Födelsedagstankar!

Nu är de inte lång tid kvar tills man fyller år...usch har åldersnoja! Inget kul allst...men som tur är så har man ju världens finaste vänner och pojkvän som gör att man skiter i vilket :p Huvudsaken är att ja har er, och inte hur gammal man är :p

Hoppas bara att helgen bli bra...på lördagen ska mor fixa kalas för hela släkten och på fredagen tänkte ja samla alla vänner från alla möjliga stället och hitta på något...dock vet ja inte vart ännu, får väl hyra en byggdegård eller något eftersom de blir nog ett gäng :p

Såg nyss på aftonbladet, massa resor för under tusenlappen!! :O Shit...tänk om man bara kunde få ett samtal som säger-packa väskan, vi drar! Och utan att man hinner tänka efter så sitter man i mallorcas värmande sol på en sista minuten resa i en solstol med en drink i näven...mmm känner nästan doften av havet :p hahaha!
Nu om nån gång borde man ju dra när inte så många har jobb eller något inplanerat...men dock är de ju en nack del när inga har jobb-då har ju inga pengar heller =( Jaja drömma går iallafall att göra :p

Men man får njuta av sveriges försommar väder ist, börjar ju bli riktigt gött =) tyvärr är ju inte sjöarna varma ännu =(

Nu ska ja ringa o tjöta hål i huvudet på min mor så ja kan få en skinnjacka och en ny digitalkamera när ja fyller år, min är ju så stor och klumpig...men är ändå nöjd med vad nikon d40 har för funktioner m.m...jaja ointresant ämne :p

Nu kom min älskling genom dörren så ja får sätta igång här hemma me maten =)

kisses and love!


Ser ut som fan på den bilden men de bjuder ja på. De ja vill förmedla är bakgrunden...de underbara havet och de fina vackrra palmerna =) Världens finaste plats på jorden!

Hulken!

Japp de är jag som är Hulken tydligen =) Men de har ja ju alltid sagt men de är ingen som trott på mig hihi...godingar är ni!


Hhelgen ble ven toppen helg, som vanligt typ :p I fredags åkte ja o min älskling till Vara o hämta upp sandrabus för att sedan åka till emelie! Vi blev ett helt gäng som grilla, spela kub, sköt raketer och drack öl =) ritkigt trevligt tycker ja =)
Tyvärr finns de ju vissa idioter i Varakommun som inte förstår när dom är välkomna eller inte...! Kan inte i min vildaste fantasi förstå varaför dom envisades med att vara på festen när ingen ville ha dom där eller respekterade dem?! Eller ja förresten...de är väl klart att alla vill vara med oss ;p eller hur girl!
Tur att den långe polisen var så trevlig och tjöta vett me dom hihi....knäppa människor, måste ju skämmas som f*****n efter något sådant!!

Kvällen slutade ju inte den minut för sent...blev säng dax vid fem halv sex för min del men endel var ju fortfarande på top efter 12 timmar...ojojoj säger ja bara =) Kan säga att emelies lägenhet sluta som ett hotel typ....var bara ja o jonas som var planerade att sova över....dock blev de en hel del folk hahha =) Ingen sov särskillt mycket och absolut inte så länge som man behövde...men vi blev ju väkta av en som ville in....
Efter en stund så bestämde vi oss för att ta en promenad fram och äta....blev gabrielsuteservering i vara...riktigt varm, mysigt och...kladdigt :p Servitören till klantarsle kom ut me våra cocacolor men ställde bara ner ett glas innnan han välte ut allt över bordet och sandra....så ja hon var inte så lycklig...men efter att vi vandrade hemmåt, mätta, belåtna och inte ett öre fattigare så blev vi allt på lite bättre humör =) Gratis är gott som man brukar säga :p Men dom på gabriels blev väl inte så glada när sandra sa att vi vägra betala...hahha ja tyckte de var skit pinsamt men de var ändå de rätta för hela henns nya väska, mobil och kläder blev kladdiga o förstörda!
När vi alla kom till till emlie igen så la vi oss på gräsmattan och sola, lyssna på musik, tjöta om allt och alla och vissa-ja dom börja till och med om igen...med festandet alltså :p Och "carmenzita" blev lite utav en sommarplåga för vissa...hihih Karl vet hur man ska sjunga för publiken :p


Tyvärr blev de inte som Emelie hade planerat för våran del inför kvällen...hon ville verkligen gå till Casa, och ja med för den delen eftersom alla skulle vara tillsammans på förfesten och ett bra band skulle komma...men eftersom ja mådde som ja mådde så kunde ja inte =( hade inte varit ett så roligt sällskap på ett diskotek den dagen...usch, har aldrig mått så dåligt på bakfyllan!

