Tånga?

Så tråkigt att man får höra att någon har bränt ner tångahallen här i vårgårda...men man blir mest irriterad över att brandbännen och polisen åkte från platsen då de hade släckt "den anlagda" branden första gången för att nån timme senare komma tillbaka och då är allt övertänt och inget går att rädda... Hur tänker man då egentligen, särskillt när pyromaner oftast återvänder till brottsplatsen?
De är säkert nån dum ungdom som vägrar att cykelfestivalen ska flyttat dit ist för på "torget" haha!


I fredags va väl min ända lediga heldag förra veckan så ja åkte till vara och umgicks med emelie & emelie...vi bakade smörgåstårta, testa massa kläder, tjöta hål i huvudet på varandra och nusa med barnen så klart :p Va en mycket trevlig dag, och som vanligt så kom ja hem försent-gör alltid de dom gångerna ja varit hos emelie haah så älskade jonas hade redan varit i affären och inhandlat massa gott inför våran myskväll...
Älskar att avsluta och starta varje dag med honom-känns som en lyx att få vara i närheten av den människa man verkligen älskar!

De sista dagarna har ja jobbat tolvtimmarspass..men de har gått väldigt bra trotsallt tycker jag =) Och idag och imogron är de sista jobbdagarna innan ja är ledig ett par dar...borde kanske göra lite ärenden då och hälsa på lite folk som ja inte hunnit med på den sista tiden?

Men de finns en grej som stör mig fruktansvärt mycket...eller de skrämmer mig mer än gör mig arg...för det är någon/några som håller på och tjuvringer till mig titt som tätt-oftast då ja är på jobbet...och på de mest konstiga tiderna, ibland på en vardag natt mellan två och tre eller som i lördags halv tio på morgonen?  Är ju inte så kul att det finns någon patetisk människa där ute som inte kan släppa mig från sin hjärna och är så besatt att den vill höra min röst..och så säger personen/personerna inget heller vilket oxå är störande, för om dom nu vill något så säg det ist för att vara helt tyst!
Men ja brukar ju lägga telefonen så nära maskinen som möjligt så dom får höra på ett störande ljud ist för min vackra stämma-eller så ger ja telefonen till nån av arbetskamraterna som tycker att detta är hur kul som helst att jäklas tillbaka...tänker ju inte ge personen previlegiumet att prata med mig om inte personen säger något själv :p
Finns säkert några av er som tycker att ja ska skita i att svara men man vet ju aldrig om de är sjukhuset som ringer, mäklaren elle rnågon i familjen...


Som ni alla vet så va ja/vi 100 % säkra på ett hus som vi hade vunnit budgiviningen på...men nu efter två veckors tystnad så hör mäklaren av sig och säger att dom inte längre ska sälja huset! Va faaaan...tror ni ja blev arg då eller?!
Vi som har letat hus i ett års tid nu och inte hittat de perfekta ännu men när man väl hittar ett som ligger bra, är fint, bra byggt, i fräscht skick och man VINNER BUDGIVINGEN och till och med fick ett preminulärt inflyttningsdatum så ska försäljningen gå tillbaka? Varför? Jo för de klantarslen hade ingenstans att flytta-tittar man inte upp sådant först?!!!!
Aja de är som de är så efter att ja har lugnat ner mig ett par dagar nu så har vi bokat in 3 nya hus osm vi ska titta på...ett va i Vara som vi kolla på förra veckan men de kändes inte allst bra...så vi vände typ i dörren och dumförkladere även de säljarna...och nu sitter ja spänd som fasen eftersom vi ska titta på ett annat hus i Vara som ja verkligen tycker är super snyggt innuti och har en bra planlösning och är lagomstort...dock så får vi se vad jonas tycker och hur huset känns när vi kommer dit imorgon =)
Och nästa vecka så ska vi titta på ett väldigt charmigt hus här i vårgårda...dock är de ganska gammalt (men nyrenoverat) och lite för litet...bara på 99 kvm så vi ska kolla upp om det r möjligt med med utbyggnad, marken m.m innan det kan bli intressant till 100% Men ja har ju världens händigaste karl så om det skulle funka hade de ju inte varit några problem-och så kanske man höjer värdet lite-två flugor i en smäll-det gillar vi!!

