Tillfreds med livet <3

Jag var nere på en helt fantastik rolig tillställning i Halmstad på Tylösand hotell i helgen...helt sjukt kul!
Träffade så härliga människor, va på ett väldigt insorterande seminarium, fick komma upp på scen för att få utmärkelse då min verksamhet går så bra, åt julbord och på kvällen så dansade vi loss nere i källarens krog :-)
Va hur roligt som helst där nere med Ewelina, Anna, Therese, lina, anita,Emma, Björn, Andreas m.m.m.. Vi var runt 600personer och alla öppnade sina hotellrum för att festa loss :-)
Så på söndagen när ja skulle köra hem så mådde ja väl allt annat än bra :p
Men det var bara att bita i det sura äpplet- efter att vi ätit den fantastisk goda frukosten och legat och degat inne på rummet så länge som möjligt och åka hemåt, väl hemma så möts jag av ett rent hus, vikt tvätt och doften av nybakat :D Snacka om att jag har en underbar make!! <3
Tyvärr han jag bara byta om, pussa på min familj ett par minuter och ta en varm och god kaka i handen och bege mig till Emma Blomqvist på möte :-) alltid lika trevligt att träffa henne.
Dock så trodde jag knappt att jag skulle komma hem välbehållen då jag flera gånger nickade till av trötthet i min ensamhet i bilen...nog för att ja brukar sova i bilen men fan inte när ja kör! Kanske inte så konstigt att det blev så då vi inte sov många timmar i helgen :p
Tillslut så kom ja hem men då hämtade jag upp hela familjen för att åka till pizzerian- va sjukt hungrig! Sen åkte vi en sväng till affären på hemvägen och efter det så slocknade ja sten hårt! Vaknade strax efter kl 12 dagen efter av att Ewelina plingar på dörren!! Snäll dotter ja har som och ville sova sjukt länge den dagen- va välbehövligt!

Resten utav veckan har jag haft massa möten inbokat och lite fix runt omkring dem, och så har vi firat svärfar :)
Idag har ja haft en slappar dag med lillprinsessan, mjukisklädder, tofs och soffhäng...vi har även övat på att gå och hon är bara för söt på sina vingliga ben haha :p men ja tror nog att hon går omkring helt själv här inom en vecka eller två :-)

Imorgon så ska vi hem till Sanna och Lexi, dit kommer även Emelie och Sandra Hedlund med sin lilla dotter :-) ska bli mysigt! Men efter det så åker jag vidare på ännu ett möte :-) men jag klagar inte, det är ju så himla roligt!
Är skönt att ja bestämmer själv mina arbetstider men den här veckan har det varit väldigt mycket...därför ska jag ordna en liten överraskning till min älskling på fredag kväll- om det inte kommer något annat i vägen då såklart och ni kan säkert gissa vad jag menar då haha :-)

Nej nu ska jag göra tacos till oss och ikväll när lillan lagt du så ska vi mysa ner oss framför skilda världar med varm och go glögg <3


Paket paket och ett till paket =)

Gud vilken härlig dag det har varit, mycket tack vare Ewelina som nästan drog upp
mig ur sängen och tog med mig ut på en promenad....usch hatar verkigen vissa perjoder man har i månaden-alla tjejer borde verkligen få en guldstjärna för att vi överlever den återkommande månadsprövningen-blä!
Men innnan vi gick ut så gjorde vi en mysig frukost till oss =) Alltid lika trevligt med sällskap vid frukosten ♥
Under promenaden så fick ja shoppat lite så då blev jag glad =) Har haft panik nu i 3 dagar då min bok tog slut i fredags...älskar verkligen att ligga och läsa på kvällarna innan jag lägger mig, så avkopplande och gött, så nu har jag böcker iaf för ett par veckor framöver igen =) Sen så köpte ja en farsdag present till min pappa och ännu en till min Älskade Jonas...så nu får han 3st av Milicia =) Tror han kommer lbi super nöjd =)
Sen hämtade jag även ut 1 paket som jag beställt fån min verksamhet och min Iphone 4s som äntligen hade kommit! Har ju väntat i snart 2 veckor-inte okej...dock så kommer inte simkortet förens imorgon så ja får vänta en dag till innan jag får pilla med den =/
Efter promenaden så blev det livat här hemma, barnen tjötade ikapp, dansade och slet leksaker ur händerna på varandra :p haha så roligt nu när dom verkligen kan börja leka tillsammans =)
Förövrigt så stod lillan helt själv för första gången i helgen...jag blev helt stum och kunde inte förstå att det va min lilla bebis som helt plötsligt kunde stå på egna ben! Stolt mor ♥
Efter ett par timmars lek och kortspelande så lagade vi mat till Jonas...Men när han dök upp innanför dörren efter jobbet så var han inte tomhänt...Han hade med sig ett gigantisk stort paket till mig =) Gud vad glad jag blev när jag insåg vad det var för något-min alldeles egna sminkväska!!!

Tack vare den så kan min verksamhet växa ännu mer, och ännu fortare, den ger mig mer frihet och mer pengar-samtidigt som jag har allt smink jag kan önska mig-så det blir ju absolut roligare att sminka sig på morgonen =D
Tusen miljoner tack älskling, för all stötning och för att du tror på mig...är så fantastiskt roligt och jag hoppas kunna jobba med detta resten utav mitt liv =)



Sen får man ju inte glömma att gratulera våran älskade lilla Milicia som fyllde 1 år förra helgen =)
Hade 3 stycken kalas och några mindre fikor...så roligt att se henne öppna paketen...haha det är på hennes egna lilla speciella sätt =)

Ska göra en bok till henne så snart som möjligt...tänkte beställa en från fudji med bilder ifrån hela hennes första år =) Tror det kommer bli kanon fint ♥

Ohhh happy day!

Känns sjukt bra just nu =)
Har kommit till en ny punkt i min verksamhet som gjort att ja fått andra bonusförmåner, större sådana, plus att jag alldeles snart kan åka runt i en sprillans ny och betald bil =) Åh så ja längtar!!
Dessutom har jag beställt min första sminkväska-jippi!! Så nu har jag en helt egen trolly så ja kan ha partyn när jag vill plus att ja kan hjälpa andra att komma igång =) Åh vad glad jag är...livet kan inte se så mycket ljusare ut än vad det gör nu =D
Sen att ja har haft väldens sötaste Emelie här hemma nästan hela dan idag gör det hela mycket roligare-som ja har saknat henne! Härligt att bara vara i hennes närhet =)
Nu ska ja ta tag i min älskade man som somnat här brevid mig i soffan...stackarn va helt slut efter jobbet idag....och så hade vi svärfar här på middag i eftermiddags...han är ju gräsänkling den här veckan så det är bara roligt att kunna ställa upp med något =) Finns ju inget tråkigare att laga mat till sig själv...
Saknar förövrigt min bästaste Sebbe!! Måste ses snart!!!!

RSS 2.0