Så ja jonas o sandra drog till simon och grilla...sen spea vi tv spel...kommer dock inte ihåg vad de heter men man är iaf personen i spelaet...man ser sig själv (bokstavligt talat alltså!) i tv:n o så ska man fånga saker, kasta, slå m.m m.m.m fanns massa ul att göra =) dessutom så kolla vi tre på når dom andra spela "trodde du ja" ett roligt spel som mest går ut på att man ska göra massa pinsamma saker hihi....
Men eftersom ingen av oss mådde så bra och att ölen inte smaka lika gott som dagen inna  blev de hemgång tidigt.


Söndagen spendrade ja o sandra hemma hos emelie, vill ju hjälpa henne att städa efter fredagen-och de behövdes om man säger så! Mia från lidköping (emelies vän) hjälpte snällt nog oxå till. Blev även att vi (ja,sandra, emelie o mig) fram till hanssons...skulle ätit glass men alla blev hungriga så vi åt ist....mumma!

När ja kom hem blev de lite mat, eller ja för Jonas del iaf :p själv vänta ja på att vi skulle ta fram dip och paprikan.....mmm såå himla gött!

Idag vaknade ja av en j***a hög smäll! Trodde att de var jonas som kom åt krukan med bloman i breved sängen (den är svart och avlång,en sådan som ska vara på golvet), han brukar alltid stötta ut de överblivna kuddarna på nätterna och då brukar den välta.... Dock nudda inget den och ja kan inte förstå hur den välte...men en hög smäll blev de och så gick den sönder =( tråkigt för ja tyckte om den....

Så dagen har varit fruktansvärt seg o ja har inte gjort så mycket....älsklingen kommer hem om en o en halv timme...då ska ja ha gjort mat =) tror att de lbir köttfärsås som långkokas-finns inget bättre....eller nån rätt ja inte gjort p länge...en gryta med hasselbakspotatis kanske? Hmm...får nog piggna till lite för de först :p

Kisses and hugs from me!

Bilder från helgen har inte ja på min kamera...utan ja får be emelie skicka lite te mig :p men de får bli senare :p

Tog bara en bild, fick bli när vi var i Kuala Lumpur i Malaysia.

Fredag, sol, vänner och ett strålande humör!

Dagen kan inte starta bättre...strålande solsken, emelies röst och vetskapen om att de är fredag-jippi! =)

Igår blev de som sagt en trip till alingsås...och ja måste bara säga att jag ÄLSKAR att tillbringa tid tillsammans med Jonas...ihop med honom så blir allt så sjukt kul och helt underbart...hahah svårt att förklara men våra pratstunder och äventyr är oförglömliga =) Inte kul för er att höra (läsa) om men måste bara få de ur mig =)

Idag har ja tjötat me brorsan, och ja kan säga att ja har onda aningar....usch tycker inte allst om de här med att han snart har motorcykel körkort =( men han gör som han vill me efter nu att rikard (en vän här borta) körde av förralördagen så känns de ännu mer olustigt!
Men något glädjande är ju att det är fredag idag och att solen är riktigt varm =) Så ikväll blir de grillning men poblemet är att vi inte bestämt vart vi (ja jonas o emelie) ska vara ännu...antingen här i vårgård med älsklingens vänner eller i vara med mina och emelies vänner ännu....mm låter jonas bestämma det när han kommit hem :p
Nu ska ja ringa min kära vän och sen hoppa in i duschen...sen blir de nog full fart med att laga mat...idag blir de riktigt gott kan ja lova =)

Här är lite bilder sen förra helgen...lite seg med att lägga in dem på datorn om man säger så :p






Nu orkar ja inte ladda pp mer bilder...tar så jäkla lång tid ju så får ta resten en annan gång :p

Shoppingdax!

