Helgen =)

Som valigt har tiden bara flygit förbi...trots att det har varit en lååång helg =)
i fredags så blev jag och lillan utvisade ur hemmet för att älsklingen ville greja klart här i huset...och lillans öron är nog inte så förtjusta i allt väsen som sågen o spikpistolen för med sig :p
Så vi tog våra grejer och åkte till våran lilla Sandra =) Där var även sanna simon och så kom emelie på eftermiddagen =) Kan säga att det blev väldigt varmt i hennes lägenhet (inte mig emot: ) men finns det hjärterum så finns det stjärterum!! Va väldigt roande och givande att ses allesammans...ännu en medlem till Gold team? Hahah de är klart =)

Sen åkte ja o emelie hem till mig coh käka kebabrulle...självklart så fick jonas oxå trycka i sig en-för han lagar ju inte mat när han är själv hemma :p Man måste ju se till så att gubben får krubb i magen :p mohaha!
Blev iaf glad över hur mycket han hade hunnit med, han är duktig min händige karl :p
Efter att ja o emelie hade grubblat färdigt med hur hennes lag "team" skall vinna eller inte nu när tiden är inne och nedräkningen har börjat så sa vi hejdå...och då började mitt o jonas filmmaraton!!!!!
Satt uppe till halv fem på morgonen med serien Tre Kronor!!! Jisses snacka om att vända på dygnet!
Blev likandant lördag till söndag natt fast då la vi oss halv 4 ist...lite tidigare iaf...Men vi gick upp i tid ändå på söndagen och hann med att göra rätt mycket =) Vi gick bland annat en lååång o mysig familjepromenad med lillan sittandes upp och hon tittade på allt som for förbi vagnen =) Hon va faktiskt vaken hela promenaden, hon som brukar somna ennan vi kommit ur kvarteret haha =)
Sen så gick vi till affären o sen till statoil o hyrde 3 filmer =) Bland annat " I rymden finns inga känslor" och det va en mycket skum film...men ändå rolig =)

Idag hade jag tänkt gå fram till "centrum" och kika efter loite grejer till dopet som är om 11 dagar!! Shit vad stressad jag blev nu.... Iaf så letar jag efter enfärgat inslagspapper-helst i någon "tjejig" färg...och sen är det minst två grejer som ja måste hitta en återförsäljare till...har mina planer för "bordsdekorationerna" =) Men det är inget ja kan säga nu... Börjar faktiskt bli lite nervös inför dopet, jobbigt att stå därframe tycker jag :p men ja får väl gömma mig bakom Milicia =)
Hon börjar bli så stor redan...jätte kul o se henne lära sig nya grejer varje vecka =) Just nu ligger och och "pratar" med sig själv och tittar förundrat på sina händer...hur sött som helst!!

Nej nu har ja svamlat om massa onödiga grejer tillräcklingt länge så nu sätter jag punkt o går ut o går ist =)

Tjoho!

Äntligen är det kväll igen...vi har blivit helt frälsta i serien Tre Kronor som vi håller på o plöja igenom, blir typ 2 avsnitt per kväll =) Så ja kan erkänna att det är svårt att vara hemma på dagarna utan att "fuska" och kolla på ett avsnitt...men då skulle väl jonas gå i taket hahaha :p

Imorgon så är det "tjejdag" igen =) Så jag ska ut till emtunga och leka med Sandra, Sanna och så skulle jennie varit med men hon har tyvärr blivit magsjuk...och då vågar jag mig inte dit...är livrädd att lillan ska få magsjuka... Men det blir nog trevligt med bara oss tre...sen skulle nog Emelie komma en sväng oxå efter jobbet =) Sen vet man aldrig om Sandra hedlund är hemma imorgon, vore väldigt trevligt astt träffa henne-va ju verkligen en evighet sen!! Blev chokad då hon hörde av sig i förra veckan =)

Nu måste jag dra så vi äntligen kan sätta på ett avsnitt...eller ja vi ska ju titta på sveriges värsta bilförare förast...sikka idioter det finns! Är ju skrämmande att man möter dom på vägarna!!
Kan även tipsa er om en sida som man får gratis spotify premium-utan reklam avbrott alltså!! Det ända man behöver göra är att ta del av ett gratis erbjudande...man kan välja mellan massa olika men ja valde en bok som ja kan koppla av med på kvällarna =) Så klicka på länken nedan om ni är intresserade!!

http://www.streaminvite.com/ref/31376


Gjort massor!

