Förlåt...

Förlåt för en super dålig uppdatering men jag har faktiskt en väldigt bra anledning:
JAG HAR HELT ENKELT INTE TID!

Men ja lovar och svär att en uppdatering kommer så fort som möjligt.
Är ju super kul att statestiken håller i sig trots min skrivkramp det sista.
Lovar att bättra mig-snart :p

Nu måste jag kila och göra färdigt smörgåstårtan till Mathilda. Hon fyller år idag så vi ska fortsätta firandet när hon slutat jobba...hade ju en stor paketöppning i morse såklart =)


(En av alla grejer som gör att vi inte är hemma så mycket längre...
Fick min första regnbågslax häromdagen som vi sen grilla-himla gott! )

Emtunga rolls :p

Tjo!
Sitter med tjejerna i emtunga och myser hemma hos sanna och lekar med våra goa barn =)
Kände att jag var tvungen att komma ut lite idag och vad passar inte bättre än en trip till sanna och sandra då? :p

Som jag sa sist när vi va här så måste jag bara skaffa några fiskar till Milicia! Hon bara älsar dom! Haha Så kul att sitta framför akvariumet och leka då hon blir helt extas =)

Ikväll så ska vi komma på något äventyr...antingen så kör vi på grillkvällen som planerat eller så åker vi och bowlar ett gäng...känner att ja behöver stimuleras lite extra när det inte är så himla fint väder längre :/ Men enligt sandra ska det tydligen bli super väder i veckan och det ser man ju verkligen fram emot =) Och en annan sak ja ser fram emot är våra 2 planerade Gold-teams kvällar...en ute på "unda camping" och en till stugan i hunnebostrand....sommar känslor gillar vi allesammans =)
Nej nu kräver Milicia lite uppmärksamhet av mig så ja måste dra =)

Ensamt...

Shiit vad ensamt, tyst och tomt det blev här hemma i samma sekund som Jonas stängde dörren och åkte med Gustav på en spontan trip till Borås...självklart ville dom ha med sig lillan...Dock kände inte ja för det så ja valde att stanna hemma...men nu undrar ja om jag börjat ångra mig? Även om det är väldigt skönt att vara ensam ibland så är det ju så tråkigt...och det känns såå himla tomt utan mina 2 älsklingar...
Men jag ska passa på att läsa ut boken jag började på nu i veckan, får mina nördperjoder då jag kan läsa hur mycket som helst och sen vänder det till att jag inte enst tar i en bok på flera månader. Sen så funderar ja på om jag ska ta mig och springa 5 km eller om ja ska åka någonstans-har ju bilen hemma idag =) Längtar verkligen tills vi ställer på sommarbilen oxå så man alltid har en bil hemma och har möjligheten att åka precis när man vill =)
Förstår inte hur jag klarade mig utan körkort innan, det ger ju en sådan frihetskänsla eller vad man säger :p

Hur som haver så har veckan tickat på i snabb takt som vanligt och vi har gjort massor!
I tisdags så åkte vi till BVC, MVC och förlossningen...Milicia har redan växt 14,5 cm sen hon föddes och väger nu hela 7,730g!! Herregud vad stor hon blivit! Hon fick även sina sprutor (5 månadersvacc) och hon va såå himla duktig, hon gjorde knappt ett enda pip...stolt mamma =) Det va väl värre när ja sen åkte och tog blodprov för uppföljning sen mitt dåliga järnvärde efter förlossningen haha...nej men ja har faktiskt blivit mycket bättre och tar
det som en "man" ahahaha ;p
Sista anhalten den dagen va ju ett aurorasamtal med förlossningsavdelningen i Borås...och efter det mötet så känner jag att jag äntligen kan lägga hela den historien bakom mig. Fick bekräftat att det var dom som hade gjort fel med bemötande och handlingsförlopp och att det inte bara var något som jag o jonas störde oss på. Så nu får den läkaren sig en avhyvling...och det känns gött =) Nu gäller det bara att jag ska bestämma mig om jag ändå "vågar" att föda normalt med nästa barn eller om jag hellre vill ha ett planerat kejsarsnitt...är väldigt kluven om det men det återstår
och ser när det är dax :p


