Rawai!

Hej hopp allesammans!
Just nu sitter ja i rawai, just under phuket-fantastiskt fint ställe!
De två tre första dagarna spenderade vi i bangkok, en fruktansvärt stor stad! När vi flög in över huvudstaden s¨var de klart väder och så l¨ngt ögat kunde nå åt alla håll så brede sig den gigantiska staden ut sig, cool syn! Men efter all tuktuk åkande båt en sväng på seaworld(där vi såg massor av hajar, stora rockor, jättesköldpaddor och klapade en pytonorm) så tyckte vi  att vi var klara och bokade en nattbuss till phuket, vilket visade sig vara en mardröms resa med ingen sömn-då hade vi inte sovit bra de sista tvä nätterna innan heller.....vi fick vänta på massa byten, de tvinga oss betala flera gånger och dessutom kom vi inte fram till rätt stad! Men de ordna sig, träffa två killar från ludvika som vi käka med och sen spenderade vi äntligen "första" dagen på semestern med sol och bad i havet =) Och sen när vi bränt oss tillrökligt så kom vi äntligen fram till tommy, där vi alltså är nu =) Har tillbringat dagarna med att sola, bada i havet, snorkla (har sett masssssor av häftiga fiskar i alla möjliga olika storlekar och fårger) äta, dricka öl och upptäkt olika lokala barer, badat i en fantastisk pool (tommys vän, lotta engbergs ex man håller på och bygger ett lyx villa område hår, och där får vi bada när vi vill) och dessutom har vi åkt massssssor av eumope....man kan inte ta sig fram på något annat vis här, eller jo men de är krångligt-så vi har hyrt två stycken....lite läskigt med vänster trafiken bara :p och idag har vi dessutom varit och kollat på big buddha of phuket, bara 45 meter hög! shit med var cool, låg längst upp på ett berg...vi blev även välsignade av en munk som hela os med vatten som han skvätte medan han rappla massa konstiga visor...skumt men de kändes riktigt bra faktiskt!

Nää nu måste ja fixa min kamera, måste töma den, har tagit trehundra bilder redan....och ja är super trött, måste sova snart för vi ska upp på en utflykt imorgon till korallön...ska snorkla från båten! Sen blir de av att tvätta och sen lägga sig tidigt imorrn, åker ju vidare tidigt som tusan till krabi på lördag morgon med båt...måste ju börja dra oss mot gränsen till malaysia snart.

Patong beach
villa området
 uppe på buddha berget!

Måste bara påpeka att maten inte riktigt faller mig i smaken här, allt är väldigt stark och de som inte är de är seafood, alltså fisk, räkor, musslor m.m inte min starka sida...men ja har testad och en av rätterna var jätte god-trots måååånga tvek att enst smaka :p
 Som ni kanske förstår så såg de inte så gott ut med skin, huvud och stjärt kvar....plus att ja inte är något fan av seafood....men gott got var de!

Har massa fina bilder (och roliga från vaåra utekvällar, men de är riktigt segtatt ladda upp så ja tar de en annan gång)

4 timmar!

Ojojojoj....nu är de fyrar timmar kvar tills vi åker....jipppppi!!!!!
Vet inte om ja ska skratta, gråta, eller både och, är jätte nervös....eller ja nervös vet ja inte....vet inte allst egentligen vad ja känner just nu.....är glad, förväntansfull och längtar tills vi är frame....men ändå drar ja mig tillbaka för de där med flyget. Fast samtidigt blir ja lite sur på mig själv, när ja va liten älskade ja ju att flyga...jag skulle ALLTID sitta vid fönstret och kolla ut när man starta och landa-tyckte de var jätte häftigt då! Men nu när man blivit äldre så har man (iaf jag) blivit en feg liten mus :p

Nää nu ska ja kolla över allt en sista gång..tror att allt är med, inhandlat och nerpackat =) men för säkerhetsskull måste ja kolla så pass och biljetter ligger där dom ska....man blir lite snurrig av allt :p

Nu ska ja snabbt till läkaren och hinna trycka i mig en pizza-orkar ju inte med massa disk nu när vi varit så duktiga att tvätta upp all tvätt och städat hela lägenheten...skönt att komma hem och att de inte ser ut som ett bombnedslag!

