Happyface!

Usch, ja sebbe o älsklingen va förut o kolla in husvinsning nr 6...och vi blev gött besvikna om man säger så! Ja hade läst på lite om huset, kollat ritningar m.m och bilderna invändigt visade att de skulle vara i någorlunda fint skick..dock omtapetsera i något rum där man inte tyckte om färgen...mennär vi kom dit-fy fan säger ja bara...ahaha såg på jonas på en gång att han satte sig på tvären o ville därifrån! De ända positiva med huset var planlösningen-som var perfekt!! Men resten så som drenering, byta fasad, rötskador på vind m.m är inget man vill betala extra för när utgångspriset ligger en bit över en miljon, så de kommer ju sluta på bra mycket mer...haha dom som köper de kommer bli rätt knäckta :p

Men efter en bra stunds prat fram o tillbaka med mäklaren (hon vet att vi letat länge o att vi är kräsna) så avslöja hon att hon ska lägga ut ett hus som verkligen var va vi beskrev till henne...och nu har ja sett bilder på det och läst på lite och om även Jonas lyser upp som en sol så är de helt okej!!
Han är nämligen den som är lite tvär och bitter o inte nöjer sig med vad som helst... Men nu är de visning om typ 2 veckor (önskar de vore imorgon!) och då ska vi även ta med jonas far till visningen för han är lite utav en expert på sådant så vi får svar på alla frågor som vi har m.m...och känner vi som vi gör nu så ska vi gå med i budgivningen!! Åh kan inte bärga mig...!!!

Igår kväll så drack ja o sebbe vi samtidigt som vi kolla på massa gamla kort, åt chips, grönsaker och dip...var jätte mysigt... Så himla kul att bara sitta o tjöta när man inte setts på ett tag...man har ju så mycket att ta igen =)

Ikväll har vi inte en aning om vad som sker ännu..just nu battlar vi i guittar hero och ska snart gå på snapsen-inte min favorit men men, ja har ju inte så mycket o säga till om verkar de som :p
Vi va på systemet förut o  då drog ett par tanter ta i oss-dom kom från något nykterhetsförbund och hade ställt upp ett bord för att demonstrera hur mycket sprit de var i olika alcoholhaltiga drycker tex vin, lättöl, cider m.m och vi stod där o höll med om all, nickade o verkade förstå vad dom mena...men sen vände vi på klacken och gick in på systemet...ut kom vi med de ena efter de andra o hon såg väl sådär road ut ahaha var rätt kul...låter kanske fjantigt men ni skulle sett hennes blick =)

Var ju ute vid patriks grav igårkväll..var så fruktansvärt fint med alla ljus, hälsningar och blommor som lämnats...tog endel kort, kanske lägger upp de nån dag....
När vi skulle gå från graven så försvan jonas, såg inte han någonstans...de var kolsvart, massa gravlyktor var tända, kyrkoklockorna slog och man hörde någon skum musik från kyrkan..så de var helt seriöst läskig stämning
om man säger så...ja fick panik o drog till mig sebbe...vi försökte lysa upp gången med kamerablixten samtidigt som vi leta efter jonas...och helt plötligt har han kommit runt oss på något vis och skrmde skiten ur mig...fy fasen va ja skrek-och grabbarna...ja dom bara skratta såklart...hmm var inte allst kul! Så ja gav igen när vi satte oss i bilen o skulle hem, då var dom inte så stora när ja tryckte plattan i mattan!! mohahahaha!


Nu är de min tur o spela så måste dra!!


Ja o lillsebbe (aka sebelina) på karnevalen, så grymt snygga!!
Tur att man drukit ett x-antal dagar i rad hahaha oh my goooood!


Lycklig =)

Ja nu när ja lycklig, sebastian är här så "the little people" är återförenade =)
Har skvallrat, druckit läsk, varit i affären och nu håller vi på o lagar mat...kyckling gryta med ris-mmm gott
! Var faktiskt sebastian som ville att ja skulle göra de, han tycker ju så mycket om den =)

Svar till dig anneli: ja du ljung...vad finns de o säga om de stället :p haha skoja me dig! Nja men ja vet inte om de är riktigt där ja vill köpa ett hus, hyra hade ju man kunnat tänka på de iaf :p de ligger iaf mitt inne i smeten =)

Nu är maten strax färdig så får fatta mig kort.

