Fredag <3

ÄNTLIGEN! Idag är de fredag och ja älskar fredagar! Då vet ja ju att ja får två härliga sovmorgonar med min älskling till helgen =) dessutom   inledde ja dagen med ett litet bus me sandra och sen spöa ja skiten ur henne när vi spela 10 000! Haha fem gånger i rad vann ja på slutspurten och ja älskade varje sekund då sandra blev mer och mer frustrerad. Hon hade bråttom hem och skulle åkt redan innan vi börja spela men  hon ville "dra en omgång" som visade sig bli nära tre och en halv timme :p tillslut fick ja ju ge mig och lät henne vinna en sista gång =) haha (eller hur busen :p )

Nog om de...Jag har just duschat och haft en SPA-stund för mig själv...ska föna håret nu och sminka mig så ja är färdig när min darling kommer hem efter jobbet. Han har "fixat något för mig" ikväll...har mina anningar av vad de kan vara så ja får väl göra mig lite extra fin för honom ♥ Är lite extra pirrig när de kommer en överraskning från Jonas, kan ju vara allt mellan himmel och jord =) Hihi, älskar de här!!

Nää nu hinner ja inte skriva mer, han kommer ju snart!

ons/torsdag!

Igår åkte ja efter en inbjudan av en sällskapskväll till Vara. Jag, tobbe, stefan och johanna spela "med andra ord" och drack ett par glas vin...måste säga att de spelet gör att man får träningsvärk i skrattmusklerna!! Min favvo! Tror nog att tobbe fick ett par glas vin för mycket, haha hur rolig som helst med sitt leende och dumma förklaringar :p

Självklart gick ja till min sandro och sov, älskar hennes säng =) och henne med så klart...blev en mysig kväll med massa tjejsnack och sen somna vi som två små klubbade sälar som hon uttrycker sig. Så när vi vaknade idag åt vi en riktigt mysig frukost...namn namn...

Nu är vi hos mig och jonas och planerar lite inför våran långa resa =) kommer bli riktigt nice.... Tyvärr måste vi hitta en person till som vill med men de är ju inte många som vill ta ledigt från jobbet i två månader tyvärr. Men men hittar nog någon trevlig prick till de oxå =)

Nä nu ska vi ta oss ett glas vin till och spela lite yatzy...riktigt höst mys med tända ljus och lite chips & dip =)

see yaa!!


Underbara tisdag!

Kändes konstigt att skriva rubriken i detta inlägg "underbara tisdag"? herregud, tror inte ja nån gång i mitt liv sagt så om en tisdag...vet inte varför men dom är ofta jobbiga, långa och tråkiga, och alldeles förlångt borta från fredag eftermidda! Men som sagt idag har de varit underbart =)
Sov över hos min lovergirl sandra, va mysigt med lite tjejsnack och skvaller ;p Hon va ju så söt och ville köra mig till vänersborg idag, allt för att få reda på först av alla om ja klara mitt teoriprov för körkortet...
Och självklart gjorde jag det!!!!  Fan ja är ju ett riktigt ljushuvud egentligen med de poängen =)
Tog ju självklart vägen över överby på tillbaka vägen för att fira...köpte en riktigt snygg blå pennkjol, en svart lång elegant cardigan, en tunika och ett helt vanligt gult linne...enkelt och snyggt!

Efter de åkte vi hem till sandra igen och fick en riktig kalas midda av hennes mor, mumma! Blev så mätta så vi bädda ner oss i sängen för att "vila" en stund...men just som ja sluter ögonen så ringer jobbet!! Ghha man kan bli bra irriterad ibland, men vad ska ja göra...har ju varit borta i två veckor så ja måste ju jobba lite nu. Så va va bara att slänga sig upp och ta sig till vårgårda igen....så nu sitter man här efter en hel dag med allt vad de innebär, plus alla bra grejer så som de desperata hemma fruarna, ett stort plus i kanten för ja klara förarprovet, shopping och en rolig och välbehövlig dag med min sandro!

Så nu är ja svin trött och ska hoppa ner i sängen och njuta, har ju trots allt sovmorgon imorrn-yes yes yes!


LINDA JONAS


Äntligen hemma!

