yes!

Gött gött...nu har äntligen mitt moden kommit!! Så från och med imorgon har jag internet hemma =) lovar att ja ska vara lite mer aktiv och ladda upp mer bilder ;p

Är hos min bror i vara nu...ska hjälpa honom att flytta imorrn =) såå sjukt snygg lägenhet han har köpt...är såå avis på hans kök...jag skulle kunna bo där...japp just i köket för de är såååå snyggt!!

Jaja nog om de...i helgen va de ett jäkla liv på sandra hon gapa, skrek och hade sig ända till hennes vilja gick igenom och vi blev tvugna att ta ut henne på sjön...hon ville promt åka bannan igen =) när hon jag och sebbe gjorde de för någon helg sen skratta vi så vi kanppt kunde stå upp...men eftersom de va såå svinkallt i söndagsmorse så kunde vi knappt stå upp av kylan ist-och de ska vara sommar! blä säger jag bara! Hehe men jag vågade inte bada eftersom jag fiska i den sjön några dagar tidigare och fick upp en gädda på tre kilo! hahaha vad jonas och ida skratta....och ja skrev av skräck-ni skulle sätt hur stor den va! (lägger upp en bild när ja kopplat in internet hemma)

nu ska ja ner och ta en cigg med bror min...sen gosa ner mig i soffan och samla krafter inför flytten imorgon :p


Sjut söt :p måste bara se den filmen =)

ojoj :(


ojoj säger jag bara...de är ju evigheter sedan jag skrev något inlägg! Men de finns en anledning till det-jag har inte tid helt enkelt!!

Men sedan jag skrev sist har det hänt en hel del =) jag har ju varit på bonnarunda, ölbrännboll, stadsrunda, tagit studenten och gått på avslutningsbalen!! Måste säga att de va bland de roligaste veckorna jag upplevt...tack vare sebbe och sandra hahaha =)
Jag har ju även byt jobb och flyttat från stan-vilket är underbart skönt...dock är de väldigt lugnt där ja bor nu och inte mycket händer på dagarna...men de är ju jäkligt bra att åka till borås eller gbg och festa =)
Jag och min underbara jonas har shoppat loss som galningar till lägenheten...nästan helt färdigt nu-såå grymt fint de har blivit och jag storm trivs =) hihi...köpte en båtring  (en ring man drar efter en motorbåt) till honom när vi shoppa...han va som en liten pojke på julafton när han fick den...haha och självklart testa han den på en gång =) Funderar på att även köpa en "banan" man drar efter båten..hade varit cool då man kan åka 5personer samtidigt =)

Midsommar fira jag med mina vgavänner i smögen...sjukt kul och riktigt bra väder så de va en lyckad helg även det =)

Idag har jag och och min sandragos varit i borås...skulle åka och köpa underkläder men kom hem med allt annat utom de :p tre par nya skor (igen-opps) klänningar, kjol, linne och två presenter till min pojkvän =) han förtjänar inget annat utom det bästa!!

Nu ska ja och sandra hämta upp emelie och åka på bilbingo =) haha...riktig kärringsport som är sjukt kul =)

Nedan följer lite bilder sen alla student aktiviteter...(jag är grymt sleten på de flesta bilderna)












är hon inte sötast i världen =)

RSS 2.0