Så får ni alla läsare ha det så himla bra här hemma så länge...hörs igen om sex veckor om ja inte skriver något därnere från såklart.


rastlös!

Sitter i soffan och är fruktansvärt rastlös...har SÅÅÅÅ mycket att göra men vet inte vart ja ska börja. Måste städa klart här, packa klart lite småsaker, laga mat, och göra mig i ordning oxå-Jonas familj kommer i eftermidda över en fika, vill säga hejdå eftersom vi nte ses på sex veckor och fyra dagar....

Sncka nyss med sandra i telefonen, hon har nog ännu mer resfeber än jag...hihih vi har nog tagit vatten över huvudet säger hon...men de är bara att tuta och köra tycker ja =) Snart är den jobbiga biten med byten i köpenhamn och i schwez...och tre länder ligger framför oss med alla sevärdigheter och äventyr.

Thailand, Malaysia och Singapore är länderna som väntar oss!


Nää måste sätta igång med något nu...så de blir gjort någon gång. Men måste nog lyssna lite mer på inrique inglesias skiva först..ryser i hela kroppen när man lyssnar på låten Hero....åhhh säger ja bara vet inte vad som händer med mig men blir helt upprynd och glad....fina minnen och en fantastisk röst...mer kan man inte önska sig...för minnen stannar ju för alltis-går aldrig att radera =)
Nä ja får nog ta med mig min mp4 ändå...klarar mig nog inte utan min musik....

Förresten, ja drömde en sjuk dröm i natt...hihi handla om två gamla vänner till mig...vet inte riktigt varför vi skulle med ett tåg men vi sprang och sprang och sprang och hann tillslut ikapp det...och där hände de mest underliga sakerna ja någonsin drömt-alice (linda) i underlandet kan man väl kalla det haha! Kan ju nämna att "kompisens firmabil" var en jätte hamburgare i tyg som man fick dra själv-och innuti hamburgaren var de massa sängar....what?! fattar typ inget men de är faktiskt väldigt intressant med drömmar...hihi!

Dagen före resedagen!

Usch, jag har resfeber nu...vill bara vara frame i bankok nu så allt är över-flygningen alltså.
Förr tyckte ja att det var jätte kul att flyga, ville jämt sitta vid fönstret och de var bland de bästa på hela resan....men sist ja flög till marocko så var de annorlund...då smög sig de dumma tankarna på mig. Och nu, ja nu är dom jätte stora och ja inser hur dumt de är att sätta sig i en flera ton tung maskin uppe i luften! och om exakt 32 timmar lyfter vi från landvetter!

Igår vaknade ja upp hos sandra, men inte låg hon kvar i sängen...nää utan hon fick gå och lägga sig i ett annat rum-hon hosa som bara den stackaren =( när vi hade ätit frukost, spelat tiotusen (som vi förövrigt gjorde hela kvällen innan oxå) så förberede vi oss för att åka till vårdcentralen. Måste säga att ja var väldigt duktig den här gången...bröt inte ihop för enst ja hade tagit av mig jackan och satt mig ner....förra gången börja ja ju gråta i receptionen =) och dessutom tog de bara 2 minuter att ta den....om man gemför med förra då de tog en och en halv timme! Nå väl, nu är de gjort och ja är super glad att ja klarade av det!!