Ja idag har man hunnit med hur mycket som helst...vi blev väckta utav min pappa som stod och knacka som en tok tillsa han gav upp o ringde ist...haha jag och lillan sov nog rätt hårt =)
Det blev en trevlig frukost tillsammans och så busade ju pappa med "morfars tös" :p
Kul och se att han är så stolt <3
Efter att han åkte så tog jag på Milicia och så gick vi en lång promenad...hamnade typ ute på landsbygden tillslut =) Är så himla bra där vi bor för man har jätte nära fram till "centrum" och ändå väldigt nära till skogsvägar m.m...ja vi har till och med hästar som går typ 100 meter ifrån våran altan-så mysigt!! Och det roliga är att vi inte bor ute på landet :p Svårt att förklara men vi trivs jätte bra iaf med läget =)

Efter promenaden så blev vi överbjudna till grannen på en fika =) Och självklart så fick man  busa med deras lilla wilmer på snart 3 år =) Han är bara för charmig...men han är inte så förtjust i att inte milicia "vill leka"...hahah han har lite svårt för att hon inte kan gå med honom m.m...men det kommer väl snabbare än man tror =) Är verkligen jätte kul att vi har jämnåriga grannar som oxå har barn. Blir ju endel fika stunder och allmänt tjötande när man springer
på varandra här utanför =)

Igår så satt jag och försökte söka idér till bordsdukningen inför dopet som är om 3 veckor...jag vill ha något enkelt men fint...finns ju så mycket att göra...blir svårt att bestämma sig för något, blir ju lätt så mycket som man vill ha :.p

Nu har lillan somnat igen så ja ska fortsätta med städningen, och så ska ja äta lite innan det är dax för matlagning till älsklingen kommer hem...han blir jämt så glad när maten står på bordet då han slutar...kul att han är tacksam för det och inte förväntar sig något....för trotsallt är det ju 2000talet man lever på :p hahaha nej skämt o sido :p


Inte världens vackraste bild men tycker den är lite charmig på lillan =)

Äntligen hemma!

Äntligen är man hemma igen =) Borta bra men hem bäst <3
Helt otoligt vad man inser att man trivs hemma i sitt egna hem, i sin egna säng och sitt egna badrum =) Men även hur gött det är att vara hemma igen så har det varit fantastiskt med ett miljö ombyte lite! Vi har haft det toppen uppe i sälen...lagat massa god mat, grillat flera gånger varit på fin resturang, spelat massa kort nätterna långa,åkt i backarna hela dagarna och så har man även hunnit med ett besök på sjukhuset....Eve blev påkörd i högfart så hon fick en spricka i tummen, trodde först att den var bruten men där hade hon tur!
Sen så har grabbarna fått mig att göra något jag aldrig trodde att jag skulle våga! Jag har hoppat på en BIGAIRBAG som det heter...shit mitt hjärta pumpa så jag trodde att det skulle sprängas-men gud så kul det var o vilken adrenalinkick man fick!!!


By the way...såg att det har varit high life på komentarerna sen mitt senaste inlägg...tyckte det var väldigt underhållande att läsa...särskillt när jag gick och kollade IP:nummrerna och det visade sig att alla som va "elaka" kommentarer hade samma 2 nummer hela tiden...och då kan man ju räkna ut med r*ven vem det är som har skrivit dom och dessutom har h*n låsats vara olika personer-smart...men jag är smartare :p
Förstod att det inte skulle vara så "många" som försvarade rökning i närheten av små barn, det hade ju varit skrämmande. Men det roliga är att det inte enst handlar om rökningen från början, utan vad jag känt, känner, har sett med egna ögon, hört med egna öron och själv blivit utsatt av, från en människan som är extremt elak både mot mig, och sina andra "vänner"... Detta hade inte behövt bli en stor grej om hon inte i sin tur hade ring och smsat folk och skällt utan anledning...hon hade bara kunnat skacka ac sig det och låtsats som inget eftersom jag inte nämt några namn. Men öppenbarligen är det någon som tar åt sig!
Nu lämnar vi det tråkiga ämnet, för det är som sagt extremt tråkigt att snacka om den människan för alla blir bara arga, ledsna och besvikna...vilket jag kan förstå till fullo!!

Här kommer istället lite bilder sen våran första familjeresa...






Blir så trött!

Åhhh...vet inte vart jag ska börja...men detta inlägget är till Dig som skickade sms till mig igår kväll.

Egentligen borde jag inte enst lägga ner någon energie på att skriva detta
men nu får det f*n vara nog!
Är så trött på att du kan kasta ur dig det ena efter det andra och inte tro att
du drabbas av karma tillslut.

