Happpy!!

Tiden går och man hinner inte riktigt sitta här under semester perjoden. Men får ta en snabbis nu innan vi ska ivg igen.

Sen ja skrev sist har vi varit på liseberg med jonas familj o kusiner, jag har kört en JÄTTE stor skogsmaskin och grejat me kranen...hur roligt som helst (fast lite bonnigt :p ) jag har varit hos min mor, varit på lager 157 med mamma o mormor-de blev även en sväng till syster och knalleland...köpte en tröja till min älskling, två par skor och lite krimskrams. Sen var de värdshuset oxå, riktigt trevligt...var "pubafton" med kareoke...super trevligt tycker jag...gick dit med liina, tony, tobbe, jonas, madde, linda och några grabbar ja inte kommer ihåg namnet på. Ja och så har vi ju självklart grillat och druckit öl hos tony o liina en kväll me =) Igår blev de en sväng till alingsås där älsklingen köpte en ny mobiltelefon, ja kaxa med försäljaren för hon bara skrek att hon inte hade ätit o var på dåligt humör...och så gör man inte så vi fick byt till en jätte trevlig kille ist =) Sen köpte vi även en fritös (!) så nu kan ja göra min favvo mat friterad pizza! (låter äkligt men de är sjukt gott! sen är de inte en vanligt pizza som man friterar utan de bara heter så :p ) Efter de blev de en fika på bakgråden....världens mysigaste fick, så himla romantiskt där =)
Och nu om typ en timme...så ska vi iväg och paddla kanot ja o min älskling =) Ska bli riktigt mysigt, tar med oss en filt o lite massäck...älskar verkligen att ja o jonas har semester o kan unna oss massa roliga aktiviteter =)

Ikväll åkter vi till nossebro, sandra har dragit me oss dit, bandet lillasyster ska spela....blir nog bra de....

Sen vad som händer resten utav veckan är ännu ett besök på liseberg, fast bara ja o älsklingen den här gången...två kräftskivor, en utekväll och sen självklart en riktigt slappar dag på söndag inan allvaret kommer igång igen....

ska kila nu så vi hinner göra allt fårdigt innan vi ska iväg =)

(p.s...jobbet ringde igår o ville att ja skulle jobba...men ja sa nej...kändes skönt...Men nu ska dom kanske erbjuda mig en heltjänst framöver, sitter o väger för o nackdelar...vill ju inte jobba där men pengar är pengar...fast ja vill ju inte, ja vill ju göra något  drastiskt, inte gå tillbaka till de gammla....hmm ja de löser sig tidsnog)


Allt detta fick ja hem på posten för ett tag sen...lite komiskt att allt kom samma dag trots att ja beställde de men flera dagars mellan rum.


Två skrattande pöjkar! Mina favortier, älsklingen o min broder!


Bild från cykelfestivalen...hade riktigt trevligt där må ja säga =)

Hinner inte mer nu. bye bye!

Toppen!

Har haft en riktig bra helg!
Humöret på topp, goda vänner, aktiviteter och framför allt...så har ja nog en ny chef!!
Är så nervös men tror att de gick bra...=)

I fredags blev de bowling på stures med svante, ida, linus, sofia, rebekka, max och jonas =) var en trevlig kväll må ja säga!
Lördagen blev en mysdag i soffan med älsklingen o massa filmer, sen blev de en tur till liina o tony på kvällen...var gött med ett par glas vin och massa tjöt. Blev allt från massa skratt till att vi alla grät...men på torsdag då förstår man nog mer, får ett avslut. Kan blivit så att de blev några gals för mycket för vissa, haha jonas o tobbe satt o pimpla vin me oss tillslut...ja vad ska man säga....dom slutar aldrig att förvåna =)
Söndag...ja idag har vi bara legat och degat i soffan igen, har kollat massa saker på nätet...blir nog jätte bra de här ror jag ;) (hemlis*)
Sen var ja jonas pernilla o bengtsson på bio tidigare ikväll, kolla på "sommaren med göran" och vi alla tyckte den var bra!! Rolig och inte så förutsägbar som de flesta filmer är nu för tiden... Nu väntar vi med spännning på "flickan som lekte med elden" som kommer ut om nån vecka-älskar den bok triologin så ja följer de med hela mitt hjärta =)

nu ska vi hoppa ner i sängen och bara njuta av att inte behöva gå upp till en alarmklocka på två veckor...är så himla glad över att vi får lite ensam tid tillsammans...finns inget bättre än när man får vara i jonas famn och skratta tillsammans...

Försmak :p


Detta är en försmak av vad som kommer ske på min blogg inom en snar framtid.
Kommer lägga upp tävligar m.m och lotta ut deras underbara smycken!

Fundersam...

Sitter & har tankarna på annat håll....
Ärligt vet jag inte vart tanka håller hus.
Skulle jobbat men bröt ihop tio minuter innan ja skulle åka...
Ringde & berätta hur de låg till...
Värdet på människor varierar, från dag till dag...varför?
Har inte vissa människor ett samvete?
Är så lycklig att ja inte är som alla andra, att ja inte är ondskan själv....
Älskar mitt liv, min Jonas, min familj & mina underbara vänner!
Men är rastlös...vill få ut något...något radikalt...
Byta mål, uppnå det...få bekräftelse att göra något bra!
Vill visa, vill rädda, vill bygga ett imperium...
Ska göra det...de jag alltid drömt om...uppnå mitt livsmål!


