helskottttttttan!

Ja blir så arg, så jäkla arg! Fy fan säger ja bara!
Gick in till tattostudion igår, så nervös så jag skaka...men blev så besviken att alla spänningar släppte då de hade blivit en dubbelbokning =( så vi fick boka om min tatueringstid...åh nu måste ja ladda upp mig igen för den smärtan-grrr =( jaja för att inte vara arg längre gick ja o jonas på stan och shoppa =) sen fika vi och gick på bio...så himla mysigt... =) åkte med honom hem till vårgårda etferåt...alltid lika gött att komma dit.

Lina hämtade mig i morse, vi åkte till borås och shoppa...hehe fem par sko blev det =) gött gött!! I love shoes!! Sen drog vi till syrrans salong och fixa sommar frissen...skönt att de är över nu oxå :p Nu är ja hon min babe sandra, hon är ju delägare i the trubbelmakers =) hahahaha...våran firma om man kallar de så :p nu ska vi iväg och köpa fika för vi ska ta bilen iväg på en piknik, skvallra, och spela badmintong...så sött =)

nu fick ja bråttom så ha de bäst :p

Aaaaj!

Mmmm nu tror ja att ja ramlar av pinn snart! Är sjukt nervös för smärtan...de är nästan så ja ballar ur :( men min babe kommer ju som vanligt och håller mig i handen-han är de bästa stöd man kan tänka sig....

nä nu har ja redovisning på min greenskreen animation :p tjoooo!

OMG!

De är mindre än ett dygn kvar nu...vet knappt vart jag ska ta vägen :( fattar inte varför man frivilligt utsätter sig för en sådan smärta...kan inte enst sova för att ja tänker på det =( men man får väl se de positivt....de är ju snyggt :) Dessutom symboliserar denna något som ja är stolt över, en milstolpe i mitt liv....texten "Always on my mind"  sammanfattar de väldigt bra :D ja ni får se när den är läkt så slänger ja upp en bild :p

En liten bil (typ en fjärdedel) av min första tatuering =)

image61

YEEEESSSS!

Yes, nu va ännu en helg avklarad-och jag lever fortfarande!! Haha där fick du sandra :p

Får göra en sammanfattning som vanligt efter en helg =) hihi!

Fredagen startade värligt sen...hade en väldigt skön sovmorgon och sen bar de iväg till stan...shoppade
loss lite till =) hade ju glömt köpa mascara, rouge, strumpbyxor och ett partylinne...shit...måste kanske gå i terapi för ja är nog en shoppoholic :/  På kvällen blev de förfest hos Suzanne..super...blev ett gäng som skåla och snackade skit...sen bar de iväg till delicious med nattis...och jag säger bara en sak-kul!! Blev ett gängdrinkar, cider och campange =) gott gott...tills vi köpte en flaska för att ha champange regn...haha ajaj...! Fick lite ångest när man såg Petter...han börjar ju bli gammal...och de menas ju att jag oxå har blivit äldre!!!! Har redan åldersnoja :p hihi! Kvällen slutade iaf kanon för när ja kommer hem så fick ja en överraskning-min pojkvän va där =) såå söt han är!

Lördagen spänderade vi med en promenad, en fika på stan och en glas vid vattnet...sen drog vi till tåget för att åka till vårgårda...men ja fungerar ju inte på bakfyllan så ja hade kollat fel :p så då kom bengtsson och pettson i cabben och hämta oss =) gött med öl och friskt vind i håret =)  Hoppade av hos sandra i vara...vi hade tänkt ha en myskväll och bara ta en öl...men som anligt blir de katastrof när vi umgås =p så...fullt ös medvetslös blev mottot för kvällen så vi drog till en vän och på förfest och sen till kiko på inflyttningsfest...fattar inte varför jag har börjat gå på spriten igen..hehe ska ju hålla mig till öl och vin...man blir ju så jäkla fuller :p Kom inte i säng förnst solen hade gått upp och vi hae ont i smilegroparna av allt bus :D