Borde ta tag i mig själv nu och sätta på mig kläder och äta frukost...men ja är ju helt galen i min morgonrock så jag vill inte ta av mig den haha!


Bild tagen när vi va i alingsås förra helgen...


Som vanligt...

Och som vanligt inleder ja inlägget meden uppdatering eftersom ja inte hunnit sitta här på nästan en vecka =)

Lördagen startades med en lång och skön sovmorgon med massa tjöt i sängen om våran lilla bebis...hihi Jonas är bara för söt! Kan inte finnas någon som skulle passa mig bättre ;)
 Sen åkte vi iväg till alingsås och firade sofia, efter de blev de en promenad på stan och vi njöt av solen och en glass tillsammans =)
På kvällen åkte vi till tobbe och lillebror Nick...grillade och spelade kubb tillsammans...och så kom Sam och visade sin moped han fick i 15 årspresent...usch vad stor han blivit!! Va en helt perfekt dag med sol och de bästa människorna i världen!

   
Riktig sommar känsla när korna kommit ut på gröna ängar, kubbet är framtaget och grillen är överfull med godsaker!
    
Mina favoit pojkar, Jonas, Nick och Sam =)

Söndagen tillbringades mest med min far som kom upp och firade lilla mig...åt ute på La Gusto (italienskresturang) i den varma solen och sen njöt vi alla på balkongen av nybakta bullar, kakor, glass och så fick ja självklart massa
paket att öppna =)
Men innan de kom så va ja o jonas o tog en cykeltur, va rikgit skönt faktiskt! Hamnde på mc donalds och åt daimglasen som är sååå god!! Och sen när pappa hade åkt hem så åkte vi upp till jonas mormor, fikade och satte upp lite skydd för de hade försökt komma in fladdermöss i huset haha...tyckte de va coolt men de tyckte inte hans mormor...fick ett jätte fint tårtfat av henne i födelsedagspresent oxå-blev jätte glad för ja hade önskat mig det =)



Måndagen vaknade ja av att Mathilda kom hem till mig kvart i 9 på morgonen haha...vi tillbringa hela dagen med att spela kort, yatsy, kalaha, åt bullar och lagade mat...självfallet satt vi ute på balkongen =)
Sen när hon åkte hem så la ja mig o sov ett par timmar innan ja skulle upp och börja jobba första natten av tre...och så nu är det snart dax att bege mig till jobbet igen men nu är det sista natten så de är väldigt skönt =)

Blev tyvärr inget fiske eller piknik den här helgen...men eftersom älsklingen och hans pappa ska fixa bryggan i helgen så hoppas ja att det blir helgen efter det...och vem vet-då kanske båten har kommit på plats oxå?


Fredag im in love!

Äntligen är det fredag och ja ska jobba mitt sista pass för denna veckan...så i helgen (om regnet tillåter) så ska de firas kalas, fiska, laga bryggan och så ska vi ut på piknik jag och darlingen =) Så nu håller vi tummarna!

Har just lagt  på telefonen då ja har pratat med DELL support för när ja startade datorn förut så finkade helt plötsligt inte knapparna C H och  T men efter ett samtal till dom så är det fixat. kkan varmt rekomendera alla som ska köpa nya datorer att köpa från dell för de är bra priser, bra datorer och rikgit bra garanti och support som finns tillgänglig dygnet runt! Bra för oss smart skallar som inte är datanördar vill säga :p

Sitter annars insjunken i mina egna tankar och fantiserar om det lilla knytet ja har i magen...hur sen han/hon ut, vad har den för personlighet, är han/hon lik mig eller sin underbara pappa, när vill du komm, vad kommer vara det första ordet den säger....ja de finns hur mycket som helst att fundera på...men ja gör det hela tiden med ett leende på läpparna för aldrig tidigare har ja varit så stolt över något...min livs levande lilla bebis hihi =)

