Nervig!

Usch och fy, är så nervös nu så ja vet inte vart ja ska ta vägen! Siter och väntar på ett samtal som kan komma att förändra såå himla mycket, ja allt ärligt talat!!
Åh kan dom inte ringa nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ska även passa på och ringa o boka en tid för ett utav våra hemliga projekt...börjar ju närma sig för en sådan tid nu så man får allt bekräftat och får se det med egna ögon!!

Och på tal om tid, så har ja en bokad massage idag klockan 17:00...har väntat och väntat och väntat så på att den här dagen ska komma så ja äntligen får lite go massage och självklart en massage som gör att min rygg blir bättre-hoppas det iaf!!

Som vanligt har det varit lite dåligt med uppdatering men sen ja skrev sist har det inte funnits mycket tid över för ja har varit på cafét och hälsat på Lhiina, haft lilla Max och Stella (mina två yngsta syskon) här över natten mellan torsdag och fredag-lekte hur mycket som helst och åt god mat =)
Och på fredagen åkte vi tre till emelie där barnen fick leka med moa och de gick ju jätte bra =) Sen så lämna ja dem och åkte och hämtade upp Sam, freddie och Nick (mina tre större småsyskon :p) och så åkte vi till affären...och herregud vad vi handla massa mat och godis-dom fick nmligen plocka åt sig vad dom ville så de fanns jätte mycket att äta på kvällen :p
Gjorde tacos, såklart att dom ville ha de :p så alla försökte få plats i köket medans vi alla lagade maten tillsammans-såå mysigt! Sen spelade vi guittar hero-och de visade sig att freddie va hur bra som helst!! Han körde fasen på expert och fort som fasen gick det...där ser man att sina syskon visst har dålda talanger :p haha! Färgade håret på Sam och nick sprang omkring med min kamera-tror ja hade 300 kort på ALLT MÖJLIGT när ja fick tillbaka den hahaha!
Lördagen startades med fukost och en film sen så åkte vi fyra till alingsås och hämta upp syster Stina och möte Ronny o pojkarna på bowlingen...hade en mycket trevlig och rolig timma där med alla syskonen förutom de två minsta...mycket skratt blev de kan ja lova...har verkligen världens bästa syskon!!!!
Efter bowlingen åkte vi alla och åt på en resturang, blev självfallet fläskfilé och b-sås-älskar ju det! Mumma!
Sen åkte vi till Ronny allesammas och fördrev tiden med massor av skvaller och lite "vuxenprat" hihi..ja nu kan man ju inte dölja något längre...så va ju bara till att berätta för alla >=) fick bara massa bra komplimanger och alla tycker att detta är helt rätt...

Senare på kvällen åkte ja förbi emelie en sväng till och självklart så glömde ja min kamera där :( så de blir tyvärr inga bilder i detta inlägget...får ta o våldgästa henne snart igen så håll ut kära läsare bilder kommer haha!
Sen när klockan blivit 12 på kvällen möte ja upp mathilda och vi åkte till vårgårdas mc´donalds och sen hem till mig...tjöta en bra stund och greja med massa andra grejer innan vi slockna som två små barn i sängen hihi :p
Söndagen spenderades som vanligt i soffan...va helt utslagna, kände sig nästan bakfull så trötta som vi va dagen innan...och när vi åt frukost så kom Jonas hem!!! Flera timmar tidigare än vad han sa att han skulle göra =) Så han berätta allt vad som hade hänt uppe i stockholm m.m
Sen åkte tilda hem och vi gick till affären som vanligt =)

Måndagen startades med jobb...och jag och jonas gick upp samtidigt för en gångskull och åt frukost tillsammans, gick även ut till bilarna och åkte iväg till jobbet samtidigt-vilket inte har hänt på flera månader så de kändes som lite vardagslyx faktiskt =)
Efter jobbet blev de kalas ute hod älsklingens familj, hans lilla syster fyllde 17 år...och man insåg att tiden har gått såå fort...hon fyllde ju nyss 15!!
Tyvärr fick vi åka hem rätt hastigt för ja mådde inte såå blra om man säger så, vankade av och an och visste inte riktigt vart ja skulle ta vägen...och på tisdagsmorgonen när vi återigen gick upp tillsammans så förstod ja varför-spyde som f*n!! Usch fy och bl...hatar att spy!! Men duktig som ja är så gick ja till jobbet ändå...men tyvärr fick ja gå hem vid elva tiden...somna som en stock och blev väckt lagom i tid av jonas så ja han duscha o göra mig iordnig för mötet på banken-en liten del uta vhemligheten :p

Onsdag idag och ja fick tråkigt nog hopa över jobbet....kände att ja va helt slut i kroppen och inte skulle klara av allt vad mitt jobb innebär en sådan dag...känns inte kul allst ja som verkligen behöver jobba nu!!

