ÖM?

Sitter hos linda nu igen :p hehe har blivit lite väldigt mycket umgänge med henne nu =) jätte kul...imorse vaknade vi kl halv två!! Shit tänkte vi, vi som skulle gått upp tidigt och kollat film m.m men de va kanske behövligt med så mycket sömn efter allt som har hänt.
Jag och min babe skulle gått på fest hos carro som fyller 20 år idag =) krattis gumman...men eftersom hennes vän dog av en olycka igår oxå så är inte hon heller på så bra humör =( fattar inte varför allt händer nu, är de någon jäkla epedemi eller?
Jaja så nu är ja lite velig, vet inte om ja ska stanna här ikväll och umgås med nattis och Co eller åka till vårgårda...de är stor fest där och sandra bus va nog sugen på det =) men mne får väl se vad som händer.

Hehe lillsyrran fyller 15 år imorgon, tiden går sjukt snabbt...minns ju när hon va liten ju :)

Jaja nu ska ja färga håret på lindabinda :p
pease!image46
Min Linda ;)

Krogen med Linda D för ett tag sen

För att fördriva våra tankar för de vi fick reda på i morse har jag och linda varit matvark idag! Hihi gjorde världens godaste frukst på balkongen i den sköna solen, sen gick vi till birger och åt en mjukglass och efter de gick vi till affären...ville ju ha med lite godis till gt studion när Linda D skulle tatuera sig vid fem tiden =) men försäkerhetsskull gick vi och tog en pizza innan, i fall vi skulle bli hubgriga...haha störda vi är! Linda gjorde inte en min när gunnar tatuera henne, riktigt bra gjort...sj ligger ja och skricker massa grova och fula saker...smärtan är ju outhärdlig-nästan :p

Hahaha hitta lite gamla bilder på mig och Linda D sen vi va ute på krogen :p inte världens snyggaste men men de va en jäkligt rolig kväll! Vete fasen varför de ser ut som ja är lila i huvudet, antagligen kameran eller diskoljuset :p haha jäkligt fullt ju men men thats it!

image43


image44

image45
Hihi, som ni ser beställdes de in en hel hink med sprit och dryck som vi fick blanda själva med sugrör, lime, is,

R.I.P

Fan, orkar knappt med alla mina tankar som far omkring i mitt huvud nu =( vill bara lägga mig ner och gråta en stund! Igår va ja nattis, robin, alex och patrik ute och la en nalle till christian som omkom i bilolyckan i lördags...och i morse vaknade ja av ett sms där de stod att en vän från Vara gått bort i natt oxå!!
Kom för en stund hem till Linda, har varit på minneslunden för Emil. Jätte fint, men hur många människor som helst som bara grät. Tror inte han förstår hur många de va som älskade honom. Nu har han lämnat massa minnen till oss, och en helt underbar och vacker son! Tog knäcken på mig så tårarna spruta då lille oliver på lite vingliga ben gick fram till fotografiet och peka och sa- Pappa! Med en jätte glad röst =( hur ska man förklara detta för honom sen? Så många frågetecken som ploppar upp i huvudet hela tiden!

Emil Andersson

image42  
Vila i Frid!

im in love!

Im a shoppoholic!
Shit, skulle gå på stan för att kika efter ett par snygga solbrillor...men då, just i min ögonvrå ser jag något som gör att mitt hjärta slg ett extra slag =) satan, såå söt sommarskor! Klart att ka köpte dom och nu är min dag räddad...i love it!
Har ätit med sebbe på henrysälskar ju deras kyckling toast...fast idag va de inte riktigt lika gott...vet inte varför men men. sen gick vi till gabriels och fika =) spelade lite på maskinerna oxå :p ingen vinst idag inte, tusan ja som brukar vinna =)
Sen kom min gullthess och hämta mig, vi skulle åka och storhandla mat till oss...hehe slutade med att vi kom hem med flera påsar godis ist =) mmm gott =)

har just betalat alla räkningar...blä tråkigt =( men skönt att de är färdigt! Ska ivägt till jobbet nu...tjo!

