COOOOOOOLT!

Kolla in vårgårda.nu...och klicka på webbkameran...de är dirket sändingar från torget =)
Tror ni att vi kommer synas imorgon eller =)

Just nu är de fest här hemma, som ja lite motvilligt gått med på...ska nämligen jobba imorrn :/ de suger i öltarmen nu alltså när alla sitter här och groggar....
Det kommer och går folk hela tiden, från de gamla vanliga till helt okända...men de är ju alltid trevligt!

Men har ställt ett krav på Jonas angående att dom är här ikväll...och de är att ingen, och då menar jag ingen kommer hit efter att dom dragit till öltältet senare...orkar fasen inte gå o lägga mig o sen vakna mitt i natt av att dom ska ha efterfest och sova här-som alltid annars....har inget emot de i vanliga fall men är så himla himla trött nu när ja jobbat två dagar och fortfarande är lite halv sjuk....annars är ju alla välkomna som vanligt så att säga :p

Föresten så "bestämdes" en grej igår när vi fika på balkongen...och blir de så....ja då kommer ni få se en Linda som blir så glad att hon kan hoppa bangyjump utan att tveka! Vi fyra, och alla äventyr...ja de kan inte bli bättre...men som sagt måste vänta på svar i två veckor :/  och de kommer göra mig galen!

Nu måste ja dra, de händer massa grejer i köket, kan bara ana vad de är :p

Jisses!

Ja herregud vad ja är dålig ppå att uppdatera...men den här gången är de för att ja inte har orkat...har varit sjuk nu sen vi kom hem från axvalla...inte de minsta kul!!
Men ändå har de varit rätt mysigt, joas har ju oxå varit sjuk så den veckan som har gått så har vi mest myst i soffan, kollat film och bara hållt om varandra...de är verkligen de bästa jag vet!

Fast de blev ju en sväng till lysekil onsdag till torsdag förra veckan, skulle stannat till fredagen men eftersom de regna och var allmänt dåligt väder så åkte vi hem en dag tidigare...sen gjorde ju inte förkylningen de bättre precis. Men trots den korta vistelsen i villavagnen med jonas mor o syster så hann vi med att grilla, spela kort, promenader och ett besök på sjökanten (en riktigt mysig krog) jag var självklart chaffis men trubaduren och sällskapet var toppen =) Innan vi åkte hem så blev de även ett besök hos farmor, hon har sin villavagn permanent på den campingen under sommarhalvåret så de blev en mysig fika och massa gamla minnen som dök upp =)

fredagen så blev de jaccuzibad hos svante...tänkte att ett varmt bad skulle ränsa hjärnan från förkylningen...vilket de gjorde =) blev super glad...men sen blev de bara värre =(
Lördagen var en lugn o mysig hemma kväll igen...film, god mat och min älsklings famn....

Söndag: Jonas åkte iväg tidigt på morgonen för att hjälpa sin pappa bygga något, kom ej ihåg vad de var så ja låg kvar o halv drömde, hade knappt sovit något för den förbaskade förkylningen =( drömde att ja reste utomlands själv och ringde hem till min mor, och i samma ögonblick står mamma och ropar in i brevinkastet!! Ja herregud vad vimsig ja blev...fatta inte om de var i drömmen, eller inte...tog ett par minuter innan ja sprang o kolla vad de var som hände... Efter en liten stunds övertalning så åkte ja me min mor till borås för att hälsa på mormor som ligger inne på sjukhushotelet nu i ett par veckor...var länge sen ja träffa henne så ja kunde inte motstå. När vi kom dit var hon tvungen att dra me oss till knalleland, hon ville köpa nya tröjor för hon hade dåligt med de i resväskan....slutade med att hon hade en helt ny garderob tanten! Mern nu har man en sjukt hip mormor =) Fick även ett par kläder av mamma, halsband, tunika, linne och en as cool tröja med fransar...låter knäppt men den är fräk som fasen =)
Blev att vi åt mat oxå på en resturang, så himla mysigt att umgås bara vi...måste göra om de snart för de finns inga människor i världen som får mig att växa på de vsättet och ge mig självförtroende till att göra allt jag vill!!


Måndag, skulle jobbat men kunde knappt lyfta min egna kropp och framför allt huvudet vägde en miljon kilo! Ingen rensvenka men orkar inte bry mig för tillfället...