Söndagen blev en riktigt jobbig dag då vi knappt kunde stå på benen...men de bar iväg till pizzerian och sen till skara...och självklart blev de en sväng till mor sin på morsdag =) Men jag och sandra kan ju inte hålla oss ifrån varandra så vi drog ihop entacoskväll med lite yatzyspelande =)

Nu sitter man här i skolan igen =( är gött trött på att komma hit och inte göra något!! Har ju inget här att göra förutom att få närvaron :( Känner redan ångest för nästa vecka...shit de kommer ju bliparty dygnet runt med karnevalen, bellmanfrukosten, ölbrännbollen och lisebergsresan...=) hehe nää nu blev ja partysugen igen...

Hihi

Hihi..mitt i en konversation fick jag detta...lite gulligt faktiskt :p

"Men jävligt förkortat så verkar det som att du är en påslagen spisplatta som man vet är varm och man vet att man kommer skada sig om man tar på den, men man bara måste göra det ändå.. Kanske låter skitluddigt, eller så hajjar du precis.. Jag är ingen profet direkt, men det är så jag tolkar det iallafall:) "

Wanderföl ;p

Japp, kan inte riktigt förstå varför ja inte kan sluta le!! Hehe sen ja slog upp ögonen har de varit en toppen dag, trots de dystra vädret...väldigt olikt mig :p hade sovmorgon idag till kl 1 så ja lekte lite med charbel, ströka lite och tog en glass på läckögrillen =) mumms...
sen efter skolan blev de en shoppingtur...hihi tre linnen, en body, ett par shorts, två ny bhs och ett par urläckra strumpbyxor-men när ja kmmer hem och öppnar förpackningen så har det gått en mask i dom!! jaja tur att ja märkte de idag och inte just innan man ska gå ut imorgon =) jippi...kommer bli sjukt kul tjejer =)

Har fixat en chafför på våran stadsrunda nu...hihi min jonas ska köra =) hur gött som helst att han kunde ställa upp...älskar dig!

nää nu ska ja dra ut och röka och möta upp nattis och co =) plingpling!


Mumms!

Hihi nu sitter jag här hemma igen efter ett par dagars jäktande, stressande och sovande :) så jag får köra en snabb uppdatering:
I måndags hade vi klassfest då vi träna inför ölbrännbollen =) Vi blev ett helt gäng i småbåtshamnen, riktigt mysigt med solen som gick ner...kan inte sluta fnissa när man tänker på charlie som slog en långboll och sprang med ett plastglas fullt med öl-haha den minnen och den stressen i någons ögon har ja aldrig skådat förut =) sen drog vi ner till båtgården, och dit kom ännu mer folk från alla möjliga klasser...kom och gick hela tiden men som mest va vi 43 runt våran mysiga läger eld =) Men vi slutade dock rätt tidigt, runt tolv halv ett tror jag attjag och zandra drog hem till mig och tjöta skit och somna :p sen på tisdagen mådde ja förvånadsvärt bra trots fyllan dagen innan...så ja hoppa på ett tåg till jonas =) riktigt skönt att träffa honom, de va ju trotsallt ett bra tag sen! Så idag tog vi ledigt båda två och har myst framför tvn, ätit god mat och bakat chokladbollar-mumms! Hihi, han är faktiskt riktigt bra på det...vilket man inte kan tro :p

funderar på att lägga mig, de är en lång dag framför mig imorgon...ska upp tidigt och storstäda, ta upp tvätten, dra till skolan...shoppa lite, träffa charbel (som äntligen är i stan och hälsar på) och sen ta en fika med jocke...shit...jaja jag är inte dålig på att dubbelboka mig iaf :p
God natt!

Helgen!