Har packat klart min väska nu (typ)...men vet inte om ja ska ta ur någon klänning och några shorts...kommer ju troligtvis köpa något där nere och då blir nog väskan för full....får se hur ja gör. Ska ju få ner kameraladdaren, kameran, och lite diverse saker som en bok, hänglås,reseadapter och en ficklampa oxå som ja ännu inte lagt i.
Hehe vet att de låter konstigt men ett hänglås är alltid bra att ha till saftyboxarna och eftersom vi inte alltid kommer bo på hotel utan på backpacking ställen så som hostel och vandrar hem så har dom inte alltid el dygnet runt utan kan stänga av vid tio elva...inte så kul om man kommer hem på kvällen/natten :p

Mor min har även talat med tommy nu, vår familjevän som flyttat till phuket...och vi är hjärtligt välkomna dit =) Har tänkt att åka dit men de får nog bli efter hotelvistelsen i bankok och utflykten i två till tredagar till munktemplet med tigrarna (som visats på discovery), ska bli häftigt =)
Sen bär de av hem till tommy och där ska han bjuda på svenkmat =) kommer nog bli gött tror ja...sen ska vi låna hans eumopedr och båt me...och även ta reda på lite tips av honom....de blir nog bra tror ja =) Sen bär de vidare genom thailand och ner till malaysia där vi följer kusten och åker ut på småöar...där vi ska ta en eller en annan fiskeutflykt där man bo på en båt någon/några nätter, äter där, snorklar och fiskar massa gryma firrar som inte finns här hemma =)

Och i de sista landet singapore ska vi dra till inditown, kinatown och ut till en konstgjord ö, där allt är så perfekt planerat att deär de närmsta paradiset man kan komma tydligen...men de roliga med de är att man åker linbana ut till ön...hihi ska bli kul tycker ja =)
Sen när de leder mot sitt slut flyger vi oxå hem från singapore, då har vi backpackat genom tre länder!

Så nu har ja sammmanfattat lite av de vi har tänkt att göra på vår resa...men sen som sagt så får vi se-får vi någon inpuls att göra något coolt som att ta dyksertifikat så gör vi troligen de....

Skriver detta nu för ja kommer troligen inte hinna skriva imorgon, blir alldeles för stressigt för min del. Nu skriver emelie så måste kila...ska ut och sällskapsröka med hene (i telefonen alltså)...ska bli skönt på ett vis att vara utan mobilen i 6½ veckor...Men kommer ju sakna så många här =( min familj, mina vänner, min läghenhet och min säng...men blir gött när vi är hemma igen!

Hihi här har ja jonas låsasmuschtage efter piratfesten, är full och tokig och hoppar omkring :p

Tre dagar?!

När ja vaknade i morse så fick ja slänga på mig kläderna och göra mig lite fräsch...hade sovit lite för länge om man säger så....räkan skulle strax därpå komma på en avskedsfika typ =)
Var rikgit skönt att tjöta av sig lite...surfa runt på idiot.se och kolla på japanfilmer...hahaha dom är ju helt sjukt roliga!
Gav även johan mina körkortsböcker, han sa oxå sätta igång nu...bra tycker ja...då blir ja även av med de bökerna-ligger bara och samlar damm ändå.

Johan gick nyss och ja sitter i soffan och funderar på vad man ska göra för mat...hmm alltid lika svårt att komma på vad man är sugen på....
Och när ja började fundera så insåg ja att det bara är tre dagar kvar!!! Wow, tiden går fort....idag och morgondagen försvinner för ja ska till min sandra över natten-ska ja ju ta dne förbaskade påfyllnaden på sprutan imorrn =(
Sen är de bara onsdag här hemma som ja måste fixa allt, packa, köpa de sista som behövs, storstäda och samla mina nerver...för dom är lite urbalans just nu :p

I lördags blev de överaskningsfest för Sandra =) Var därför ja inte kunde skriva något här :p hihi...var riktigt roligt när hon kom hem och såg långbordet med mat, ljus och alla vänner-tror nog att hon var nära gråten =) Helt mållös var hon iallafall.... Efter en lång och trevligt fest skulle de flesta till kronan men ja hopa över det...inte direkt mitt favvo ställe, r ju alltid samma folk och de är ju inte såå kul. Men ja och Jonas åkte till vårgårda på fest ist...blev en lite större fest än väntat och de var en galen fest =) hihi lite sent blev de allt men sådant får man stå ut me.