Tisadag, skulle varit hos läkaren på morgonen...skulle tagit blodprov för o kolla om ja blivit allergisk mot något och även en hälsokontroll...och twinrixsprutan...men självklart gick ja o hyperventilerade dagen innan så ja ringe o avbokade besöket....fattar inte att ja är så löjlig! Ahhhggg blir så förbannad på mig själv, så arg att ja börjar gråta-vet att de är fjantigt och att de inte gör ont men kan inte hjälpa de!
Sen var de ju en speciell person ♥ som fyllde år denna dagen-min älskade jonas!! Blev en del presenter här hemma, bakning av tre tårtor, gäster här hemma o sen åkte vi till hans föräldrar för att fira honom och hans tvillingbror...så himla mysigt!


Onsdag-ÄNTLIGEN SKA JA JOBBA!  Ska jobba i kväll...hoppas att de går bra, att kroppen inte säger emot och att de blir ännu värre....vill verkligen inte vara borta från jobbet mer...nästan så ja saknar de-konstigt nog :p

De kommande dagarna i veckan ska ja jobba (till fredag) och sen är de ju cykelfestivalen här i byn....super kul verkligen! Så de blir en del vänner, alkohol och öltält =) Min sandrabello kommer hit på fredag o stannar tills söndag-jippi!

Nä nu får ja gå ut till grabbarna på balkongen, de är kafferep och cigg....
ha de bäst allesammans!

Och till dig emelie-står bakom dig till hundra procent....hur du än gör! Älskar dig gumman-kör hårt!



Trion som drog till värdshuset, riktigt trevligt...dock nån vecka gammal bild

Jag o farmor =)


Minnesvärd kväll =)


De goaste bröderna =) Grattis till erat 23e år!

1 vecka!

Som vanligt har de varit dåligt med inlägg här på bloggen...närmare en vecka sen ja skrev något så ja får göra en snabb uppdatering här för ja kommer inte hinna de imorgon.

Tisdag: Åkte till emelie efter jobbet. stannade där över natten (vilket står i mitt förra inlägg såg jag nu).

Onsdag: vaknade upp vid tolvtiden av att tobbe väckte oss...han näst intill drog med oss till lidköping. Så efter en stunds övertalning så åkte jag, emelie och lilla annie med honom, johan, lilla emil och johanna ut i skärgården utanför lidköping med johans båt. Tog med oss grill, god mat, fika, badkläder, musik och fiskespön....kan man önsa sig något mer än så på en öde ö med solsken och goda vänner?! nopp inte jag iaf :p hade en toppen dag...tills himlen öppnade sig och de spöööööregna i samma ögonblick somvi kom tillbaka till hamnen som tur var.
Eftersom klockan blev mycket så stannade ja över hos emeleie en natt till då hon skulle jobba så ja stanna med lilla dockan annie =)

Torsdag: Vaknade och tog en lugn dag, tills vi bestämde oss att dra med sandra till lidköping, hon behövde handla legins tills helgen.....tyvärr så var de inte bara hon som hitta massa roligheter ;) Ja fick köpt en underbar blå tunika, får ta bild på den någon gång! Ett supersnyggt linne, örhängen och en vit skönhet som ja ska ha nästa gång jag går ut =) Vandrade runt i hela stan, träffa massa människor som man hade glömt av att dom fanns...vissa till positiva intryck en endel hade man helst velat ha kvarglömda...blä säger jag! Inte för att ja brukar snacka skit om folk så va men ibland är de tvundet...fattar inte hur endel människor fungerar!
Åkte hem och mös med älsklingen när han kom hem efter jobbet. Ringde runt och disskuterade helgen som skulle komma.

Fredag: Förmiddagen gick åt till förberedelser så som systemet, packning, handling utav mat och sista fixen med husbilen, sen satt vi  i solvärmen på balkonen jag pettson och bengttson och pernilla och knäckte första drinkarna och ölen....jonas blev lite gring för han ville inte köra men sandra lovade att göra de-så snällt...men vi kunde ju inte hålla oss när de var så varmt...höll ju på o törsta ihjäl där :p
 När min jonas kom hem drog vi och åt och sen hämta vi upp sandrabello i vara. Hon fick köra sista biten till stochampionatet i axvalla så drack jag jonas pettsson och bengtsson vidare =) Sen kom lilla petrus oxå!Hela resterande kvällen var de fest, dans och sång...även en runda på krogen-kul kul!

