Helgen som va=)

Jojo nu va de ett bra tag sen ja skrev något...men ja har ju haft så mycket för mig =) Får väl göra en kort sammanfattning nu ist :p
 torsdag blev en soft dag med basse på stan...började dagen med en fika och efter skolan drog vi ner till småbåtshamnen och möte upp rasmus och co =) de blev en riktigt rolig kväll som slutade lite väl sent, för ja skulle ju upp och spela in tvprogramet kl 07:00! lägger upp bilder på de i veckan, orkar inte de nu....hehe så fredagen började med ångest över huvudvärken och att man inte va så pigg i studion :p sen så blev de att ja drog till min babe =) vi åkte ut ett gäng, ja linus, jonas, simon, bengtsson, och bengtsson junior...sjukt roligt och så fint med en helt stilla sjö...fick dock bara en liten firre men vi trösta oss med att slänga på grillarna och grilla-japp de gjorde vi-i båtarna :p haha men gott va de! sen när vi skulle i land va de så sjuktligt nära att vi välte...haha jäkla linus som inte kunde sitta stil...grr va arg ja hade blivit hehe men rätt kul ändå!
Lördagen spenderade ja med jonas ute på bryggan =) såå skönt att höra fåglarna och inte ha en ända människa i närheten...man kunde ju sola bort den fula bonabrännan...så av med kläderna och fram med fikat =) sen på kvällen blev de en lugn kväll med hela gänget hos robban...eller ja lugn och lugn de blev ju en del bärs =)
Söndag...ja idag har ja myst och busat med jonas :p haha...har haft vattenkrig (inimhus) och bakat massa olika kakor m.m =) så jäkla gött! Sen va de bara att hoppa på tåget och åka hem =( gud vad ja saknar honom när han inte finns i närheten!
nä nu ska ja i sängen så man kommer upp i tid imorgon =( peace!

Lämna ett spår

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0