Nej nu ska ja försöka hinna äta lite, duscha och sen dra mig till jobbet (igen)....dessutom så slutar vi med 5 skiftet om två veckor redan fick vi reda på igår så de blir spännande att se vad ja får för tider då =) Bryr mig egentligen inte för efter att ja läste lönebeskedet idag igen så blir ja alltid lika glad-17 856...och då har ja ändå varit sjuk två dagar och så drar ja extra skatt :p Kanske är det en vanlig lön för folket där ute men ja har fortfarande inte efter 7 månader vant mig att få så mycket varje månad...tacksam för varenda öre då ja vill köpa allt möjligt till lilla bebisen. Har ju inte börjat köpa något ännu efterosm ja va så rädd för ultaljudet och vad det skulle visa...men eftersom de är en frisk liten krabat så kanske man vågar inhandla det första nu...

En bild tagen för tre veckor sen...En liten kagge =)

(Tagen mitt i natten efter att vi kom hem från Gustav så ja är sleten och har tvättat av
mig sminket men de får ni leva med :p )

Dagen till ära!

God Morgon på er där ute!

Har nyss gått upp och sen dess har ja hunnit ringa djuraffären, a-kassan och försäkringskassan...de tre samtalen som va viktiga att ringa nu...så nu sitter ja i morgonrocken med datorn i knät och äter godis och inväntar att klockan ska bli 14:00 så ja kan dra mig till jobbet igen... Näst sista dagen sen är ja ledig och börjar jobba natt på måndag igen. Fick reda på att vi redan om två veckor kanske ska gå från 5-skift till fasta tider tex dag, kväll, helg eller natt...får väl se vad man får för skift då och om man känner sig nöjd-men de kommer ju inte vara så länge för sen går vi över på semester skiften och sen har man ju ledigt i hela 4 veckor =) ser verkligen fram emot det för jonas sa i tisdags att han ville ta med mig på någon liten resa eller två under den perjoden =)


Som ni har förstått har ja haft lite mycket för mig den tiden som har varit.
Har bland annat fått mig en riktigt tankeställare eller två, lite läkarbesök, slutat röka och ställt om hela hjärnan inför det som komma skall...och så i tisdags så var det efterlängtade läkarbesöket som ja drömt mardrömmar om...men eftersom allt såg väldigt bra ut och allt är som det ska så kan ja äntligen avslöja att vi hittade en liten grej i min mage!!!



Och inte vilken liten grej som helst utan en livslevande liten bebis!

Låg och fick se bebisen i hela 40 minuter på ultraljudet och den lille krabaten låg inte still många sekunder kan ja säga er...hihi en riktigt vilde kommer de bli.SÅg klart och tydligt alla kroppsdelar, rörelser, fingrar och det lilla lilla hjärtat slå!
 Jonas är stoltare än vad ja någonsin har sett honom, och känslan när vi äntligen fick se vårat kommande barn kommer aldrig kunna beskrivas-det häftigaste jag någonsin har gjort!
Jag va nära på att börja gråta av lycka flera gånger kan ja erkänna =)

Barnmorskan va väldigt förtjust i denna bilden vi fick utav henne...ser ut som den suger på tummen eller vinkar till sina bliviande föräldrar sa hon glatt när hon skrev ut den!!

Blev framskjutna i tiden oxå...så dagen till ära så går vi in i vecka 20 idag!!
Redan halvvägs, jisses känns som tiden bara rusar iväg!!

Tror jag är bland världens lyckligaste människor!!


Älskar tillvaron!

