Snabbis


Natten har varit hemsk, har inte sovit många timmar...bara legat o väntat på att johan blund skulle få mig att somna men inget hjälpte! Låg till o med o löste korsord till halv två tills ögonen gick i kors på mig men inte enst de fick mig o somna! Och så har de fortsatt hela natten och när älsklingens väckarklocka gick igång så satt ja redan upp o vänta på de...hallå ja som lskar att sova får fan inte göra de...hmm dessa två veckor utan min skönhetssömn har gjort mig till en arg jävel! Brukar ju sova typ 10 timmar bara för att de är så gött men nu har ja typ bara sovit 3-6 timmar per natt...gahhh varför är de så??

Men trots att ja inte kan sova och har deverse mardrömmar så är det alltid en ljuspunkt då älsklingen håller om mig på morgonen och viskar något fint i örat på mig. Då vet ja att inget spelar någon roll för allt kommer bli bra så länge han är med mig ♥
Kan inte med ord beskriva hur stolt jag är över att vara med Jonas.  
Finns ingen annan människa på den här jorden som är lika omtänksam, rolig, snäll och älskvärd som honom!
Skulle aldrig i hela mitt liv vilja vara utan honom!!

Så nu är ja på bättre humör och ska äta lite frukost innan ja drar iväg till emelie...blir lite te drickande och skvaller innan ja ska hem o bättra på träningsvärken, som dessutom gjorde att ja knappt kunde komma upp ur sängen idag!
Känner mig lite myspys i höstkläderna =) de är väl de ända positiva med att de blir kallare att man får "pälsa" på sig lite =)




Vi två för alltid!!


F&S CORE!

Kom nyss hem från CORE passet...var där med Lhiina såklart =) Trots att svetten rann, magen vibrera av ansträngning, benen var som cement och huvudet bullta av pulsen så älskade jag det! Imorgon blir de ett pass med bräda, lite benmuskler är ju aldrig fel ;p  Hmm blivit ett träningsfreak? Hell yee!!
 F&S Core pass.
Brädpass imorgon...kommer bli kul =)

Nu varvar jag ner med lite Idol i soffan, Klara är fruktansvärt cool-gillar den bruden och särskillt hennes hår...de är så fult egentligen men så fult att det blir super snyggt!!! Har starka funderingar på om ja ska blanda dip o äta lite chips...kan ju inte låta de gå till spillo...men efter idag så är de STOPP med stora bokstäver!! Ska ju bli nyttig =) Har tilloch med funderingar på o bli nykterist....hmm men de får ju vänta tills maddes utflyttningsfest på lördag...hon ska ju flytta till norrköping av alla ställen :/

Imorgon är jag ledig...funderar på o dra till skövde och hälsa på farfar ingvar på sjukhuset. Blev ju så glad när ja prata med honom i fredags när han berätta att han kan gå igen =) Är man envis så återhämtar man sig som han säger!
Men har dock inte bestämt mig än...blir kankse att ja åker in till vara...hmm jaja de märker vi imorrn :p

Nu springer de i benen på mig så måste kila!



Kärringjympa!

Hahaha jag och Lhiina var på kärringjympa igår!
Sjukt kul faktiskt...men när man låg på rygg och torr jukka i en sal med 40 tanter o 4 gubbar börja man undra vad man gjorde där :p hahaha! Trots att vi inte tyckte att de var så jobbigt i början så rann svetten i slutet av passaet...tänk att dom kan hålla igång så de gammla!!
Har ärligt talat lite träningsvärk idag...känns otroligt bra faktiskt! Och ikväll tar vi de ett steg längre, då ska vi på Friskis & Svettis Core pass...de är en typ av jympa/dans/afrikansa övningar som tränar hållning och bål...tror nog vi kommer vara helt slut efteråt!! Återstår och ser!