Om jag nu ska "välja min ord" så förstår jag inte vad du menar...för inte är det jag som kastar ur mig att andra människor är dåliga mammor, ljuger om dina "vänner", önskar ofödda barn att dom inte ska överleva (två olika personer), säga att folk inte är pappor till barnen (vet MINST 3 såna tillfället som du sagt om tre olika tjejer, varav en är jag) och är allmänt bitter och argsint.

Desutom har du sån jäkla dubbelmoral så det skriker om det! Och om du nu ska komma och trakasera mig med att jag är en "dålig mamma" så se dig själv i spegeln innan du yttrar dig!
Jag kan betala mina egna räkningar, kan köpa hela och rena kläder, tvättmedel, mat och blöjor, åka på familjeutflykter o andra semestrar, spara på hennes egna konto, jag kan köra mitt barn vart jag vill, och jag kommer hitta på saker med min dotter så hon ska slippa sitta inomhus hela dagarna i en inröktlägenhet.
Du kunde inte enst ta dig tid till att gå ner till Varabadet i sommras med gratisbiljetter och
en bikini du fick utav mig...utan då får barnet/barna sitta inomhus eller på balkongen...det är ju jäkligt hälsosamt...så sluta klaga på alla andra och särskillt på att du är "så ledsen" att du inte kan göra något med ditt barn...du väljer ju själv din situation!
Men det är ju tur att ditt barn får en bra vardag, varierad kost och upptäcka saker när hon är hos sin far och hans nya flickvän...som förövligt lever ditt "drömliv" med barn, hus, en älskvärd släkt och en god ekonomi...annars hade hon nog gått och blivit som dig när hon blir stor och det vill ju ingen riskera!

Inte lämnar jag bort mitt barn för att gå ut och supa-och dessutom spionera på min kille för att jag är orolig att han ska vara otrogen-igen och igen och igen-och kanske göra en annan på smällen!
Inte skriker jag och lägger orden i munnen på mitt barn att: JAG är bäst, pappa är dum, mamma är arg på han/hon/dom för dom är elaka m.m m.m m.m Förstår inte du att ditt barn kommer
hata dig när hon inser vad du håller på med? Hur du försöker få med henne ner i fallet, för tjejen du falllllllllllllllllllller långt ner i botten för tillfället!! Och ditt barn är väl den ända som du kan "lita" på...men en dag kommer hon oxå inse vilken falsk, elak, bitter, arg och fruktansvärt ensam människa du är. Sorligt!

Och nu "väljer jag mina ord" jäkligt rätt...för jag står för allt som jag säger om dig och allt som du har sagt till mig...inte tvekar jag att säga ifrån för varken jag eller vi andra är rädda för dig längre!!! Och ja rädda har jag/vi faktiskt varit för om man någon gång skulle råka säga emot dig (även om en skit sak) så gapar och skriker du så högt att man nästan få tinitus ända tills man ger med sig och håller med....just en snygg uppfostran!

Sen om du någonsin överhuvudtaget nämner mitt namn, eller kontaktar mig igen så lovar jag att jag kan ställa upp med det ena och andra för att "såra" dig med sanningen och även skriva ut allt vad du sagt med namn och allt....för du är en otacksam och självisk liten människa som bara sitter där under fläkten och röker (när ditt barn och andras barn är hemma!) och lever på din cokacola  för att du har ju inte råd till mat åt dig själv efter att du skrapat ihop pantburkar och mynt för att köpa snabbmakaroner och mammascans köttbullar som vanligt och matar din unge med-Varierad kost, har du hört talas om det?!
Och aldrig har du enst lyft ögonbrynen som ett tack då jag (och många fler!) har kommit hem med mat till dig så du ska slippa sitta utan i flera dagar, och inte har du sagt tack någon gång då man har kört dig till ställen, du har fått sova över då du inte kunnat vara hemma, lyssnat på dina timslånga telefonsamtal då du bara gnäller om din äkliga o feta pojkvän-ditt ex-otoheter hit o dit m.m Och inte kunde du enst säga tack då JAG hjälpt dig med soc så att dom inte stängde av elen eller alla andra inkassobrev så du fick avbetalningsplaner...som du inte enst kunde följfölja!! Patetiskt!!

