Vårt bröllop <3

Tänkte att det nog är dax att göra en uppdatering kring vårat bröllop som va för 12 dagar sen.
Tittade just igenom alla bilder jag fick på posten idag utav vår fotograf Jennie...herregud vad många det var! Och alla va verkligen super duper vackra...blir alldeles varm när ja titta på bilderna...det är ju ändå minnen från våran allra roligaste dag! Jag kan helt ärligt säga att allt blev just precis så som vi ville ha det, och ännu bättre-kunde inte enst drömma om att allt kunde bli så vackert...vi fick verkligen vårat drömbröllop och är så himla nöjda. 
♥ Så en miljoner tack till er som hjälpt till ♥

Vet inte vart jag ska börja, om ja drar allt i detalj så skulle jag kunna skriva en hel bok...så det får nog bara blir lite grann-eller ja kan försöka iaf :p


Dagen innan bröllopet så hade vi en tjejkväll alla tärnor och jag...vi lagade mat, drack vin, tjötade om allt mellan himmel och jord och gjorde våra naglar vackra.
På morgonen på den stora dagen så väcks jag och Mathilda (som delar säng så skönt) utav min älskade syster Stina =) Då kom även sandra in och vi hade en riktigt myssyund där allesammans...jag passade även på att öppna kuvertet med en underbar kärleksförklaring Jonas hade skrivit till mig-och så stod det ett sött litet paket brevid som ja öppnade så glatt =) Fick ett par jätte jätte fina örhängen som jag sen hade på cermonin <3
Slutade med att Sandra läste högt och vi alla blev sentimentala :p Jonas blev väl lite generad i efterhand då han fick reda på att Sandra hade läst det för osss tjejer när vi satt där ihopkurrade på morgonkvisten.


Sen duschade vi och började göra iordning oss, och så hade vi champange frukost oxå såklart =) Där ja även delade ut tre små söta paket till mina tjejer...Dom fick varsitt armband utav mig som du sen hade på sig påp dagen.
När klockan började närma sig halv ett dök min far & bror upp...blev lite mer champange och nerver som sprutade ur oss alla...hihi...
Tillslut hoppar vi alla tjejer in i pappas bil och styr mot kyrkoruinen. Det va först då som jag vekrligen blev nervös..hahha ja hade varit cool lugn hela förmiddagen medans tjejerna sprang runt som tokar och stressade :p

När vi kommer in i kyrkoruinen (jag led av min far) så mötes ja av världens vackraste blick av Jonas...herregud vad kär jag är i honom vad de ända jag tänkte ♥
Cermonin är sen rätt dimmig för mig, stod mest och bara va lycklig över hela situationen-jag skulle äntligen få gifta mig med mannen jag älskar av hela mitt hjärta!
När prästen hade välkomnat alla och sagt vilka det va vigsel emellan så läste han upp våra egna ord till varandra...visste ju inte vad den andre hade skrivit så när prästen hade läst upp Jonas ord till mig så kunde ja kan inte tänka klart-det va verkligen dom finaste orden han någonsin "sagt" till mig-så vackra, genomtänkta och fina...då kom det allt tårar i mina ögon. Sen va det min tur och Jonas blev lika rörd han =)
Många har sagt efteråt att det va väldigt roligt att vi hade gjort så då det inte alls är vanligt och många blev väldigt glada av det-inte minst vi =)
Vi hade sen två låter som sjöngs av världens bästa sångerska Madde...hon har den finaste rösten ja någonsin hört! Du är allt och From this moment (på svenska) va låtarna hon sjöng.

Sen va det dax för ringväxlingen och kyssen-så romantiskt ♥
Då bröt sandra ihop (tydligen så de runt henne hörde henne) efter att hon mött Jonas blick...dom 2 är ju bästa vänner som dom säger och då kunde hon inte hålla emot längre-så sött!

Efter cermonin så blev det kramkalas utanför ruinen och sen åkte alla till gården där vi hade middagen och vi stannade kvar för lite fotografering.


Sen bar det ikväl till Middagen och där möttes vi av alla jubelrop och riskastning. Så mycket folk de var! Fick nästan panik där när vi kom åkandes.
Vi delade ju upp inbjudningarna i 3 delar då vi har så stora släkter så familj fick komma på cermonin, familj plus närmsta vänner på middagen och sen alla dom plus alla andra vänner på festen på kvällen...had eju varit omöjligt att hitta en tillräckligt stor lokal åt alla på en o samma gång. Dessutom är ju inte ruinen vi vigde oss i så himla stor och vi ville ju inte
att det skulle bli trångt.