Tänkte bara säga att imorgon blir en dag med mycket mys o tjöt...ska även ut på promenad så ska ja o sebbe plåta like the old times i skolan...jag, sebastian, naturen och två kameror-kan inte bli värre =) ahaha!

Sen tycker ja att man kan ägna en tanke till Patrik, för idag skulle han fyllt 23 år! Känns lite skumt...tankar far över en och rätt som de är så kommer man på sig själv av att sitta i en egen värld.
Fortfarande massa frågor och inga svar...men nu vet man att de blev som han ville. 2 och en halv månad har gått idag...börjar sjunka in...
Här har ni hans favorit låt, den spelades även på begravningen.
(tyvärr gick de inte att lägga upp klippet på bloggen så ja få slänga in en länk ist, riktigt bra låt faktiskt)
http://www.youtube.com/watch?v=IE0MpqLJRQo

Bye bye


Dagen innan helgen!

Usch nu är ja sådär slapp o trött igen...vaknade i morse och fick världens kick så ja hoppa in i duschen, damsög, plocka undan lite här hemma, sortera annat skit och börja damma...men nu har ja suttit som en poatis i soffan i typ 3 timmar och varit svin hungrig...men av envishet har ja inte kommit så långt att gå in i köket för att göra mat...hmm hur kommer de sig? Ja och hur kommer de sig även att när du hittar de perfekta huset, storleksmäsigt, planlösningen, tomten och priset är på ett par hundra minder än du tänkt dig, ja då ska de fan ligga helt fel...mitt ute i ingenstans så finns de ett litet samhälle som heter Ljung-och vem vill bo där liksaom?! Kan man inte köpa huset o sen ta de på nån superlastbil och sätta upp de här någonstans?!!!!!

Gårdagen var fullspäckad av skvaller o annat tjöt =) var först hos tandläkaren på morgonen i Vara, sen en sväng hos sandra, en några timmar hos emelie och när ja kom hem så stod jonas (enbert i kalsonger o strumpor) och lagade mat!! Har aldrig skrattat så i mitt liv...insåg att ja verkligen älskar honom och hans egenheter som gör honom till just Jonas!!
Efter maten så kom pernilla hit, då drog vi förbi fiket och tjöta me Lhiina =) Sen drog vi til posten o hämta ut vårt efterlängtade paket =) så nu är vi tjejer glada minnsan =)

Efter att vi haft våran mini julafton så åkte Lhiina o pernilla hem och ja o jonas hamna i soffan o mös en stund inna de var läggdax...

Fick just ett samtal från sebbe, och de visa sig att han r på väg hit så ja borde verkligen resa min röv från soffan, äta frukost, plocka iordning de sista och sen åka iväg o hämta honom på stationen =) Ska bli kul att ha honom här ett par dagar faktiskt!!

 
Hitta en mysig bild på mig o emelie när ja kolla genom lite gamla bilder!!

Så här kan de gå när sebbe o ja är med varandra =) Minns den kvällen som igår =)


Tisdag

Åh söndagen var underbar, toppen helt enkelt!!
Märkte verkligen hur mycket jag saknat mina syskon...helt underbart goa! Så nu ska vi ha såna kvalitetsdagar lite oftare så vi verkligen ses allesammans och umgås...ser fram emot nästa gång-då ska vi åka pulka om vädret tillåter alltså =)

Igår måndag så blev ja med dragen till borås av Lhiina...de var en livsfarlig biltur om man säger så! Vandilisering, mordförsök, fortkörning m.m hahaha eller vad säger du Lhiina =) Dock när vi var inne på net on net så blev ja helt kall, yr och vimsig i både huvud och kropp...visste inte om ja ville stå, sitta, svimma eller vad som var på G att hända...var skit skumt. Men efter lite snack fram o tillbaka så kom vi underfund me att de borde vara järnbrist...lhhina hade tydligen drabbats av samma sak efter menstration...så efter boråstripen drog ja o älsklingen till affären...köpte massa god mat, nybakat bröd och järntabletter-eller ja brustabletter-och ja hatar såna!! Men hellre trycka i sig en sån om dagen än att vara nära på o svimma!!
Lagade middag tillsammans (soppa och nybakat bröd) och var som två tonåringar som va nyförälskade...känns underbart att sådana dagar dyker upp rätt som de är...så himla mysigt att inte kunda slita varken blicke eler händerna från varandra =)