Nää nu ska ja ta mig lite frukost och sen hoppa in i duschen...


Jag och min lillebror Sam på jul-09 Han är inte så liten längre :p


Vårkänslor!

Har helt underbara vårkänslor idag!!!
Så ja ska betala mina räkningar och sen ut o ta en promenad, får kolla om mimmi eller
jessika har lust att hänga med =)

De två sista dagarna har varit toppen, helt perfekta ärligt talat =)
Igår va första lediga dagen från jobbet, och ja är ledig fram till måndag-suveränt!
Och för att förgylla min dag så hade älskliingen tagit ledigt från jobbet (utan att ja visste det)
så han väkte mig på morgonen med masssor av pussar och kramar och sa att ja måste gå upp nu...fattade inget tills ja knde en doft komma in i sovrummet-haha då flög ja upp och studsa ut i köket...inte tar man fel på doften från nybakta scones av älsklingen!!! Åh han är bara för söt, och vet exakt ur han ska göra för att skarma mig :p
Så vi spenderade dagen mest under täket, kollade på film, och så hjälpte han mig med ett litet hemligt projekt ja håller på med-tar bild på de när det väl är färdigt =) Så de blev en hel del planerande, flörtande och en massa god mat, milkshakes och godis igår...haha just som vi va nykära <3
Man bara måste ha sådana dagar ibland för att verkligen inse hur mycket personen betyder för en och hur jäkla glad man ska vara..och ja inser att ja inte kan bli lyckligare-har verkligen allt som ja önskar mig!!
Förutom EN sak då...och de är huset som vi ska titta på i eftermiddag...oj oj oj ja måste verkligen ta fram mina övertalingsrepliker om ja ska lyckas få han att köpa ett "begagnat hus" som han uttrycker det ist för att bygga ett nytt...men ja SKA lyckas för de här huset ligger helt perfekt och kan nog bli rena rama drömmen tror jag =)

Förresten så måste ja iväg och vårhandla, är såå sugen på att köpa en ny snygg jacka, brillor, en sjal, snygga vår skor och en ny väska...Hmm när ska man få tid till de då? För idag ska vi kolla på huset, efteråt skulle ja gått på helkropps masage men den tjejen hade fått förhinder ikväll så vi fick skjuta upp de till nästa onsdag :( Sen blir de massor av mys för älsklingen åker ju till stockholm över helgen imorgon bitti...usch hur ska ja kunna sova utan han vid min sida??
Eftersom helgen som va inte blev som ja hade planerat av olika andledningar så har ja bestämt med syskonen att ja kommer och hämtar dem imorgon så ska dom sova över här...blir film och god mat och lite pyssel hela kvällen för sen på lördagen så kommmer storasyster och storebror ocks hit så ska vi allesammans ha en syskon dag, ser verkligen fram emot det =) Är ju svårt att få ihop våra syskondagar eftersom vi är så många och bor på olika orter och har olika arbetstider men nu har vi äntligen lyckats med en tid =)

Nää nu bländar solen mig nästan så de är dax för den här flickan att röra lite på sig lite!

Förresten så tycker ja det är jätte kul att så många har börjat läsa min blogg =) Hade varit kul och veta hur ni hittat hit och om jag känner er?
(Skicka en kommentar eller två, om ni vågar ;p)


Så här glad va ja att ja överlevde bilturen fram och tillbaka med Mathilda för ett tag sen...herregud!


