barnvakt :s

Ajaj för de första så håller ja på och bli sjuk och dessutom är ja barnvakt....mina två favorit barn...sötast i världen =) Men dom har en sådan energie att man måste hålla igång hela tiden-förutom när de va scobby doo på tvn förrut :p
Var ju mycket enklare igår när jonas lekte med dom, haha sååååå himla sött, ja kunde inte sluta att skratta åt dom tre busarna =)

Ikväll kommer min storasyster, hennes kille robban, mamma, hennes man, mormor, och resten av mina små syskon hem till mig, ska ha kalas =) så måste baka tårata här snart....om ja hinner...måste ju städa lite oxå....mm jaja får la se hur ja gör!

Skulle ju lagt upp lite bilder sen Villa matchen förra fredagen, och helgens fest....haha hade en liten förfest hos mig på typ 9-10 personer och sen drog vi ut till wärdhuset-fruktansvärt roligt var det!! Var länge sen det var en sån rolig kväll =) jaja men tillslut så styängde puben så då följde några med på efterfest hos oss.......men de sluta ju tyvärr inte där....blev typ 40 pers i lägenheten! Haha ojoj....slänger ut bilder på de när batteriet har laddats lite......
Nu måste ja kila om ja ska hinna ordna allt innan alla kommer!

Imorgon är det nyårsafton, jippi...äntligen får jag använda min super snygga klänning!! Dessutom innebär det att de bara är 15 dagar kvar nu.....shit, nyss var det typ 43 dagar....och i ett nafs bara 15...läskigt vad tiden går fort!


 
Ojoj en väldigt gammal bild på mig ja hitta som en på facebook hade lagt upp, ser ju riktigt tjock ut :p
Min lover köänning som åker på imorgon kväll =)

Lille Oliver, så söt!

Hihi coolt hus va =)

Juldagen!

Igår var de julafon och dagen kunde inte startat på ett bättre vis =)
frukost på sängen och massa mys....sen firade jag och min älskling "lilla" julafton framför granen och öppnade våra paket....blev jätte glad =) Älskar den mannen!

Efter de åkte vi ut till hans familj och gick julpromenaden som dom gör varje år...var riktigt mysigt faktiskt! Sen resen av dagen spenderade vi med god mat, glögg och gott sällskap =) öppnade julklapparna hos jonas familj innan alla åkte till deras mormor och åt ännu mera....och där vi hade den årliga julklappsutdelningen. Alla köper varsin julklapp (till en man fått på en lapp) och sen får man gissa vem de är ifrån-jätte kul faktiskt =) Och självklart var de tomten som kom och delade ut julklapparna på de sista stället....världens roligaste och klantigaste tomte ja sett :p hahaha tillslut insåg man ju att han var närvös för de var ju min, jonas och hans kusiners kompis-haha!

Idag är de juldagen och jag ska jobba vid fyra....så idag blir de mest till att slappa. Skulle åkt till min mor klockan tio i morse men hon ringde och sa att min lillebror troligen fått öroninflamation så dom fick åka till sjukhuset =( känns trist att inte ha umgåts så mycket som ja velat med min familj nu i jule tid, men man  får dela upp sig så gott de går!
Sen får ja väl se om ja orkar följa med ut ikväll-de tradisionella wärdshuset är ju på juldagen varje år.... Men eftersom att jag jobbar HELA dagen imogon får ja se om ja orkar =( Hade varit kul men, ja vi får se.


Usch...varje dag sitter ja och räknar hur många dagar det är kvar tills vi reser iväg-for a long long time!
Och just nu är det 21 dagar =) Jippi!


Nu ska ja hoppa ut och röka...och sen kanske ta en promenad...känner mig lite ringrostig :p
Ja jäklar nu kom ja på de, måste ju ringa emelie ju....ha de gött så länge....!!

Sjuklingen där!

Nu är de ett tag sen ja skrev....igen! Men som sagt, har lite mycket att göra på helgerna så hinner ju inte sitta framför datorn :s
I fredags så åkte jag, mikaela, sandra och räkan på Villa match i Lidköping...var faktiskt mycket roligare än jag trodde. Tog massssssor av kort men glömde kameran i sandras väska när ja släppte av henne i Vara på kvällen-slänger upp lite bilder när jag hämtat den igen.  Efter de blev nästa anhalt i herrljunga där Räkan hoppade av hos sig och sen styrde jag och mikaela bilen mot Alingsås. Snacka om att jag var trött då efter allt skrikande och hejande på matchen....såg ju knappt vägen i duggregnet =( men när vi väl var frame på Sturesbowling så fick vi rört lite på oss så vi pigga till....hämtade upp killarna och då skulle dom ju självklart ha mat! Så de tog ett bra tag innan vi kom hem. Men tillslut kunde ja lägga huvudet på kudden och jag tror nog att ja somna snabbare än min alcoholpåvärkade älskade jonas....haha...han hade haft jätte roligt på bowlingen om man säger så =)