Senare på kvällen kom bjälke o stefan hit, dom betalade deras del av sälenstugenstugan. Blev även lite "skvaller" med bjälke på balkongen öven en/några cigg...kändes riktigt bra att höra de han berättade =) Så då berättade även jag, att ja trivs mer och mer i vårgårda nu för tiden...har bott här över ett och ett halvt år men nu börjar de kännas som "hemma" och att ja verkligen seriöst känner att de är helt okej om vi hittar ett hus här som passar oss...förut har ja ju varit fast besluten att hitta ett så nära lidköping som möjligt...men nu så känns de annorlunda..helt okej att vara här...
Oj nu låter de som ja varit as olyklig och grinig över att bo i vårgårda, men riktigt så är de inte. Tycker om folket som jonas umgås med, jätte trevliga allesammans...och dessutom börjar ju jag umgås alltmer "privat" mad tjejerna här...och de är en stor positiv upplevelse för mig...brukar ju bara umgås med killar (har gjort de sen ja gick på dagis) förutom sandra och emelie då :p Så är de ju även de ja flyttade ifrån...sebbe, suzanne, övriga vänner, sveriges finaste stad, och framförallt min älskade familj...känns som ja flyttat till andra sidan jordklottet! Men samtidigt "på andra sidan jordklottet" så trivs ja bättre o bättre, de börjar kännas som hemma nu =) Hemma på riktigt!!
Så nu är jonas överlycklig då ja inte flyger in på lidköping/Vara sidorna direkt när vi kollar husanonnserna =)

Nä nu ska ja äta lite god frukost, ta mig en cigg o sen plocka lite här hemma innan Pernilla kommer hit...ska dricka te o tjöta hål i huvudet på varandra som vanligt =)



Sandra, Emelie, Pernilla, Lhiina och Sabina=goa tjejer!!


Satans helskotta!

Gårkvällen var mycket trevlig tycker jag =)
Jag sabina och pernilla satt hon mig o spelade monopol, behöver väl inte säga att ja vann ÖVERLÄGSET ;p Hade tänkt dricka lite cider och vin men men vi hoppade över de och tur var väl de...för hade vi blivit mer fnittriga och glada hade man ju inte fungerat som en normal människa =) hade fruktansvärt kul!!
Sen tog vi ett varv på "byn" för läsken tog slut, och man kan ju inte titta på film och äta chipsme dip utan cokacola så vi rusa ut i bilen, utan jackor o bara stampa på gasen...hahaha fy fasen va vi flög...måste nog tänka lite på att de inte är en rallybana till statoil =)
Åkte förbi wärdshuset en snabbis me...haha ja jerry trodde han skulle tuppa av när han åkte me en sväng :p så kan de gå om man är "lite bättre än alla andra" =)
Älsklingen kom ut o pussade lite på mig, ja de vill säga tills bengtsson drog in honom för dom skulle ju "dansa"...vilket troligtvis var ett kod ord för " nu drar vi till baren!!!" Haha dom är för söta tillsammans så vi brudar drog hem o satte på den nya Wallanderfilmen som vi hyrde...var väl sådär enligt mig.

Men vid tvåtiden kommer älskade jonas instaplande...raglar fram till soffan och halvdeckar på sekunden-samtidigt som han sitter o fnittrar för sig själv....??? Hmm skumt :p Fick han till sängen efter en stund och han har sovit som en stock om man säger så!!

Imorse hade ja ställt klockan på 8, men snoza om till kvart i 9...började bli lite stressad för mor och syskon ska ju komma vid halv tio. Då ska vi dra till borås och ha en familjedag(+respektive) med bad och god mat. Så ja hoppa upp ur sängen, klädde på mig, packa väskan och gjorde lite lätt iordning mig...samtidigt som ja sprang in till jonas o försökte få upp honom ett par gåner men han stensover ju :p
Så ja gick ut för att ta en cigg sålänge och passa på o ringa mor för o kolla om dom var vakna...hahaha då berättar hon att man skulle ju ställt om klockan idag!!!
SMART LINDA!! Så nu har ja gått upp en timme förtidigt i onödan och om ja lägge rmig nu så kommer ja ju somna och aldrig vakna igen typ...hmm jajaj får göra de bästa av situationen-kanske jävlas lite med jonas...hmm tror ja vet exakt va ja ska göra =)

Måste kila....ha de gött idag!!