Friskis =)

Ja enligt läkarbesöket idag så är jag en frisk och fin ung flicka.
Inte fel attt få höra de ibland, för ni la märke till ordet UNG, FRISK och Fin va =) Mest glad är ja över att ja fortfarande är ung hahaha blev lite orolig där ett tag =)


Sen ja skrev sist har ja jobbat, jobbat o jobbat som vanligt men ja har även unnit med kalas hos farfar i skövde-riktgit mysigt och trevligt, min pappa har varit här på besök och så har jag varit hos emelie på en snabbvisit efter tandläkaren igår...som ni kanske märker så har de inte funnit något tid över till att sova och äta vilket ja värkligen känner i kroppen nu så efter ja skrivit detta inlägg ska ja sova fram till 14:00 och sen kasta mig in i bilen föratt jobba igen! Men de som är de bästa av allt är att det är sista arbetspasset på flera dagar...är ledig fram till måndag och då jobbar ja 3 dar och sen är ja ledig 7 dagar-hurra hurra!!!

Och inför de lediga dagarna har ja försökt sitta på nätet och i alla tidingar som finns och letat efter någon passande resa...men att de ska vara så svårt är ju konstigt-är de mycket begärt med sol, varmt vatten och en vit strand? Sen är ju pool och All Inklusiv ett måste oxå-ska ja vara semester till 100 % tänker inte enst leta upp en resturang utan ja ska ha maten serverad :p
Jonas o ja kom överrens om Egypten för de är fint vatten där, rätt varmt, bra snorkling och hyfsat billigt att leva i-dock är de dyrt att åka dit.... Men i natt så hitta ja en annons i tidningen och ja tror att Im in Love eller något...en resa med all inklusiv till Karibiens ö-värld...de är en ö liten om öland och ligger utanför Venezuela och Barbados är inte långt drifrån så de är ju inte fyskam...till saken hör att de är 500 kr dyrare än egypten och de är de ju verkligen värt!!!
Men...så till ett stort MEEEEEN- det är tre flyg ner och två hem!!!! Fy faaan exakt så va de ju till thailand när vi åkte dit o jag vet ju vad ja tyckte om det...blä vad ja grina och jonas o sandra skämdes som fasen över mig hahaha-usch tycker inte om starterna :/ Så hur ska ja göra egentligen? Får diskutera med gubben sen när han kommer hem...

Har förresten även fastnat för ett hus som vi ska på visning på nu på torsdag...jonas är väl inte jätte glad för han är ju intställd på att bygga helt nytt men de här är ett hus som ligger helt perfekt, på landet, men med asfalterad gångväg in till vårgårda, är stort, har kakelugn, bastu, stor altan, varmgarage, tvättstuga, groventre och med ett underbart kök...så ja nu är de min övertalningsförmåga som ja får koppla på =) Är ju så sugen på att flytta på NU NU NU på en gång...men älsklingen verkar inte ha bråttom för de kommer ta sååå lång tid att byga nytt... jaja framtiden går inte att jäkta på tyvärr, är ju så rastlös och otroligt dålig på att vänta på saker ja vill göra eller ha :p

Shit 45 minuter kvar innan ja måste dra så nu ska ja vila lite-hej svej!

Fredag igen!!

Ja då är de fredag igen...veckorna går så himla fot nu för tiden!! Nästan lite för fort så man knappt hinner med att stanna upp och tänka igenom vissa grejer...men lika glad är jag iaf =)

De sista dagarna  som har gått så har ja jobbat natt och sen bara sovit...har inte hunnit med så mycket mer flr ja har haft sån huvudvärk att ja knappt vetat vad ja själv hete...inte fasen kunde ja tänka eller prata heller för aldrig i mitt liv tidigare har ja drabbats av sån akut huvudvärk...va inte kul att jobba med den kan ja lova i den miljön ja är på jobbet :/ Men ja överlevde och den är borta nu =)

Min syster Lina och hennes underbara Elvira åkte hem för en liten stund sen...dom har varit här sen i morse då de kom o åt frukost med mig...har busat, pussat och myst med elvira och ja o lina har spelat TIOTUSEN som förövrigt va en evighet sen ja spela sist...många roliga och hysteriska minnen man har till de spelet :p

Utan förvarning s klev jonas in genom dörren halv 3 idag =) Han brukar komma hem halv 5 på dagarna egentligen men de hade slutat tidigare...väldigt roligt tycker ja, särskillt när man är ledig som idag tex....dock så har han somnat på soffan så jätte mycket sällskap utgör han vl inte...borde kanske väcka honom? Nää så elak kan ja inte vara....eller??? Mohahaha...

