Långfredagen!

Hej allehoppa!

Idag mår man som man förtjänar om man säger så!
Igår kom emelie, sandrabello och tobbe renström hit =) var riktigt trevligt tycker ja, en lugn och mysig förfest me massa tjöt =) Jonas var lite "ur form" men de fixade sandra när vi kom till wärdshuset...de blev ju shoot race och till och me jonas dansa som en galning med oss =) haha! ja du lilla sandra, ja förvarnade dig hur de skulle bli med shootarna-mohaha men fan vad kul de va!
Idag vaknade vi alla upp (utom emelie) och mådde som en påse med talkottar! Blä, och så fick man se hur de såg ut här hemma...nääääääää ja som STOR STÄDA igår...var de ända ja hade i tankarna-men de var de helt klart värt =)
Tobbe, sandra och emelie åkte hem nån timme efter att vi vaknade och då mös ja o jonas ner oss i soffan...gött gött...
Älsklingen kom ut på balkongen när ja rökte efter att dom hade åkt...då sneglade han på mig och sa: Du är allt en riktigt soffpotatis, och sen skratta han och titta på mig uppifrån och ner...och då gör ja likadant och sa: vad då menar du?
Han gapflabba och sa: ja, du har ju mjukisarna på dig, min t-shirt och fjärrkontrollen i fickan!!!
Hahaha skrattade lite generat, men kom ju på att ja hade glömt lägga ut kontollen efter att han o ja hade jagat varandra runt i lägenheten för att picka på varandra och vara allmänt eleka mot varann på bakfyllan, där utav at kontrollen låg där-alltid lika roligt!

Sen efter ett tag gick vi till pizzerian, så gött att ta en promenad i detta underbara väder =) de va ju hela 18 grader ute!!
På vägen hem möte vi pettson och joel, dom mådde väl inte heller så bra om man säger så :p

Äh tror du ja blev arg eller? Vi har sen i morse tyckt att de varit dåligt me varmvatten här hemma, men tänkte inte så mycket mer på de...men sen när vi väl skulle duscha efter promenaden så fanns de inget varmt vatten överhuvudtaget!! Ringde till hyresvärde och då hade hela kvarteret varit utan de nu på dagen, något fel på fjärvärmen eller va de va....
Så vi hoppa in i bilen och åkte till samek, jonas fars företag och låna duschen snabbt som gatan...För emelie och stefan är ju på väg hit me sina goa ungar =) Sk abli en mysig hemma kväll med dom...massa lek och bus-de gillar ja :p
Sen när barnen somnat så är de monopol som gäller, och gott gott att äta =) mumma!

Nu kom älsklingen in från balkongen =) han har legat och läst på balkonen i nån biltiding medans ja suttit i hängstolen och njutit av kvällssolen =) Såå skönt...njuter verkligen av vädret...känns ju som en evighet sen vi kom hem från resan och fick lite varm sol....men nu är nog våren och sommaren här för att stanna tror ja =)

Måste dra, nu kom våra V.I.P gäster =)

Lägger upp bilder imorgon, tyvärr bara från denna dagen...har inga sen igår...vilket är jävligt synd för ja hade en grym outfit...får nog ha det snart igen så man får ta ett kort...shit coolt ju =)

Lämna ett spår
Postat av: sandra

om vi blev fulla:)hehe ojaaa.. hehe ,,din reaktion när jag o jonas berätta att vi skulle shotta,, den blicken är faan värd pengar.. såå j*vla skön:) hur som helst så blev det en cool kväll:) älskasr dejj mest,, pösss

2009-04-11 @ 02:18:56
URL: http://sandraabelsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0