Mm vad ja älskar att bara stanna upp en sekund och fundera på livet...mitt liv närmare bestämt.
Och så inser jag att ja är lite avundsjuk på mig själv-att ja inte kan få stå utanför och beundra allt ja har på avstånd...få stå där och vilja ha det "hon" har...alltså mitt egna liv.
Låter kanske egotrippat men menar att man borde stanna upp ibland och inse att man har så mycket mer än vad man tror att man har, så spring inte runt och va avundsjuka på andra människor för troligen så har du allt det där själv...bara de att du inte stannar upp och ser det oftare!



Min födelsedag va då i måndags...en riktig ttrevlig dag med lite kvalitetstid med min bror, emelie, älsklingen och sen kom hela Jonas familj på kvällen och grattade mig...satt och fika och öppna massa paket...fick dvdfilm, choklad, blommor, godis, doftljus, prydnader pengar m.m
Och mitt uppe i allt så va ja super glad över att lilla Mathilda plingade på dörren en stund innan och överraskade mig med paket-fick ett halsband med matchande örhängen...så fina...har använt dem varje dag sen dess :p
När jonas familj hade åkt så började jonas o gustav spela worms så ja o mathilda drog ut på lite äventyr...hamnade i lekparken där vi "posade" lite och skvallrade om allt mellan himmle och jord...Känns helt fantastiskt att vi börjat umgås så mycket igen-vad skulle ja göra utan min kära barndomsvän som vet ALLT om mig? I love you Mathilda =)


Överraskningen som lsklingen hade planerat blev uppskjuten en dag så igår efter att vi va hos M*********centralen så åkte vi och tog en fika på bakgården i alingsås, sen gick vi i storken och shoppade lite men hittade allra mest inne på JC där hans syster jobbar...alltid lika kul att slänga in jonas i provhyten medans vi kastar in alla möjliga kombinationer av kläder...tror helt ärligt talat att jonas oxå gillar det för han skrattar och tööntar sig lika mycket som oss, och så köper han ju kläder de gångerna vi är där-ni som inte känner honom så avskyr han att köpa kläder haha :p
Men den här gången köpte han ett par LJUSBLÅ byxor (så jävla snygga!), två t-shirts en as gool skinnjacka och en tröja...sen så fick ju jag 2 klänningar och ett linne i en liten present oxå...
men efter turen på shoppinggatorna tog han med mig till djurbutiken och så fick ja välja vilken guldfisk ja ville med alla tillbehör som ja ville ha, så allt blev som jag tänkt mig... ahah Han hade varit där några dagar innan för att planera allt så ja skulle fått det när ja fyllde år men så insåg han att de va så mycket att välja mellan, skålar, fiskar, tillbehör, stenar, grus, växter m.m så han gav upp och lät mig göra de själv :p

Så efter mycket tjötande med den trevliga tanten om de ena och andra så va vi äntligen på G hem igen med två fina Slöjdstjärtar (sådana fiskar som ja ville ha-alltså hete de inte guldfisk som ja först trodde-dom va ju riktigt fula och de va därför jonas blev så nervös för han visste att de inte va sådana ja ville ha eftersom ja hade beskrivit dem ) Så vi höll på ett bra tag med att spola sanden, tvätta stenen, skålen och allt annat som ska göras och tillsist så fick fiskarna sitt nya fina hem...ja va verkligen jätte glad =) De flesta tycker väl att ja är lite smått dum i huvudet nu men de får ni gärna tycka haha :p

Jonas har döpt den ena fisken till Bruno ahah så ja ska försöka komma på ett annat namn till den stora tjocka fisken... Tyvärr ser mna inte på detta kort hur stora och fina fenorna är!