Fredaxfix!

Igår efter ett 19,5 timmars arbetspass med typ 2-3 sovda timmar så var ja lite som en zombie får ja väl ta o erkänna...men emelie hade panik så ja åkte raka vägen hem till henne =) var riktigt trevligt måste ja säga dock var ja lite trött och somnade med lilla annie brevid mig i sängen :p Mysigt men lite vart eftersom hon hade feber den lilla stackaren...men så myssjuk har ja aldrig sett henne vara =)
Klippte emelie en snabbis, sen kom pyret och sandra en sväng och efter de åkte ja hem. Ibilen på väg hem ringde älsklingen o han hörde väl att ja var lite rött, hungrig o hade pms så han bad mig att inte komma hem (!) men så skratta han o sa att han fixar lite mat och alvedon till mig tills ja skulle komma. Och mycket riktigt så gjorde han de...blev dock pizza till middag men de spelade ingen roll eftersom ja hade kunnat äta en burk med senap eller vad som helst så hungrig ja var :p
Sen kröp ja ner i soffan medans alvedonen fick göra sitt jobb och efter de så var de bara o duscha o sen hoppa ner i sängen =) myspys!

Idag vaknade ja vid tio, utvild och glad över att de är fredag!! Och just idag så hade jonas jobbat in massor nu när han är projektledare för bygget så han skulle komma hem bara en timme efter ja vaknade =)
Dock somnade både han o ja i varandras famn i soffan nån timma när han kom men nu är vi fit for fight igen =)
Ja tjöta me emelie en sväng och bakade smörgåstårta (med MASSOR av räkor som babe älskar) medans jonas fortfarande låg o sov som en liten ängel i soffan så nu kan de inte bli en bättre kväll...för äntligen får ja smörgåstårta (längtat efter de grymt länge nu!) och vi ska på bio (bröllopsfotografen) och sen efter de blir de hem för mera mys eller så åker vi förbi bengtsson en snabbis, beror på hur sega vi är :p

Imorgon finns de mycket som står på schemat men vet inte riktigt vad ja ska välja. Jennie i Vara har fest, Lhiina har förfest innan wärdshuset och Madde kommer ner från norrköping, de ska bastas och bada badtuna ute vid sjön m.m. Alla som följt min blogg så långt tillbaka i tiden som ett år så vet ni ju hur de gick förra gången vi bada tuna vid sjön :p Så ja vet inte riktigt vad ja väljer att göra...kanske får bli en sväng till allesammans om ja är nykter och kör =) Så vem vet de kanske blir en nykter helg trotsallt (har haft funderinga rpå o bli nykterist :p )

Nu ska ja göra min älskade sambo ( "aka" rockstjärnan) sällskap, han spelar guittar hero (metallica) och ser sådär lite sällskapssjuk ut ;p
♥LOVE♥


Hej!

Hej allesammans!

Nu har bloggen legat nere lite väl länge :p men nu har ja en liten stund över inna ja drar iväg till jobbet!!

Sen ja skrev sist har väldigt mycket hänt =) har kollat på två hus, haft två tjejkvällar var av en var ett sexparty, varit i lidköping,jobbat, hälsat på folk i vara och igår var de ett gäng grabbar här som disskutera skidresan =)
Paris resan är uppskjuten (tyvärr) så de blir en skidresa på en vecka ist =) vi är totalt 23st som åker och ser verkligen fram emot det, var ju två är sen skidmusklerna fick lite stryk ;p

Imorgon ska ja åka till emelie om jag orkar efter jobbet-ser fram emot de =)

Nu börjar ja om en halv timme och slutar imorrn vid tio på morgonen (18,5timmar!) vet inte hur ja ska orka med detta...men som tur är så trivs ja på jobbet som handen i hansken så tiden kommer nog rusa iväg =)


Maddes utflyttningsfest =)


Jag & söta Lisa =)


Avslutar med en bild på min älskade Jonas! Vet inte hur ja ska kunna sova utan honom i natt..minns inte enst sist då jag inte somnade i hans armar...


Arg!

Nu är ja förbannad kan ja lova!
Mitt internet krånglar och självklart är de från TELE 2 så jävla sega att fixa saker så de är därför ja inte kan uppdatera min blogg :( Så ni få vara tålmodiga tills ja ordnat detta, vilket ja antagligen får ja får göra annars händer de ju aldirg något!