Ja idag ska de stor handlas-mat! Kan säga att de behövs, har aldrig haft så lite i frysen som i daxlaäget...pinsammt ju! Men nu ska vi komma igång med våra normala rutiner sen resan och en av punkterna är att storhandla och sätta in pengar på vårat gemensamma konto...blir gött att allt återgår till vad man är van vid...Men samtidigt är man fortfarande såå lat sen resan-blev ju rätt bortskämda där när de handlar om att städa, diska och tvätta sina kläder...de fick man ju ordnat åt en medans man låg på stranden eller red elefant :p hahah men nu har herr latmask och compani dragit!!

Idag har ännu en dag bara rusat iväg, har mestadels tjötat med emelie i telefonen medans ja legat på balkongen och löst korsord-börjar bli riktigt haj på det :p hahah tantvarning! Men kusinen emma har ju varit här en sväng, möte upp henne när hon sluta jobbet och då gick vi hem till mig och sen följde ja henne till tåget när de var dax för det!
Verkar som om de blir casa på lördag, emelie släppar näst intill dit mig :p Kvittar vad j säger så övertalar hon mig iaf, hon är duktig på det =)

Imorgon kommer min andra love hit-sandra =) ska bli kul, ska ta en lång promenix i skogen, tjöta massssssa skit och sola i detta underbara väder! Solen skulle ju inte titta fram innan fredagen enligt vädertanten på tv men thji fick hon, den kom redan idag =) Men ja hoppas att de stämmer de hon sa om helgens väder-16-20grader!! Fasen va gött de vore =)

När som helst har älsklingen duschat klart och då blir de alingsås som gäller! Ska sno bilnycklarna från honom så att ja kan köra-mohaha! Så ond ja är :p Nä han brukar faktiskt låta mig köra, han tycker de är gött att luta sig tillbaka och njuta säger han haha!
Och på tal om det, så var ja på pressbyrån efter att ja hade följt emma till tåget och skulle köpa cigg, red bull och läkerol och då fråga han mig om leg! Jajaj de händer väl 1 av 10 gånger så helt förvånad är ja ju inte, tycker de är synd att dom inte håller bättre koll för man vet ju själv hur de va när man inte var 18, alla kunde ju köpa ändå! Men åter till saken, när ja lämna fram leget så häpnade han och utbrast-Har du körkort,klarade du de? Öh vaddå...varför säger han så egenligen, ser ja ut att vara en trafikfara?! Haha så kan de vara....

Nu ringde emelie igen....som vanligt =) förstår inte vad vi pratar om hela dagarna (eller jo de gör ja men de säger ja inte här :p ) men trevligt är det, ett par timmar om dagen, är bra för magen =)

Nu är min Jonas färdig =) så nu kilar ja :p
 ←♥→
Våra otroligt roliga bilfärder :p

P.s, har inte lagt upp bilder sen förra helgens bus med sandra o jonas o alla andra men de kommer...kan göra de imorgon :p D.s

Rob & Big äger!

Hahahaha kollar på MTV just nu, på Rob & Big...seröst så är dom sjuka i huvudet, men på ett bra sätt =) Kan inte riktigt bestämma om dom är djurvänner eller inte...dom har en pitbull och en minihäst som dom åker land och rike runt för att få vinna i någon tävling. Och seröst har dom me hästen in på hotelrum och i bilen...hahaha vet inte om ja ska skratta eller gråta...hästen verkar ju inte ta någon skada iaf....och de är ju de som räknas! Dessutom är ju huvudpersonerna som helan och halvan, den ena liten tanig vitkille och den andra är jättestor och jätte mörk! Hela upplägget är rätt dåligt men ibland får ja allt mina skrattanfall och de är ju de som är de roliga =)
Haha nu kom ett nytt avsnitt och nu vill dom komma in i flinbranschen och vara på omslag runt om i hela landet...och även få hunden på någon omslag....och dom gör de på de allra sjukaste visen i världen....hahah fattar inte vart dom får allt ifrån! Hahaha idioter, får se hur dom lyckas =)

Här har ni dem, Rob&Big och deras "husdjur"!