Efter massa skålande och kramar där av alla så startades middagen av att toastmaster madame och tostmastern (Stina & Linus) kom in som flygvärdinnor och berättade om flight 100911 destunation Jonas & Linda...haha så roligt!
Sen blev det massssor av tal, spex och bildspel under hela middagen...och massa klingande i glas, stampande i golvet och bankande på bordet (då fick vi kyssas typ under bordet, på stolarna m.m)

Talen gjorde att ja bröt ihop hela tiden typ, dom va så roliga och fina och sentimentala samtidigt så det va svårt att hålla tillbaka tårarna...särskillt när min 6 år mindre bror Sam ställer sig upp (utan ett papper i handen) och talar från hjärtat-världens bästa tal!
Har fått reda på att det va väldigt många som hade torkat tårarna då förutom jag haha.
Sen fick vi lyssna på 2 låtar som hade skrivits om till mig och jonas som va fruktansvärt roliga =) Kanske skriver in dom här nån gång :p

Sen så va det dax för tårtan-som va helt underbart god! Speciall gjord för oss och det va lite roligt att alla tyckte om den då dom på bagaren inte ville göra den först då dom aldrig gjort den fyllningen innan och dom var rädda att den skulle bli äcklig-haha men thji fick dom :p (Jag & Jonas brukar göra citronfromage och rårörda varma hallon när vi är ensama hemma och då ville vi ha det i tårtan eftersom det symboliserar oss lite)

Efter middagen som iof drog ut på tiden då vi hade de så trevligt så startades festen och baren öppnade...jisses vad kul de va! Alla dansade och va glada och till och
med morfar var kvar till sent =)  Valsen va ju ett självklart inslag där oxå :D
Mellan all dans så hade pappa ordnat fyverkerier som vi alla kom ut och tittade på...va såå mysigt att stå där med alla människor man känner och bli omhållen av sin Man och titta på det vackra smällarna på himlen ♥ Efter det blev det två lekar inomhus...en där vi satt med ryggen emot varandra (jag & jonas) och hade en av varandras sko och sin egna där vi skulle räcka upp dens sko som påståendet stämde bäst in på-och fy fasen vad folk skrattade åt oss...efter det fick ja rätt många komentaren som lät typ- öh linda vad gör du hemma egentligen? -haha så kul! 
Efter det så va vi tvugna att göra en grej av tradition tydligen...Jonas skulle få av mig mitt blå strumpeband utan händer...så det va bara att gräva sig in under alla kjolar och dra av det med munnen-och det kittlades otroligt mycket :p

Sen så hade även stina & linus ordnat såna där grejer man kan köpa i thailand på stranden och skicka upp-kommer aldirg ihog vad dom heter...men det va iaf det som mest berörde mig den kvällen...så himla vackert va det när alla släppte sina "lyktor" och alla steg upp mot skyn...hmm lovely! 


Resten utav kvällen så va det party...haha de slutade med att alla va fulla och glada och dansade häcken av sig-pappa va nog den som gav gärnet non stop hela natten =) Det va så roligt att se =) Världens bästa pappa...som va otroligt stolt den dagen över oss ♥

Tillsut blev klockan mycket och Jag och Jonas åkte till vårat hotell-självklart bröllops sviten! Men då vi va så trötta så blev det inget bubbelbad på natten :p Men det gjorde inget då vi hade det mysigt ändå =)

Dagen efter när vi äntligen kommer hem och känner att vi bara vill krypa ner under täcket och bara njuta av lugnet lite så kommer vi på att vi varken har några nyklar, mobiler eller något! Och det första vi ser när vi kommer in på vår gata i taxin är att våra utemöbler står på taket!!! Shit tänkte vi bara :p haha Och det blev inte bättre när Jonas kollar in genom köksfönstret och bara börjar gapflabba-hela jävla huset är upp och ner!! Vardagsrummet va i köket och tvärt om, och massa saker va gömda och vi hitta de på de mest konstiga ställena sen i flera dar :p Då kände vi bar att vi ville skunka ner på gräsmattan och bara strunta i allt den dagen mohaha-vi hade ju helt och hållet missat att man brukar jävlas med brudparet :p
Och när vi väl kommer in så ligger det en lapp i hallen med texten"-Ursäkta att vi lämna lite disk" Hahah som om det va största problemet liksom?

