Haft trevligt besök=)

Idag har jag och Milicia haft trevligt besök av sandra, jennie och sanna =)
Va mycket mysigt och väldigt kul...och en hel del tjatter blev det om man säger så :p
Tur att det finns jordnära, tevliga och roliga människor i sin umgängeskrets så man slipper vara ensam och bitter ;)

I fredags så va vi ute hos jonas föräldrar och firade en minijulafton igen :p För hans bror linus och hans tjej kom hem från vietnamn så de blev massa god mat och lite julklappsutdelning. Milicia fick så fina kläder, bland annat en tröja ochen mössa som jonas mormors syster hade gjort och fy fasen vad snyggt-önskar man kunde sticka så fint!! Och så fick hon lite bodys m.m och en ursöt liten klänning från Asien...hihi får lägga upp bild på den nån dag =)

Lördagen startades tidigt med att vi (ja jonas o lillan) åkte till alingsås och shoppade..skulle hittat en säng men vi åkte hem med ett skrivbord ist :p Så nu är det fullt upp med att ordna i gästrummet/hobbyrummet =)

Sen på kvällen åkte jag jonas o mathilda till sandra som hade födelsedagsfest =) Var som vanligt väldigt trevligt och roligt att träffa dom igen... Så vi planerade in att träffas, som då blev idag redan =)

Sen så har förresten lillan gjort framsteg i helgen!! Hihi...att man kan bli så stolt är ju läskigt egentligenmen gud så kul det är =) Hon har för första gången tagit tag i leksakerna man håller upp helt själv =) Så nu går det av bara farten och allt hon får tag på åker in i munnen och blir helt genom blött...så gulligt :D

Det går tyvärr inte lägga upp fler bilder nu för nätet krånglar...så de får bli bild regn nästa gång ist :p
Man ska smaka på allt =)
Bild från nyår..har en lapp i pannan för vi körde en lek :p





Lämna ett spår
Postat av: Jennie, Livet, vardagen och familjen

som sagt så var det jättekul att få komma och träffa dig, och din extremt söta lilla tös! :) Och du bor ju helt underbart fint! :D vore kul med sånna här tjej-dagar fler gånger :)

2011-01-10 @ 21:16:33
URL: http://jenniesays.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0