Envis som sin far?

Idag är det 14 dagar övertid för min lilla krabat i magen...tror nog att den är envis som sin far hihi =)
Va på kontroll igår och allt såg bara bra ut...så de är bara vänta o se vad dom säger på kontrollen imorgon igen...tror iochförsig att det inte hänt så mycket för jag tycker allt känns "som vanligt"... Dock så verkar det på alla andra som att dom fått nog på väntan och tjötar nästan hål i huvudet på mig, när kommer den, när blir ni igångsatta, herregud nu får den komma, stackars dig, m.m m.m är kommentarer jag får hela tiden...men ärligt talat så är det inte så jobbigt som alla sägar....Känner att "den kommer när den kommer" och känner sig redo...
Men om det inte har hänt något imrogon så får vi en ny tid på fredag förmiddag för samma bedömning och blir vi inte igångsatta då så får vi ett datum för att bli det-känns llite läskigt tycker jag men samtidigt så börjar ja bli väldigt nyfiken nu på hur dne ser ut! Vi fick ju kolla på ultraljud igår och då fick man en klar bild på ansiktet framifrån...eller ja från näsan och nedåt...och herregud-ja tyckte de såg exakt ut som jonas...så troligen har den pappas fina och pussgoda läppar =)

Igår så blev förövrigt elektrikern klar här hemma så nu har ja massa dimrar på de ställena ja vill, lampor är flyttade, kontakter lika så, mototvärmaruttag fixade och diverse annat är utbytt...så nu är det ENBART alla lister i taket och bröstpanel kvar...men de kan man ju leva utan ett tag...just nu är ju bebisen och uppackning av alla lådor viktigare.
På eftermiddan kom mathilda hit igen (jippi!) och sne något senare kom även emelie och tindra hit =) Fasen vad den lilla tösen hade växt!! Och hon tjatrade som en liten pratkvarn oxå...så himla söt....klappade på magen ett par gånger oxå gjorde hon-lovade att hon skulle få leka med bebisen när den är här... Va väldigt kul att träffa dom två-alltid så mycket tjöt och skratt =)

Nu ska ja o tildis GÅ till affären...har redan varit på promenad en gång idag men nu vill man ju att något har hänt till nästa kontroll... ska laga ungstekt lax med hemma gjorda klyftpotatisar idag-mmmm så gott!!
Ha de bäst allesammans...för de tänker jag har =)



Har det kommit någon bebis än?

Och svaret på den frågan är nej: Ingen bebis har kommit på besök än! Den verkar vara envis eller s trivs den bra där den är :p Hade inte heller viljat komma ut i detta kyliga väder om ja hade fått välja :p haha skämt o sido =)

Idag är det 9 dagar övertid och alla tjötar o frågar o sägwer att jag borde må så himla mycket sämre "here gud vad jobbigt för dig" oj vad det måste vara svårt" shit stakars dig" hit o dit men ärligt talat så har ja knappt hunnit reageara på att jag har gått över så långt...känns som vanligt allting tycker jag-förutom att det är lite jobbigt att vända sig i sängen så har ja faktiskt inga besvär eller "åkommor" som alla antyder att man "borde ha".... Känns som att ja haft en väldigt bra graviditet hitills-förutom då ja fick foglossning men de lättade så fort ja blev sjukskriven fårn jobbet!
Och på många sett är ja väldigt tacksam för att den lille har lyssnat på sin mamma då ja sagt- "Nej du får inte komma innan vi flyttat..." Haha och så snat som de är sagt så har den ju inte gjort det...så trots att det ser ut som ett bombnedslag med flyttkartonger o lådor överrallt så har jag hunnit fixa och dona med bebisens grejer så allt är klart =) Nu har den 2 skötbord (över och undervåningen i huset) fyllda med diverse saker som är bra att ha, fått en egen upppackad garderob, badbalja, barnvagnen är fixad o hämtad och den söta lilla vaggan är bäddad och uppställd så NU är den välkommen precis när den vill <=)

Förövrigt så trivs vi redan jättebra i huset...har redan sovit här 4 nätter det börjar kännas "som hemma" =) Och älsklingen fick äntligen tid över igårkväll att fixa värmen så nu är det ordnat-skänt! Vi är nämligen rätt frusna utav oss så vi tycker om när det är mellan 24-26 grader här hemma och de som bodde här innan hade ställt in så det var mellan 18 och 22 (!) så ni kan ju gissa om vi har huttrat och hackat tänder som tokar här :p Men nu är golvvärmen på och värmer så gött =)
Elektrikerna skulle ha kommit idag oxå men fick tyvärr skjuta upp det tills imorgon så jag måste gå upp så ja är färdig vid 10 (!) att ta emot honom-hur ska ja orka det?! har inte gått upp före 11 en enda dag den sista tiden :p är ju så gött att ta igen sömnen på morgonen som man missar på nätterna! Men det ska bli skönt att få ordning alla uttag som behövs, flyttas och nyinstaleras....vi har ju lite särskillda krav så man får väl stå ut med skiten :p men som sagt ska de bli färdigt imorgon (förutom installationen av alla spotarlights i köket) så älklingen kan avsluta hela renoveringen med tak och bröstpanelslisterna sen...vad ska vi göra när allt är färdigt då? Känns som det kommer bli väldigt tomt på sysslor men samtidigt så kommer tiden fyllas ut med en liten knodd att ta hand om...då kan man ju ligga i sängen eller i soffan och bara titta på livet hela dagarna ju =) Jippi! Ja jäklar våran soffa kom i förrgår oxå-och ja jubla av glädje då jag såg den! Så jävla snygg, skönt och matschar perfekt in i vardagsrummet med dom nya tapeterna och gardinerna-lovar att ja ska ta kort på allt sen när vi har fått undan all bröte som ligger o skräpar =)