Tack för att du får mig att le...
Le så stort att solen bleknar.

Tack för att du får mig att vilja...
Vilja göra varje dag underbar.

Tack för att du får mig att se...
Se vår planet från den goda sidan.

Tack för att du gör mig stark...
Stark, drivsam och målmedveten.

Tack för att du får mig att ge...
Ge de bästa jag har i alla lägen.

Tack, tusen tack...


Resan på tusentals mil,börjar med ett ända steg!


Hmm ja som ni märker är ja inte mig själv idag...känns som ja sitter brevid och iaktar min kropp...petar lite, pekar, skrattar både åt och med mig själv, ber mig själv att öppna ögonen, skriker i örat hur bra jag är, viskar att jag kan mer,dansar omkring...reser mig upp och går iväg flinandes!
Har ja blivit galen undrar ni säkert, skriver massa "poesi", sjuka iaktagelser, och osammanhängande menningar...svaret är nej!
Har bara jobbat för mycket, blivit trött, rastlös och oerhört grinig....men de som är positivt är att jag o Lisa ska ut o ta en powerwalk i skogen när hon slutat jobbet....ska bli gött o röra på sig, bli anfåd, svettig, utmattad, törstig,få träningsvärk...Längtar...!!
Nu ska ja ta komandot över min hjärna och övertala kroppen att gå ut o äta frukost, för andra gången idag...gick upp klockan sex o somnade inte om...lika bra att invänta kvällen inna ja får lägga mig i min underbart sköna säng =)

Sombie!

Usch och fy...har blivit lite tomt med blogg inlgg de sista(vilket de blir rätt ofta nu för tiden)...men har helt
enkelt inte haft tid =( Men om 5 dagar, då är ja (äntligen) arbetslös...så ska man vl inte sga men är så trött på mitt jobb... Okrar inte anstränga mig, vill inte gå o lägga mig för att ja vet att ja ska upp till de stället dagen efter m.m m.m m.m ja ni fattar...Nu den här veckan/vekorna jobbar ja tio dagar i streck så när ja väl är hemma har ja svårt att få tid över till bloggen...men som sagt bara 5 dagar kvar!
Är så gött taggad på att skaffa ett annat jobb, något helt nytt...inte något som har med det ja har gjort ett år nu att göra...har starka funderingar på att jobba utomlands...men jonas är väl inte så glad över det. Men som ja sger, ja vill inte sitta med två tre ungar om någon/några år och kanske ångra att ja inte åkte ett par månader...han säger att han förstår de så nu är de upp till mig att se till att förverkliga det-om ja nu verkligen vill de....hmm ja tankarna är i en ända röra :p


Den gångna veckan har ja inte gjort så mycket, jobbat nästan varje dag, men i måndags så blev de en fisketur men Emy...haha vet inte riktigt om vi fiska men...de blev mest massa tjöt :p
På tisdagen var jag hos läkaren (hostan o huvudvärken har inte gett med sig än!),fick ta blodprov som gjorde att tårarna flöda ner men de gick tillslut-jag tog ju de på mig själv hihi! Läkarn sa att ja var frisk men ja var sjuk...hmm blev inte så mycket klockare på de.... var även en snabbis hos emelie, och även ett par timmar hos min mor....kunde inte slita blicken från en av valparna.....gud i himmel säger ja bara vad söt,ser ut som en blanding av en långhårig chivuva o en lasaapso...pussgurka säger ja bara!
På onsdag så åkte ja o emy och piknikkorgen till alingsås o badade några timmar...var så skönt att komma utomhus och få njuta av solen och inte gå inne och tukta av värmen....
Jobbade i helgen så ja hann inte med på mycket, hade riktigt dumma tider så någon utflykt blev de inte....förutom att ja åkte till tobbe i fredags när ja slutade...solade och åt glass o tjöta skit o sen kom jonas oxå när han hade slutat....blev att vi grilla och kasta yxa-som ja var rätt grym på förvånandsvärt :p Sen framåt elva när massa folk börja komma så drog vi hem o sov...inte så kul men vad gör man inte...

Ja de var veckan som gått...och veckan som kommer innehåller ett besök på sjukhushotelet i borås hos mormor...skulle visst få en digitalkamera utav henne =) Sen så r de ju en evighet sen bara hon o jag umgicks helt ensamma...saknar faktiskt det...men sen är de nog allt ja hinner oxå...för har man varit dum nog att tacka ja till så mycket så får ja stå mitt kast....men de kommer ju löna sig-kan inte vänta till att använda pengarna till de ja o jonas planerat =)

Förresten så har ja fått ett kusinbarn till!! En liten flicka...är så glad för Elins skull...óch om en månad då är de hennes syster Emma som ska få sin första baby...unda om de blir en kille eller tjej...så nyfiken =)

Har även kommit i kontakt med en hemsida som ja ska promota lite och ha lite tävlingar och liknande åt inom en snar framtid här på min blogg....så håll ögonen öppna!