På lördagsmorgonen väckte ja min älskling för vi skulle till knalleland i borås =) Det ble en eldag med julklappshandling och är både jag och jonas färdiga, riktigt skönt! Efter att vi trängts på parkeringen (nästan omöjligt att komma ut därifrån, ännu väre var de att hitta en p-plats!) åkte vi en sväng till minsysters salong =) Var mysigt att träffa henne, var ju ett tag en nu. Hon har ju renoverat salongen igen så ja fick tre av hennes "gamla" lampor...riktigt snygga....passar perfekt till min "sminkhörna" jonas har snickrat ihop åt mig...tar ett kort när vi fått tid att sättta upp dem =)
På vägen hem sen så åkte vi förbi jonas föräldrar...riktigt mysigt att sitta i julstämningen och fika med dom =) Sen innan vi åkte därifrån gick vi ut i skoen och högg oss en fin julgra, kunde varit lite tjockare men ja började få panikkänslor i de totala skogsmörkret, så vi tog en hyfsad iaf =) När vi ko hem så var de bara att bära upp alla påsar och självklart granen....smyckade denpå kvällen sen....blev riktigt mysigt med våra egengjorda julkulor...alla med olika motiv!

Och även på söndagen fick vi hoppa över sovmorgonen...skulle åkt tidigt ner till tjörn och min far =) Även det blev en mysig dag....va ute med farfar och hundarna och kasta pinne, hihi så söta dom är =) Julfikade med glögg och dess tillbehör och självklart......firade vi minijulafton!! Mysmys....men ist för tomten fick min lilla syster Sara dela ut julklapparna...så himla söt hon var när hon krama mig, jonas, farfar, pappa m.m ett flertal gånger då hon kom med en julklapp i taget =) Fick massa roliga och bra saker...bland annat en super bra resväska till vårat kommande utlandsäventyr, sängkläder, ett nytt strykjärn, badlakarn, lite annat smått och gott men de coolaste var ju självklart de "ovältbara glasen" Dom har en helt rundboten men kan ändå stå upp och man kan inte välta dom :p skit häftigt!

Ja och nu är de måndag och jag skulle jobbat....men fick sjukanmäla mig igårkväll...typiskt....mår konstigt. vet knappt m ja ä sjuk, förkyld, har migrän eller om jag mår prima....kommer i små vågor hela tiden-blä! Så idag tog ja mig en riktigt rejäll sovmorgon och ska gå och fixa lite frukost nu....ska bli gött! Får ringa min Love Sandra och ha henne som sällskap i luren en stund =)

Fredag =)

Japp idag är de fredag....gött gött!
I eftermiddag/kväll ska ja hämta upp, mikaela, sandra och lilla räkan i vara =) Vi ska med räkan på banymatch...fy fasen att ja blivit övertalad till detta....kommer ju stå utomhus och frysa häcken av mig! ni som är intresserade av bandy kanske ser mig på tv ikväll hehe...nää ja gömmmer mig nog ärligt talat :p
Efter matchen ska vi upp snabbt på gabriels och träffa lite gammla vänner till mig sen ja bodde i lidköping...ska bli kul =) Och efter de åker vi och släpper av räkan i herrljunga och kör vidare mot alingsås =) Killarna ska till Stures ikväll och bowla...så även dom har tvingat mig att vara fyllechaffis...får se om de går bra eller om ja får panik och slänger av någon :p

Innan ja ska dra iväg och hämta upp den första personen så måste ja göra massa saker känns de som, städa, diska, slå in julklappar, göra de sista 6-8 julkulorna och hinna göra mig själv i ordning...undra om ja kommer hinna allt?

Lika stressigt idag som hela helgen kommer vara, ska upp tidigt imorrn och åka till borås och handla julklappar, hem och julstäda och slå in resten av julklapparna. och på söndag ska allt vara färdigt för då ska jag och darlingen ut och hugga oss en gran =) hihi såå mysigt...synd bara att de inte är massa snö ute...hade ju nästan sett fram emot att pölsa omkring i skogen i midjehöga snödrivor :p haha!

Nä nu måste ja skynda mig lite!