Lördag: Vaknade upp bakfulla allehopa men ändå på på gott humör =) Knäckte första ölen redan halv tio på morgonen...ni kan ju gissa hur den dagen slutade ;p Bestämde oss för att dra till skara sommarland och leka av oss lite =) De var jag, sandra, jonas, bengtsson, petsson,marcus och petrus som drog dit och måste säga att de var super! Älskar verkligen att släppa loss där, gjorde lite mer än vad ja skulle vågat men de var nog alcoholen som talade :p
När vi kom tillbaka till campingen var mikaela och emelie där-äntligen hade dom anlänt!!! Fast dom fick väl en liten chock när dom såg oss 7 komma tillbaka raglandes med gulblåa kepsar med en röd proppeler på huvudet-haha såg säker stört ut men fy fasen va kul vi hade!
Slutade med att vi festa som galningar, skrattade, åt och dansade hela kvällen....har inte haft så trevligt på länge...men sen var de ju några som blev riktigt riktigt fulla...säger inga namna men de kan vara jonas, sandra och jag....men som sagt ja säger inget ;p

Söndag: Fick stanna hela dagen eftersom ingen vågade köra, med all rätt kan ja säga! Men de var de värt. var hemma halv elva på kvällen och då hade ja skrattat så ja grät typ hela dagen! Tack för den helgen tjejer...älskar er!

Måndag: Jag och den underbaraste människan i värlen låg i sängen hela dagen, förutom när vi åt och hämta de sista grejorna i husbilen. Var gött bakfulla fortfarande, inget kul men vi hade ju varandra-vilket betyder allt! Hyre en as bra film oxå föresten den med angelina jolie då när hon fölorar sin 9åriga son...kommer inte ihåg vad den heter med spännande var den iaf...älskar filmer som är baserade på sanna historier!

Tisdag vilket är dagen uppdatering följer: Vaknade av att de ringde på dörren-Helvete skrek ja! Hade försovit oss...mina småsyskon stella och maxemiliam var redan här! Eftersom min mor och kenneth har bröllopsdag så lovade ja att hitta på något med barnen. Blev boråsdjurpark, vilket var super...tror nog att de var ja som hade roligast :p Blev massa kollande på djuren, lekande, mat och spring....sen blev de hemfärd och då kolla vi på en barnfilm...och åt lite till...sen drog vi iväg till en jätte stor lekpark här i vårgårda och den var poppis för barnen...hade räckt med att åka dit ist för att slängt ut pengar på djurparken tydligen...dom ville fasiken inte därifrån :p Hur söt som helst!
Sen åkte vi hem till oss en stund, bada barnen och åt kvällsmat...sen blev de hemfärd till mor och då åkte vi lite cross (jag körde som en kratta men fasen va kul de var!) , gosade med valparna...hahah ni skulle sett jonas blick när han såg att ja blev ner kärad i en liten liten plutt bebis-ville ta med mig den hem på en gång!!! Sen natta vi barnen och åkte en snabbis till emelie, fanns ju en del att skvallra om! hihi vissa människor beter sig som 14 för f*n och är nästan 30 bast....är man för egoistisk för sitt eget bästa då eller?!
Har även ring och smsat med en från tradera idag, har fortfarande inte fått mitt och sandras packet....vilket är väldigt efterlängtat...ni kommer tro vi är knäppa när ni får reda på vad de är :p Men efter mycket om och men så löser de sig nog, posten har nämligen tappat bort packetet :(

Nu ligger älsklingen näst intill uppe i knät på mig under en filt...tror han är lite trött...han har blivit slutkörd idag med barnen :;p sen är han ju sjuk oxå, och säg någon som inte är de efter den helgen som var....och stackars lilla sandra som fick åka till sjukan...men nu är de ju iaf på bättringsvägen =)
Ska lägga oss nu för imorgon bitti åker vi till Lyseki ett par dager =) ska bli toppen!! Har/är nämligen långledig enligt mitt schema, lite mer en 1 vecka...därför har man hunnit med en hel del ju =) gött mos!

Slänger upp bilder från den gångna veckan nästa gång ja har tid att sitta här...typ på fredag eller något :p Ha de bäst alla där ute =) puss och godnatt!


Saknar verkligen solen nu!
Båten, fisket, skratten, värmen och den goda grillmaten...gott gott!


Nattinatti!

Sitter i emelies soffa nu...kom hit vvid åtta tiden! Har lekt massor med lilla annie, som blev helt till sig när jag visa henne luftballongen som var utanför...lilla charmtrollet som får mig att bli knäsvag =)

Ska sova här i natt...som ni kankse förstår på tiden då detta skrivs :p
Man får ju ställa upp som barnvakt nu när emelie fått jobb =) stolt*

Sista tiden har inte hänt så mycket utöver de vanliga. i Fredags tog ja o darling de lugnt med en mysig hemma kväll framför en super bra film. Benjamin Buttom...lite gammal nu men men... hade velat gå på bioprämiren när den kom men då satt ju vi på ett lyg så de passa inte så bra. Men strunt samma....blev iaf glatt överraskad, kändes kul att man inte förstod de första tiominuterna utav en film hur den skulle sluta, alla är ju så förutsägbara! Kul med en helt ny idé :p