Nu om ca 20 min drar ja till jobbet...gött kött att komma igång igen =) Är riktigt nervös inför torsdag o fredag då ja ska börja på ett helt nytt boende...ett boende med förståndshandikapade och utvecklingsstörda. Kommer nog bli riktigt kul, alla säger ju att man får så mycket gldje tillbaka...de är ju annat än på ett äldre boende :p

Nu ska ja o emelie ta en cigg ihop innan ja börjar...alltid lika mysigt =)

Får uppdatera senare eller något :p

Fruktansvärt gammal bil på mig!

Helgen!

Helgen bara försvann, vips så var den över....känns så iaf...att tiden går så fort när man har roligt gör ju att man nästan bara vill sitta hemma o ha as tråkigt på helgen så man kan få mysa o pussas lite mer med älsklingen...hmm svårt de där med att kontrollera tiden-helst av allt skulle jag bara villa stoppa klockan ibland!

Fredagen avslutades efter begravingen med en trip till syrran i borås. Var riktigt trevligt, lugnt o mysigt!
Stina lagade mat, tände ljus, bjöd på massa vin och gav oss några skratt...mycket avslappnat, så skönt!
Blev även äpplepaj till efter rätt och några cider...mmm gott gott! Sen drog vi igång poker, eller ja texas holldem-vet ej om de stavs så men skit samma :p Spelade ett bra tag, var riktigt jämt med alla marker, nån höll på o åka ut
men återtog allt och ledde, o sen hnde de nån annan...men till slut så vann ju en av oss....behöver väl inte skriva ut att det var jag eller?! =)
Robban (stinas pojkvän) var väl inte överlycklig kanske men de var rätt åt honom...hmm tror de var fler som var dåliga förlorare :p hihi...

Får ta o lägga upp nån bild på allt ja fick me mig från borås, en svart ballongklänning, en leopardklänning, en "sommar klänning", 5 skjortor...allt ifrån sånna man har till pennkjolar till skjortklänningar, 1 par jeans, två kjolar, 2 t-shirts, 4 linnen...en kuvertväska, ett halsband o en hårklämma...ja en hel del alltså....är gött att uppdatare lite ibland.

Lördagen vaknade vi upp o satt o tjöta en bra stund, ät frukost o sen drog syster o robban till göteborg o ja o älsklingen åkte hem! Då passade vi på o koppla in vårt guitar hero...var la inte så värst bra nån av oss den första timmen men sen så fick vi fart på de =) Jonas åkte vidare till garaget o greje en sväng o ja gjorde lite smått för att bli färdig inför kvällen...skulle gått till wärdshuset me Lhiina men hon blev riktigt sjuk och kunde inte tyvärr...Tappade lusten för att dra ut så ja satt me gittaren o spela nån timma, innan svante kom o tvingade jonas att komma hem o sen drog han bokstavligt talat me oss till wärdshuset...men tur va väl de för ja hade verkligen trevligt =)
Träffade ju lilla lisa där...världens mysigaste tjej! Dansade, eller ja vi var väl mest i baren vad ja minns iaf...men några danssteg hann vi iaf ta =) hahaha!
 Sen hände väl lite mindre trevliga saker men som tur är så mår älsklingen bra nu, dock något fulare i fejan :p Men tur är väl att de går över... men även så som han ser ut nu är han hundra tusen gånger snyggare än alla andra hihi...

Isöndags vaknade vi upp o mådde som vi förtjänade...usch...de var ingen rolig bakfylla överhuvud tagen...kunde inte böja mig ner innan ja trodde huvudet skulle explodera på mig! Men tillslut...typ halv nio, nio på kvällen så kom vi utanför dörren för att gå till affären...köpte massa mat! Tacos, massa grönsaker, en back med dricka, chips, dip m.m...vi var ju vrålhungriga! Men när vi kom hem så fick de bli min speciallare "fröjd, med sallad, gurka, tomat, persilja, ägg, skinka, ost o baconost" så himlans gott...sen efter de så blev klockan så mycket o vi stenslockna... Och så var helgen slut :(
Vacknade i morse av att älsklingen som vanligt kröp ner i sängen o pussa mig hejdå...världens sötaste är han när han gör så varje morgon...men ibland vill man bara sova vidare...är ju inte så lätt när man nästan drunknar i pussar o kramar :p men skulle aldrig i hela mitt liv vilja byta ut de :p

