Magsår!!

Ursch, måste bara skriva av mig lite...börjar få magsår snart så som jag oroar mig! Borde väl egentligen vara världens gladaste just nu men bara för att ja är så rädd för allt hela tiden så kan jag inte njuta!

Tre dagar kvar tills jag fyller år, alltså tre dagar kvar tills vi åker på våran efterlängtade bröllopsresa!!!!
Ska bli så fantastiskt att få mysa i värmen och bada i havet en hel vecka med min underbara man <3
Längtar tills man kliver av planet och känner doften av utlandet, de är något speciellt :D
Men de är ju de där me planet, inget roligt alls att sitta i en plåtburk med flera tusen liter bensin! Men Jonas ska hålla om mig har han sagt så vi löser nog de ändå :) Kan inte förstå att jag älskade att flyga när ja va liten, satt alltid vid fönstret och tittade ut vid start och landning...Ursh vad läskigt!!!

Men vi tar oss lite champagne frukost på flygplatsen så de lugnar ju nerverna lite får ja hoppas :p

Det som är ännu värre för både mig och Jonas är att vi ska vara utan våran prinsessa så länge! Vi kommer längta ihjäl oss ju! Har ju trots allt världens snällaste, sötaste, vackraste och goaste dotter i hela vida världen så de är inte lätt att slita sig från henne <3

Nej, ni får ja återgå till packningen, hållet på i flera timmar nu men hur ja än gör så får jag med mig fööör mycke!

Ha de bäst alla som orkade läsa mitt klagoinlägg!


Härliga vår!

Va väldigt länge sen ja skrev något här...känner att tiden man lägger på att blogga kan användas till så mycket annat...så sen ja skrev sist har tusentals grejer hänt och jag inser för varje dag som går att jag är så lyckligt lottad, min familj, släkt och vänner är tametusan de bästa som finns!! Men min romantiska man jag gått och gift mig med är en stor anledning till att jag hoppar runt på rosa moln, älskar sig så otroligt super mycke <3
Och ett särskilt tack till min underbara Sandra som gjorde förra helgen fantastisk, i ditt sällskap kan vad som helst hända, till och med tre nya hål i örat på världens mest nålrädda människa ;p

Har verkligen världens vackraste dotter med, som blir större och sötare för varje vecka! Springer runt och pratar och är ivrig att lära sig nya ord och grejer hela tiden :)
Idag tex har hon sprungit runt och låtit som ett lamm, höna, tupp, katt, hund och häst...resultatet av att vi va ute hos Jonas moster och hälsa på alla djuren där idag :) Efter ett tag blev lillan så tuff att hon sprang runt i hagen och lekte med de söta små lammen som skuttade och hoppade runt överallt!

I sommar antar jag att jag ej kommer skriva något alls här, har alldeles förmycket inplanerat...bara den här månaden så ska vi köpa nya möbler, göra om hela framsidan med att bygga en stor altan med en angränsande ny parkering...måste ju de nu när ja vill ha en till bil som ja kan ha på dagarna, sen diverse andra grejer bland annat ha kalas för mig, Jonas mamma, Jonas mormors 70årsfest, min lillebrors kalas, våran stundande bröllopsresa, fest på dagis m.m
Sen i sommar kommer 3små söta bebisar födas, totalt 7 stycken på hela året så ni kan ju gissa om de kommer bli mycket bebisgosande och dop i år hihi!
Sen har vi våran årliga resa till Falkenberg bokad och i år följer Mathilda, Ronny, milicia, Stina, Robban och deras bebisar med ner en vecka oxå, och självklart ska vi besöka Vallarnas friluftsteater som blivit en uppskattad tradition :) När vi kommer hem från den resan så är det dax för att ha släktträff ala släktträff!! Kommer bli sjukt många från hela Sverige så då blir det en hel helg med aktiviteter och lekar tillsammans :)
Detta är bara de som är inbokat just nu i våran kalender, där emellan har man ju midsommar, oändligt många dagar ute på sjön med bad och fiske, ändlösa mängder av grillkvällar och andra roliga sommaraktiviteter som Liseberg och Skara sommarland :)

Så jag antar att denna bloggen kommer att vara inaktiv de närmsta månaderna. Mm de tänker ja inte be om ursäkt för, utan njuta av att leva livet tillsammans med alla underbara människor :-)


RSS 2.0