Fy fasen vad bra!

Åhh kan inte med ord beskriva denna helgen =) har haft så jäkla, kul, mysigt, gott ja allt!!

De blev att vi drog till kronan jag, mp och sandra...efter en mindre lyckad tågresa(vissa kan ju inte kolla tid tabeller och gjorde så ja satt dast i herrljunga) men då kom min sandagos i 140 knyck efter 25 minuter rätt in på stationen, drog hem till henne och drack öl =) sen drog vi till kiffens förfest...massa gamla godingar som man fick skratta med/åt :p tompa är för rolig!
Sen drog vi tjejer på förfesten till kronan tidigare än killarna...de va ju nömligen ladys night...fy faaaan vad kul! Kimmi blev uppdragen på scen med stripporna...haha så generad att hon va helt röd i ansiktet :p hur kul som helst...värst va nog hon som blev fast bunden med handbojor, ögonbndel och nersmetad med grädde hahahaha! ja hade dött av panik...med en publik på typ 80 brudar! Men de absolut bästa va ju extra numret som bestod av tre killar i våran ålder...haha två av dom har ja ju fasen gått i samma klass sen barnsben ju!! Va sjukt kul när dom kom in på scen i brandmansdräkter =) man riktigt såg hur dom tyckte de va jobbigt att slita av sig underkäderna och stå med röven bar åt sina vänner, ex flickvänner m.m hahaha har nog aldrig skrattat så mycket i mitt liv =) men de va ett sjukt bra framträdande-go robin och tore!!
Kvällen blev väldigt luckad, kanske inte för plånboken men de va de värt =) dansade typ hela natten, tjöta med folk, och skratta med sandar bus-Planerachen! som vi säger :p Min jonas hämta mig, de va trevligt att presentera honom för mina barndoms vänner äntligen =) åkte hem o sov sen vakna vi tidigt som fasen, hur bakis som helst så ja har legat i soffan och glot på tv...sen kom min babe hem(han hade jobbat med att renovera ett hus under dagen) och då lagade vi tacos...mmm så gott =) Har planerat massa till flytten som äger rum snart, är riktigt förväntansfull nu =)

nu är ja äntligen hemma, lilla nattis och robin  kidnapade mig när ja klev av på tågstationen och åkte till mc donald för att köpa glass =) åkte även till OKQ8...gött pinsamt att han i kassan säger-de va länge sen! och ja bara titta på honom som han va efterbliven eller något...då fortsätter han: ja, öm du heter linda va? Då såg ja namnskylten som de stod Gustav på...opps tänkte jag...och börja disskutera lite flyktigt...ville bara lägga benen på ryggen och springa! haha ibland gör alkohol nytta och ibland inte =)

nää nu ska ja in till mig och sova...ska bli skönt!

Får väl bjuda på den här...inte meningen att ja skulle gått ut den kvällen...syns kanse :p haha
image34


image35

image36

Patrik längst fram :p
image37

image38

image39

image40

trots deras framträdande va tore och patrik på bra humör :p
image41

vårgårda

Japp sitter i vårgårda nu...som vanligt på helgerna typ :p haha...funderar på hur ja ska göra ikväll. Skulle gått till delicios men tror nog de blir kronan ist....två gammla klasskompisar ska tydligen ställa upp som extra nr och stripa efter de som är inhyrda (de är nämligen ladysnight) haha! Men får se, lovade ju trots allt nattis att omma in till stan idag :p
Igår va de grillkväll (för ovanlighetens skull) hos jonas =) rätt mysigt...blev en hel del som åt och drack lite öl....min underbara sandra kom ju självklart oxå =) haha PLANERACEICHENS! haha finns ju inget som heter så :p störda som vanligt ihop =)

Nu ska ja o jonas bänka oss framför en film och äta chips och dip...mmm så gott! Evigheter sen ja åt de ju!

Jippi!