En kväll så va ja o Mathilda duktiga och skulle tvätta våran altan tänkte vi...så vi sprutade på ett medel som är till för sådant och medans det skulle ligga och dra sig så tog vi tag i gräsmattan som jag villle bättra på med nytt gräs...och när vi gräver där så utbrister mathilda att det "för fan är ett träben här!" Själv blir jag full i skratt och får försiktigt förklara för henne att det kallas för en Rot hahaha...hon har så härliga uttryck ibland alltså =)
Sen efter att jag hade tröttnat på att svepa  runt med högtryckstvätten på altanen så tog Mathilda över en stund...och rätt som det är så hör jag bara "pang" och då vänder jag mig om och möter hennes lite förvånande blick medans hon håller högtryckstvätten i två delar....Hur fan lyckas man bryta av en sådan undrar jag då? Men jag bara skrattade och sa att så kan det gå... Jag tackar innerligt för hjälpen men håll dig hemma nästa gång mathilda!! (Skämt och sido :p) Älskar dig <3

Igår så fick vi först besök av Jonas älskade farmor Elisabeth =) Hon och ja grejade lite med min symaskin, fikade och kröp sen runt på alla 4 i trädgårdslandet och grejade haha hon är bara för härlig den tanten =)
Sen kom Ewe, Johan och deras lilla gudomligt söta Elliot hit och våldgästade oss =)
Så himla söt den grabben va-och han luktade bebis lååång väg! Så mysigt! Dom stannade till grillningen på kvällen med grannarna Malin och Linus...är redan 3 gången vi grillat
med dom i år,och fler gånger lär det ju bli =)
Mathilda kom oxå sen och då spelade vi allesammans någon mmix av fotboll/handboll och brottning på baksidan medans barnen låg och sov =) Så himla kul...dock så har jag blåmärken på benen idag för Mathilda fick in en redig spark på smalbenet på mig-ajajaj!
Men hon fick igen det när hon skulle nicka bollen och träffade med all sin kraft på sin näsa- så klantigt att hon började blöda :p Men vi älskar verkligen henne ändå :) Gullunge =)
Efter att vi tjejer vann tuneringen så blev vi sittandes på baksidan med masssor av tända ljus och bara njöt av lugnet och snackade massa skit...Kändes som en riktigt bra sommarkväll faktiskt =)

Imorgon så åker vi upp till Pernilla o Patrik som ville ha Jonas hjälp med att sätta upp ny bräfodring på deras nya hus =) Så medans grabbarna roar sig med det så tar vi tjejer och fikar ett par timmar innan vi ska hem och ha grillkväll med massa nära och kära-äntligen är det dax att inviga våra trädgårdsmöbler och den nya grilllen...och så får grannarna hoppa över stacketet och komma till oss ist =)

Nej nu sja ja passa på o rå om mig själv lite medans ja har massa tid över... =) Får bli lite gammla bilder på min sötnos för ja har inte haft tid att töma kameran i veckan :p



Måndag =)

Hej o hå!
Helgen har bara rusat förbi-som vanligt...ingen ide och påpeka det längre :p
Vi har mest grejat med massa saker som behöves göra här hemma...mest har vi varit ute och myst i solen...och ja får erkänna att ja trodde jag skulle dö av värmeslag i lördags för då va det sååå jäkla vart här hemma på framsidan!
Det är ju nästan helt vindstilla där så det gassar ju på rätt bra så fort solen tittar fram =)