Hahaha vet ni vad...helt sinnessjukt egentligen men jag och Jonas glömde av våran årsdag i söndags hihi...tur i oturen så glömde ju båda bort den så inte en utav oss stod där som ett fån :p Men han skulle gottgöra mig senare...undrar va han menar med det? Blir intressant att se...ja som är så nyfiken utav mig =)
Känns underbart att man får inleda ett nytt år med den ja verkligen har fallit pladask för...är helt upp över öronen nykr fortfarande och kan inte tänka mig ett liv utan honom!

FHar funderinga rpå att krypa ner under filten en stund och vila innan vi ska laga mat, städa-får ju besök utav far imorgon så de måste ju va fint =) och efter det så tänkte ja kidnappa mina småsyskon och åka och bowla med dem i kvänum ikväll...lilla Max fråga mig om de i veckan som va så man får väl ställa upp...dessutom har ja ju 3 DVD filmer ja har köpt till dem som ja inte lmnat än....herregud vilken snäll syster ja är då helt utan anledning...me de är ju världens sötaste ungar så vad ska man göra?


Två utav mina sötnosar till syskon som ja tänker tillbringa massor av tid med ikväll!! Längtar redan =)


Ögonn i kors!

Usch och fy mina kra läsare..jag har varit vaken i ca 1 timme och en kvart nu och är redan helt slut i kroppen och ögonen går i kors :( funderar på att lägga mig en stund igen...blir inte många vakna timmar idag-men i natt däremot för då ska ja jobba!

Gårdagens möte gick jätte bra, Sabina var väldigt hjälpsam och trevlig =) Vi fick med oss massor utav kartor och andra papper hem som vi ska gå igenom så vi kan bestämma oss för vart vi vill bygga vårt framtida hus =) Är inte så lätt som de låter för man måste ta hänsyn till fornlämningar, berg, nivå skillnader, sluttningar och vem som äger marken...ja de är mycket som ska klaffa för att man ska hitta sitt perfekta läge...men vi är iaf på G nu !!

Såg att ja glömde berätta vad helgen hade att erbjuda och får väl erkänna att fredagen va dö trist! Jobbade till 23:00 och när ja kom hem så satt ja o glode på tv en stund innan älsklingen kom hem och kröp upp i knät på mig o somna på en gång...hahah han är för söt...hade inte hjärta nog att väcka honom så ja fick snällt sitta och sappa på tv:n fram till o3:00 typ innan ja inte orkade hålla ögonen öppna längre :p
På lördagen sov vi hur länge som helt, låg o snacka om allt mellan himmel och jord i sängen tills vi äntligen orkade gå upp...och när vi väl gick upp fick vi raket fart i oss och gjorde oss iordning för att våldgästa emelie...blev massa tjöt och snickrande innan vi åkte och åt mat och hämta upp Räkan efter jobbet. Sen så körde vi hem honom till Lidköping för vi skulle ju ändå på hans inflyttningsfest på kvällen =)
Va riktigt trevligt att träffa räkan, karin och barndomsvännen Giovanni-har aldrig fått en sån lång och hård kram utav honom tidigare =) Känndes överhängande skoj att vara tillbaka i stan till de va en som dök upp på festen, men han stannae inte länge innan den människan tog sitt förnuft till fånga och åkte...va nog bäst så annars vet man aldrig om de hade ryckt ihop...
Senare på kvällen kom även Sudberg o liva upp stället, haha fansen va kul vi hade med telefonen o de dumma samtalen :p hahaha... Lämnade (snäll som ja är) Jonas hos räkan då ja o sundberg drog en sväng med bilen-sjöng, "ströga" (mohaha tönt varning) och så drog vi upp till bowlingen en stund men de va riktgit tråkigt där...men fick reda på en grej så ja "HÅLLER VERKLIGEN TUMMARNA" FÖR DIG ERIK =)
De tog inte lång tid innan ja längtade ihjäl mig efter älsklingen så ja körde sundberg till gabriels så ja kunde kidnappa jonas och åka hem...kändes underbart att vara tillbaka i vårgårda på något underligt vis =)

Söndagen va otroligt lugn och sansad med en kort promenad i solen, en sväng till affären och så kolla vi på två filmer...lagade smörgåstårta och dansade till Bob Marleys Red red wine- som förövrigt betyder jätte mycket för mig och Jonas-vi lyssnade å den när vi satt i KL (Malaysias huvudstad Kuala lumpur) på en bob marley bar på Alla hjärtans dag 2009...den stunden vi satt där och pratade, lyssnade på musik och bara var allmänt kära är något man alltid kommer minnas...