Lördagen så var ja hemma och storstäda...men lämna dammsugningen oc skurningen åt jonas så han kunde
göra de medans ja gjorde smörgåstårta! Äntligen fick ja gjort den, tjatat som fan i typ två veckor men de har
inte varit någon som varit sugen på det...Men efter att vi kom hem från bowlingen på kvällen så var den helt
plötligt slut (och ja gjorde en på 10-12 portioner!) Självklart riktigt mumsig  =) fick komplimanger...PB vill ju allt oftare att ja ska baka iordning något...som härom natten då ja skulle göra morotskaka och kärleksmums åt honom...tror ja borde öppna ett bageri-Lindas bak! Fy fasen va ja är vitsig!

Söndag...bakis som man kan räkna ut efter en kväll me svante, jonas o  annelie...hade trevligt som fasen på stures bowling. Vi blev nog lite runda under fötterna...och tappa ledningen i de sista minuterna utav spelet...så vi brudar fick ju bjuda killarna på grogg i baren :( men de var de värt! Skulle gått till hotellet efteråt men hoppa över de och drog på efterfest hos mig och jonas...dit även johannes, stefan, nån brud svante och annelie kom...där har ni anledningen till att smörgåstårtan tog slut i ett nafs! De blev bakfylle pizza och tre filmer den dagen....lata oss i soffan och gjorde inte många knop.

Måndag: jobba jobba och jobba...sen hem och fick någon jäkla frossa.....frös som fan trots att de var varmt i lägenheten-något skumt är på gång enligt jonas :p sötnos!

Tisdag: Har jobbat idag oxå och efter de slockna ja i soffan...blir psykiskt utmattad utav mitt jobb...även fysiskt men de tar ja som ett plus i kanten då man får lite träning =) Sen drog ja som sagt hit till the hood Vara litlecity!
Dessutom har Emelie utfört konst idag...riktigt fin och kommer sitta fast på hennes hud resten utav hennes liv!

Nu ska ja o och lilla gumman gå ut och ta en rök innan hon drar till jobbet...själv kommer jag nog slockna som ett litet barn i hennes gudomligt goa säng!!

Puss puss Linda! xoxo

Fick bli en bild på en förra, fanns ju i bildarkivet...såg självklart lika mumsig ut denna gången!

Lörrrrrrdag!!!

Full som en kastrull!
Har nyss kommit hem efter en spontan fyllebadning i ån...kankse inte de smartaste idén som dagen givit oss men hoppsan sa så blev de så!
Jonas har däckat i soffan, svante pratar för sig själv och lilla emelie äter en smörgås al a carte =) dessutom han on fått för soog att sova ute på balkongen i natt...ska tydligen vara skönt säger hon :/ ja o jonas gjorde ju de förra året när de var så varmt att man inte kunde vara i lägenheten...och andra människor har ju råkat bli ute låsta där så de kan ju inte innebära något dumt att sova där :p
Har vROT PÅ WÄRDSHUSET IKVÄLL....DE BAR var BARTÖMNING INFÖR SOMMAREN...NI KAN JU GISSA HUR DE GICK?! Jonas bjöd mig o emelie på inträde och alcoholen...vet dock varför men gött var de =) han är för söt vissa dagar...nästan så man kan äta upp honom =)

Förövrigt har ja jonas sandra o emelie bränt sönder oss!!!!!! Har varit ute på sjön heeeeeeela dagen med båten och grillen, våra bästa vänner! Så skönt att bara ligga o glassa på flotten, inte än människa i närheten och grilla, fiska, sola och självklart åka ring efter båten =) ja o emelie åkte samtidigt! Svinkul!!!!!!! och så fick vi ju sandra till att åka....fy fan va kul...har tjatat på henne ett år och nu lyckades vi...tror hon tyckte de var rätt fräckt ändå =) Känslan går inte beskriva :p

Nu ska ja ut o röka me de andra, inget kul att sitta här osocial....skulle baa fixat musiken-maskinen men segertåg.....fy fasiken vad den får en att gå igång =)

ha de bäst!
p.s snacka me sandra förut...hon åkte ut till giovannis inflyttningsfest....skulle oxå varit där o ställt upp för sin vän...kul att han flyttat tillbaka men kvällen blevb som den blev och sluyta bra ändå...men än är den inte slut......
Ser ut som stryk där men ser inget utan brillor i dne farten :p

förra helgen...hade tyvärr inte me kameran idag...

RSS 2.0