Har det kommit någon bebis än?

Och svaret på den frågan är nej: Ingen bebis har kommit på besök än! Den verkar vara envis eller s trivs den bra där den är :p Hade inte heller viljat komma ut i detta kyliga väder om ja hade fått välja :p haha skämt o sido =)

Idag är det 9 dagar övertid och alla tjötar o frågar o sägwer att jag borde må så himla mycket sämre "here gud vad jobbigt för dig" oj vad det måste vara svårt" shit stakars dig" hit o dit men ärligt talat så har ja knappt hunnit reageara på att jag har gått över så långt...känns som vanligt allting tycker jag-förutom att det är lite jobbigt att vända sig i sängen så har ja faktiskt inga besvär eller "åkommor" som alla antyder att man "borde ha".... Känns som att ja haft en väldigt bra graviditet hitills-förutom då ja fick foglossning men de lättade så fort ja blev sjukskriven fårn jobbet!
Och på många sett är ja väldigt tacksam för att den lille har lyssnat på sin mamma då ja sagt- "Nej du får inte komma innan vi flyttat..." Haha och så snat som de är sagt så har den ju inte gjort det...så trots att det ser ut som ett bombnedslag med flyttkartonger o lådor överrallt så har jag hunnit fixa och dona med bebisens grejer så allt är klart =) Nu har den 2 skötbord (över och undervåningen i huset) fyllda med diverse saker som är bra att ha, fått en egen upppackad garderob, badbalja, barnvagnen är fixad o hämtad och den söta lilla vaggan är bäddad och uppställd så NU är den välkommen precis när den vill <=)

Förövrigt så trivs vi redan jättebra i huset...har redan sovit här 4 nätter det börjar kännas "som hemma" =) Och älsklingen fick äntligen tid över igårkväll att fixa värmen så nu är det ordnat-skänt! Vi är nämligen rätt frusna utav oss så vi tycker om när det är mellan 24-26 grader här hemma och de som bodde här innan hade ställt in så det var mellan 18 och 22 (!) så ni kan ju gissa om vi har huttrat och hackat tänder som tokar här :p Men nu är golvvärmen på och värmer så gött =)
Elektrikerna skulle ha kommit idag oxå men fick tyvärr skjuta upp det tills imorgon så jag måste gå upp så ja är färdig vid 10 (!) att ta emot honom-hur ska ja orka det?! har inte gått upp före 11 en enda dag den sista tiden :p är ju så gött att ta igen sömnen på morgonen som man missar på nätterna! Men det ska bli skönt att få ordning alla uttag som behövs, flyttas och nyinstaleras....vi har ju lite särskillda krav så man får väl stå ut med skiten :p men som sagt ska de bli färdigt imorgon (förutom installationen av alla spotarlights i köket) så älklingen kan avsluta hela renoveringen med tak och bröstpanelslisterna sen...vad ska vi göra när allt är färdigt då? Känns som det kommer bli väldigt tomt på sysslor men samtidigt så kommer tiden fyllas ut med en liten knodd att ta hand om...då kan man ju ligga i sängen eller i soffan och bara titta på livet hela dagarna ju =) Jippi! Ja jäklar våran soffa kom i förrgår oxå-och ja jubla av glädje då jag såg den! Så jävla snygg, skönt och matschar perfekt in i vardagsrummet med dom nya tapeterna och gardinerna-lovar att ja ska ta kort på allt sen när vi har fått undan all bröte som ligger o skräpar =)

Nej nu såg ja att klockan är massssor så ja måste sätta igång med maten så den är färdig när älsklingen kommer hem...och sen kommer nog Emelie och pernilla snart oxå så man borde väl röja lite innan jag o jonas behöver åka iväg till den gamla lägenheten och greja lite innna dom som ska köpa soffan kommer i kväll...ska bli skönt att bli av med den-så vi kan åka o köpa våran nya tv oxå...börjar bli lite småtråkigt att ha den gammla i sovrummet....ska slänga den eller ställa i gästrummet när vi fått iordning här och har inhandlat en ny tv...för hur det än är så lever man ju på 2000 talet och kan inte vara utan "dumburken"...tyvärr säger väl jag om det....man borde leva som man gjorde förr.

Äh nu kommer ja bara in på massa småskit o babbel så nu drar jag =)


Har världens bästa,snyggaste, händigaste, snällaste och mest underbara människa till pojkvän =)


Lämna ett spår
Postat av: Emelie

Ja nu förstår jag din lill* med, nu är det ju snö och skit.. Vem vill ut då egentligen?

Hmm förlåt att jag inte kom.. Men tiden bara flyger iväg ibland.. Jag ska försöka se till att komma snart iaf.. Så nyfiken på huset nu ju.. hihi Och på bebisen är klart, meen den kanske väntar ett tag till.. Man vet aldrig..

2010-10-21 @ 23:32:45
URL: http://emtin.blogg.se/
Postat av: Malin

Jo men man kan ju inte få klart allt på en gång :) Hehe. Även om man vill!

2010-10-22 @ 16:09:00
URL: http://malinlindblom.blogg.se/
Postat av: jennie

åå de va en envis liten en som envisas med att stanna där den är :P Härligt ändå att ni fått kommit iordnng såpass att ni slipper den stressen om bebisen hade valt att komma tidigare.

2010-10-22 @ 17:53:05
URL: http://jenniesays.blogg.se/
Postat av: Malin

Ja eller hur! Fan vad roligt! Massa att pyssla med :)

2010-10-22 @ 23:12:39
URL: http://malinlindblom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0