Hehe ja vad ska man säga om helgen då....mmm jo att dne har varit super!!! Hihi...på fredagen va ja med nattis och robin, käkade lite mat och sen blev de fest hos carro =) mycket roligt och trevligt folk måste jag säga, och en väldigt god bål =) Tillslut drog vi till gabriels...ajaj säger ja bara...spela upp massa pengar och blev fuller :p hihi men kul hade vi...måste bara tillägga att eve är sjukt knäpp på fyllan-kolla min färgen, erkänn att du vill slicka på den...! Öh låter kanske inte så kul men ni skulle sett henne =)

Sen på lördagen skulle farfar hämt mig vid 10 för att vi skulle åka på kalas och fira mig =) men som vanligt försov ja mig och fick rusa upp ur sängen och sätta mig bakfull och pina mig själv genom den långa bilfärden =( hehe men man får väl skylla sig själv =) Fick dessvärre en lite mindre hjärtklappning när vi är på kalaset-de va ju hur mycket fok som helst! Och ja som bara trodde de skulle vara pappa och co....men men de va ju kul för många söta och roliga presenter blev det =) Jag lät min lilla syster öppna mina presenter...hehe vad hon är söt...när hon öppnar en av dom som de va ett presentkort i så tog hon fram den och sa- En lapp? Och sen länger iväg den och börjar på nästa...hihi hon är för underbar =)

Senare på lördagskvällen blev de förfest hos fredrik med simon beckis, nattis och co =) nice som tusan! Sen gick vi till stures och sen gabriels igen :p Men festen sluta inte där för carro drog ihop efterfest och man kom inte i säng innan kl 6 =( Söndagen spendera vi (rasmus, eve, carro,pauline, thess och ja) framför en hel mängd med tjejprogram och tillsist med snyftfilmen body gard-sjukt fin film =)

Nää nu ska ja skriva klart min rapport så ja blir färdig med den någon gång!

HAHAHA

Åh ...a va bara tvungen att slänga upp den här bilden när ja hitta den!
Stefan och Tobbe är lätt de coolaste personerna i världen :p räcker att man ser de här kortet på de så förstår man nog vad ja menar :) Kika in tobbes utblåsta gigantiska ölmage...fattar inte hur man kan göra så :p haha säger bara det...be cool :)

image59

...

Hmm ibland är de rätt bra att vara  lite nere...min underbara combo thess har så snällt lagat mat åt oss =) hon är ju så söt...dessutom kommer hon med min födelsedagspresent redan nu hon ska ju inte vara hemma på lördag då ja egentligen skulle fått det,  hahha så ja öppna det :p  klart att ja inte kan hålla fingrarna borta...är nog världens nyfiknaste person...hihihi...
Nää nu ska ja fixa och greja för kvällen...ska ju kolla på sanningensögonblick :)
Imorgon efter skolan ska ja klippa robin...han tyckte de va dax :p sen blir de väl att laga mat och göra sig klar för kvällen....jocke kommer hit och gud vet vad va vi hittar på...tror nog att vi ska festa rejält :)

Shit, de va länge sen ja la upp någon bild...men orkar inte de nu heller...lovar att de kommer :)

plingeling i skogen!

Torsdag!

Mmm idag är de torsdag...och för ovanlighetens skull är ja inte de minsta glad :( kan bero på att jag vet att ja inte ska få träffa jonas imorgon...han åker ju som sagt till öland denna helgen! Åh tusan oxå....alltid är de något!