Hihi en bild över mitt kvarter =)

JIPPPPPPPPPI!!!!!!!!!!!

Hahaha ja bara skrattar faran i ansiktet-mohahaha!
Eller inte...
Ni som känner mig förstår nog va ja menar....har ju vaccinerat mig idag med twinrix. Haha ni skulle sett mig inne på vårdcentralen....som ett kolo....grät och hyperventilerade....fick till och med gå ut och röka och ringa min älskade Jonas innan ja samlade mod nog för att ta sprutan-MEN JAG TOG DEN ALLT =)
Min lilla sandra fick vara med mig, hon trösta och pratade med mig hela tiden...fick ligga i hennes famn och då gick de tillslut =) Fick till och med ett bamseklistermärke för att jag var så duktig...tog bara en timme för en spruta i 2sekunder...haha!
Igårkväll när vi satt och diskutera detta i hennes kök så börja sandra snacka om att hon ville ha sprutan på röven...haha snacka om att hon blev besviken då vi fick den i armen-Det hade varit ballt var hennes besvikna ord!

Vi kom nyss hem till sandrabello efter att hon bjöd mig på en välförtjänt fick inne på bagarn...mumms med hallon/blåbärspaj och varmchoklad....då fick ja lugnat ner mig lite =)
Men nu är jahelt utmattad att ja kommer somna snart, ska nog krypa ner framför en film hon och ja, gööööt!

Oj nu börjar filmen redan....see yaaaa!

Fy f¤¤¤¤n!

Fy fasen oxå! Åh nu jäklar blir ja arg, eller nää de är ja inte...bara fruktansvärt rädd och känner mig riktigt maktlös =(
Nu har vi bokat vaccenation för resan....ska ta den redan imorgon =( helvete oxå.....ja som är så rädd för sådant...tar ju inte enst ett stick i fingret hos läkaren...blir helt kallsvetig, gapar och skricker som en tvååring... Ajaj....

Måste för fasen nån gånglära mig.....har verkligen försökt men de sitter i de undermedvetna =(
Men ja får offra mig lite...får ju något bra utav de....värme och sol...men vete fan vilket som väger tyngst =(

Som tur är så följer sandra med...får hålla henne i handen....den kommer troligtvis bli helt plat =p
nää nu får ja gå ut och röka....blir ju helt till mig här.....

Opps!

Ojoj nu har ja haft alldelles för mycket att göra ett par dagar, som ni kankse märker :p
Efter att ja o darlingen hade storhandlat i torsdags åkte ja till min sandra...sov hos henne skulle nämligen till tandläkaren och orka inte gå upp så tidigt :p Va riktigt trevligt faktist...satt uppe sent och, ja spelade tiotusen som vanligt, nu blev ni förvånade va :p

På Fredagen åkte ja hem till min mor, saknade mina små syskon stella och max...så goa dom är! Lekte även med valparna...nu är dom i samma storlek som ett marsvin =) såå gudomligt söta =)
 Sen på fredag eftermidda hämta ja upp emelie och åkte hem till mig...gjorde oss iordning, förfestade, drog ut tilll bengtsson och sendrog vi alla till Wärdshuset...blev en trevlig kväll med mycket dans =) Vi tre tjejer hade fruktansvärt roligt tillsammans =) slänger ut lite bilder på de =)
Sen när vi vaknade upp i lördags mådde man som man förtjänar dagen efter....
Jag och jonas mådde så dåligt att vi bestämmde oss för att hoppa över julshoppingen i borås och dega
tillsammans ist =) Hade en riktigt mysdag med massa gott till tv:n gjorde julkulor tillsammans och gick på bio. Vi blev glatt överraskade att rallybrudar skulle gå på bio igen (när vi kolla på bioshemat tidigare i veckan)så vi betala, gick in i salongen och satte oss till rätta....och sen-what a fuck!!?
Då har ja och jonas glömt av att de var nästa vecka den filmen gick så vi fick ju snällt sitta kvar i salongen och titta på
VI HADE IALLAFALL TUR MED VÄDRET-IGEN! Eftersom ja inte sett ettan tyckte ja inte allst att den var så bra som alla säger....men men de va en rolig upplevelse...hihi bara bra för då får vi ju gå på bio nästa helg igen =)


Igår blev de en välförtjänt sovmorgon och en till hemma dag för att bara ta de lugnt tills ja börja jobba vid fyra...riktigt segt och utdraget...men de funka. Nu ska ja fixa iordning här...är ju hur mycket glitter som helt ÖVERALLT efter att vi gjorde
några julkulor i helgen =)



Hhihi älskar att bara sitta och kolla på dem när dom leker och busar med varandra, så söt
när dom hittar varandras viftande små svansar =)





Storhandlingsdax!