Shit vad fint och skönt väder det är! Har äntligen vågat rota fram alla sommarkläder utan att vara rädd att de ska börjar regna/snö så man får lägga undan dem igen =)

Igår va ja på stan med min linda och åt en kyckling toast på henrys-värdens bästa käk! mmm gott! Sen gick vi och tjöta med bellabus och fanny vid torget, blev att vi satt på gräsmattan och tjöta skit i typ tvp timmar....åh inte kul när man fick gå från den sköna solen till jobbet =( blää...men men vad ska man göra?

När ja kom hem såg ja att ja hade fårr brev från vårgården =) hahah inte mer än ett dygn efter jobbinterjuven, de gick fort, så nu har ja jobb hela sommaren i vårgårda =) synd bara att ja kanske får på de andra stället som ja egentligen vill vara på men, ett jobb är ju alltid ett jobb =)

Nu ska ja iväg på historia lektion, tråkigt....vill bara ut i solen =)

image27


image28

Längtar tills de blir grönt i skog och på ängarna =)

image29

image30

Asklanda kyrka...hur fin som helst på nära håll


Hahaha får bjuda på den :p

image33
Sebbe

grillfest!

Åhh kom just hem, är helt mör i benen-och särskillt mina skrattmuskler :p Har varitpå stan med sebbe och co och efter de blev de att ja o nattis åkte ut till alex i råda och grilla =) haha robin och dom va ju hur roliga som helst...men absolut sötas är ju Dina-the dog! :)  Att åka bil med nattis är som att sätta si i en dödsmaskin...haha no control! Dessutom ryker ju robin i ratten så vi är nära att åka av vägen!! hahaha fan va vi skrek :)

tror jag har fått grill sjukan-har ju typ grillat varje kväll i en vecka snart :) sååå gott! Jag, räkan, ida och min babe hade ju en mysig tillställning i herrljunga igårkväll =) gjorde potatisgratäng, sallad och grilla, efteråt blev de en stund med vattenpipan i kvällssolen =) så mysigt....Min klump i magen försvan helt och hållet när jonas ringde mig när han landade...åh är ju allstid så orolig att de ska bli något fel med planen och han har ju flygit så mycket de sista nu...men nu är de skönt att han håller sig på marken, ett tag tills vi åker tillsammans förstås =)

va på jobbinterjuv i morse...gick hur bra som helst...men dumma jag säger att ja gärna jobba så mycket som möjligt-åh klant! Hur sk ja nu kunna få någon ledg tid med min babe när ja flyttar till honom =( jajaj de blir gött med pengar iaf =) ska försöka hinna med de där med körkortet oxå...men får nog bli efter studenten, har ju sjukt mycket med skolan nu ju =( åh upp imorgon och ha svnationelt prov...tråkigt!! men sen är de över...haha ska bli så gött och springa ut och kunna se slutet på alla skolår =)

nää nu måste ja i säng så ja kommer upp imorgon...sov ju inte mycket i natt =(

Helgen:)

En fin vår dag idag =)
image26

Usch...har nog aldrig varit så bakis som jag varit idag...blä vad jobbit! Igår blev de grillning, öl, vin och massa bus haha...blev att ja stannade i Vara efter en lång tidsövertalning. Festen/festerna slutade väldigt bra, iaf för sandra-hahaha såå jäkla roligt. Stefans citat "Jag vill fan inte ha hela frälsningsarmén i lägenheten" beskriver rätt bra att de va sjukt mycket folk tillslut :D men kul hade vi och de är huvudsaken.

Hoppade av i stan vid ett tiden...orkade inte åka med till trollhätan och shoppa på bakfyllan...hehe sist ja gjorde de blev de lite för mycket onödiga köp :p så ja gick till jobbet för att jobba in mina timmar...hade ja tänkt iaf...charbel kommer och kidnappar mig på en lunch på Rhodos efter 2 timmar! Hehe snällt av honom, dock fick ja skuldkänslor då ja inte kunde äta upp maten :p hihi....sen gick vi hem till mig efter en sväng på stan...så skönt väder =) Pratade om djupa saker, är lite sorgsen att flytta ifrån en sådan vänskap, men han flyttar ju till stockholm om 2 veckor så då gör de ju inget :p Sen kikade vi film och åt lite smågodis...muma =)

Imorgon kommer min goding hem till sSverige igen...ska bli skönt att höra hans röst när han landat...sen åker ja nog raka vägen hem till honom =) Haha, hade tydligen ringt til honom i natt, ajaj de samtalet kan inte varit billigt, minns ju inte vad vi snackade om enst...eller jo...någoto en båt hahaha!