Igår va ja oxå på konstigt humör...kände mig nere på någotvis trots att ja va glad och umgicks med mina vänner =) vet inte vad de är med mig, har börjat ana att ja har fått diabetes eller något...symtomen liknar iaf det...vågar inte gå och kolla mig för ja är sjukt rädd för sprutor! Som i tisdags då ja va hos tandläkaren...då fick ja lustgas (vilket va rätt kul faktiskt) och ja va ändå såå jäkla nervös...men är iof rätt stolt nu =) ja tog ju trots allt tre sprutor då =) haha...fattar inte hur ja har kunnat göra två tatueringar...och nästa tisdag ska jag göra en till! Men helt ärligt funderar ja på om ja kommer klara det...den ska nämligen göras på ett ställe som kommer göra såååå jäkla ont!
Jaja smärta är tydligen en högre grad av njutning sägs de :p

Nää nu ska ja glida vidare in i aulan...vi ska se klart på filmen i historian...så jäkla läskig-den handlar om andra värdskriget och man får se koncentrationslägret med alla barnen och allt annat som hör till...de tar riktigt mycket på mig eftersom ja själv har varit där nere och sett allt med egna ögon-de är helt klart den värsta upplevelsen i mitt liv-näst efter att min lillasyster gick bort så klart....

ne nu ska ja kila...

Måndag

 Måndag....blä! Vet inte varför men de är inte ofta ja tycker om måndagar...kankse för att ja vet att det är massa dagar kvar tills man får ha sköna sovmorgonar, eller så kankse de är för att ja fick åka från min babe igår :( kan även bero på att man har såå mycket att göra, läxor och sådant shit för veckan-japp så måste de vara!

Längtar bara tillbaka till vänersro där ja va i lördags och paddla kaja och sola på denna super mysiga brygga =)

  image54

Nä om man kanske ska gå och studera lite nu...måste bli klar med vad ja ska säga på min muntliga redovisning om feminismen under 1800talet...vist lät de riktigt spännande- not!

Helgen som va=)

Jojo nu va de ett bra tag sen ja skrev något...men ja har ju haft så mycket för mig =) Får väl göra en kort sammanfattning nu ist :p
 torsdag blev en soft dag med basse på stan...började dagen med en fika och efter skolan drog vi ner till småbåtshamnen och möte upp rasmus och co =) de blev en riktigt rolig kväll som slutade lite väl sent, för ja skulle ju upp och spela in tvprogramet kl 07:00! lägger upp bilder på de i veckan, orkar inte de nu....hehe så fredagen började med ångest över huvudvärken och att man inte va så pigg i studion :p sen så blev de att ja drog till min babe =) vi åkte ut ett gäng, ja linus, jonas, simon, bengtsson, och bengtsson junior...sjukt roligt och så fint med en helt stilla sjö...fick dock bara en liten firre men vi trösta oss med att slänga på grillarna och grilla-japp de gjorde vi-i båtarna :p haha men gott va de! sen när vi skulle i land va de så sjuktligt nära att vi välte...haha jäkla linus som inte kunde sitta stil...grr va arg ja hade blivit hehe men rätt kul ändå!
Lördagen spenderade ja med jonas ute på bryggan =) såå skönt att höra fåglarna och inte ha en ända människa i närheten...man kunde ju sola bort den fula bonabrännan...så av med kläderna och fram med fikat =) sen på kvällen blev de en lugn kväll med hela gänget hos robban...eller ja lugn och lugn de blev ju en del bärs =)
Söndag...ja idag har ja myst och busat med jonas :p haha...har haft vattenkrig (inimhus) och bakat massa olika kakor m.m =) så jäkla gött! Sen va de bara att hoppa på tåget och åka hem =( gud vad ja saknar honom när han inte finns i närheten!
nä nu ska ja i sängen så man kommer upp i tid imorgon =( peace!

mmm gött =)

Åhh vilken skön dag!! Ilove the sun =)
Slutade skolan tidigt och åkte ja, nattis, robin, alex och en kille ja inte minns namnet på runt och gjorde lite ärenden...gött med lite fläkt från bilrutorna när det är så varmt :p sen gick ja o basse och fika på gabriels...shareken är ju såå god =) sen gick vi på stan, åt glass, godis och tjötade skit på gräsmattan på torget...smarta lilla ja tänkte mig ju inte för så nu har ja ju fått hur mycket färg som helst! Fasen ja som hade lykats få en sån fin jämn bränna =( men men...sen gick ja till jobbet =( blä tråkigt...men efter redan 13 minuter tog ja en fika pause haha men ja kan inte jobba och koncentreara mig längre så de är bättre än att bara fördriva tiden och inte göra jobbet till 100 % Så ja gick in och sa upp mig :D haha men det fick ja inte för han ville ha kvar mig, blir att ja bara ska jobba två gånger i veckan nu =) skönt då kommer ja hinna med läxorna oxå =)

