Dagen innan helgen!

Usch nu är ja sådär slapp o trött igen...vaknade i morse och fick världens kick så ja hoppa in i duschen, damsög, plocka undan lite här hemma, sortera annat skit och börja damma...men nu har ja suttit som en poatis i soffan i typ 3 timmar och varit svin hungrig...men av envishet har ja inte kommit så långt att gå in i köket för att göra mat...hmm hur kommer de sig? Ja och hur kommer de sig även att när du hittar de perfekta huset, storleksmäsigt, planlösningen, tomten och priset är på ett par hundra minder än du tänkt dig, ja då ska de fan ligga helt fel...mitt ute i ingenstans så finns de ett litet samhälle som heter Ljung-och vem vill bo där liksaom?! Kan man inte köpa huset o sen ta de på nån superlastbil och sätta upp de här någonstans?!!!!!

Gårdagen var fullspäckad av skvaller o annat tjöt =) var först hos tandläkaren på morgonen i Vara, sen en sväng hos sandra, en några timmar hos emelie och när ja kom hem så stod jonas (enbert i kalsonger o strumpor) och lagade mat!! Har aldrig skrattat så i mitt liv...insåg att ja verkligen älskar honom och hans egenheter som gör honom till just Jonas!!
Efter maten så kom pernilla hit, då drog vi förbi fiket och tjöta me Lhiina =) Sen drog vi til posten o hämta ut vårt efterlängtade paket =) så nu är vi tjejer glada minnsan =)

Efter att vi haft våran mini julafton så åkte Lhiina o pernilla hem och ja o jonas hamna i soffan o mös en stund inna de var läggdax...

Fick just ett samtal från sebbe, och de visa sig att han r på väg hit så ja borde verkligen resa min röv från soffan, äta frukost, plocka iordning de sista och sen åka iväg o hämta honom på stationen =) Ska bli kul att ha honom här ett par dagar faktiskt!!

 
Hitta en mysig bild på mig o emelie när ja kolla genom lite gamla bilder!!

Så här kan de gå när sebbe o ja är med varandra =) Minns den kvällen som igår =)


Lämna ett spår
Postat av: Anonym

Linda!! va är de för fel på Ljung? då får du ju nära hem till mig:) Var i Ljung låg huset? Puss!

2009-10-29 @ 13:32:20
Postat av: annelie

de va från mej. namnet försvann på nåt vis

2009-10-29 @ 13:33:15
Postat av: Annelie

de va från mej. namnet försvann på nåt vis

2009-10-29 @ 13:34:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0