Idag gick ja upp klockan nio, lite yrvaken hoppa ja in i duschen och sen dess har ja hållt på me min pokersida som ska lanseras inom ett par månader =)
Pratat me sandra, sebbe, storebrorsan och självklart Pemelie =)
Men nu är ja gött uttråkad om man säger så...föruom Rob & Big så finns inget att göra! Finns inte enst någon disk eller tvätt att greja me...hepp...hmm får vänta tills darlingen kommer hem och hitta på något bus!
Känner mig helt isolerad nu när den andra bilen brann upp (inte bokstavligt talat utan de börja ryka och osa ur instrumentbrädan på vinterbilen och sen gick de inte att starta den igen) och eftersom inte älsklingen vill ställa på sin sommarbil innan saltet och gruset är borta från vägarna och han har fått den färdig som han vill så har vi bara en bil =(
Troligen ställer han på s40 nästa vecka och då har ja min (som jonas säger) för mig själv =) Gött att kunna röra på sig ogen om man vill, nu känns de ju som att ja sitter här och möglar bort :p


Biluppdaterinsinlägg!

Ja den här helgenhar ja inte varot särskillt bra på att uppdatera. Kan bero på att ja i fredags inte var hemma, åkte till min kusin och grilla..var jätte mysigt =) festade och hade trevligt som vanligt!
Lördagen inledes med en liten shoppingtur i vara, leta efter en doppresent och sen satte vi oss på bagarn och åt frukost-såå himla gott! Efer de blev de en skogs/sandhållepromenad med deras två hundar, så coola...hela och halvan typ :p
Sen sola vi på altanen och "tjuvrökte" hahaha de var de roligaste ja har hört!
Åkte hem sen eftersom ja skulle jobba klockan fyra, eftersom de blev lite tajt så fick ja hoppa över att åka förbi emelie och klippa hennes kompis, får ta de i vecka ist. Eter jobbet så tjöta ja me sandra som tog de lugnt hemma..men rätt vad de var så var hon på väg hem till mig och självklart blev de fest =)
Usch, ja som hade sagt att ja inte skulle dricka mer på minst en månad, eftersom ja anser att ja kan ha lika kul utan alcohol...men tajmingen har ju inte varit så bra :p grillperjod och öl hör ju bara ihop som alla vet :p

Låter bilderna tala!

   
 
Den här bilden äger, haha!





Hade tänkt börja lägga upp dagens outfit, men som ni märkt har ja varit lite seg me det. Får nog bli så att ja lägger ut veckans outfit istället :p Men den här veckan tog ja inte varje dag som ni kankse märker...

 Speglen är visst lite dammig :p

Inte så bra kort men de får duga, hade vita korta leggins också...

Måndagen spenderade ja mest med trötthet, blev väckt av jobbet så de var bara att rusa upp och iväg! Sen när ja kom hem blev jag ännu tröttare och sov, sen sov ja lite till och lite till tills min älksade kom hem och väckte mig =) Åt lite och tjöta i telefon, men sen somna ja igen...haha vet inte vad de var me mig men måste varit att de var måndag och att ja blev uppryckt ur min skönhetssömn :p
Idag har inte så mycket hänt, mest degande faktiskt och en kort promenad...och nu är de Uggly Betty som gäller :p

Himlen är blå och solen lyser!

Usch ligger i soffan och kollar på de fruktansvärt dåliga tvprogramet våra värsta år-al bundy rock on-not!

Imorse blev ja väckt av att lina ringde, hon ville komma hit och ta en promenix och tjöta lite...trevligt sa ja =) får se när hon kommer bara, vi bestämmde att vi skulle ta de lite senare...vilket är typ snart :p
Har jätte mycket att välja på tills ikväll...grillning och spela kub, monopolkväll(eftersom de inte blivit av ännu :p) va me min darling, eller snickra...
Tror de får bli grillning me vet inte om ja ska göra de med vännerna från vara eller leverne...hmm inget lätt beslut-tycker ju om att umgås med dom alla =) 


Men som de är just nu kan ja inte enst bestämma mig vad ja ska sätta på mig för kläder :p sitter fortfarande i min killes t-shirt och invirad i en filt...älskar doften utav honom, blir väldigt lugn och mysig då :p haha!
Antingen tar ja på mig mjukisarna och är sleten tills ja ska göra mig iordning för kvällen, men de är nästan för varmt att ha på sig så varma byxor nu när solen värmer så....med tanke på att ja ska ut och gå om en stund...eäh shit the same får bli ett par leggins och en tunika...de blir bra de.... Gud så tråkigt att skriva om dom tankarna-intresserar ju inte någon haha!