Mer hann vi inte göra inna de plinga på dörren och då kom syskonen och sussi från lidköping för att fira mig =) Blev självklart fika då oxå och liksom dagen innan så gick våra hembakade bullar åt fort-särskillt vaniljbullarna (undar vem som hade gjort dom hihi) Barnen uppskattade verkligen snickerskakorna så nu är även dom slut så de blir till att baka i veckan igen (är nämloigen lite smått beroende av dom själv hihi) Fick en super fin morgonrock av sussi som ja önskat mig...den är hel vit, är super mjuk och har lite volander på sig så den ser ut som en liten klänning nästan...sitter i den just nu =)
Sen åkte vi allesammans till godisgruvan i alingsås och köpte massssor av godis...så nu ligger de en jättte skål med godis framför mig som läskar rätt mycket...funderar på om ja verkligen kan lämna den här när ja åker och jobbar om en timme hahah...får nog sno med mig lite så ja har i reserv :p



Fina klääningar inför sommaren =) Den längst till höger fick ja hem på posten förra veckan men har inte orkat ta kort på den tidigare :p

Vackra blommor som pryder hemmet efter alla kalas...älskar sommarblommornas fäg...blir så glad =)

Eftersom min dator är såå seg idag så får ja avslöja hemligheten imorgon ist :p

 


Tjoho!

Hej allesammans där ute!

Äntligen är det söndag (inte ofta ja säger så) och ja har gått av mitt helgskift...varit tre intensiva dagar som har varit stressade och med minimallt med sömn...men som tur är så har man sin älskade sambo som ställer upp och har fixat matlådor och mat på bordet när ja vaknat på dagarna...hihi han är för söt! Har ju bara varit vaken ca 2 timmar innan ja börja igen så mycket tid över har de ju inte funnits...Me nu är det gjort och man kan nöjt luta sig tillbaka då man vet vad helg OBtillägget ligger på..."klapp på axeln till mig"

Idag när ja vaknade så vakna ja upp till ett nystädat hem!! Tror ni att jag blev riktigt riktigt glad eller?! Ja som har haft ångest hela helgen inför att ja inte skulle hinna städa tills imorgon då vi får lite besök eftersom de är någons födelsedag  imorgon.....*trummvirrvel* ......ME!!!
Har förstått att Jonas har någon form av överraskning...men har inte lyckats lista ut vad de kan vara, inte heller vilken dag eller tid överraskningen slår till eller va man säger haha-är ju världens nyfiknaste människa!! Hoppas att de blir något bra iaf =)



Ionsdags så va ja med Emelie och Mathilda i Vara hela dagen..blev självfallet massa skvallar, skratt och god mat som vanligt...vad annars liksom ;p  

I torsdags så åkte vi ner till borås och gick på loppis med syrran, brorsan och deras partners...haha fasen va kul de var! Varför gör man inte sådant oftare? Hitta iaf 2 lampor från lamp gustaf som är svindyra i vanliga fall men fick dom för 250 spänn...inte ett ända märke eller fläck på dem så de va ju rena kapet =)Sen kom vi hem med en sprillans ny och inplastad juicepress för 50 :- och så hitta ja en as snygg "guldfiskskål" som ja kallar det :p Eftersom ja fyller år imorgon så har ja ju önskat mig en guldfisk- ja jag vet att ja är lite konstig men sån är jag =)
Men trots födelsedagen imorgon och förhoppningsvis överraskningen så ser ja mer fram emot tisdagen-hoppas hoppas hoppas!! (Avslöjar allt på tisdag ;p )

Huset som vi va och titta på i tisdags va helt enormt på alla sett och vis, enormt stort, enormt snyggt, enormt modernt, enorm trädgård osv osv... Men att köpa ett hus för nåstan 2 miljoner och sen behöva renovera taket och drenera grunden det första man behöver göra för att hålla huset fräscht är ju inget som man vill satsa på direkt...så vi hoppar över de huset och ser vad som säger efter den sista visningen imorgon på de huset som vi redan har fått ett vinnande bud på...Ja de är invecklat-vi har ett vinnande bud som är accepterat men så kommer de en ny visning...blä vad tråkigt att de ska dra ut på tiden så!!

Nej nu säger jonas att vi ska ta en promenad bort till samek, han körde dit våra cyklar förut och vårstädade dom oxå efter att han hade städat kart här hemma....är han inte för go!! Så nu ska vi gå dit och sen cykla hem...eller om han får som han vill så vill han cykla förbi pizzerian först....jag som just ätit frukost :( Ja jag får väl ställa upp iaf :p


Finns ingen som kan få mig att må så bra som han!