Nu ska ja da mig, tänkte börja me maten till min dröm som snart kommer hem....saknar honom enormt mycket trots att vi sågs i morse...känns som att ja har varit nykär en evighet nu! Men de är väl så kta kärlek ska vara antar jag, jippi!

Tre generationer gör en heldag i borås!

 Skratta så ja trodde ja skulle lägga mig på backen och gråta när vi skulle upp för backen haha!



Kvällen då vi bada hos svante...alltså för två/tre veckor sen...




 


Avklarad...

Nu är cykelfestivalen ett minne blott...bara ett år kvar tills den kommer igen=)

I fredags kom min sandra bus hit, och då var vi (var ett stort antal människor hemma hos  oss redan då)  färdiga för att dra till förfest nummer två! Tyvärr följde inte pernilla med (hon skulle upp o jobba) men andars hade vi de väldigt trevligt hos lasse...mycket folk och mycket alcohol. Sen drog vi vägen förbi min underbara Lisa...goare tjej får man leta efter! Men när vi kom dit hade hennes fest slutat i "kalsongfylla"...vilket innebär att man super utan byxor...mm ja vad ska man säga-variation förnöjer! Stannade inte länge för vi drog till öltältet...kunde inte vänta längre....
Efter en stund i kön så kommer man in...möts av massa folk och i samma sekund som ja sätter min fot innanför entren så börjar min favorit låt pumpas ut ur högtalarna! Blev helt till mig och drog till dansgolvet =)
Blev en mycket trevligt stund i öltältet (som är väldigt stort med två barer, två scener och ett ändlöst antal bord och ståbord) och sen att man var typ dränkt i öl så drog vi alla vidare hem till oss...tyvärr blev ja riktigt arg efter en vis händelse så ja skicka ut alla-förutom dom 10 personer som sov över...fick en smärre hjärtattak när ja vakna o kom ut i tvrummet :p

Lördagen spenderade vi tillsammans i soffan o på balkongen, blev nån vända till pizzerian, systemet och affären...gjorde toscapäron med glass som vi åt i solen på balkongen medans förfesten kom ihång nån gång runt tre igen =) Sen kom räkan hit, var en evighet sen man träffa honom-var kul tycker ja =) tillsammans drog vi allesammans till Bjälke o festa vidare...blev lite diskuskastning, mys vid damen, och självklart....två skott i ryggen! Ja jag vet inte vad ja ska säga men bengtsson och mattsson är som dom är :p alla fick sig ett gött skratt och hade väldigt trevligt förövrigt =) sen kom Mp och drog vi alla (var väl typ 30 pers) mot öltältet ännu en gång...även den här kvällen var mycket trevligt...dansande till banden och en massa ölhävningar. Trevligt med allt folk man träffa!

Söndagen...var inte lika kul....man insåg att älsklingen skulle börja jobba snart igen, även jag...plus att lägenheten såg ut som en bomb hade exploderat! Men trots de var vi sega ellesammans, ja svantem linnea sandra....låg i soffan...drog till pizzerian...sen drog linnea....och vi tjöta vidare-och ja har sån fruktansvärt bra humor, eller hur svante! Hahahaha var nog lite för jobbig mot honom :p <
Efter lite information så blev alla dystra...fick reda på något riktigt hemskt...

"Du var här, stod i mitt köket...mindre än 24 timmar tidigare...
Skrattade, glänste, och förvånade många med ditt lugn...
Du sken upp som en sol när din son kom på tal- din idol,sa du.
Din svarta kavaj klädde dig då vi disskuterade framgångar och motgångar...
Lonely, texten intatuerad på din kropp, du ångrade det sa du...kände inte så längre.
Vi hoppa i takt tillsammans till min favorit låt- Life is life!
Du ville ta en skål och ha skoj ist för att låta någon bråka.
Alla positiva reaktioner du fick, alla som brydde sig.
Något gick snett, ingen förstod att något var fel...
Ett par timmar senare...ensam, och fylld av hemska tankar,
det var då du gjorde ditt val...
Att du valde denna dagen, var de planerat, var de bara ett tilfälle?
Såg arbetarna utan för oss på söndagen, du skulle varit där...någon annan fick ta din plats...
Men Din plats i våra minnen, din sons,mor och brors liv....den kan ingen ta ifrån dig!"

Att de kan hända vet man, men man tror inte att de händer i ens närhet. Ingen förstår...varför just nu, nu när allt blivit bra, du skrattade och pratade...välkomnades med öppna armar. Du förhindrade massa bråk istället för att starta dom...
Varför åkte du iväg ensam...efterfesten visste du ju vart den var...vad utlöste tankarna...din älskade hund väntade på dig hemma....
Nu kommer du aldrig dyka upp igen, aldrig få leka med din son som du var så stolt över....se honom växa upp...
Kan lungt säga att alla här är upprörda, tankspridda och allmänt inne i sig själva nu....
Tankarna bara skenar iväg...har fler frågor än svar...

RSS 2.0