Skulle verkligen vilja skriva alla elaka kommentarer jag har i huvudet, så otroligt mycket som du har sagt om allt och alla bara för att du ska känna dig bättre...men jag nöjer mig med att säga: Du kan ju köpa schampoo så du slipper ha så fett hår-eller förresten kan du ju bre dina smörgåsar med det-då spar du ju in lite mynt!!!!

Känns otroligt barnsligt att jag överhuvudtaget sitter här och skriver detta men det verkar ju inte finnas något annat sett att få dig att inse vad du håller på med!! För ärligt talat så älskade jag dig som människa, innan du blev som du blivit det 2 sista åren. För du bara ljuger, manupulerar och fräser åt alla...med helt konstiga och helt onödiga lögner som alla vet ändå inte stämmer.
Se dig omkring och räkna på fingrarna hur många det är som har tröttnat på dig, hur många hör av sig till dig, eller hur ofta blir du medbjuden på saker? Det är faktiskt DU som har satt dig i den här sitsen helt själv tyvärr!

Även hur mycket ja än tyckte om dig så kommer jag ALDRIG umgås med dig igen, så kom inte till mig när din kille har lämnat dig-vilket han troligen gör rätt snart om man ska tro alla som han har bett om en bostad...då har du ju verkligen ingen kvar....

Kommer radera detta inlägget om ett tag, för som sagt så vill inte jag ha med dig att göra-någonsin mer men va ju tvungen att berätta sanningen om känslorna för dig och allt annat runt omkring för troligen inser du inte vad du håller på med själv.

Uppdatering =)

Nu va det ett bra tag sen ja skrev något men har verkligen haft fullt upp! Det har varit en helt galen tid med massa hys...och de 2 sista dagarna har man känt sig som en gammal tant hahaha...man märker att man inte varit med på ett tag :p

sen ja skrev sist så har vi gjort massor!!!! Bland annat gjort iordning gästrummet =) Så nu är alla möbler inhandlade och uppackade i det rummet...och nu ska vi bara komma på hur vi ska sätta alla tavlor och hyllor m.m på väggarna! Så himla kul att ha ett rumt till i ordning-mathilda har ju sälvklart redan fått sova i "sitt" rum som hon säger ;p
Nästa projekt är att göra iordning vardagsrummets andra del :D Men där sitter vi lite fast än så länge för både ja o jonas vill tänka "outside the box" om man kan uttrycka sig så...inget kul att bara köpa en byrå eller liknande och ställa längst väggen...så vi får se vad vi kommer fram till.

Vi har även varit och firat Sandra som fyllde år, hurra!! Blev en kväll med massa skvaller och skratt-som vanligt då :p I fredags så va vi inne hos grannen jag, jonas o lillan och hade "en spelkväll" haha hade riktigt kul och vi spelade BUZZ som vi visade oss vara rätt så gryma på-hurra för allmänbildning!!
Sen så har jag även kidnappat sandra, mathilda och emelie på en tjejkväll här i vårgårda i lördags...fy faaaaaaan vad kul vi hade!! Jag citerar emelie "jag har aldrig någonsin haft så här kul i hela mitt liv"!! Det var Lady´s night nere på en lokal resturang som hade ordnat ett homeparty med sexleksaker, billiga drinkar och GOGO dansare från göteborg...hahaha vissa blev helt till sig :p Förutomatt vi åt middag där, drack söta små drinkar, shota som galningar (emelie då alltså haha), dansade, och skrata som tokar så vann vi även på lotteriet =) Jag vann på två lotter och sandra på 1....va ju liksom pricken över i:et. Sen avslutades kvällen med att Johannes hämtade oss och körde oss hem till mig i väntan på att alla skulle hitta sin egna skjuts...men jonas tittade och bara skrattade åt mig då vi 4a trillar in i hallen råtandes av skratt...hahaha tur att det var i slutet på kvällen för vi alla blev helt svarta i ansiktet av sminket som rann....kunde inte hejda oss men det är svårt att låta bli att skratta åt oss själva för när vi gick ur bilen så va vi som bambi på hal is....mathilda halkar ner i en snödriva och blir liggandes så svante får hjälpa henne, emelie drattar på ändan på isen så johannes bär henne, jag går lutandes över bilen så linus får hjälpa till och sandra kan knappt gå för att hon haft klackskor hela kvällen hahaha vad ska man göra när det är som en isrink utanför oss :p hahahaha Det kanske nte låter så kul men ni skulle ha sett oss :p
Sen utöver att vi bröt ihop och skålade istortsett nonstop hela kvällen så "ljög" vi om att mathilda fyllde år så helt plötsligt så bars hon upp på sen och fick sig sitt livs lapdance av killarna i enbart tajta kalsonger så hon va ju lycklig om man säger så mohahaha =) Och utöver det så va de någon, nämner inga namn som va väldigt kärvänlig och blev bundis med bartenderna-som förövrig var gay och gifta med varandra....men det hindrade inte henne från att kyssa båda två-och inte de alla andra inne på krogen heller för den delen hahaha någon va visst lite pussjuk :p
Tusen tusen tack tjejer för en helt underbar kväll!! Och självklart håller vi fast vid att vi ses oftare och då får vi ju även bjuda in dom två som vi inte kunde ta med i lördags...biljetterna räkte ju tyvärr inte till alla :(