Får passa på att slänga upp lite egobilder...kan bero på att ja ÄLSKAR klänningen...mumma säger ja bara! Synd att ja är fruktansvärt full på bilderna bara (vilket syns) men de bjuder ja er läsare på :p

   

Nää nu är klockan massor och Jonas är hemma snart...får göra lite mat och lite
nytta innan han kommer :p Åker strax efter det till sandra me...ska ju ha tjejkväll...ska ha fotbad, massage, piling och massa skvaller-kan inte bli mycket bättre =)

Kissees!


Lördax =)

Ojoj säger ja bara...jag och min darling är riktigt bra, då menar jag ruggit bra på att sova =) haha vaknade klockan två idag...inte så kul att sova bort hela dagen men riktigt gött var de =)
Men somnade ju inte förenst tre i natt heller...blev inte att ja gick och la mig när ja hade skrivit inlägget, utan jag och Jonas kröp ner under täcket och låg och löste korsord ett par timmar....hihi riktig tant varning men måste erkänna att de var väldigt mysigt och rätt roligt att göra de tillsammans =)

Nu hade ja tänkt hoppa in i en dusch, sen lägga mig och kika lite på tv och sen göra sig lite snygg igen =) Ska ju festa loss lite ikväll...kommer ju inte träffa vännerna på ett bra jäkla tag och de är sista "fest kvällen" innan vi åker....så då får man slå slag i saken =)

Testade faktiskt min klänning förut...och ja kommer i den =) tyvärr har den nästan blivit förstor nu när ja rasat i vikt...kan bero på att ja varit sjuk så länge.....Känns konstigt att väga mindre nu än vad ja gjort på typ ett-två år...nää får ta tag i saken och gå och äta lite glas =) De är ännu en anledning att äta upp alla färskvaror (och de gottigaste i frysen) innan resan =)


Några av julkolorna ja gjorde för ett tag sen...alla har olika motiv och färger =)

Men den här är absolut finast, gjord av kärlek =) Tack Jonas för att du är såå fantastisk...finns ingen bättre än dig!

Julen städas bort i helgen...gött gött!



Fredag!

Idag har varit en stressig men ändå väldigt avkopplad dag...vaknade av att jobbet ringde som vanligt och ville att ja skulle hopp in-dock svarade nej. Hade ju bokat frisör tid idag hos syrran =) Dock blev hon sjuk men hennes lärling Malin skulle ta över den tiden...så ja gick upp tog en morgon cigg, snacka med emelie, duscha och drog i väg mot borås!

Kan säga att ja aldrig varit gladare över att ha tagit körkortet som i dag, för igår tog ja tåget till Lidköping-var ju bara tvungen att ta en hejdå fika med sebbe nu innan vi åker...kommer allt sakna den lille krabaten...iaf åter till saken: JAG HATAR TÅG! Eller egentligen inte utan bara vänte tiderna mellan byterna, fruktansvärt jobbigt att stå ute i kylan i 45 min och frysa i snön =( säger bara de-ALDRIG MER!

Men färden till borås idag var ju inte helt odramatisk-trodde ärligt talat att ja skulle köra av vägen ett par gånger. Det beror inte på att ja kör som en kratta för ja är en gud bakom ratten :p haha skämt och sido...nää utan de berodde på att ja hade den förbaskade satans solen i ögonen HELA vägen fram till salongen, och inte blev de bättre av att hela vägbanan var full att is som blänkte! Blä...fick sitta med solbrillor, solskyddet och ändå anstränga mig för att se vägen överhuvudtaget. När ja väl var frame fanns de inte en ända parkering, så ja fick ställa bilen fem minuter därifrån, och när ja väl klampa n på salongen så var de tre lediga platser just utanför-då blev inte ja så glad kan ja säga :p

