick rätt fort hos tandläkaren...tog bara lite bilder och fick en ny tid nästa år.
Men eftersom att dem tog in mig nästan en halvtimme efter de att ja hade min tid (vet dock ej varför) så ble v de inget stopp hos sebbe eller rasmus...men hade ju telekontakt iaf-de är ju så grymt tråkigt att köra bil själv....fast då brukar ja ju släppa loss och sjunga me i sångerna som spelas ur cdsterion :p
Åkte raka vägen till min mor, där väntade min favorit mat! Mmm friterad pizza=de bästa i världen! Tätt följt av min mors slottstek med gräddsås ♥ Tack mamma för att du ställde dig och gjorde de åt mig-tar ju flera timmar-du är bäst!
Träffade både sussie och joppe hemma hos mor oxå...var ruggigt länge sen man såg nån utav dem-och gud så fina ni blivit!
Efter att mina småsyskon hade busat klart me mig och visat de tre små kattungarna så fick ja bråttom att hoppa in i bilen igen. Mötte upp jonas i Vårgårda och åkte snabbt iväg till mötet...var skönt att få lite frågetecken utrett, alltid gött att snacka med "proffsen"...men har kommit fram till att vi ska kolla runt lite till med lite andra "proffs" oxå...de är ju bra att höra flera olika sidor på saker och ting!

När vi var färdiga där åkte vi äntligen hem...var skönt att få bara hålla om varandra i soffan...har ätit lite godis och kollar på "hjälp ja är med i en japansk tvshow" hahaha idiotiskt tvprogram egentligen-men fy fasen va kul de är! Hade gjort vad som helst för att få vara med på de tävlingarna =) Nu skulle ja ha gått och lagt mig för en stund sen men var ju bara tvungen att vänta på att "blomstertid" skulle börja...ett program ja inte riktigt vet om ja gillar eller avskyr ännu...men de är ändå en bra grundidé som dom har =)

Gud vad ja ble vsugen på frukt, vet inte va de är med mig men igår köpte ja massa körsbär, kiwi, dragonfruit och honungsmelon...mmm så gott.....har blivit beroende av de tror ja...gjorde en super go fruktsallad uav de igår...finns lite kvar i kylen-borde kanske ta lite nu...de är ju synd och skam om de ska få ligga i kylen i sin ensamhet och längta efter mig.....hahaha nä nu är ja övertrött så de skricker om det!

Ska kolla klart på de nu innan ja ska sova, ska ju upp imorgon bitti klockan 7!! Sandrabus kommer hit vid åtta oc då ska vi till borås....ska klippa mig och färga håret-jippi! Jonas tycker att ja ska klippa av allt till "robinfrisyren" som var så poppis för typ 10 år sen...ni vet med superkort i nacken och längre i fram...blev jäkligt taggad på de men ändå har ja ju sparat ut så långt nu :/ hmm ja de är en svår fråga detta...ska man ha långt elle rkort på sommaren? skönare med kort när man badar ch är varm men sjukt snyggt med långt och göra fina sommar frisyrer...nää blir knäpp när ja tänker på de-ger tjejerna på salongen frihänder i stället-blir lite mer utav en överraskning när dom vänder mig till spegeln igen =)

ha de gött alla plommon där ute....nu ska ja dra mig tillbaka :p

(eftersom de inte går ladda upp bilder på bloggen nu så får ja väl helt enkelt hoppa över de ;p )

Torsdag!

Torsdagen är här och strac ska ja dra mig mot lidköping ännu en dag den här veckan...ska besöka doktor tand! Får la se vad som sägs idag...går npg rätt fort för de är bara en rutinkontroll...känns dock rätt onödigt att åka så långt för att vara där ett par minuter...men ja får ju hälsa på sebbelille oxå så då är de helt klart värt det!!

Hitta en väldigt, eller rättare sagt två väldigt intressanta saker igår...har starka funderingar på att köpa det! Till och med jonas blev posetivt överraskad direkt när han såg det/dem...får la se vad dom säger när vi åker på mötet idag halv fem =) kommer lösa många frågetecken för oss...och även starta igång den här cirkeln av rörelser =) jippi!!

Nu måste ja kila...kram kram

Tråk!

Hoppsan hoppsan...nu är de länge sen ja skrev =( Men de kan bero på att ja inte hunnit...har haft fullt upp i flera dagar....så nu är ja helt slut!