SOL SOL SOL =)

Tänka sig vad glad man blir så fort solen lyser...allt blir så himla bra på en gång då ju!!

Kom nyss hem från jobbet så nu sitter ja nyduschad och iklädd en klänning här framför dumburken...måste fixa lite små grejer med facket m.m o så innan ja drar mig ut och hittar på något i de vackra vädret =)

I fredagsså åkte ja o älsklingen till Vara och umgicks med sandra, simon, jenny och kaj ute hos sandras mor...Sandra och simon va hundvakter där över helgen så vi passa på att grilla, dricka öl, spela kort och umgås. Va riktigt riktigt mysigt...kom inte hem förenst sent på natten så ja va lite rädd nr ja körde hem eftersom ögonen gick i kors på mig :p Får ta o göra om det snart igen, ja grillningen och umgänget så klart och inte bilfärden =)

Lördagen spenderade vi med kalas ute hos joas föräldrar eftersom hans mor fyllde år...blev kalas med släkten där och även de va rikgit trevligt...ville inte åka hem men jonas drog typ med mig hem för han va myssugen....men de slutade med att vi invaderade Gustavs lägenhet och så blev de visst en l"liten" fest där =) Hahaha kul =) Sen åkte vi till en annan fest utanför vårgårda men ja o jonas va väl där i 5-10 min innan vi tröttna och åkte hem.... Men de blev set iaf så på söndagsmorgonen fick ja bokstavligt talat hoppa på lilla bakfulla älsklingen för att han skulle orka gå upp. Han uttryckte sig med orden-det här är den värsta morgonen i mitt liv och saker som i stil med Du som är så liten, hur kan du ta så mycket plats, gud vad du är irriterande Hahaha...men de va ju inte så jätte lätt att ta honom på allvar när han sa det med ett leende på läpparna så då kunde ja ju inte annat än att hoppa lite till och pussa på honom så han tillslut kom upp....
Och de va tur de för vi hann inte enst äta frukost innnan mathilda va här =)
Jag hade ju gett henne order om att vara hemma hos mig senast klockan 13:30 på söndagen för att ja skulle kidnappa henne-mohaha Så efter lite tjöt och annat grejenad eså tog vi en sväng i bilen ja o mathilda och sen åkte vi och spela årets första bilbingo (tutbingo som en del säger)...hahah fasen va kul de va ochMathilda blev glatt överraskad. Va hur kul som hellst, säskillt när man sitter med ett ända nummer ifrån vinst...eller då man tror att man får 2 rader och tutar och så visar de sig att de skulle varit 3 hahaha fan va ja skämdes men de är alltid roligt att skäma ut sig lite ibland :p

Efter bingon så drog vi till affären och sen åkte hon hem till sig o ja till mig...lagade mat och sen gjorde ja iordning mys framför tv:n med chips o lösgodis till filmen ja hade hyrt-och de va mycket uppskattat enligt jonas =)

Idag har ja jobbat extra, skulle egentligen varit ledig fram till torsdag kväll men de är väl lika bra att få ihop en extra slant =) Imrogon blir de nog en sväng till Lidköping och så får ja ju våldgästa lilla emelie med såklart =) Sen behöver ja ju även åka förbi sandra för ja glömde massa saker hos dom-jag med mitt usla minne :p

Sen vetefasen om ja hinner göra allt de för vi ska på en husvinsing imorgon igen =) Har gått och blivit lite kär i detta huset oxå så ja har lite beslutsångest angående de huset vi har ett vinnande bud på...för tänk om detta är drömhuset ist? Man vill ju inte gå misste om något.....här har ni länken om ni är intresserade av att kolla =)  http://www.hemnet.se/beskrivning/612804?r=3

Nu ska ja gömma godisskålen för mig själv för ja har suttit här och små ätit under hela inlägget hahaha, godismonster som ja är ;p


Världens finaste Mathilda!!

