Toppen!

Har haft en riktig bra helg!
Humöret på topp, goda vänner, aktiviteter och framför allt...så har ja nog en ny chef!!
Är så nervös men tror att de gick bra...=)

I fredags blev de bowling på stures med svante, ida, linus, sofia, rebekka, max och jonas =) var en trevlig kväll må ja säga!
Lördagen blev en mysdag i soffan med älsklingen o massa filmer, sen blev de en tur till liina o tony på kvällen...var gött med ett par glas vin och massa tjöt. Blev allt från massa skratt till att vi alla grät...men på torsdag då förstår man nog mer, får ett avslut. Kan blivit så att de blev några gals för mycket för vissa, haha jonas o tobbe satt o pimpla vin me oss tillslut...ja vad ska man säga....dom slutar aldrig att förvåna =)
Söndag...ja idag har vi bara legat och degat i soffan igen, har kollat massa saker på nätet...blir nog jätte bra de här ror jag ;) (hemlis*)
Sen var ja jonas pernilla o bengtsson på bio tidigare ikväll, kolla på "sommaren med göran" och vi alla tyckte den var bra!! Rolig och inte så förutsägbar som de flesta filmer är nu för tiden... Nu väntar vi med spännning på "flickan som lekte med elden" som kommer ut om nån vecka-älskar den bok triologin så ja följer de med hela mitt hjärta =)

nu ska vi hoppa ner i sängen och bara njuta av att inte behöva gå upp till en alarmklocka på två veckor...är så himla glad över att vi får lite ensam tid tillsammans...finns inget bättre än när man får vara i jonas famn och skratta tillsammans...

Lämna ett spår

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0