Medans jonas åkte iväg och hjälpte sin bror med att flytta så va jag och Milicia ute och grejade massor och hade sällsakap av grannen Malin...och sen kom Emelie och hennes sötnos hit och drog med oss till lekparken =) Men frågan är väl vem som hade roligast, barnet/barnen eller mammorna? Hhaha...
Sen så fick vi tvättat emelies bil och det va inte det lättaste-trots att den är så liten o smidig :p
På kvällen så åkte vi en snabbis till Simon som hade lite grillparty...och lillan fick träffa några utav våra vänner för första gången :p Men efter vi ätit så åkte vi hem så lillan skulle få sova gott. Och förresten så har hon helt plötsligt börjat sova HELA nätterna =) Så gött!
Jag tänkte inte enst börja vänja henne vid att sova hela nätterna innan hon blir ett halv år men helt plötsligt så bestämde hon sig själv för att inte vilja äta på nätterna längre...och ja och jonas tackar för det och är nöjda och glada så länge det håller i sig =)


Igår va ännu en dag ute med krattning, sopning, plantering av blommor, kalas hos jonas föräldrar, massa besök till affären och så hade vi grillkväll med grannarna Malin o Linus =) Myspys! Är faktiskt jätte kul att man har jämnåriga grannar presis breved som är hel goa =)

Lillan lekar i sackosäcken =)

Ja just det...är ju rätt intresant att analysera hur det kommer sig att jag dyker upp i situationer som jag inte har med att göra-överhuvudtaget?! Jag va inte enst där! Men lik förbaskat så är det jag som nämns i sms efter sms till olika folk...Hahaha ja jisses säger jag bara...Let me go baby, jag vill som sagt inte förknippas
med en sådan människa som du...såna suger bara  musten ur en och skapar ingen glädje allst!

Men det är ju inte första gången oljetanken gör något sådant...men det vet du ju redan för han har ju till och med sått sina frön i andra rabatter tidigare =)
Jag ber till gud att du kommer förlåta honom igen och att han stannar hos dig för jag tycker ni
är ett sådant vackert par som spirar av kärlek och gemensama intressen och har så mycket tillit och förtroende för varandra att ni kan skapa en vacker och ljus framtid tillsammans^^ Haha =D


Sjuk....igen :(

Blä blä blä!! Är så in i bombens sjuk just nu! Inget kul allst...har funderingar på
att fråga om svärmor vill vara barnvakt några timmar så ja bara kan lägga mig och dra
täcket över huvudet och tycka synd om mig själv lite!

Dock så mår ja as dåligt när ja tänker så för min lilla prinsessa har varit
sjuk i 6 dagar (är på bättringsvägen nu tack och lov) och då vill ja inte lämna bort
henne med hennes dumma hosta.
Det är ju vid sådana tillfällen jag bara vill ha henne i min famn och berätta att allt kommer bli bra snaert och att hon är en sån duktig tjej!

Men sen så dras ja emot de med för trots att hon är sjuk så är hon ändå på så bra humör och vill leka och skoja och eftersom minsta ljud spränger mitt huvud i bitar så får jag dåligt samvete för att jag inte lekar med henne på samma vis idag :(
Men nu vilar hon igen så ja ska väl passa på att äta och lägga mig i soffan en stund...


Hur som helst så har sista tiden som vanligt gått fortare än fortast...som vanligt :p

Tisdagen spenderade vi kvällen ute hos jonas föräldrar eftersom att det va den dagen som Issa egentligen fyllde år så då samlades bara familjen och firade henne igen...och vad mkan man säga annat än att maten som hans mamma gör alltid är så himmla god! Ilove it haha  :p

På onsdagsmorgonen åkte jag och Madde och våra underbara söta barn till nossebromarknad =)
Där mötte vi upp Emelie oxå...va jätte mysigt att gå där i det
fina vädret och kolla på alla grejer och människor.
Sanna och Lexi skulle oxå följt med med lilla bebisen mådde inte så bra den dagen =(
Fick iaf köpt 3 par as snygga örhängen till mig, en klänning, en pyjamas och ett set med kläder till Milica och så köpte jag en present till älsklingen i försenad "årspresent" hahaha...vi är inte så bra på de där :p