Igår så invigde jag och mathilda min dancematta som ja köpt =o haha va riktigt kul när man kom igång och lärt sig tv:spelet :p gött kul att ha något o göra dom stunderna lillan sover =)
Sen så åkte vi även och storhandlade i vara på nya ica och willy´s...och senare på eftermiddagen så fick vi besök av lillans farmor o farfar =) Så mysigt med en kvällsfika med dom =)

Idag ska ja städa iordning lite här hemma sen så ska vi börja packa lite smått...vi ska nämligen åka på våran alldra första familjesemester på torsdag!! Min pappa fyller nämligen 50år så vi ska åka upp till dom i sälen torsdag till söndag =) Ska bli riktigt mysigt med lite myskväller, bokat bord på fredag och så blir det ju sälvfallet massa åkande i backarna...älskar verkligen att åka skidor och särskillt att åka med jonas som blir som "fisken i vattnet" så fort han ställer sig på en bräda-då är han sjukt sexy faktiskt =) Fast det är han ju istort sett jämt men särskillt när han åker snowboard eller bräda på vattnet efter båten (kommer fasen inte ihåg vad det heter :p ) och är sådär brun och snygg av solen =)

Men jag har faktiskt ett problem, jag har fortfarande inte köpt något till min far!! Vad fase köper man till en som fyller 50 och redan har ALLT!! Det ända han önskar sig är ett nytt projekt ute i garaget och ja tror inte jag har pengar att köpa en ny cadillac till honom hahaha....jaja får väl lista ut något snart =)

Nu ska ja gå och pussa lite på lillan som ligger och skrattar åt sig själv...hon har börjat låta hur mycket som helst, super kul =)



BVC

Vi kom nyss hem från bvc =) Fick så mycket positiva kommentarer så jag blev nästan gråtfärdig :p
Dom tyckte att vi hade "en harmoniskt, lugn och vacker liten tjej" och då blir man ju stolt som förälder =)
Jonas följde med för vi trodde att det var vaccinet som skulle tas idag, jag skulle nämligen inte klara av att titta på när min lilla flicka får en spruta för jag klarar ju knappt att få en själv :/ Så de är alltid jonas som får ställa upp då, även för mig :p
Men nu blir det nästa gång ist för vi hade tittat fel...phu tänkte jag =) Känns iaf bra att jonas klarar av att hålla Milicia när sådana saker ska göras...för om jag hade gjort de hade det säkert sprutat tårar och jag vill ju inte skräma henne eller göra så att hon kanske "smittas" av min rädsla för det skit att ha den!

Men till något roligt och pinsamt ist är om gårdagskvällen :p
När jag pratade med emelie i telefon så bestämde ja mig för att hämta posten som ja hade glömt så där går jag i min lugna ro och tjötar på som inget och helt pålötsligt så ligger jag på rygg och stirrar på stjärnhimmlen :D Hahaha fan vad snopen jag blev, det gick så jäkla fort :p Så där ligger jag med emelie i andra sidan luren och gapflabbar...och de ända ja kunde tänka på var "shit hur många såg detta?" Haaha.....ahahahahaaa!!!
Det är konstigt att när man ramlar, slår sig eller gör något annat onödigt så är det första man gör att titta sig omkring för att se hur många som såg vad som hände...borde man inte istället kolla så att man inte slog sig sönder och samman först? Aja de är väl vi "svenskar" som är så inskränkta och blyga :p

Nu ska ja sätta mig o glo lite på olika bloggdesigner som ja kan vara intresserade av...är sugen på att göra om lite så man kanske får upp intyresset för att skriva lite mer eller oftare igen =)


Tre brudar på väg ut på juldagen :p Första gången jag var utan lillan i hela 7 timmar!! Shit de var den längsta timmarna i mitt liv...