Har just  njutit av solen och värmen ute på balkongen medans ja tog en cigg och tjöta me emelie...alltid lika lätt att tjöta med henne, tiden bara rinner iväg =) Synd bara att de finns så ilskna och instängda människor som tror att allt handlra om dem hela tiden, vissa inser inte vilken skada dom gör på sina vänner....lycka till gumms.

Nä nu, nu...ja nu ska ja väl klä på mig och göra något...kan ju kanske packa väskan för ikväll...blir ju med säkerhet så att ja stannar där borta eftersom ja troligen inte kommer köra, blir nog lite öl drickande i kvälls solen =) Men de värsta är att min darling inte kan följa med, tror de är därför ja är så slö och inte orkar ta tag i något för tillfället...blir lat när ja vet att ja inte kommer vara med honom på ett par dagar =( Han är mitt allt, så himla fin och underbar...så himla perfekt ♥


♥♥♥↓♥↑♥↓♥↑♥↓♥↑♥↓♥↑♥↓♥↑♥↓♥↑♥↓♥↑♥↓♥↑♥↓♥↑♥↓♥↑♥↓♥↑♥↓♥↑♥↓♥↑♥↓♥↑♥♥♥


Roadtrip!

Tja!
Imorse vaknade ja och skynda mig in i duschen och sen gjorde ja
mig iordning innan Ewelina kom hit. Blev lite stressigt där ett tag :p
Men när vi väl kom in i bilen satte vi kurs mot Vara och vi hämtade upp emelie =)
Åkte till vänersborg, eller ja utanför...och tack gode gud att vi hade me emelie för annars hade vi aldrig kommit fram i tid,
hahaha ewelina och nervositet passar sig inte för att vara "kartläsare" hihi!
Men ja är ju inte heller så van med dom trakterna så ja ska väl inte skylla ifrån mig helt och hållet :p

Efter resan dit som tyvärr inte sluta som vi ville åkte vi en snabbis till pemelie...hon bjöd på godis och kakor, mumma. Men när hon var klar med packningen så drog vi till mina kvarter och släppte av Ewelina och sen åkte upp till mig.
Har inte gjort så mycket förutom att ja har hjälpt henne plugga-i nästan 3 timmar! Och inte hann vi göra så värst mycket på den tiden...vet inte om vi är lata, ointeligenta eller ointresserade haha men nu är de gjort iaf och vi fortsätter imorgon me en ny uppgift. Efter de så har vi planerat att ta en skogspromend =) ska bli mysigt.

Efter pluggandet kom jonas hem igen, han åkte nämligen till garaget efter vi hade ätit. Han är så fixerad av sin sommarbil och att den ska bli färdig snart så de är inte sant-men de är väl kul att han har ett mål iaf =)
Och självklart så tvinga ja o emelie han att baka...scones! Gott gott....
Men de får ja ju sota för nu, börjar få grymt ont i magen...måste vara allergi :( undra bara vad? Är ju såå in i he****e rädd för läkare, eller nej inte för läkaren men för blodprover att ja inte vågar kolla upp det!
Och de är inte bara ja som sitter här i soffan och tycker synd om sig själv...stackar emelie fick akut ont i sin visdomstand, inte kul allst ju!

Men en annan sak som är kul är att hon tror att det var Olof Palme som uppfan glödlampan! Hahahahahahahaha!
Inte för att de var seriöst men de lät så fruktansvärt kul när hon sa det...vi satt nämlign och diskutera olika patent saker/grejer och vam han hete han som uppfann glödlampan. Och alla vi tre fick hjärnstopp och kom fasen inte på namnet, ja har de på tungan men får inte fram det!! Pinsammt ju! Vet ni namnet?

Nu är det SEX AND THE CITY på tv:n så hasta la vista baby!



P.s Dagens outfit och gårdagen får la lägga upp imorgon ist, hinner inte nu eftersom ja inte tömt kameran ännu D.s


Hatar tisdagar....

Japp tisdagar är inte roliga...riktigt ofta som ja blir grinig på tisdagar...men idag kan de bero på att ja har mensvärk :(
Blä inget roligt överhuvudtaget...sen så är jag full av saknad oxå...saknar så himla många just nu, min älskade jonas, pemelie och sandra...min mor, far...åh herregud...ja listan kan bli lång....