Hej igen hemma plan!!
Måste säga att den här veckan har varit väldigt intensiv, lärorik, glädjande och depprimerande. Har ju varit fruktansvärt jobbigt att vara borta från min älskling och dessutom har man ju fått vänja sig med en ny stad och en ny livsstil och dessutom  sina rumskompisar...vilket inte var så svårt då man hamna med två helgoa tjejer (en från göteborg och en från lilla edet). Vet inte om ja hade sett så ljust på de här utom dom, väldigt roliga prickar =)
Men man ska inte bara kassta skit, de har ju varit många roliga stunder och mycket skönt tjej snack, vi har ju som sagt bott i "ett kolo" med tre personer till i våran lägenhet.
Skulle åkt till min far över helgen och haft lite kvalitetstid med honom och familjen men ville bara hem, hem till min Jonas...han kom just in i vardagsrummet med en skål med dip och chips och min älskade iskalla tillbringare vatten med hallon i-mmm mums =)

Nu ska ja ägna mig åt honom och teven, får väl se om ja hinner skriva innan ja åker tillbaka till lysekil på söndag :p

tjoho så länge!!

Fredan!

Jupp i dupp...idag är de fredag igen...tyvärr ka ja jobba ikväll och hela dagen imorgon så de bli inte mycket till fest ikväll. Men en riktigt mysig hemma kväll med jonas är planerad, sista ensamma kvällen innan jag åker =(
Imorrn direkt efter jobbet ska ja hem och göra mig iordning för att åka till Vara igen. Ska förfesta med sandra h, sandra a, sanna, emelie och några till innan vi drar till casabar...de är säsongsstart =) alltid mycket folk då...dessutom måste ja ju festa av mig om ja ska iväg ett par veckor....:p
Igår kväll va ja o min älskling ute och körde, gick riktigt bra...hihi han öste beröm över mig så ja blev allt lite stolt....men så helt plötsligt tar den glädjen slut då en polis bil kommer! Opps-hjärtat i halsgropen........Men dom önska mig lycka till och ursäktade sig att dom hade stört oss ;) hehehe hjärtat bultade riktigt hårt där ett tag!

Jaja nu ska ja börja laga lite mat så att man hinner äta innan man ska iväg till jobbet.
Hoppas bara att ´ticket ringer innan ja börjar jobba...ska ju boka flygbiljetter åt mig och min darling =) riktigt skönt att allt är ordnat och klart för vår dröm resa!

Får se om ja hinner skriva något mer innan ja åker...annars skriver ja om någon vecka igen!

 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥LINDA♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥JONAS♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Får ge det ett försök :p

Någon som förstår dig: jupp mina vänner och familj.
Någon som du saknar: min kille!
Något du längtar efter: värme!
Någon som du hatar:  nej, varför skulle jag?
Vem kramade dig senast?: Jonas.
Vem ringde dig senast?: Emelie är i telefonen nu :p
Vem var hemma hos dig senast?:  Min mor och co.
Vem var du hemma hos senast?: Emelie och jocke.
Har du några kärleksproblem: Inte förutom att jag saknar honom då han inte är i närheten!
Har du ätit nått idag:  Varma mackor och oboy =)
Har du pratat med någon idag: Ja...
Har du gråtit idag: Nästan...
Har du skrattat idag: Japp!

JAG;
Är singel: nopp.
Saknar någon just nu: Japp
Är rädd för att bli övergiven: Nej, vet att ja inte blir det!
Svär ofta: Ibland.
Sjunger i duschen: inte med min stämma.
Är en morgonperson: absolut ine!
Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan: vem vet, om ja hade gått i skolan...
Är du kär i kärleken: JAA!
Skrattar åt mina egna skämt: Hehe, ja dom är ju roligast!
Vill ha barn
: Ja massor.
Skulle göra plastikoperation om det skulle vara ofarligt: Tror inte det.

HAR DU;
Glasögon/linser
: Ja
Piercingar: Japp, i naveln.
Tatueringar: Japp en stor längst höften och låret.
Syskon: Ja många!
Pojk/flickvän: ja.
Jobb: Japp
För många vänner: Nej de kan man inte få för många av.
Rymt hemifrån: Nej
Färgat håret: Ja
Bra självförtroende: oftast
Sagt "jag älskar dig" till någon: Ja
Varit kär: Ja
Dumpat någon: Ja
Gjort något olagligt: Ja
Somnat i skolan: Ja många gånger :p
Brutit ett ben: Nej aldrig...
Tappat bort mig i min hemstad: hehe japp på fyllan!
Sett en fallande stjärna och önskat: Ja
Varit otrogen i ett förhållande: Ja för länge sen, inget ja är stolt över.
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra: Japp
Smugit ut utan lov: Ja när man va liten :p
Ljugit om var jag är för mina föräldrar: Ja
En hemlighet som ingen vet: Japp, många :)
Varit på en blind date: nej...
Sovit en hel dag: Japp de har hänt
Somnat gråtande: Ja

BRUKAR DU;
Titta dej själv i spegeln
: ofta :)
Ha ångest: Har väl dom flesta...
Drömma mardrömmar: Ja väldigt ofta!
Klä dig i svart: Japp
Hata folk:  Nee de är onödigt slösande på energi
Lita på folk: Vissa...