I fredags så hade ja o darlingen en myskväll här hemma...var skönt att få¨vara helt ensamma och bara bry sig om varandra, de är viktigt i ett förhållande. Dock var ja rosenrasande på honom när ja upptäkte att han hade spillt svart färg på min splitternya klänning =( gud va ja blev ledsen...hade verkligen sparat den för att ha på något lämpligt tillfället (vilket skulle varit dagen efter detta hände!) Söt som han är så fick han bort fläcken efter ett tag....men då har de ist blivit en ny fläck utav medlet han tog bort den första fläcken me!! Ghaaaa så iriterande....men mne han har lovat att köpa en ny åt mig =) Egenligen ska man ju inte bry sig om de matela sakerna i livet...de är ju personerna och all kärlek runtomkring som gör livet värt att leva....och jonas är just den för mig som får mig att vara lycklig =) tack för de babe!
Lördagen startade med frukost och sådant som hör till...och sedan åkte vi (ja &darlingen) till emelie i Vara =) självklart var sandra och kvicki där...riktigt trevligt faktiskt! Grillade, solande, tjöta skit, spela tennis och skrattade som bara den...men alla lyckliga sagor har även ett slut så tillslut åkte vi hem för att förbereda oss inför kvällen. Ja hade planerat att bli fullast i stanmen innan ja hann öppna min vinare som ja köpte på systemet samma dags hade jonas redan tagit en öl- hmm jajaj då fick ju ja köra-ännu en kväll! Blä va tråkigt, eller nja ja kör gärna eftersom ja har insett att de är så jobbigt att vara bakfull och förstöra en hel dag för de men när man verkligen är sugen på att sopa då blir man ju mindre glad. Men hur som helst så kom svante och alexander hit, satt på balkonen i kvälls solen och götta oss med ett par öl (eller ja dom då) och tjöta om allt möjligt men mest hus och tatueringar =) Åkte sen till peter som fyllde år...skulle bara varit där "en stund" så vi kunde åka på en annan förfest innan värdshuset så ja oxå kunde börja festa till de....men som vanligt så fastnade vi där ute ;p
Kom in till vårgårda halv tolv igen...ovh då bjöd Jonas mig på inträdet (som han brukar göra) men sen tog han min hand och ledde med mig till baren och fråga vad ja ville ha-och fortsatte så hela kvällen...hihi så himla söt han är! Han är ju sådan i vanliga fall oxå men inte på de viset utan han brukar gå själv fram till baren och komma tillbaka med något till mig...men som alla andra par som är kära så märker ni oxå skillnad på era partners ibland-de tillfällerna man bara vill hoppa upp och pussa honom tills han stupar :p Slutade me att vi gick hem lite tidigare, ville ha lite "ensam tid" innan svante kom hihi.... =)

Söndagen så tillbringade vi me svante hemma hos oss tills vi hade diskuterat klart va vi ville ha för mat-kunde inte komma överens så de fick bli pizza! Mumma, tror helt seriöst att BARRY´S i vårgårda gör världens godaste pizzor-och ja har ätit pizzor på många olika resturanger! Fy de är så de k****r i munnen =) usch vilket språk ja använder!
Efter de så åkte vi till jonas föräldrar, ja la mig på deras stora terass i en solstol med min bok och solade medans älsklingen greja något me bilen....sen gjorde vi iordning oss och åkte till göteborg me hela jonas familj =) kolla in Lisas nya lägenhet, fantastiskt fin var den, tog båten (snabbälven heter den) till andra sidan gbg och sen strosa vi runt till resturangen "rumpan bar". Haha de är väl ändå de konstigaste namnet på ett matställe ni har hört eller?! Jaja hur som helst så har dom suverän mat så ja var nöjd...och även jonas mor som var glad att bli firad utav oss alla, men de är hon värd =) Åkte sårvagn och gick i affärer lite oxå, väldigt mysigt måste ja säga. De blev en sen hemkomst så vi somna som stockar sen.
Måndagen: Ja hade bestämt mig för att ta tag i saken och ta min in till arbestförmedlingen för verifiering, men när ja kom dit så var de stängt! tråk! Emelie hade fullt upp, sandra och micki lika så och även min bror så ja drog hem till mormor som fyllde år och fira henne lite tidigare en beräknat och sen åkte ja vidare till lidköping! Hämtade upp sebbe för att sen åkta in och leta efter den klänningen som ja vill ha (en likadan som jonas råka paja) men hitta den ej, eller jo men inte i min storlek =( Sen hämta vi upp rasmus tegel och då ströga vi mest omkring...sen blev vi hungriga så vi drog till roma...och då ringde petrus...så när vi var mäta och belåtna drog vi till skogshyddan och gick längst stranden med patricias hund och sen fika vi...eller ja de flesta iaf =)  Efter de så åkte vi in till stan för då börja ju karnevalen, var kul att kolla på den...har ju aldrig sett den utan bara varit med i den om man säger så...men ja säger bara de-herregud va en del såg ut hahaha så kul!
Tillslut drog vi och då blev de småbåtshamnen på en filt som gällde...hade starka funderingar på att supa till de ja me med sebbe rasmus och petrus men ja o apell var nyktra och duktiga...men ja har seriöst lika kul då se de stör mig inte så mycket =) Blev en sväng ut till jung och saleby oxå, och fråga mig inte varför :p Blev en riktigt sen natt så ja sov över hos sebbe!
Tisadag: Vaknade och såg de fruktansvärt dåliga vädret...fy fasiken! inget kul allst, särskillt eftersom ja o sebbe hade tänkt ligga på hans altan och ola hela dagen. men då tog ja mig i kragen, åkte hem till min mor, och en snabbis till min syster...och ja säger bara de-GRATTIS TILL ER! Efter de blev de arbetsförmedlingen, ble vriktigt förvånad då de tog samanlagt med vänte tid m.m bara 10 minuter! jippi, arbetsförmedlingen är kanske inte en sån partypopper ändå :p
Sen blev de massa mys när ja kom hem till min älskling igen =) känns som en evighet när man är ifrån varandra!

Och idag är de onsdag och ja vaknade super tidigt...var fin blå himmel oc sol...tills de förbaskade molnen kom =( Men rätt va de va så ringde min far och ville att ja skulle komma ut till Rasta och äta frukost med honom (han är lastbilschaffis) och självklart hoppa ja in i bilen och åkte dit. Slutade me att ja åkte me honom ett par timmar, hamnade i tibro, ulricehamn och skara innan han göra hem mig igen....måste erkänna att de är hur gött som helst att åka lastbil! Har till och med åkt med min far till spanien i lastbilen när han körde utomlandsturer =) så massa fina landskap där uppe i hytten =)
Nu är ja nyss hemkommer och har satt på ugnen...ska laga riktigt god mat idag-fläskfile och bearnesås! Gött!!

Nu måste ja kila innan ja fstnar här i soffan :p kramkram
Min far, farfar och lillasyster Sara =)


Härliga gänget =)

RSS 2.0