Nattinatti!

Sitter i emelies soffa nu...kom hit vvid åtta tiden! Har lekt massor med lilla annie, som blev helt till sig när jag visa henne luftballongen som var utanför...lilla charmtrollet som får mig att bli knäsvag =)

Ska sova här i natt...som ni kankse förstår på tiden då detta skrivs :p
Man får ju ställa upp som barnvakt nu när emelie fått jobb =) stolt*

Sista tiden har inte hänt så mycket utöver de vanliga. i Fredags tog ja o darling de lugnt med en mysig hemma kväll framför en super bra film. Benjamin Buttom...lite gammal nu men men... hade velat gå på bioprämiren när den kom men då satt ju vi på ett lyg så de passa inte så bra. Men strunt samma....blev iaf glatt överraskad, kändes kul att man inte förstod de första tiominuterna utav en film hur den skulle sluta, alla är ju så förutsägbara! Kul med en helt ny idé :p

Lördagen så var ja hemma och storstäda...men lämna dammsugningen oc skurningen åt jonas så han kunde
göra de medans ja gjorde smörgåstårta! Äntligen fick ja gjort den, tjatat som fan i typ två veckor men de har
inte varit någon som varit sugen på det...Men efter att vi kom hem från bowlingen på kvällen så var den helt
plötligt slut (och ja gjorde en på 10-12 portioner!) Självklart riktigt mumsig  =) fick komplimanger...PB vill ju allt oftare att ja ska baka iordning något...som härom natten då ja skulle göra morotskaka och kärleksmums åt honom...tror ja borde öppna ett bageri-Lindas bak! Fy fasen va ja är vitsig!

Söndag...bakis som man kan räkna ut efter en kväll me svante, jonas o  annelie...hade trevligt som fasen på stures bowling. Vi blev nog lite runda under fötterna...och tappa ledningen i de sista minuterna utav spelet...så vi brudar fick ju bjuda killarna på grogg i baren :( men de var de värt! Skulle gått till hotellet efteråt men hoppa över de och drog på efterfest hos mig och jonas...dit även johannes, stefan, nån brud svante och annelie kom...där har ni anledningen till att smörgåstårtan tog slut i ett nafs! De blev bakfylle pizza och tre filmer den dagen....lata oss i soffan och gjorde inte många knop.

Måndag: jobba jobba och jobba...sen hem och fick någon jäkla frossa.....frös som fan trots att de var varmt i lägenheten-något skumt är på gång enligt jonas :p sötnos!

Tisdag: Har jobbat idag oxå och efter de slockna ja i soffan...blir psykiskt utmattad utav mitt jobb...även fysiskt men de tar ja som ett plus i kanten då man får lite träning =) Sen drog ja som sagt hit till the hood Vara litlecity!
Dessutom har Emelie utfört konst idag...riktigt fin och kommer sitta fast på hennes hud resten utav hennes liv!

Nu ska ja o och lilla gumman gå ut och ta en rök innan hon drar till jobbet...själv kommer jag nog slockna som ett litet barn i hennes gudomligt goa säng!!

Puss puss Linda! xoxo

Fick bli en bild på en förra, fanns ju i bildarkivet...såg självklart lika mumsig ut denna gången!

Lämna ett spår

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0