♥VÄRLDENS FINASTE LILLA BEBIS♥

Haft trevligt besök=)

Idag har jag och Milicia haft trevligt besök av sandra, jennie och sanna =)
Va mycket mysigt och väldigt kul...och en hel del tjatter blev det om man säger så :p
Tur att det finns jordnära, tevliga och roliga människor i sin umgängeskrets så man slipper vara ensam och bitter ;)

I fredags så va vi ute hos jonas föräldrar och firade en minijulafton igen :p För hans bror linus och hans tjej kom hem från vietnamn så de blev massa god mat och lite julklappsutdelning. Milicia fick så fina kläder, bland annat en tröja ochen mössa som jonas mormors syster hade gjort och fy fasen vad snyggt-önskar man kunde sticka så fint!! Och så fick hon lite bodys m.m och en ursöt liten klänning från Asien...hihi får lägga upp bild på den nån dag =)

Lördagen startades tidigt med att vi (ja jonas o lillan) åkte till alingsås och shoppade..skulle hittat en säng men vi åkte hem med ett skrivbord ist :p Så nu är det fullt upp med att ordna i gästrummet/hobbyrummet =)

Sen på kvällen åkte jag jonas o mathilda till sandra som hade födelsedagsfest =) Var som vanligt väldigt trevligt och roligt att träffa dom igen... Så vi planerade in att träffas, som då blev idag redan =)

Sen så har förresten lillan gjort framsteg i helgen!! Hihi...att man kan bli så stolt är ju läskigt egentligenmen gud så kul det är =) Hon har för första gången tagit tag i leksakerna man håller upp helt själv =) Så nu går det av bara farten och allt hon får tag på åker in i munnen och blir helt genom blött...så gulligt :D

Det går tyvärr inte lägga upp fler bilder nu för nätet krånglar...så de får bli bild regn nästa gång ist :p
Man ska smaka på allt =)
Bild från nyår..har en lapp i pannan för vi körde en lek :p





Trettondagsafton =)

Shit tiden bara rinner iväg som vanligt...och äntligen är trettondagsafton här-och snart är den över =) Sista helgen som har med julen att göra och då är det ju snart vår,påsk och sen sommar...det gäller att blicka framåt haha :p

Idag har vi haft Linus och sofia på besök =) Så kul att träffa dem igen....och man fick ju höra fantastiska historier om deras resa i kambodja och vietnamn-gött avis att dom va så bruna och fina =)
Men jag tar snart igen det, hihi ska ju iväg och simma och sola imorgon igen...känner en riktig kick till att komma igång och röra på mig igen....så ja längtar tills snön är borta och alla vårtecken kommer fram för då kommer det bli låååånga promenader =)

Fick en anonym kommentar...hmm undra vem det kan vara?!
I alla fall så fråga h*n om recept på det jag skrev om i förra inlägget så här kommer det:

*Fläskfile
*Gulpaprika
*Färska championer
*kantareller
*matlagningsgrädde
*1 st Cream fraisch med Parmesan & vitlöks smak
* Pasta  (de med ett hål i, rörmakaroner eller vad de nu heter)
Sen är det alltid gott om man använder sig av hackad färsk basilika.


Stek fläskfilen med paprikapulver, grillkrydda, salt och svartpeppar-är gott om det är välkryddat!
Stek sedan championerna med vitpeppar och salt. Och kantarellerna med salt.
Tärna paprikan och häll sedan allt sammans i en gryta.
Tillsätt grädde och cream fraisch (går jätte bra att byta till en med chili & paprikasmak men då brukar jag ta mera grädde eftersom den är ganska stark)
Låt koka en liten stund tills det får en bra och krämig konsistens.
Blanda sist i den färdigkokta pastan och det är färdigt =)

Hoppas du tycker det är lika gott som vi gör. Hör gärna av dig när du testat det =)
Kanske kan man insperara flera och skriva upp andra recept. Detta är något jag kommit på
själv då jag åt något liknande i falkenberg i sommras på en resturang där =)


Nu ska ja göra iordning här hemma så jag och älsklingen kan starta våran filmkväll ;) Men först ska ja gosa med min lilla flicka som just nu ligger och ler/skrattar i sömnen haha hur gulligt som helst! <3


Min och Mathildas extremt snygga drag gueen som vi tillverka i början av vintern haha snyggo!

Spark där bak!