SISTA PERSONEN SOM;
Sov i din säng: Jonas ;)
Du delade en dricka med: Emelie
Du fick sms från: Emelie
Du kysste: Min löv =)
Du sa "jag älskar dig" till:  Jonas så klart!

Så nu har även ja testat att göra en "lista". men får väl erkänna att det inte gav så mycket :p nää nu ska ja baka mina kärleksmums så de blir gjort nån gång =)

Snart!

Åh vad gött, hade en riktigt lång sov morgon idag =) de var väl behövligt efter en lång dig med emelie och barnen igår...lekte och busa i mängder...hihi. Blev en heldag i vara och sen kom min älskling och hämta mig, hihi var hur sött som helt att se honom med annie i knät....dock var hon väldigt trött och mållös när hon såg honom..haha de brukar jag oxå bli ;) så fruktansvärt snygg han är så kan man inte bli så mycket annat =)

Idag har  ja damsugat och tjötat med min mor och så klart emelie i telefonen...bli några timmar om dan...ajaj för öronen och räkningarna men de är de värt :D
Ska städa lite till så de är fint tills ja åker på söndag...kommer sakna min älskade riktigt mycket, vete fan hur de ska gå att sova utan donom =( men de är väl något som bara måste göras.....

nu ska ja äta lite frukost och dusch så ja kan bli människa igen...kanske så bakar ja några kärleksmums oxå så Jonas har nått gott hemma medans ja är borta!

skriver senare....kram kram



Basters!

Tusan tusan och tusan tusen gånger om!
Äntligen tog ja mig en väl förtjänt sovmorgon men självklart blir man väckt klckan tio då jobbet ringer-kan du jobba ikväll? Ja de ka jag svarar ja....självklart! Mmm säger inte att de är något fel med att jobba, men hatar att starta en dag av chefens röst som frågar om man kan jobba. Hade ja bara fått vara vaken ett par minuter innan hade ja inte enst suttit och reflekterat över de!

Jaja eftersom ja ska jobba blir ju planerna ändrade för dagen...blir nog att ja sitter med datorn i knät ett tag, lagar mat åt min darling, ringer alla viktiga samtal idag och sen tar en promenad. Får åka till Vara imorgon ist =)

Bilmeck!

Tjo!
Kom nyss hem...har jobbat och övningskört med Jonas igen-han är världens bästa! Alltid lika kul att vara med honom...han får mig alltid att le, skratta, känna mig säker och ta allt med en klackspark...trots att det är "blodigt allvar" :p

Imogon bär det av till Vara igen...måste uträtta massa ärenden, ringa massa samtal till ticknet.se och trafikskolan m.m
och självklart ska ja träffa emilie =) hon är ju hemma med båda barnen imorrn så de blir dubbelt så mycket bus-hihi så kul! Tror nog att jag är världens barnsligaste egentligen :p

Nä nu ropar Jonas för full hals att pannkakorna är färdiga så ja måste dra! Skriver väl imorrn igen :p

See yaa!


Helgen =)

Japp ännu en söndag är här!
I fredagskväll jobbade jag så det blev en lugn hemma kväll efter jag kom hem.
Men lördagen startade tidigt med att vi åkte till falköping (jag jonas och tio pers till) man öppna första cidern på väg dit för att ladda för vårt  fullspäckade schema =) Han knappt gå ur bilen innan vi åkte vidare till första aktiviteten-LASERDOME!! Fy fasen vad kul, de var bland det ballaste och roligaste jag gjort på många år! Pang pang, ghaaa...huka-skjut!! Haha riktigt kul att spela i två lag, första gången var ja ur dålig och kom sist...kan bero på att jag fick panik av att man inte såg något i mörkret och helt plötsligt står en jäkel framför en och "dödar" en....ghaaa! Men andra omgången ägde jag-mohaha eller ja jag vann inte men kom i mitten iaf =)