Nej nu såg ja att klockan är massssor så ja måste sätta igång med maten så den är färdig när älsklingen kommer hem...och sen kommer nog Emelie och pernilla snart oxå så man borde väl röja lite innan jag o jonas behöver åka iväg till den gamla lägenheten och greja lite innna dom som ska köpa soffan kommer i kväll...ska bli skönt att bli av med den-så vi kan åka o köpa våran nya tv oxå...börjar bli lite småtråkigt att ha den gammla i sovrummet....ska slänga den eller ställa i gästrummet när vi fått iordning här och har inhandlat en ny tv...för hur det än är så lever man ju på 2000 talet och kan inte vara utan "dumburken"...tyvärr säger väl jag om det....man borde leva som man gjorde förr.

Äh nu kommer ja bara in på massa småskit o babbel så nu drar jag =)


Har världens bästa,snyggaste, händigaste, snällaste och mest underbara människa till pojkvän =)


Beräknad idag!

Ja idag har det varit dagen D...den 12 oktober...bebisens beräknade födelsedatum. Dock så har ja trotsat det datumet och inset att vi kommer gå över tiden...känns på ett sett väldigt väldigt bra för ja ahr ju sagt sen vi köpte huset att "varje dag extra är guld värd" Och då menar jag att vi kommer längre med renoveringen och flytten för varje dag och det skulle kännas bedrövligt om vi inte hunnit bli klara för när den lille bebisen har kommit tycker jag inte att jonas ska behöva renovera hela dagarna medans ja kan ligga o gosa med den lille...utan det är lika viktigt för mig och som för jonas att få lära känna det lilla knytet och man kan ju aldirg få tillbaka förlorad tid med bebisen liksom. Så vårat barn kommer gå före allt annat här i livet...som det skall vara såklart =)

Sista dagarna har det varit väldigt lugnt med sammandragningar och förvärkar...men det va värre för några dar sen då det höll på hela tiden....trodde faktisdkt att det va nära då :p Men det blir som de blir och snart får vi träffa bebisen för första gången =)

I fredags så kom Sandra darlingen hit o vi lagade tacos och åt massa gott samtdigt som vi tjöta om allt mellan himmel och jord, spelade yatsy och skrattade om vartannat...särskillt när Pernilla kom och vi tre övertrötta brudar satte igång så va det ju kört :p
På lördagen målade och slipade jag lite på ett av våra vitrinskåp och ja sedan målade om...blev sjukt bra och kommer bli nice att ha det i de nya köket =) sen kom ju såklart mathilda oxå och senare på kvällen så blev vi våldgästade av Gustav och Johannes haha två roliga prickar de där alltså :p

Sen så fram till idag har vi gjort det vanliga-renoverat :D Och så har ja köpt massa tyg till vardagsrummsgardinerna som blir speciallsydda, varit i Vara en sväng o köpt de sista på colorex, och så har jag varit och fikat med Jonas underbara farmor-älskar verkligen henne haha....finns ingen skönare kvinna på denna jord...mycket skratt och skvaller om jonas-det gillar vi =)

Här har ni några bilder från radhuset...men observera att inget är 100% klart...så det kommer inte riktigt se ut så här när vi är helt färdiga =)

FÖRE: Köket, matplatsen.


EFTER: Här ser ni en liten del av hur det blir. Dock är inte taklist och
listen på den vita panelen ditsatt ännu. Golvet och kaklet är det som helt färdig lagt =)
Är den nya bänkskivan kvar oxå som vi väntar på.


Den perfekta (och vansinnigt snygga) målaren !! Detta kortet är taget för ett par veckor sen
när jonas grundmålade hela vardagsrummet innnan tapetseringen.


Här ser ni samma vägg i bakgrunden när taeten kommit upp =)
Fika pause på tapetseringsbordet...Med på bilden är Jonas underbara farmor!!


Ser lite trött ut men så blir det utan smink och efter att ha varit vaken ett helt dygn :p
Magen i vecka 40...stor som ett hus =)




Snabbis!

Ännu en snabb uppdatering då jag egentligen inte har någon tid över...men eftersom så många tittar in så får ja väl skriva en rad eller två :p

Det har ännu inte kommit någon bebis och ja tror nog att dne tänker dröja ett tag till...och det är ju trots allt idag en vecka kvar till beräknat så man ska nog inte börja hoppas ännu...

Renoveringen går framåt, förutom att ja är lite grinig på målaren som kom igår...han målade 2 fönster på hela dagen! Och då grundbålade han bara...är ju ett jobb som är gjort hur fort som helst ju...hade ja ju kunnat gör själv för f*n...snabbare dessutom!! Jaja jag ska åka dit nu efter att ja följt Mathilda till arbetsförmedlingen och ha varit o köpt tyg...måste ju special sy mina hissgardiner till vardagsrummet då de är stora fönster med annorlunda mått... då ska han få se på en gravid kvinna som vill ha jobbet gjort haha :p För idag kommer ju inte ja eller jonas hinna göra något då de är dax att ta upp flotten ur sjön och så ska vi fira Jonas storasyster som fyllt år...kommer bli mysigt =)

Sista dagarna har mathilda varit här (som vanligt enligt vissa, men kan man inte vara utan varandra så  är det så :p ) och vi har väl inte gjort så mycket förutom att haft massa skratt och yatsyspelande. Sen har vi bakat negerbollar (ja det heter ju så!) och snackat masssssa gammla minnen!!

Nu stpr hon färdig sminkad o klar i hallen så nu drar ja!

(Lovar att tömma kameran i veckan)


RSS 2.0