Har fått mig en riktig spark där bak idag =)
Vaknade och gick upp ur sängen 10 över elva i morse, eller i förmiddags om man säger så...jag och lillan hade somnat om efter att ja matade henne vid nio!!
Inte allst kul att hela dagen bara försvinner sådär :/

Så jag kickstartade dagen med att städa på övervångingen, gav lillan mat och sen gick vi ut på nästan en timmes promenad =) Blev en sväng till affären då oxå...hmm blir god mat idag alltså =)
Har även hunnit med att prata med både sandra och emelie i telefon plus att jag har skottat hela uppfarten utanför oss, lilla milicia hade somnat i vagnen så då får man passa på och vara ute lite extra med henne =)

Nu kan ja sitta i soffan och gosa med lillan en liten stund innan ja måste ta tag i min långkokning som står på spisen spisen och putrar...doftar underbart! Och jag som är såå hungrig för ja har inte hunnit äta mer än en banan idag, särpning linda!! Blir iallafall en fläskfile gryta med championer, kantareller, parmesan, vitlök, paprika, grädde och så i slutet så rör man ner lite pasta-min favorit!!! Kan hålla med jonas om att ja är en mästerkock ibland ;)

När jonas kommer hem så ska vi äta och gosa en liten stund med lillan innan jonas mamma kommer för att passa henne ca 2 timmar...för vi ska iväg och simma sen (och sola)!! Ska bli så skönt att äntligen komma igång igen! Så för att mjukstarta så blir det simning idag och på fredag hoppas jag, och sen om någon vecka så tror ja att ja drar iväg och köper ett års kort på friskis & svettis =) Får väl se om ja lyckas få med mig någon mer som vill börja träna?
Men idag är det iaf jonas som följer med-och det ska bli super mysigt att umgås lite på tumanhand igen =)

Så här glad är lillan just nu...hon ligger i sitt babygym och leker medans ja lagar mat...så himla söt!

Gott nytt år!

Hej hopp!!

Ännu ett år har passerat och som vanligt så har tiden gått otroligt fort!!
Men jag kan helt klart säga, utan att tveka att detta är det bästa året jag någonsin haft!!

Är så stolt över allt jag gjort och allt som hör till att vara värt att nämna =)
Får väl sammanfatta året som dom flesta andra gör =)

*Året startade självfallet med en nyårskyss av min älskling <3

Kan inte förstå att det är femte nyåret som vi har träffats...dock bara fjärde som vi firat ihop...det tog ju lite tid innan jag fastnade på kroken om man säger så :p Är glad att han inte gav sig tills han fick som han ville =)

*Nån vecka senare så åkte vi på vår 1 av 4 resor under året och de bar iväg till sälen...med 20-25 stycken utav våra vänner...och resan kunde inte startas på ett mer dramatiskt vis för samma dag så får vi reda på att vi väntar barn!! Hihi va satt helt knäppt tysta hela vägen upp till Sälen...och det är en lång resa :p men när vi väl kom fram och blev ensamma så kramades vi och grät glädje tårar =)
Det blev en oförglömligt rolig vinterresa med många härliga dagar i backarna!!


*Jag fick ett välbetalt jobb, dock så jobbade ja nästan konstant! Så det var inte så ofta som jag o jonas hann spendera till tillsammans då jag först jobbade ständigt natt och sen gick över på 5-skift som verkligen tog musten ur psyket då man kanappt visste om det var morgon, kväll, natt, måndag eller lördag...för allt flöt bara ihop....Men jag höjde ju min årsinkomst rejällt iallafall =)

*Tiden fram till midsommar var mest på ett rosa moln (förutom min otroliga rädsla inför
förlossningen då :p haha ) med massa mentala förberedelser, utflykter, biobesök och mysiga hemmakvällar =)

*Sommaren innebar många båtturer som vanligt (men i år åkte jag inte ring eller banan efter båten-vilket jag hade saknat sen året där på-men inte tänker man riskera att det händer något med bebisen i magen för något sådant) och en helt del fiskande och grillning =)
och man får ju inte glömma alla yatsykvällar på balkongen med mathilda och pernilla, super mysigt!! Och jag fick äntligen köra pappas cadillac för första gången.
Sen får vi inte missa potatisfestivalen, cykelfesten eller det långa fina stunderna i sommarsolen heller som gav fina minnen =)


*Resa nr 2 bar iväg till Ullared med Mathilda och Sebastian...haha helt sjukt kul var det...vi bodde en natt på campingen och vi hann med både grillning, 2 turer in till g-kås, minigolf, och en hel del timmar ute på verandan i sommarkvällens värme, så gott!


*Resa nr 3 var till varberg med svante, ida o annelie...kollade på massa fina bilar, åt gott, festade lite och så åkte vi självklart med i pappas fina bil på crousingen.