Jaupp idag är de den storhandling som vi gör varje månad som gäller...måste lagra upp skafferiet och kyl/frysen igen... inte de roligaste...men de funkar.
Ska ta bilen till alingsås och hämta upp min darling när han kommer från jobbet...blir lite läskigt, kan ju inte den stan haha men de är bara att tuta och köra som jonas säger =)

Nja om ja ska sätta igång och städa iordning lite innan ja ska dra så de oxå blir gjort nån gång...

see you later =)

OMG!

Igår kom min sandra och lilla sanna och hämtade mig i kyliga Lysekil...tack för de tjejer ni är underbara =)
När vi var på väg em stannade vi till på Torpköpcentrum...inte de bästa shoppingstället ja varit på men hitta två snuskigt snygga klädesplagg till mig....mmm kommer njuta när nyår kommer och ja drar på mig den snygga partyblåsan!
Köpte även min första "shjortklänning", har haft lite svårt för dom plaggen förut men nu hitta ja en som ja fall pladask för, jippi tänkte ja och även den satt som gjutet på mig...hitta även den sista lilla julklappen till Jonas så nu är jag helt klar med honom....min lyckodag kan man lugnt säga =) (bilder sist i inlägget :p )

Efter det blev de en sväng upp till sandra och självklart spela vi tiotusen...ända fram till min älskling kom och hämtade mig på kvällen....var såå jäkla roligt att se hans minn när han insåg att ja ljugit för honom. KLART SOM KÖRVSPA ATT JA KLARA KÖRKORTET! Haha hade ljugit om att ja kugga så han trodde ja va jätte ledsen men sen hoppa han in på passagerar sidan och var lika glad som jag(kanske för att han slapp att köra) hihi....åkte till emelie de första vi gjorde och tog en snabb cigg, var ju tvungen att åka sen för ja skulle in i affären, duscha och packa upp innan desperata fruarna hade sin säsongsavslutning =( tråkigt...men man överlever.

Idag ska ja ta bilen själv för första gången och åka till min bror i Vara och hjälpa honom med hemsidan han håller på och lägger upp-kommer bli en super bra grej ska ni veta =) Sen åker ja o hämtar upp lilla Räkan, ska ju "ta tåget" hem tillsammans idag men icke...tar ju bilen ist så hans minn kommer och bli intressant att se. De roliga är att de flesta vet inte enst att ja börjat me körkortet, gick ju så himla snabbt från att ja startade. Tog mig sammanlagt 14 dagar från början till slut =) Tycker att ja förtjänar att vara lite stolt över mig själv iaf =)

De ända som inte går min väg i livet just nu är att ja har beslutsångest, kan inte bestämma mig vad ja ska göra i helgen. Det är ju klassfest för första gången sen studenten på freda, vilket vore jätte kul men vet inte om ja känner för att dricka så ja är nog nykter då. Kanske blir så att ja emelie och troligen räkan åker till Lidköping och går ut på stadt men då blir de ju mängder me alcohol ändå =) Äh ja tar en dag i taget, de är ju ändå bara onsdag idag....

Hitta en rolig lista som passar mig väldigt bra nu =)

Tre saker, Tre frågor, Tre svar.

Tre personer som gör dig till en bättre person:

Självklart jonas!
• Fuskar och säger mina vänner, kan inte skilja på de olika personligheterna :p
• Min familj!

Tre saker du uppnått det sista året:

•Flyttat ihop med min själsfrände Jonas
•Tagit studenten
•Tagit körkort =)

Tre saker du vill uppnå nästa år:

• Våran drömresa på 6 veckor i Asien, längtar!
• Försöka komma överens me Jonas vart vi ska köpa tomten där han ska börja bygga vårt hus på i slutet av nästa år =)
• Oj svårt, har så mycket jag vill göra. Men får bli att börja en utbildning jag verkligen vill göra...hemlis än så länge.



Mm nää nu får ja åka så ja hinner iväg innan de börjar något bra på tv, då har ja riktigt svårt att slita mig :p

Slänger snabbt upp bilderna bara =)

Skit snygg i bak med knappar och är längre längst ner!


Sitter super snyggt, blir läckerst med höga klackskor =)


Men det bästa och snyggaste är ju helt klart min pojkvän ♥

Andra advent?