Har varit hemma en stund nu...ja och thess kollar på X-effekt så jäkla sjukt...men rätt kul ändå :p haha
Är så sjukt nöjd men min nya tatto =) fattar inte att ja vågade, ja som redan har en och vet hur jävla ontde gör :p men men den stora frågan är om ja kommer palla den ja har tid för om några veckor? Shit på de stället har man ju så mycket nerver och tunn hud =( men men de är bara att bita i de sura äpplet som dom säger :p

Mmm känner mig sjukt glad och lycklig =) älskar allt och alla nu typ :p haha min loverboj, min familj och mina vänner borde egentligen ha arsin stor guldstjärna-just för att dom är dom =)
Nä nu ska ja u i trädgården och njuta av kvälls solen inna greys anatomi och Lost börjar-brukar ju få zappa mellan de programen...de är en jäkla otur att dom går samtidigt :p

Shit ja längtar tills sommaren då man kan sitta på kustens klippr med några vänner, gittaren och några öl =)
Gött gött!
image53

Gårdagen =)

Säger bara det gårdagen va kanon =) Solen lyste, de va varmt, ja tatuera mig för andra gången (så stolt att jag klara av det) jag hälsade på mamma på sjukhuset, lagade en super god middag med min jonas och va allmänt glad =)
Heheh en super sammanfattningen men orkar inte skriva mer just nu :p

?

Hmm shit...har massa funderingar i huvudet =(ärligt talat borde ja skjuta dem åt sidan men tror inte ja klarar av det...mmm så ja får väl ta tag i "problemet" och gå till jobbet och säga upp mig!! =)
Vet inte varför ja börja tänka på+ det så jäkla starkt igår...allt runt skolan, jobbet, studenten, flytten, nya jobbet, norgeresan och körkortet är så noga planerat och allt kommer hända under sommaren så vet inte om jag har ork, tid eller viljan till att jobba mina sista 5 veckor här  i Lidköping! Åh gringig på mig själv....jaa om ja nu säger upp mig har ja ju råd till allt som behövs plus att ja får återbäring på skatten, såå gött =) men men  får se...jobbar nog veckan ut iaf !

Min favorit kommer till mig runt halv fyra =) kul kul..känns som en evighet sen vi sågs, trots att de inte var det =) Ska försöka hinna med ett besök hos or min på sjukhuset...som vanligt har hon fått åka ambulans in igen för några dagar sen...att de aldrig kan bli bättre =(

Ne nu får ja sätta igång så ja o sandra blir klar med våran animation innan betygen sätts :p

Women are people!

Åh gud vad roligt jag har-eller not! Tcker att all press från skolan börjar stiga mig mot huvudet nu...sitter och försöker iaf att gra ett arbete till nu, historian och feminismen under 1800talet..mm vad kan man säga om den? jo it´s suck! Jag vet något annat som oxå suger och de är att jobba =( ska till jobbet om 40 minuter...blä blä blä! men de är ju en ny månad och man måste ju börja jobba in alla evighetstimmar...den ända stunden man är glad att man jobbar är då man får lönen...skönt att försörja sig själv och inte behöva förlita sig på någon annan-trots att de kräver en hel del!