Nu kom jonas och kasta sig över mig här i soffan så ja måste fasen kila...haha han vill ha mat tydligen :p

Nu bär de av!


Nu är de bara 30 min kvar tills ja och älsklingen ska vara i kommunhuset på möte!!!!
Ska prata med Stadsarkitekten som vi kommer ha ett sammarbete med i framtiden, känns riktigt kul att de här är startskottet!!
Mer info kommer efter mötet =)

(Två bilder från Bangkok 2009)


Sista helgen!

Ja gud vad deppig man kan bli när man tänker så...för nästa helg ska ja nämligen jobba 2 st tolvtimmars pass lördag och söndag...men kom på nu att ja har ju byt bort lördagen för då ska ja på farfars kalas i Skövde =) Ser fram emot de så grymt mycket!! Kanske ska man ta far och farfar åt sidan då, borde vara dax för de ;p

Just nu ligger ja helt utslagen (och enbart i täcket) i soffan...försöker ta mig till duschen men är helt slut i kropp och själ. har bara jobbat två dagar på de nya 5 skiftet men ja är inte van att jobba halv 3 till kvart i 11 på kvällen, jäkta hem, borsta tänderna och tvätta ansiktet och slänga sig i sängen för att försöka sova-dock kan man ju inte somna bara sådär när man är stressad och uppspelt...så de tar ju ett bra tag att få johon blund i ögonen...sen när man vaknar vid 10-11 på morgonwn så är de bara att duscha och göra 3 olika mål mat-två att ta med till jobbet och ett att äta  hemma...sen är de raka vägen till jobbet igen....Tur att ja inte alltid kommer jobba eftermiddas passet iaf :p
De finns en positiv grej av att komma hem så sent iaf för då kan man ju alltid ligga och njuta av värmen och famnen på sin älskade och underbara Jonas medans man väntar på att somna...gud kan verkligen inte med ord beskriva hur kär jag är-ler som en liten flicka på julafton när ja tänker på honom =)

I går, eller om de va i förr går aja dagarna bara smällter ihop för tillfället...är så trött och sleten samtidigt som ja hoppar omkring på ett rosa moln hela dagarna-samtidigt som tankekontoret går på fullvarv-kan hjärnan börja koka tro??
Åter till saken, herregud va ja är bra på att sväva ut på annat ibland eller hur hahhaa....
Jajaja grejen ja tänkte berätta är att ja och Jonas har bestämt oss-eller de va snarare jag som sa att
- VI SKA UT OCH RESA I PÅSK! och han svara bara
- Jaha vart? Ta inget fööör dyrt bara älskling
Hahaha är livet inte underbart ibland...trodde att han skulle sätta sig på tvären och dra sin gamla vanliga visa att vi ska faktiskt bygga hus, spara, spara spara och vi har ju nägot annat vi måste lägga pengarna på nu de kommande  månaderna...ja han är den ekonomiska utav oss medans ja älskar att spendera på saker och utflykter-men nu va de min tur att bestämma-och ja vet varför han låter mig göra de :p
Så gårdagen spendera ja med att kolla sista minuten resor, massa bilder och hotell runt om i världen...har inte riktigt bestämmt mig vart ja vill åka men har fått massa tips...och de lutar väl åt ett håll-säger inte vart än men gör de när de är bokat och klart!!

Sen får ja väl berätta att ja har lite ångest-eller rätt mycket faktiskt över mig sjlv och min svaga självkänsla när de gäller rökning! Har förresten inte berättat de här men ja har slutat röka =) Bestämde mig för de när vi va i sälen så sen dess så har ja inte köpt ett enda packet, typ 4 veckor sen eller vad är de nu? Äh håller inte koll men i går kväll sp tog ja två, tre bloss utav Oskar på´jobbet...va rätt gött men fy faan va man lukta efteråt-ingen hit direkt! Och ja vet ju om de för man kan känna tex på jobbet när någon går förbi och så känner man att den har varit o rökt nyss-och de är ju inget smikrande att gå runt o lukta askfat non stop...så trots ångesten ja har så är ja ändå stolt för ja känner inget sug nu och ja har varit rökfri såpass länge...trodde de skulle vara mycket svårare att sluta men har man en bra andledning så är de rätt lätt =)

Nu måste den här flickan sparka sig själv i baken och se till att hoppa in i duschen och sen laga mat...belv göööör hungrig helt plötsligt!!