Nää nu ska ja nog dra mig till sängs och läsa i teoriboken lite...tråkigt men bra-tydligen =)


Tro, Hopp & Kärlek
image25


gööööt

Ahhhh gud vad gott =) har nyss tryckt i mig en pizza...eller ja enhalv iaf :p

är i vara nu, ja o tobbe erövra stefans lägenhet tills han slutar jobba, hihi snällt haha. Ikväll blir de ännu mer grillning-har riktigt fått igång sommar känslorna nu =) Blir nog lidköping ikväll...trevligt =)


Kan inte med ord beskriva hur värdefull kvällen igår var med Nick...finns ingen person i världen ja känner mer lycka utav att bara vara i hans närhet...min lillebus...va ju trots allt med när han kom till världen-läskigt men coolt =)Vi kolla film, grillade, skrattade, dansade, och generade oss hihi hade varit gött roligt om någon såg oss hoppa omkring igår kväll...så roligt att släppa los och busa tillsammans =).image23

 sitter just där nu :p


 


va?!

Är så sjukt trött, fick nyss ett sms av tulle...tydligen så tror en vis person att ja har spridit ut massa skit om personen! Då undrar jag, vad fasen skulle ja tjäna på det?! Ännu mer bråk eller vad...och eftersom ja inte vill veta av dig eller ditt liv så tänker väl inte ja blanda mig i det eller?!

Tänk lite innan du skyller ifrån dig...finns ju trots allt folk på festen som har sett och pratar rätt öppet om det...inte är de mitt fel...!! Se till att hålla ordning på dig själv och vad du gör innan du skyller på folk utan att ha grunder till det!
"MAN SKA INTE KASTA STEN NÄR MAN SITTER I GLASHUS"

uppdatering

Gud vad glad ja varit denna veckan =) såå skönt väder, när solen lyser ler hela jag =) hahahahaha =)=)

Lite uppdateringar om veckan :p

Tisdag: Va på stan med nattis, åkte till mc donald och gjorde bort oss-tack vare tullebulle =) fikade med räkan och co....


Onsdag: En lugn dag i skolan (förutom de nationella provet i svenska) gick hem för ja började må dåligt....men med hjälp av lite sömn (inte mindre än 18 timmar) blir man frisk och kry igen =)

Torsdag: Började sent och tog en skön sovmorgon, men som vanligt ringer chefen på torsdagar och väcker mig! hahah han tror inte ja gör något annat än sover :p hade probv i Alternativ Medicin och sen solade jag och co i tre timmar...hahah gött skönt =) Sen gick vi till stan och köpte varsin glass...mmm gott...sen va de bara att åka till jobbet-blä vad tråkigt...men har börjat lte nytt folk så de är kul! Efter jobbet blev de en fika med räkan-the man! hahaha satt på gabriels till tio på kvällen :p hihi massa tjöt och planering blev de allt!


Fredag: har garvat som fasen när vi fixat bland de sista inför tvprogramet-bara tre lektioner kvar till inspelning =) kan inte med ord beskriva hur bra musikvideorna och dolda kameran blec...hahah guldstjärna =)

Ska fram till stan och möta suzanne snart...ska äta glass med lilla nora...en sån söt tjej får man allt leta efter :p sen blir de hemåt färd för att byta om m..m...ska ha grillkväll med nick tobbe och co i levene =) mysigt...