Satt och tjöta ett tag med tjejerna där, jätte trevligt faktiskt...bolla massa ide+er med vad vi skulle hitta på me mitt hår till vi tillslut kom fram fill att vi skulle ljusa upp de me massa slingor, klippa polisongen i jämnkant med en böjdlugg och klippa upp resten av håret men ändå behålla längderna-och så blev de med =) blev rktigt nöjd...dock hade ja hoppats på lite ljusare men solen gör sitt sen när vi kommer till thailand =)
Rätt som de var kom post gubben in(inte för att han är någon gubbe utan i 23-25 års åldern) och lämnar posten men sen fråga han om vi ville veta något roligt och självklart ville vi de!!
-Var just nere på allégatan...de är en buss som har ramat tio bilar....(alla typ fråga "va" "hur" i bakgrunden då han fortsätter)...de brann också....tror han fått en hjärtattak eller så hade väl bromsarna slutat fungera.....eller så kan de ju vara så enkelt som att han var missnöjd med migrationsvärket?!

Öh ja ha....inte va väl de en så rolig sak att berätta, hemsk möjligtvis tycker ja....Kom just på att j ainte varit inne och surfat på nyheterna dom kankse har skrivit något...

Jaja nog om de...efter ja var färdig tog ja en promenad hem till min syster som för övrigt hade världens huvudvärk så vi fick typ viska till varandra :p vi tog en stooooor kopp te och tjöta om allt mellan himmel och gjord men mest om resan ch om andra väsen så som spöken och spådomar...vet inte hur vi kom in på de men jäkligt intressant. Helt plötsligt var klockan massor och ja fick skynda mig hem...och de var skönt att för en gångs skull komma hem och att min darling redan var där =) händer inte vare dag....förutom då ja jobbar kväll då.
Vi satte igång och laga mat och gick till affären, köpte taco chips ochcola....lite får man unna sig en fredag kväll!

Imorgon händer de inte så mycket...förutom en sak men de kan ja inte skriva här ;p hihi...kanske inom sinom tid ;p
Annars blir de nog en lugn helg...åker ju om mindre än en vecka så man får ju samla sig lite...kanske är bra att börja packa snart...eller iaf skriva en lista så man inte ta med sigför mycket eller för lite för den delen. Jaja de årdnar nog sig...fast ja  är ju rätt dålig på att vara sparsam med packning, räcker att ja ska åka bort en natt så har ja me mig massor av ombyten =(

Innan ja avslutar måste j aäven klaga på en annan sak då ja ändå börja med tågen :p ja fick hem masssssssssor av kort igår ja beställt från Fuji förra veckan...glad som tusan blev jag och rota igenom alla...riktigt kul att ha dom i bilder och inte bara en fil på datorn längre....så ja skulle sätta in alla i fotoalbumet innan Jonas kom hem...men...då har lilla Linda beställt aldelles förstora kort!! Man ska ju ha 11x15 cm eller något (blev förvirrad nu igen) men ja har ju beställt 13xnågot! Endel var jätttte stora och en del mindre, glömde ju formetera om storleken i datorn-Klantig som ja är :p Men mne snyggt blev de så ja får kila till affären på måndag och köpa något fotoalbum som dom passar i =)
Nää nu ska ja nog ut och ta en nattcigg och sen gosa ner mig under täcket och mysa lite....är fasen trött, konstigt...inte likt mig en fredag kväll :p


Ännu en GAMMAL bild på mig ja hitta på facebook idag...lite läskigt att man kan hitta massa gammalt som andra lagt upp. Här är vi på en maskeradfest i skara/axvall nånstan i en byggdegård...är en cowboy/girl eller liknande-tror ja iaf :p

Ha en super helg alla mina kära vänner och läsare =)



HAHA de trodde du va Sandra-inte skulle ja hoppa över att skriva att min bäste vän fyller 20 idag!!!
GRATTIS min smulltron blomma!!♥!!♥!!
Tyväär har ja inte kunnat vara med dig och firat denna stora händelse, men lovar att jag ska gott göra dig :p har ju en liten present som ligger här och väntar på att bli öppnad =)

Vi är bäst i test-på alla test :p hihi sötis!


Hon kan allt hon, även sjunga som en dåre =)


Isgator!