Ja hur som helst så vargårdagen underbar iaf =) eller ja nästan helt underbar...på kvällen fick ja fruktansvärda smärtor i magen-funderar på om ja har gått och blivit allergisk mot mjöl ellr något....för nu är de andra gången efter att ja ätit min älskade jonas himelskt goda scones som ja får så ont att ja inte kan stå upp :( men en lång dusch och en god natts sömn har gjort att de försvunnit =)
Jag åkte som sagt till vara igår...blev så att ja hämta upp emelie på parkeringen och sen åkte vi till hanssons och åt glass med mina gammla vänner Karl, modig, olof och martin...efter ett tag åkte vi allesammans hem till emelie och satt ute och tjöta hur länge som helst kändes de som...riktigt trevligt faktiskt. Sen blev de filmtajm...sällskapsresan som är så sjukt dålig att den blir bra =)
Efter de åkte folket och även ja efter ett litet tag...men man fick ju ett trelvigt sms då och de fick ja ju snabbt vidarebefodra till emelie-hihi hon har tur hon =) Hoppas bara att havet inte är för blått och vågorna för stora, finns ju vissa här i världen som har så stort kontrollbehov att de är löjligt-du ni vet vilka ni är!

När ja kom hem så var de ju scones time och som ja redan har skrivit så vet ni hur kvällen sluta.

Idag vakna ja av att de plinga på dörren, de var ewelina som stod bakom dörren =) Hihi hon var rastlös, och även nervös inför morgondagen då vi ska till vänersborg...men tror nog att de komme gå galant tjejen =)

Nu ska ja göra mat så de är färdigt tills min darling kommer hem...bara de att ja har sååå dålig fantasi idag så får se vad ja hittar på för gott till oss.

Chippens!

p.s idag är de dubbelavsnitt av desperet! Fantastiskt trevligt...hade ju bara kunnat bli bättre om emelie kom hit och såg de med mig...men får se hur de blir...hämtar väl upp henne imorrn innan vi åker annars :p d.s

Fruktansvärda roliga minnen till dessa kort, men fruktansvärt vad ja kommer få skit för att ha laddat upp dessa, hahah sorry tjejer!


Får väl ta ett på mig oxå som ja inte är stolt över, så ni inte blir för ledsna :p

Annandagpåsk!

Idag är det måndag och jag o min älskling är lediga!
Så himla mysigt...hade en skön och jättelååång sovmorgon...älskar att bara ligga i hans famn och prata om allt mellan himmel och jord!

I fredags kom kakan, emilia, emelie och annie hit...blev en mys kväll med barnen =) gick till affären och köpte massa gott! När barnen hade somnat så spela vi kort, blev både gurkan och plump men när klockan var fyra så var de dax att sova...haha och de blev inte många timmars sömn innan ungarna vaknade :p Men då gjorde vi oss i ordning och gick till lekparken...så kul med massa lek och bus!
Sen när vi kom hem så gjorde vi "påskmiddag" som bestod utav tacos =) Gott gott!
Blev en hel del tid på balkongen oxå, var ju hur varmt som helst där! Barnen blåste såpbubblor och ja var inte dålig heller på att vara med i deras lek =) Robban och lisa kom oxå över en sväng, inte så ofta de händer men var riktigt kul!! Oj de lät fel menade inte så, utan menar att de händer inte så ofta att så blandade folk möts uppsamtidigt men de var riktigt trevligt, hahaha!

Kakan åkte hem strax efter att ja åkte till jobbet men emelie och annie kände sig som hemma och stannade =) var trevligt när ja kom hem från jobbet att ha dom två brudarna här haha. Blev att dom stanna en natt till =) tror nog att jonas blev lite förtjust i lilla annie, så charmigt!