         image49                                                       image50

Men nu till en rolig sak =>) Äntligen blörjar man inse att alla våra 12 års slit är snart över...fick ut studentschemat idag  =) gööött nu förstår man att det bara är 5 veckor kvar....fast bara tre till att betygen ska vara satta....men sen är det fest dans och sång på studenten =)

kom just på en sak =) imorgon vid den här tiden är jag färdig med en grej som varit planerad ett tag-shit är sjukt nervös...fy fasen :p  men som tur är kommer min underbara jonas och håller min kvar här på jorden och är ett stort stöd =) tack för den omtanken babe ;p

nej nu får ja återgå till arbetet =( tråkigt!

deklarationsdagen =(

Hehe som vanligt med mig är ja ute i sista minuten...de är ju för fasen sista deklarationsdagen idag!!
Men de är lugnt, älskar internet att de går så snabbt och lätt =)
Har just avslutat den sista prov inspelningen för vårt tvprogram som ska sändas på fredag...skönt att allt är klart-trots att de är lite veligt haha....go for us!
nu bär de av till gabriels för en fika med räkan =) mm gott gott!

Im in love!

Shit vilka fyra härligt roliga dagar jag haft! Mmmm säger bara det, i love life =)
Har så klart varit i vårgårda och myst med älsklingen...de stunder vi inte kramats så har vi och svante grejat med husbilen...haha klart dom har med den lille skrattar linus när han ser mig i målarkläder i den minsta möjliga vrå för att slpia och måla :p haha men fint blev det iaf =) efter det bar de iväg hem för att duscha och göra sig klar för att gå till kinan =) mm älskar kinamat! Igår blev de fest i tånga...två tjejer som fyllde 20, blev rätt roligt men sen drog vi till krogen, dansade loss och träffa massa roliga människor...hehe men vi va ju inte kvar allt för länge ;p hehe...!
Åh ja och jonas har börjat renovera...hehe inte för att lägenheten behöver det, för den är sjukt fin...men vill få till lite mer av min stil =) kan bara säga att det kommer blir såå jäkla bra :p
Vaknade som vanligt sent =( lite synd att bara ha två vakna timmar ihop innan man ska åka...men som vanligt med mig på bakfyllan så är ja lite knas :p hoppa på tågen, som va 15 minuter försenat...så när ja kommer till herrljunga är ja orolig att de anslutande tåget inte invänta de tåget ja kom med...så helt förvirrad ser ja att klockan va 16:00 och insåg att ja missat tåget, så snabbt som fasen springer ja upp på perongen och hoppar på tåget tillbaka mot vårågrda! Hhaha men grejen är att när ja hoppat av tåget vid jonas så inser ja att jag klockan va 15:00 och att ja hade åkt med ett förtidigt tåg hahaha.....så efter 15minuter åker ja med nästa tåg mot herrljunga igen...fyfan vad ja är trött på alla jäkla tåg just nu :p hihi! Annars har denna dagen varit väldigt bra, vet inte varför men känns som att allt är helt underbart och ses verkligen fram emot sommaren och min flytt nu =)


Så här har ja varit de sista dagarna =) vet inte vad som tagit åt mig :p
image48

=)

Sitter i vårgårda med min babe nu =) hehe som vanligt typ :p  är rätt slut efter gårdagen...haha blev inte som vi hade planerat men kul va de iaf :) jag, nattis, alex, elin och robin drar med jonas hem till honom i vårgprda och super...haha så jäkla kul-drog ju fram "med andra ord" och spela ett bra jäkla tag...svin kul ;) blev en sen kväll med massa öl och goda sommardrinkar med jordgubbar i =) gott gott!
Idag har vi bara suttit och varit bakis, hehe synden straffar ;)
Nu ska ja o babe kolla på en ny bil =) kommer bli skönt med en lite roligare bil som man kan glida runt i på sommaren =) Sen blir de nog kina mat och en film, får ta de lugnt ikväll för vi ska ju greja med husbilen imorgon bitti så den blir klar till midsommar, hihi...örjans gubbar :p (intärn skämt)

Pease, love and understanding!

RSS 2.0