Hehe ja igår va deandra advent, alltså är det en vecka och en dag sen jag skrev sist, dam vad ja är dålig på att uppdatera! Elller  lättare sagt, dam vad mycket grejer jag har haft för mig =)

Får väl göra en förbaskad uppdatering( tycker inte om dem och vet att inte ni hellar gör de, men vad gör man när man inte hinner sitta här).

I tisdags åkte ja me sandra hem som vanligt, skulle åkt till min mor men hoppade över det. blev en heldag/kväll med sandra och min lilla emelie =) Hihi satt uppe hos tobbe, skulle bara kolla på film men visade sig att
vi spela pitseneri (stavas inte så, ja vet :p ) och Med Andra Ord, så jäkla roligt har ja inte haft på länge. Och självklart vann jag och emo =) bäst tillsammans så klart =)
Onsdagen spendera vi mest lite halvdant hemma hos sandra, var bakfulla så de heter duga-så vi spela tiotusen hela dan och gick en promenad i juliga Vara.  De är väl de ända positiva med att man inte jobbar regelbunda tider, man behöver inte vänta till helgen om man blir sugen på att "festa tet lite" haha ;p
Torsdag: Även den dagen va ja hos  sandra, hihi...kan inte slita oss från varandra ibland =) Vaknade och var fruktansvärt sugna på hallon/blåbärspaj, så de satte vi igång och baka direkt efter frukosten....mmmm love it! Fick dessutom passa på att vara lite barnvakt till lilla Annie...VÄRLDENS sötaste unge! Tyvärr blev det ingen lång stund men får åka och sno henne en annan gång igen =)
Sen på eftermiddan åkte ja till min mor (nån dag efter utsatt tillfälle :p ). Var ju tvungen att få leka av mig med mina syskon...så söta när dom lyser upp när dom ser att det är ja som står i hallen =) Och man kan ju inte undgå att kela lite me valparna när man är där...såå jäkla fina! Hade ja inte bokat utlandsresa hade jag fasen paxat en...får åka dit i veckan igen och fota för de är obeskrivligt söta dom är! Åkte sen hem på kvällen, saknade min darling alldeles för mycket!
Fredan: Spenderade jag med min älskade Jonas hemma hos oss, julpysslade och målade jätte söta julgranskulor tillsammans....får lägga upp bilder även på dom när jag är hemma igen =)
På lördagen skulle vi gått upp tidigt för att städa och storhandla men vi kunde inte slita oss från den varma sängen så vi fick en ordentlig sovmorgon ;) Sen när vi gick upp fick vi äta lite och sen göra iordning oss, skulle ju hinna me att åka till emelie innan vi åkte på julmiddan me jonas jobb. Julmiddagen var i år på vara konserthus...jätte mysigt var det...fick ju även varsin biljett till "BBB"  Bohusläng big band, ja ni hör själva...det var en jazz föreställning i konserthallen, kanske inte världens häftigaste man kan gå på men vissa stunder blev man riktigt imponerad hur samspelt alla var....fruktansvärt många instrumet kan ja lova. Nog om de, tråkigt ämne att snacka om :p
På söndagen mös ja me min darling så jäkla mycket så han blev nästan galen på mig...hihi skulle ju åka bort på eftermiddagen och inte få se honom för enst tisdagkväll och då får man vara jobbigt mysig :) När vi skulle göra mat tillsammans blev jonas (och ja för den delen) riktigt förvånad över hur bra han kan jonglera...haha jonas med clementinerna som han numera kallar sig-kan ju tolkas som man vill hahaha!
Måndag, ja det är ju idag....så nu är ja äntligen ikapp =) Och idag har ja inte gjort så mycket förutom att ha kört omkring lite....så nu måste ja fördriva tiden tills ja kan lägga mig vilket är fruktansvärt tråkigt och det är därför ja har skrivit onödigt mycket idag =) Men har du läst ända ner hit så vet du nu iaf varför, haha!

Ha de bäst allesammans!



                                           Världens goaste kille!


Ps. En konstig sak hände i natt. Jag lät advensljusstaken vara tänd i rummet så jag säkert skulle vakna när klockan ringde imorse....men sen vaknade jag vid tvåtiden och kunde inte somna om för att det var så ljust så ja vred om en lampa i ljusstaken så den slockna och tände en liten lampa ist...blev skit bra tycker ja och somna om igen. Men när klockan ringde imorse så var den jäkla ljusstaken tänd igen!! Hur fasen gick de till då? Måste spöka här i lysekil :p blä läskigt! D.s

RSS 2.0