Sen när älsklingen kom hem den dagen så åkte vi till alingsås för att köpa lite smått och gott...så efter en runda på jysk, öb, storken, babyproffsen och Lindex så fick med oss massa grejer...hela bilen va full =)
Blev lite sockar, hårspännen, solskydd till bilen, en grym grill, tändvätska o allt sådant,parasollskydd, ett "grillverktyg" trädgårdsverkyg och slang, ute möbler till framsidan.
Sen så beställde vi även utemöbler till baksidan och till de så köpte vi dynor, dukar och
ett as snyggt stort parasol =)

Den dagen va ja helt slut efter att ha gått och stått upp hela dagen, förutom alla miljoner gånger
vi hoppade in och ut ur bilen då :p


Dagen efter så fick vi besök av Sanna, henens bebis och Sandra...super mysigt! Lillan hittade ju verkligen ett nytt sett att "leka" med sandra hahah gosade hela tiden typ så vi alla skrattade
och nästan fick kramp i magen hahaha! Sen mös ja ju en hel del med lilla bebisen som
även Milicia var väldigt fachinerad av Lexis fötter och strumpor haha :p


Och sen på torsdagskvällen blev vi överbjudna till grannen som ville bjuda oss på middag!
Det gillar vi =)

Så efter att vi tryckt i oss sötpotatis, tsatsiki, sallad, och massa olika goda köttbitar så tog
killarna några öl och så spelade vi Sänka skäpp :p haha töntigt men as kul ju!


Sen i helgen så satt vi mest hemma och gosade med vårat underbarn som tagit sina första
steg i gåstolen till våra applåder haha stolta föräldrar =)
Sen har hon börjat med "pincet greppet" och det är ju spännande att bara sitta och titta på henne =) Trot att hon haft en fruktansvärd hosta och varit snorig så har hon haft ett bra humör och charmat oss som vanligt...duktig tjej...bättre än sin mor som blir super vek och som
ett litet barn
så fort jag blir sjuk :p


På lördagen kom även jonas föräldrar och kollade film och åt lite godis med oss medans dom väntade på att isabells 18årsfest skulle ta slut så dom kunde åka dit och städa medans hon gjorde premiär ute på krogen haha...tänka sig att att det bara är 4 år sen man själv va i samma sits men redan har tröttnat på det :p Hur som helst så hyrde vi den svenska filmen PUSS...och ärligt talat så va den riktigt grymt dålig!! Vi fyra satt mest och skrattade åt den patetiska filmen...nej usch aldirg mer säger jag bara!

Igår va vi på sjukhuset med lillan för att ja tyckte bara att det blivit värre de senaste dygnet!
Hon hosta så hon spydde upp massa slem...haft lite jobbbigt att andas m.m...men på vägen till borås så blev hon mycket mycket bättre och dom sa att det bara var en vanlig seg förkylning som tur va... Är väl jag som är löjlig oh överbeskyddande...vet inte vad ja skulle göra om något hände henne =(


När vi kom hem så planterade ja och mathilda massa blommor och gjorde iordning en fin kruka med dekorationer till möblerna på framsidan och det sa bara PANG så blev ja döööösjuk =/
Ont i huvudet, öronen, halsen, ryggen och snuvig...så det va bara att äta lite kvällsmat
och lägga sig och så fort ja la huvudet på kudden så somnade jag som en stock =)

Förresten så är ju den nya designen uppe som ni kan se =) Dock så är det lite broplem med att få upp arkivsidan på de rätta stället men jag är ändå super nöjd med resultatet hittills=)
Det är Jennie som gjort den med helt fri händer och ändå fångat det jag tycker är allra viktigast <3 Här har ni hennes blogg om vi vill titta in =)

http://jenniesays.blogg.se/

♥Stora tjejen "försöker" äta själv och detta blir resultatet ♥


RSS 2.0