Överrumplad!!

Usch och fy...har ingen bra känsla allst i kroppen...är lite smått överrumplad över samtalet jag just hade med min mammas man...

Han berätta att han i lördags hade fått ett samtal av kenny och k******* på kvällen.
De hade tydligen pratat ett bra tag om allt mellan himmel och jord, mest roliga minnen och själfallet deras jäkla bilar och sen nämde han flera gånger
hur ledsen han var för han trodde tydligen att "familjen" va arg på
honom för vad hans bror hade gjort.
Kenneth förklarade flera gånger att "
det är inte din huvudvärk utan a******, så bry dig inte om det" 
Förstår inte vitsen av det hela, måste man ha kontakten? Ge ut sitt nummer och bjuda över för att se hur man har det nu för tiden och vad man gjort...och ja citerar de k******* hade sagt- "tråkigt att de blev som det blev med allt...hade det brutits på ett annat sett hade vi nog haft kontakten ännu
Kenneth tyckte väl det samma vad ja förstod men på den punkten håller ja verkligen inte med er!!

Jag tycker inte att det här känns okey överhuvudtaget...visst är det
inte hans fel-överhuvudtaget men hur f*n kan man fortfarande ha kontakt med en sådan j*vla idiot som hans bror-okey dom har samma kött och blod-men jag hade ALDRIG ALDRIG ALDRIG haft kontakt med min bror om det hade varit ombyta roller...så därför och just därför och INGEN annan anledning så vill jag inte att det finns någon kontakt mellan våra familjer-allst- varken du, jag, din mor, far, mina syskon eller föräldrar...någonsin!

Kul med lykoönskningarna, och får väl slänga fram ett "tack det samma" och så men mer med det tycker jag inte att de ska vara!!


Irriterad!

Fan vad arg ja blir nu..skrev nyss ett inlägg men som inte publicerats och det finns fan inte att hitta någonstans...ghaaaa!!
Men de är ju egentligen bara de nyfikna själarna som drabbas för de va ett
riktigt jäkla bra inlägg-avslöjades en liten hemlis...men men tydligen skulle de inte avslöjas så ja låter bli!!


Så här snygg kan man vara även om näsan är täppt och halsen låter som en kvävd tupp...


Sen ja skrev sist har ja bara varit sjuk sjuk o åter sjuk...har äntlgien börjat bli frisk och tänker trotsa min egna kropp och jobba imorgon varesig de går elller inte för ja är så trött på att sitta ensam hemma!!!
Men ja har ju haft sällskap av älskade mathilda i två dagar och vi har lagat mat, bakat snickerkaka (så jäkla god!), kollat på film, varit o fikat och ätit glass på balkongen i solen...
Sen har ja även hunnit med att sälja bilen-den lilla blå som ja hade för de är ju ingen ide att ha tre bilar här hemma på gården, varit på kalas för lillasyster Jasmine, blivit hembjuden till jonas föräldrar där vi grilla, kolla på film och skrattde massor-är så glad att ja fått lära känna dem människorna!!
Nja och sen hälsa vi på robert i hans nya lägenhet i lördags oxå...men orkade inte va där så länge...har typ bara varit vaken några timmar åt gången innan ja sen har somnat som en stock igen...men de är ju svårt att hålla ögonen öppna om Jonas håller om mig i sin famn och man hör hans hjärta slå-pang säger det och så har ja somnat som ne barnunge :p Kan kanske bero på att ja har varit så jäkla förkyld att ja har vankat av och an här hemma och tyckt synd om mig själv :p



Dessa tre thing fick följa med mig hem efter frukosten i alingsås igår...den blommiga klänningen är helt underbar och den blå(?) tunikans detalj i bak som inte syns så bra på bilden men den rosetten kommer passa as bra med de nya örhängena =)


RSS 2.0