Ja de kan man lugnt säga...de är verkligen is presis överallt!!
Trodde jag skulle dö när tobbe skjutsade hem mig förut, han sladda HELA vägen hem =(
Vi tittade på en riktigt grym film, crak hete den...en humoristisk maffia film med konstiga effekter :p haha. Måste ses igen =)

Som ja skrev sist så skulle ja ju på pirat fest hos min syster i måndags och de var tur att jag och jonas höll oss friska =)
Innan vi åkte dit passade vi på att gå en sväng på knalleland i borås, hitta lite saker inför resan och två snygga linnén...blev riktigt gald...har ju inte hittat något vit linne på länge som ja tyckt om men nu hitta ja två :D
Efter de åkte vi till min systers lägenhet och gjorde oss i ordning...haha var lite nervös innan man kom iväg på själva festen. Men när man kom dit släppte de ganska fort...kan ha berott på den starka välkomstdrinken :p haha... Efter en stund blev de middag och lite lekar, riktigt trevligt! Men de som gjorde att ja höll för öronen (och ögonen) ibland var när dom tvinga syrran att svara på massa frågor och påståenden och hon bara fick passa på tre.....blev ju en och en annan sex antydan men mest roliga grejer hon gjort på fyllan som tex: lämnat chips spår på färjan för att hitta till hytten, hur hon dök upp mellan Fredrik Ljungbers ben, eller hur och varför hon klättra upp för en balkong mitt inne i borås! Haha ni som känner henne förstår att man blir förvånad, Kikki som aldrig gör något "egentligen" haha =) hon är min lilla pajas allt =)
Kvällen förflöt och alla blev riktigt runda under fötterna...var roligt att se alla i pirat kläder och göra massa dumma saker :p

Dagen efter (igår alltså) hjälpte ja o min darling till att städa lite grann-behövdes för de såg ut som andra världskriget! Kom hem på eftermiddagen och var fruktansvärt trötta, gosa ner oss o soffan och var ite mer än vanligt kära, ja just så där som man bara kan vara ibland....jätte kär ♥

Och idag när jag vaknade kolla ja på tv lite, tvätta en maskin tvätt och gick sen fram för att hämta ut mitt paket på posten-som äntlgien kommit!!!!!!!!! De var då ja träffa tobbe och följde me han hem på en film.... efter de laga ja mat här hemma till min darling...blev fläskfile, pommes och béanesås =) mumma de!

Nu sitter ja och jonas i soffan mätta som aldrig förr och ska sätta på en av de tre filmerna vi köpte i går....tror att de får bli komedin =)


Slänger snabbt upp bilderna från just innan vi åkte till festen. bilder från festen har ja inte hemma för tillfället utan ligger i borås.


Hihi visst är vi söta =)

Detta fick ja hem på posten idag, efterlängtat kan ja säga!


Nä nu sitter jonas och säger att ja måste ge mig, han har inget tålamod ju...så nu kilar ja..
kisses and hugs!

2009

Gott nytt år på er alla läsare!!!

Har som vanligt haft fullt upp de sista, mycket att göra vet ni :p

Efter att jag skrev sist kom min kära fammilj på kvällen och myste, var riktigt trevligt =)
Sen åkte Stella och nick med dom hem så då behövde ja inte vara mer barnvakt =( tråkigt men ändå skönt eftersom ja började känna mig dåligt.... Somnade som en gris den kvällen :p
Dagen efter var ja fortfarande halv konstig och viste inte om ja skulle orka fira de nya året den kvällen....så planerna ändrades både en och två gånger under dagen för vid fem tiden var ja pigg och glad för jag och sandra bestämde oss för att köra i vind och skita i att vi mådde dåligt och ändå vara på topp =) och visst var vi det, blev en mysig kväll med vänner, fest och raketer.....inte bara utomhus tyvärr! Belv ju en och en annan inne i köket!! Helvete vad arg jag blev! Men som tur var så skadades inget och ingen de här året ialla falla =)
Somnade sent på nyårsnatten så klart men vaknade och mådde förjäkla dåligt alltså! Trodde först att de var bakfyllan men insåg sen att jag hade fått feber och åkt på förkylning =( De höll i sig, så igår åg jag helt utslagen på soffan, visste knappt mitt eget namn och kunde nästan inte prata...och för att tala om att ja inte kunde gå på mina egna ben! Ajaj, fattar inte hur och varför man får sååå jäkla ont i HELA kroppen för feber...blä. Men som tur var så hade jag ju min underbara jonas som verkligen hjälpte mig, iof tvinga han mig till att dricka och äta lite...då var ja inte så glad på honom när ja helst utavallt bara ville dö typ....nää fy fan så önskar ja inte enst min färsta fiende att må!