nän nu ringer sussi och säger att hon är på G så  nu drar jag =)
image19
Sol sol sol =)

image20
Längtar till vi lägger i motorbåten här i sommar igen =)

image21
Förra sommaren...Elina är i bild =)
image22
Finns inget annat ställe som gör mig lika lugn och lycklig som de här, jonas brygga =)


sjukling

fy tusan...när ja hade pluggat klart i skolan idag fick ja en olustig känsla =( började frysa blev sjukt trött så ja åkte hem för att vila inna jobbet kl 16:00 men icke då...ja sovi 6 timmar!! Satan hur fasen ska ja kunna sova inatt? De värsta är väl att ja inte kommer ha någon brevid mig när ja vänder och vrider mig i natt...men ja vet ju att ja snart får se dig igen....=) hihi Finns inget bättre än att få höra din röst, lugnar mig alltid =)
Var tvungen att hoppa över jobbet idag =( ja låg under täcket med kläderna på och frös som fasen! Ja som brukar tycka de är varmt med bara täcke...jaja nu mår ja bättre iaf...tack vare min underbara thess =) hon kom hem med dip och moröter och ja stod för colan =) hihi hur skönt som helst att ha henne vägg i vägg...friends for ever!

image15
Räknar dagarna tills vi ses igen...just nu är det 9 dagar kvar =(

image16
Denna väcker fina minnen =) tack för de älskling!

image17
Nää nu måste ja gå och slå en pling inan ja ska kika klart på tvn :p

god natt gott folk!

onsdag!

Haha är gött lättad att första delprovet i de nationella svenska B är avklarat nu =) hur skönt som helst, nu har man bara skrivningen kvar på onsdag :p


Förstår inte riktigt hur visa personer kan svika sin bästa vän och sen mitt framför ögonen bara förneka det! Shit vilket fegeri, förr eller senare kommer sanningen fram, är de inte bättre attt erkänna och ta koncekvenserna av sitt hanlande?! Usch säger ja bara....


Sitter i skolan med världens hög med papper framför mig =( funderar på om ja ska ta tag i det för provet är ju imorgon =( tråkigt...men snart är de slut på allt..hämtade ju ut studentmössorna igår-ett steg närmare studenten =) haha!


Igår va ja och fikade =) mums...de va ja perry och räkan sen kom och lillmaria och michell men då skulle ja typ gå och möta min lilla nattis :p hon hade med sin lilla DINA världens sötaste minihund =) vi gick lite på stan, satt och chillade i solan och hämtade upp tulle, sen åkte vi till mc donalds för de va någon som va hungrig...men när vi kommer fram till luckan så ville han inte ha något...hahha så han köpte en glass till hunden ist =) 
tulebulle, haha diggar hans stil...stenhård eller vad va de du kalla det...han och jag hoppade av hos mig, lagade lite mat, kolla tv och åt godis =) Men gick först till tatueraren...så kul...nu är verkligen de färdigt...har bokat in två nya tider i maj månad =) kommer bli sjukt snyggt med två tattos till =) de värsta är att de blir som en drog, smärtan är nästintill outhärlig men redan efter fem minuter vill man bara springa in och sätta sig i stolen och göa mer =) ajaj kan tänka mig att ja kommer blisom en ända målning sen...dock är de inte allst snyggt men men dessa två ja ska göra nu är så eleganta och snygga så de blir toppen =) tack älskaling att du stödjer mig och följer med!

Nu ska ja dra mig ut, har sutti kvar och pluggat i två timmar nu =( måste röka lite...åh vill sluta de är en belastning!
Idag är en bra dag, ska iväg och fika som vanligt när ja tagit tag i mitt prov! men solen lysser och himlen är blå...fy fan vad skönt de är att leva då =) (eller iaf lös nyss)


Tisadg idag!

Blä tycker inte om tisdagar...känns som en evighet till helgen...men de gör inget...min babe åker ju till Budapest över helgen så ja får väl försöka se fram emot nästa vecka ist =)
På ett sätt är tisdagar bra ändå-är ju ledig från jobbet då =) jipppi...skönt...så idag blir de en fika stund med mig och co hihi...får se hur många vi blir....
Äh vet inte vad de är med mig, är så grymt shopping sugen...vill att lönen ska komma så ja kan gå och köpa skor och en gasolgrill :p hihi måste ju grilla snart igen....gött gött =)
när nu börjar min lektion...kyss  hej

så dålig stil!