Efter laserdomen blev de en sväng upp till marcus efter pizzerian och hann knäcka några bärs innan vi fick åka till bowlingen =) även där blev de lite drickande och "tävlande" mohaha ja är inte dålig jag som jonas brukar säga :p
Efter de blev de ännu en sväng till marcus, måste ge han kred för hans underbart goda bål!! Mmm var hallon i och jag älskar det!
Det var meningen att vi skulle till terassen och lyssna på björn rosenström efter det men vi drog tillbaka till herrljunga och heja på vännerna som var med i korprocken på gyllene kärven! Och självklart vann dom...så nu är dom vidare i final! Gött kul för dom :p Efter kärven fick man fasen kämpa för att få en taxi hem...var ju sjukt mycket folk där! Jaja kvällen sluta ju bra när man väl fick krypa ner under täcket och få  värme i kroppen igen...efter många om och men :p

Så nu sitter man i soffan och pinas varje gång man reser sig, har ju sån fruktansvärd träningsvärk efter laserdomen och bowlingen =) haha vem hade kunnat tro det?

Nä nu ska ja laga lite käk och sen försöka hinna träna på finmotoriken av att köra bil inna ja ska jobba =( känns som om man jobbar jämt! Jaja de är väl bra de ist för att inte göra något....

Pease and understanding!


Tröttsamt!

Hihi blir sååå trött på mig själv! Eftersom jag och emilie tjöta och lekte så mycket med lilla bebisen förut så fick ja väldigt bråttom till tåget...la benen på ryggen och näst intill sprang till stationen, men som sagt de är klart att ja missar tåghelvetet med en och en halv minut!!
Jaja de va de värt har ju haft väldigt trevligt idag...blir så gött sugen på en egen unge när man träffar sådana söta små liv...lilla annie är ett charmtroll till 110%! Ringde ju min älskling när jag var där och han hörde henne skratta genom telefonen och självklart sa:blir du inte lite sugen nu? Heheh ja bara skratta åt honom, han tjötar ju jämt om att han vill ha en liten buse nu :p

Så nu sitter ja hos bror min och ska ut och ta en cigg och en kopp te med honom, sen kör han mig hem =) han är alltid lika snäll han!!

Ska bli gött när ja får mitt körkort, då tänker ja aldrig mer åka tåg! Hatar att ja va så lat eller lat va ja inte, utan hade aldrig någon tid eftersom ja jobba samtidigt ja gick i skolan! Nää nu är mitt te klart, så nu drar ja mig tillbaka!

Pease and understanding!


Hihi passar på att mysa med Frans-världens mysigaste kattskrälle =) Älskar han!


Torsdag!

Japp idag är det torsdag och jag är ledig =) gött gött...särskilt eftersom det vi kom hem sent efter kalaset igår...det var riktigt mysigt att umgås med jonas familj, tjöta, äta mat och tårta och vi berättade även om resan...och dom var väldigt positiva =) riktigt kul =)

Nu ska ja äta lite frukost och sen åka till Vara, ska umgås lite med emilie idag =) det var alldeleles för länge sedan ju!
Alltid lika kul att ses efter några veckor och bara tjöta av sig =)

Nä nu får ja skynda mig om ja ska bli färdig innan tåget går...skriver senare...kram kram

Dagen idag är din, tag vara på den!

Hurra Hurra!
Igår kväll var vi på kalas hos kompisen och jonas kusin Gustav som fyllde 22 år...hihi nu har även han fått åldersnoja :p
Och ikväll är de ännu ett kalas vi ska på, jonas syster Lisa fyller 26 idag!!
Ojoj mycket kalasfirande och tårta dessa dagar =) Mysigt, trevligt och gott!




Hitta en blogg idag om en ung tjej som kämpa mot canser...när jag läste inläggen från henne och hennes mor blev jag helt ställd...Vi människor måste bli mer omtänksamma och förstående till varann...fattar inte vart världen är på väg egentligen.
Kolla runt omkring er, ta hand om varandra, hälsa på dina medmänniskor, se varandra för den ni är och var uppriktiga...en dag kanske man inte finns på denna sidan av vår värld och då tror ja vi kommer ångra alla dumheter vi gjort mot varann. Vare sig man är bästa vänner eller fiender så kan man fortfarande ha en respekt åt varandra.
Ta varje dag som den kommer och försök att göra något bra utav den!


Flickans blogg heter http://jagefrisk.blogg.se/ den är värd att besöka, även hennes mors som finns länkad på sidan-en riktig tankeställare får man!


Skriver senare eller imorgon...måste röra lite på mig...har suttit framför datorn sen ja sluta jobbet idag.

RSS 2.0