*Jag gjorde mig av med några mindre viktiga personer i mitt liv, och det har gjort mig till en mycket gladare och trevligare person då ja slipper deras gnäll och gnatt hela dagarna och kan nu koncentrera min energie på mig och folk som är viktiga för mig.

*Och istället så tog jag upp kontakten med några vänner som jag verkligen avgudar, mathilda, pernilla och sebastian såklart =) Och emelie och tindra får man icke förglömma =) Inte ewe,sandra eller anneli heller för den delen :p

*Sen så är det första året på många många år som jag inte haft en höst eller vinter deprission!! Känns underbart skönt faktiskt för det är egentligen helt onädigt att få det...men man kan ju inte alltid styra sina känslor.

*Resan nr 4 blev till falkenberg med älsklingen.Spenderade massor av tid på tumanhand och pratde om allt som är värt något och vi insåg väl hur bra vi passade tillsammans medans vi strosade runt där i alla vackra gränder och resturanger. Vi bodde på ett fint hotell och firade lite extra romantiskt med buffefrukostar på rummet och champange (alkofritt såklart :p) eftersom det var då jag och Jonas äntligen förlovade oss nere på stranden med jordgubbar och skumpa-helt perfekt in i minsta detalj <3 Sen så kollade vi på stand-up en kväll, ullaredshoppade en dag och så avslutade vi det hela med teaterföreställningen "en mor till salu" helt sjukt roligt!

*Sen får man ju inte glömma att vi äntligen hittade ett hus som vi båda fastnade för-efter mer än 1 års letande!! Och tillsist så blev det inte allst vad vi trodde att vi ville ha som vi insåg skulle passa oss bäst så nu har vi fått vårat parhus, och med lite slit och många timmars arbete helt renoverat till vårat boende som vi älskar och stolt kan visa upp =)
Medans vissa renovera...ja då gjorde vi annat =
HAHA så klockrent


*Sen mitt i allt det där så kom vårat mirakel Milicia till världen! Den absolut bästa dagen under våra liv! Så nu är vi två stolta föräldrar till ett fint litet flickebarn.
Och jag kunde inte fått en bättre partner eller far till mitt barn än Jonas...är som en nyförälskade 14åring på nytt igen =)



*Min älskade syster överraskade oss allesammans med ett vackert och bedårande bröllop! Så efterlängtat var det...men helt oväntat...önskar dem evig lyck tillsammans, finns nog inte en sån kärlek att hitta vart som helst!


Sen så har ju julafton och nyår just passerat...känns väldigt skönt att det nu är över! För nu är nästa anhalt påsk och sen är det snart sommar igen, hihi optimist som jag är :p

Kort från julafton då milicia nästan drunkna i julklappar! Haha men hon märkte inte så mycket utav det för hon sov mesta tiden utav den dagen :p


Imellandagarna så blev det en helt del tid med älskade milicia och jonas som varit ledig=)  Och han har avslutat allt med renoveringen på bottenplan nu =) är bara lite lister i hallen där uppe och sen ska vi börja
med lillans rum =)
Sen har vi haft besök av min älskade farfar, och sen har vi firat minijul med mina älskade syskon! Dom betyder så himmla mycket för mig!! Mina små änglar allehop!!
(har inte hunnit lägga över dom bilderna än tyvärr, inte heller från nyår)

Blev en hel del shopping med ewe oxå i mellandagarna...så nu har lillan så mycket kläder att jag förbjudit mig själv att köpa något mer i den storleken hon har nu...men det är svårt för det finns ju så mycket fint till tjejer att köpa!! Sen är det ju kul att man äntligen kan köpa kläder till sig själv igen utan att det sitter som ett korvskin med den magen man hade :p Så det blev allt en nyårsklänning och lite nya byxor, en skjorta och 3 sköna behåar-älskar att köpa underklder!

Senavslutades detta fina år med en kväll med de närmsta vännerna här hemma hos oss.
Jag o mathilda gjorde 3 rätters middag som var väldigt uppskattad och super god!! Sen fördrev vi tiden med lite sällskapslekar som gav oss massa goda skratt så tiden rann i väg till tolvslaget. Så vid tolv gick vi alla 9 ut och kollade på de fina raketerna och slutade/inlede det nya året...återigen med en kyss av min älskling!!


Hoppas att detta året kan ge lika mycket glädje som förra, men de ska nog inte bli svårt då ja har underbar familj att spendera året med <3


RSS 2.0