Så nu fick ni en "kort" sammanfattning om hur hela dagen gick till...självklart kan ja inte skriva in allt som hände och ja har säkert glömt massor av andra grejer som har stor betydlese...men ni får nöja er ändå :p
Vi har tackat dom som gjorde våran dag till ett fantastiskt minne men känns som om vi kommer stå i skuld till dem resten av våra liv då vi är evigt tacksamma-vi kunde inte varit mer glada & lyckliga över allt ni gjort!
♥TUSEN TUSEN TACK FÖR ATT NI HJÄLPTE OSS ATT FÅ VÅRAT DRÖMBRÖLLOP♥


Så himlans himla glad idag!

Idag har ja hunnit me att beställa hem Champagnen så den finns tills på fredag , dubbelbokat med personalen, extra chekat maten & tårtan och gjort klart hela bordsplaceringen...och ändå har ja mängder kvar att göra!
Jisses säger ja bara...tur att Jonas angagerar sig så och finns vid min sida <3 Sen så vill ja nog inte veta hur hårt alla 3 marshalkerna och de 3 tärnorna jobbar för att ordna massa annat trixande o fixande-saker som vi iof inte vet något om...spännande =)

Imorgon är det bra 3 dagar kvar till den stora dagen då vi blir Man & Fru...längtar så ja spricker!
Det finns nog ingen mer ren lycka än att få gifta sig med den man verkligen älskar av hela sitt hjärta och skulle göra allt för, förutom sina egna barn då förstås :p Happy happy happy girl ♥

Nu gäller det =)

Herregud, det är den här vecka allt händer!!
Är så nervös, inte för själva vigseln utan för att allt annat ska klaffa, väder, matleveranser och det västa utav allt-tårtan kan välta när personalen ska ta fram den!!
Haha ja sån är jag :p Är ju svårt att bli nervös då jag vet att Jonas verkligen älskar mig över allt annat på denna jord-förutom Milicia då för hon betyder ju allt för oss båda =)

Sen är ja faktiskt lite orolig för vad tärnorna och marshalkerna har hittat på...inser ju att dom har massa hemligheter för oss-inte okej! Trodde ju verligen att jag skulle ha koll på allt som händer på vårt bröllop men tydligen så planerar dom massa grejer bakom ryggen :/Haha jag som trodde att det var över nu när möhippan och svensesan varit...hmm återstår och se :p

Idag ska ja ha bestämt mig vad jag vill ha för brudbukett-och det är inte det lättaste kan ja erkänna! Ska dit om någon timme och trots att ja funderat i flara veckor har ja fortfarande inte bestämt mig! Sen ska ja hämta upp massa grejer som ja beställt i olika affärer...hoppas bara det slutar regna snart så man kna ta en lång promenad samtidigt =)

Helgen har varit helt kanon, på tal om något annat haha :p
Haft myskväll med Jonas och mathilda-kollat på "Hur många lingon finns det i världen" Som förövrigt gjorde så att ja storgrina och tårarna bara sprutade!! Sen har min älskade far varit här...och han hade då med sig våran bröllopspresent :D Och även min "extra klänning" tills på lördag...måste ha en extra hängandes någonstans utifall att något skulle hända med min brudklänning...för har ja inget extra med mig så lovar ja att ja får kaffe överallt eller något sådant :p Så nu har ja fått en vit fin klänning utav han-en likadan som ja hade på balen =)

Och söndagen så hade vi bara en riktigt go dag tillsammans...först lekte vi med lillan och gjorde iordning lite saker sen åkte vi ut till jonas mor & far =) Då passade jag & ålsklingen på att åka ut med båten HELT ENSAMA =) Gud vad ja hade längtat efter det! Så himla skönt att bara få åka dit och vara lite barnsliga och "leka" med båten ett par timmar, körde as fort i höga vågor och sen så la vi oss bara och guppade och lätt vinden föra båten dit den ville =) Finns inget mer romantiskt än att ligga där en solig dag och bara hålla om varandra och titta upp på molnen och bara va och prata om massa roliga grejer ♥ Sen så klart så tog vi årets första(!) fisketur oxå...kändes välbehövligt att få kasta lite o koppla av i all stress som är runt omkring...och tro det eller ej-men telefonen ringde bara 2 gånger dom timmarna :D

Sen avslutades allt med att vi tog upp båda båtarna :( Usch det är det ultimata tecknet på att sommaren är slut! Men för at tkompencera det så grillade vi på kvällen där ute med Jonas familj-så himla mysigt-och gott som f*n va det!!

Nej nu måste ja börja med alla måsten ja ska ha fått gjort idag...som sagt så är det sjukt mycket nu som ska förberedas-om 5 dagar ska ALLT vara klart =)

RSS 2.0