Shit...säger bara det...lidköping! Fattar inte hur visa personer här uppförsig och värderar sina nära och kära. Först blir man arg för att någon gör någon mot en person/par och reagerar på ett väldigt aggresivt sätt och sen går man och gör likadant! Hur fungerar man då egentligen?

Ska bli skönt att komma här ifrån om ett par veckor...alla här i den här staden snackar skit om varandra, är med varandra, och ligger med allt och alla...sen har man inte mage nog att berätta det för sina nära personer...säger bara det...tycker varken om dig eller honom men de är jätte dålig stil efter allt den personen gjort för dig!

Synd bara att ja kommer sakna den här staden...så jävla mysig på sommaren =) mmm bara glida ner på stan och ta en mjukglass o sen ner till badet...hihih gött =)

ska plugga nu och sen sova...skit tråkigt men de ger ju resultat =)

helgen som va!

mm har haft en väldgt händelse rik helg...självklart har ja varit i vårgårda mend e har allt blivit några små utflykter :p

i fredags satt ja jonas simon o pettson o spela monopol till halv två på natten, satan vilken dålig förlorare jag är...fasen då...ja som alltid brukar vinna i de spelet =( hihi men de va kuländå! Lördagen ängnade ja stor tid till att studa, fy vad tråkigt....hörde något inne på toa som stod och droppa...orkade inte bry mig först men efter två tmmar gav ja upp och reste mig o gick o kika...De va bara spolningen som hade haktat sig :p hahah snacka om att ja är lat! Sen kom min sötnos hem, han hade grejat med husbilen hela dagen så att vi kan få den helt färdig renoverad till midsommar =) ska bli kul med en trip till gotland =) När han kom hem hade ja lagat värsta måltiden, tog fasen 2timmar att laga i ordning det, men gud vad gott de blev! hihi han längtar tills ja flyttar dit och tar över matlagningen...hihi de kan han glömma att ja gör :p


På kvällen kom lina (syrran) och gjorde i ordning sig med mig...svin kul...ja jonas, lina o svante drig till levene på fest  hos min kusin...snacka om att ja är avis på henne....hon o kille köpte hus för ett par veckor sen, jätte fint med pool och allt =) Sen blev de casa....såå jävla kul! nordmans energi på sen smitta av sig och folk slog sig fram för att få en glimt av honom....när vi stod där nere blev vi upp bjudna till VIP rummet....inget särskillt att skryta om...kasst där uppe....sen gick vi ut för vissa blev litye för fulla :p opps hahah kanske borde druckit lite mindre men kul va de =) tyvärr som alltid på casabar blev de bråk...jobbigt att se sin vän helt blodigt i ansiktet...men han får faktiskt skylla sig själv när han är så jäkla dum och håller på....mmm fulla människor gör sånt dom inte borde tyvärr :)

Vi åkte hem och försökte sova men hela natten va de folk som babra rulla in i lägenheten :p hahah får aldrig vara själva ju :p


Söndagen blev seg, bakis som tusan. drog iväg till barry pizzeria och sen hyrde vi film...gött trångt i jonas gigantiska soffa eftersom alla skulle va med =)

ska iväg och greja klart med ljussättningen så vi kan börja spela in vårt tvprogram någon gång :p chill!


Första...

Jaha första inlägget i min nya blogg...får väl se hur mycket jag kommer skriva här :p

Ikväll är de en lugn hemma kväll som är planerad...men är med bjuden till stadt-tror nog jag hoppar de idag....va ju ute hela förra helgen =) Får kankse spara krafterna tills imorgon, då är de casabar som gäller :p  Nordman kommer ju och uppträder, han är sjukt cool. Det är en person som man borde beundra för att han har varit nere, menar liksom riktigt långt nere i skiten men han har tagit sig upp :)
Man ska inte deppa för att dåliga saker händer, de gör en bara starkare och tryggare i en själv....så stå på er där ute =)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0