Så i söndags åkte ja, emelie och annie hem till kakan för att grilla =) blev en del folk som slöt upp.... Älskar att sommarkänslorna är på G och man  kan grilla i den varma vår solen =) Tyvärr kunde ju inte jonas följa me, de var middag hos hans farmor-ja skulle följt me egentligen men hopppade de den här gången...de har ju varit såå mycket middagar och kalas den sista tiden att ja med gott samvete kunde åka iväg me vännerna ist. Hur som helst så efter att vi varit hos kakan hela dagen så körde ja hem emelie och henns goa dotter till dom och ja o kakan drog på fest,eller ja jag åkte ganska tidigt...längtade så fter min darling!
Så när ja kom hem mös ja ner mig i soffan under en filt och kikade på tv:n och njöt av min jonas och mitt stora fina påskägg jag fick utav honom i lördags...är han inte för söt eller?!

Nu har ja just gjort mig iordning för att åka tillbaka till vara, blir en sväng till Pemelie och en sväng till sandra...kanske hinner med min mor oxå.....ska ju vara hemma till sju ikväl ldå ja o jonas ska baka scones och moröter me dip =) de blir gott de!

Här är lite blandade biler sen helgen  =)
   
   
    Påskharen!


Dagens outfit (eller ja, gårdagens :p)



Nu måste ja kila!

Långfredagen!

Hej allehoppa!

Idag mår man som man förtjänar om man säger så!
Igår kom emelie, sandrabello och tobbe renström hit =) var riktigt trevligt tycker ja, en lugn och mysig förfest me massa tjöt =) Jonas var lite "ur form" men de fixade sandra när vi kom till wärdshuset...de blev ju shoot race och till och me jonas dansa som en galning med oss =) haha! ja du lilla sandra, ja förvarnade dig hur de skulle bli med shootarna-mohaha men fan vad kul de va!
Idag vaknade vi alla upp (utom emelie) och mådde som en påse med talkottar! Blä, och så fick man se hur de såg ut här hemma...nääääääää ja som STOR STÄDA igår...var de ända ja hade i tankarna-men de var de helt klart värt =)
Tobbe, sandra och emelie åkte hem nån timme efter att vi vaknade och då mös ja o jonas ner oss i soffan...gött gött...
Älsklingen kom ut på balkongen när ja rökte efter att dom hade åkt...då sneglade han på mig och sa: Du är allt en riktigt soffpotatis, och sen skratta han och titta på mig uppifrån och ner...och då gör ja likadant och sa: vad då menar du?
Han gapflabba och sa: ja, du har ju mjukisarna på dig, min t-shirt och fjärrkontrollen i fickan!!!
Hahaha skrattade lite generat, men kom ju på att ja hade glömt lägga ut kontollen efter att han o ja hade jagat varandra runt i lägenheten för att picka på varandra och vara allmänt eleka mot varann på bakfyllan, där utav at kontrollen låg där-alltid lika roligt!

Sen efter ett tag gick vi till pizzerian, så gött att ta en promenad i detta underbara väder =) de va ju hela 18 grader ute!!
På vägen hem möte vi pettson och joel, dom mådde väl inte heller så bra om man säger så :p

Äh tror du ja blev arg eller? Vi har sen i morse tyckt att de varit dåligt me varmvatten här hemma, men tänkte inte så mycket mer på de...men sen när vi väl skulle duscha efter promenaden så fanns de inget varmt vatten överhuvudtaget!! Ringde till hyresvärde och då hade hela kvarteret varit utan de nu på dagen, något fel på fjärvärmen eller va de va....
Så vi hoppa in i bilen och åkte till samek, jonas fars företag och låna duschen snabbt som gatan...För emelie och stefan är ju på väg hit me sina goa ungar =) Sk abli en mysig hemma kväll med dom...massa lek och bus-de gillar ja :p
Sen när barnen somnat så är de monopol som gäller, och gott gott att äta =) mumma!

Nu kom älsklingen in från balkongen =) han har legat och läst på balkonen i nån biltiding medans ja suttit i hängstolen och njutit av kvällssolen =) Såå skönt...njuter verkligen av vädret...känns ju som en evighet sen vi kom hem från resan och fick lite varm sol....men nu är nog våren och sommaren här för att stanna tror ja =)

Måste dra, nu kom våra V.I.P gäster =)

Lägger upp bilder imorgon, tyvärr bara från denna dagen...har inga sen igår...vilket är jävligt synd för ja hade en grym outfit...får nog ha det snart igen så man får ta ett kort...shit coolt ju =)

Skärtorsdag!