Får berätta om min otroligt roliga helg då när ja kan slänga upp bilder o inte behöver sno Lhiinas dator som ja sitter vid nu för att snacka med cp tele 2. Någon som har tips om något annat företag som har mobilt abonomang?

Nä nu svarar dom snart så ja måste förbereda mig på att bli en "tjurkärring" mohaha!

Hoåppas ja kan uppdatare snart igen =)

Överlycklig!!

Nu är ja så upprymd...gald, förväntansfull och positiv!
Kom hem från jobbet nyss, tror att jag hamnat på helrätt ställe!! Så lugnt, fint, roligt och mycket givande att jobba med utvecklingsstörda...så himla kärleksfulla och otroligt smarta människor!!
Dock blev ja lite ledsen i ögat..eller nja de är fel ordval-frustrerad är väl mer passande!!
JAG FICK SKRAPA BIL RUTORNA!!
Ha, vad är detta...klockan nio på kvällen...redan...usch fy o blä nu inser man att de är fruktansvärt skönt att ha bil så man slipper gå i kylan...och värre kommer det bli =(

Men så åkte humöret upp som en raket igen då ja helt plötsligt kom o tänka på att det bara är 5 dagar kvar tills DESPERATA FRUARNA sänder sitt första avsnitt igen!! Tihi...lovelovelove!!

Dagen har gått så snabbt...när ja vakna så kokade ja mannagrynsgröt-gott gott! Och sen blev de lite tv tittande innan Pernilla kom hit...blev lite spontana internetbeställningar och ett bokat homeparty =)
Så är de några brudar som är sugna på en tjejkväll med god mat, dryck, härliga skratt så är ni välkomna på sexparty-och nej killar vi har inte sex på såna fester utan de är en brud som kommer med en goodibag och vissar massa coola stofs :p
Efter vi drukit ett x-antal koppar te så drog vi och åt pizza inna vi båda sen åkte till våra jobb...

Nu blir de en kvällmacka o sen hoppas ja att darling kommer genom dörren innan ja ska hoppa ner i sängen...för om 9 timmar ska ja va på jobbet igen :p

Over and out!


Hahaha kepan är ju världens sämsta party knep :p


Brevbäraren...

Haha brevbäraren ringde just på här...jag flög upp ur soffan för ja visste att det var min klänning som kom :p (han hade redan skuvat in post genom dörren o sen plinga de direkt efteråt så läggermna ihop ett o ett så fattar man ja :p )

Jag öppnar dörren...
-Linda Roberts?
-Japp =)
Just i de ögonblicket skinner han upp och säger:
-Är du släkt med Julia Roberts?!
-Nja inte vad ja vet...svara jag...
-Mm okej synd...
-Tackar för posten och stänger snabbt igen dötten!!

De är ju inte första gången nån frågar mig den frågan men den här gången var de lite läskigt...han verkligen sken upp som solen och såg typ ut som han menade allvar!!! Hmm lite svårt o takla situationen....fan skulle sagt att ja är de...men då hade han väl flygit på mig!! Skämt o sido får ja väl kolla släktträdet...kommer ju som sagt från U.S.A så vet vet :p

Klänningen är helt jävla underbar, mycket bättre än vad ja hade vågat hoppas på!! Så den kommer ja inte hålla fingrarna ifrån ända till nyår, så den åker på redan på lördag då det är utflyttningsfest för Madde...hon ska dra till norrköping och lämna oss tjejer här...dålig stil ju :p

Kollade sista gången på klockan halv tre i natt, trodde ja skulle dö av trötthet....men de gick ändå inte att somna...vad är de för fel på mig eller? Men som tur är så gick ju inte upp innan tio så de blev ju iaf ett par timmars sömn o de behövs nu när ja ska börja jobba idag igen =) Men är lite små orolig...slutar kvart över nio ikväll o börjar klockan sju imorrn bitti...så ja ber till gud att han låter mig sova!!!

Nu får ja ge fan i och skriva här...skriver på msn, facebook, kollar aftonbladet, o pratar i telefon samtidigt...kenny, pernilla, och emelie har ringt om varanat här nu så ja lgger ner o uppdaterar nån annan gång ist :p Måste ju hinna duscha innan pernilla kommer o dricker te me mig =)


Typ världens fulaste bild men den kvällen var den roligaste i universum...fy fan vad många skratt vi fick :p

RSS 2.0