Åh visst ser man hur kära vi är =)


Jisses.....

Gud vad ja har varit dålig på att blogga de sista två veckorna...men som ni har hört tidigare så har ja inte haft tid så ja gör en uppdatering nu hahaha :p

Sen ja skrev sist så har de hänt sååå mycket, dock kan ja inte skriva riktigt vad de är här på bloggen än...får ta de om ett par veckor när de har lagt sig lite :p

Har varit iväg på ett par shoppingrundor och inhandlat massa fint oxå, blandannat en ny mobil-blev en toutch telefon tillslut-vilket ja inte är jätte glad över för ja hade lovat mig själv att inte köpa en sådan men ja fick ett kanon erbjudande och så va ju batteritiden såå bra och de va ju de ja var ute efter =)
Har även fått med mig två par jeans, tre tunikor, massa underkläder, 2 linnén, 1 halsband, 2 örhängen, 1 parfym, ett läppstift, en rouge, strumpor, ett kakfat och så har ja köpt massor av kedjor och pärlor till min smyckes låda så ja har gjort 3st armband och ett par örhängen =)Tror inte ja missat något nu men de gör ju varken till eller ifrån isf :p

Jonas har tatuerat sig oxå, blev riktigt snyggt! Men han är ju inte färdig än...blir väl 1 sittning till minst den 1 april sen borde hans armtatuering vara färdig...är så stolt över att han kommer på så bra grejer att göra-aldrig att ja hade tänkt på något liknande...men de är ju en av grejerna som gör att ja älskar honom-alla små men underbara överraskningar!!

Sen har man ju inte varit på lat sidan vad de gäller att spendera tiden på olika fik och masssor av tid i bilen heller, har nämligen åkt land och rike runt känns de som...har varit i Göteborg på 3D bio igen-älskar de!! De va ja sebbe, jonas o simon som åkte dit...blev även ett besök på källarkrogen efteråt-riktigt fint ställe tyckte ja =) Och killarna var ju nöjda för de satt ju o drack öl medans ja fick nöja mig med vatten och cola :p
Dagen efter de så åkte vi till Lidköping och spenderae hela dagen hos mina syskon...va så skönt att se dem igen-va ju en evighet sen ju!! Sen har vi besökt min mor i Kvänum, hälsat på emelie i Vara, och två besök i Alingsås hos jonas bror och hans tjej...ja massa tid i bilen som sagt :p


Sen höll ja på att glömma att ja även har varit i GBG ännu en gång, va där med jobbet i fredags på firma fest :p Vi hade bokat bord på kajskjul 8 med massa sång och annan underhållning av Galenskaparna-så jäkla bra var de!! Måste göra något liknande snart igen =)

Föresten så börjar man se ett start skott inför våra planer med hus i framtiden. Vi har ju kollat på rätt många utan att ha fastnat för något, är rätt kräsna-mest jonas faktiskt. Så ja skrev ju för ett tag sen att vi bestämt oss för att bygga ett nytt hus just så som vi vill ha det...och på måndag ska vi på ett möte med statsarkitekten!!! Gud så spännande...känns som att de börjar rulla på nu-riktigt glad över det!!

Nu ska ja göra mat för sen ska ja iväg till jobbet...har varit ledig sen natten mellan torsdag och fredag...har ju börjat med 5-skiftet på jobbet så man är ledig lite titt som sätt å veckorna nu :p

     
Ett par utav jeansen, tunikorna och linnet där under som är nya...


Vad tycker ni??


Jag och Gustav på firma festen!

   

 

Ett urval av bilder sen de gångna 2 veckorna...hinner inte lägga upp fler men ni nöjer er antar jag.

Sista bilden nere i vänstra hörnet är på ett litet vitt hjärta ja köpte för ett tag sen-tycker att alla kan bidra med något på ett sådant enkelt vis...kosta bara 25 kr tror jag och de är ju inget när man kan bidra till så mycket med så små medel!


RSS 2.0