Nu är påsken här!
Och skärtorsdagen inleddes med en skön sov morgon =)
Sen blev det frukost och lite samtal mellan sandra och
emelie. Dom ska nämlign komma hit idag-jippi!
Som alla år tidigare är de wärdshuset på skärtorsdagen så
äar nerat att gå.
Får se hur jag gör, om ja är nykter och kör idag eller om de blir
ett par bira och vin för min del oxå.
Jag kan ju faktiskt ha kul utan alcohol :p

I veckan har de inte hänt så mycket, har mest degat och varit allmänt slö.
Har mått bättre i mina dagar om man säger så!

Har just svarat på ett mail till från vår vän i australien, är grymt avundsjuk på att han filmar
den stora festivalen som äger rum den här helgen, han träffar massa kändisar och trevliga människor-och självklart är de fest oxå! Hade ja vetat de tidigare hade ja nog övertalat sandrobello att dra me mig dit =)

Men nu är ja på topp och ska sätta igång och städa innan sandra och emelie
kommer och stökar ner med alla kläder och ölburkar :p haha skoja me er tjejer!



Vi tre, är en oslagbar treo som alltid lyckas på de ena eller andra sättet =)

Fredag!

Gött de är redan fredag igen =) dock är ju inte solen frame men de
låter mig inte hindras från att använda vårkläderna-mohahaha!

Igår  var en lååång dag :p åkte ut till jonas när han jobba och kika på badrummet och kaklet...fy fan säger ja bara, de är tur att ja har en så duktig pojke som kan fixa iordning  vårt hem sen...kommer ju bli såå snyggt!
Medans han hade en timme kvar så passa ja på att tvätta bilen igen...blev skit bra-tills jonas fick köra fram och tillbaka när vi åkte till alingsås och shoppa lite....fasen...blev skit arg och sa att han skulle tvätta men de vet vi ju alla u de slutde haha! Han tror ju att an är en rallyförare så då blir bilen som den blir!
Efter alingsås så åkte vi upp till bengtsson och kika när dom greja med lastbilen en stund och sen skulle vi skriva in sterion i min bil..hmm ja de gick ju som de gock...så efter 3-4 timmar så åkte vi därifrån utan att ha lyckats..haha men sen fixa ju ja allt...som ja säger så är ja ju lösningen på alla problem =)

Nu ska ja åka och hämta upp kimmie för att sen åka in till vara och ta en fika med emelie och sandra =) ska bli mysigt tycker ja =) sen åker vi (ja o kimmie) vidare till lidköping en stund...får se vad vi hittar på efter de...man vet ju aldrig med oss ;p

Ha de så gött!

Jippi!

Idag vaknar man av att sin älskade jonas ligger kvar i sängen =9 hur gött som helst...brukar ju vakna av att han pussar mig hejdå men imorse hade han stängt av väckarklockan och ville ha en sovmorgon, och de är han ju förtjänt av! Han jobbar och sliter så mycket på dagarna så hälften vore nog....

Igår kväll gick ja igenom min mail för att töma den lite och då såg ja att ja hade fått ett mail från Tohi!
Fan vad glad ja blev...trodde inte ja skulle bli de men herregud, leendet skulle gått runt hela huvudet om ja inte hade haft öron :p Tohi och Lee var två snubbar vi träffa på en ö utanför malaysia (tioman island-världens paradis) och vi fem hitta genast ett band som glade oss alla =) haha...kommer aldrig glömma tohi´s skratt, väldigt speciellt alltså...eller när vi bada och snacka om dagen och han insåg att han hade "lose two days!" haha...härligt...men de va ju så de var...man brydde sig inte om vad de var för dag eller tid på dygnet-man gick bara efter sin inre klocka! =)
Så ja satte igång och svara på hans mail och skicka iväg det...tänkte att ja får se när svaret kommer (de skilljer ju ändå 8-9timmar till australien) och nu när ja kolla i morse hade han redan svarat! Får väl se om vi håller de vi lovat och åker till dom i australien och hälsar på, och ser kängururna hoppa förbi köksfönstret på morgorna :p haha ellr vad säger du sandra?!
 
Nu ska ja ut och ta en cigg och ringa min vän emelie...även kakan oxå, han hade ringt mig igår kväll...mm jaja skriver väl senare!

En av många strandbarsfester =)
 Jonas, Jag, Sandra, Lee och Tohi!

RSS 2.0