Idag har ja mått mycket bättre men är fortfarande ringrostig...har ju inte enst rökt på över ett dygn men när jonas åkte till sina föräldrar på middag förut passade jag på och testa att ta en cigg, ringde även emelie en sväng =) var skönt att tala med någon igen =)

Nu sitter jag och pinar mig igenom SAGAN OM KONUNGENS ÅTERKOMST med Jonas, han tycker om dom filmerna....men intejag.....men vad gör man inte för sin älskade ;)

Hr ju lovat att ja ska lägga upp bilder sen villa match m.m så tänkte göra det nu, kommer nog bli
en saligblandning men de får bli så den här gången.....

  
   
Hur mycket folk som helst! Och när villa gjorde mål, hoppa dom så mycket (som ni kan se på sisata bilden) och man blev lite rädd då-trodde ju att läktaren skulle rasa-vilket den gjort tidigare!

   
   
En utav julfesterna, den de var fruktansvärt mycket follk hemma hos oss efter wärdshuset som ja skrev om! På sista bilden kan ni se den förbakskade helikoptern som flög omkring mitt bland allt folk-och jag kan lova, de gör ONT att bli träffad av den! De komsiska i allt är att ja nån da senare var i mataffären och plocka upp varorna när hon i kassan helt plötsligt frågar-blev det sent i lördags? Ja de blev de väl, svarar ja lite osäkert och undrar vad hon syfta på...hon såg nog att ja var osäker och fyllde då i med- ja jag var på eran efterfest, men man kom ju knappt fram så vi gick efter ett litet tag.
Haha, då kan mna ju börja undra hur fulla ja o jonas var som släppte in alla!

  

Bilder från lilla julafonen häromdagen...Nästan alla i familjen är med på kortet förutom min
storebror ronny, min lillebror freddie och mammas man. Dock skrattar vi hysteriskt mycket för lilla Stella på bilden hade satt på sig jackan, skorna och packat ner sina julklappar i en påse så fort hon rivit upp alla för då ville hon hem :p
Inte ville hon fika klart och absolut inte vara med på ett kort haha Sam som håller i henne fick en liten smäll samtigigt...kankse syns på ansiktsuttryket-mohaha! =)


 
   
  



Bilder sen nyårsnatten och tolv slaget då vi gick ut på torget som alla andra =)
Var faktiskt väldigt mysigt, men sen blev man nästan lite rädd när de small högt och lägt, till höger och vänter, ja presis överallt....fick nån på skon minns ja :P Men fick nog med lite kortfattat med bilder, har ju på nyårskyssen-både men min älskade Jonas och en liten än med min sandra bello ;) , vännerna, jonas och hans kusin och en av alla rökbomber/pysare/smällare eller vad de kallas som placerades ut typ överallt...såg knappt raketerna för all rök tillslut :p


Nu får de vara nog, är jätte trött nu....ska hoppa ner i sängen och sova....blir ju helt utmattad för inget när man är sjuk =(
Dessutom har man ju fått börja förbereda huvudet för de är ju mindre än två veckor kvar nu...men har massor att göra innan...ska ju på piratfesten nu på måndag, fira sandra på fredag,, ta spruta på tisdag och sen helt plötsligt sitta i ett jävla  flygplan =( blä!
Nää nu måste ja dra mig...pss hej på er alla....hoppas ni haft ett bra år under 2008 och fått ett ännu bättre år 2009!!

RSS 2.0