Idag väntar ja finbesök, lilla Petrus är på väg hit...vi ska dricka kaffe (eller ja jag dricker te) o skvallra...sen har han utmanat mig i guittarhero...och han kommer åka på såååå mycket stryk för ja är ju lite utav ett proffs nu =)
Sen blir de tacos till middag när bubben kommer hem, o efter de...ja då ska ja iväg till FRISKIS & SVETTIS hahahaha ja ni hörde rätt...ja ska på jympa =) kommer nog bli rätt kul, jobbigt men kul =)
Är ju egentligen innebandy ikväll me men ska se om man kanske ska köpa ett årskort ist =)

nu kom petrus inrusande genom dörrewn så måste kila!

Begravning...

Kom hem för en liten sutund sen...har varit iväg hella dan.
Gick upp super tidigt för ja har inte kunnat sova, har nästan blivit en vana den sista tiden =(
Mitt i dimman kolla ja på klockan, blev galen o väkte jonas o sa att han hade försovit sig-men klockan var bara halv tre!! Var ju för fasen 3 timmar kvar innan larmet skulle gå...hmm as konstigt...kolla på klockan men förstod ändå inte! Kan man kanske bli knasig i knoppen när man har lite mycke att tänka på kankse....
Men ja har ju tur som har Jonas...finns nog ingen annan som kan göra att man känner sig så trygg och älskad!

Kyrkan var överfull med människor som ville ta farväl av Emil, vilket är förståligt då han var godheten själv...
Allt var så vackert...hela dekorationen, alla blommor...och särskillt kistan. Helvit med massa ljus och blommor
som omgav den och så låg ju hans crosshjälm och tröja-nr 71 på...kunde inte blivit bättre.
När prästen talade i sin bön om Emil, hans lycka att bilen äntligen var färdig, om sin hobby, familj & vänner...då var de inte ett öga torrt kan jag lova!
Och gravplatsen han fick, ja den var överfull med buketter, och rosor...alla fick knappt plats...så vackert! 
Det var så många som brydde sig om honom, som hade nån sorts relation till Emil...ja de finns inte mycket att säga förutom att det är synd o skam att de behövde ske...
Tankarna finns hos hans mor, far och syster Anna...kramen hon gav var så varm och trygg, trots allt kaos...kan tänka mig att Emil skulle varit mycket stolt över henne idag!!

Efter cermonin åkte ja o mathilda till min kusin, gosa lite med kusinbarnet och sen åkte vi till gabriels i vara och åt mat...man var ju helt slut efter all tårar. Sen lämnade ja av henne och åkte hem.
Nu ska ja lägga mig o vila en stund innan jonas kommer...då ska vi kramas, duscha o göra oss iordningoch sen hämta upp paketet på posten, jonas måste med för ja komme rinte orka bära det :p Sen bär det av till syster i borås! 
Vi (hon o jag o våra sambos) ska ha ha myskväll, spela poker, laga mat och dricka vin...blir en lugn o härlig kväll som förhoppningsvis ska få mig o släppa på allt, åtminstonde för en stund!



FIT FOR FIGHT!

Så gött...nu är datorn lagad!

Killen ringde mig, kom hit...plockade ner datorn i molekylstora delar, byte hela moderkortet, skruva ihop den, drack kaffe och drog sen!!!!! Fan den extra summa som vi la ut när vi köpte datorn är helt klart intjänad igen =)
Han berättade att om man ska köpa ett moderkort kostar det minst 3-4000 kr...plus en avgift för att byta de...men dom gjorde de gratis =) och de kommer dom göra de närmsta två åren om något händer igen!! Så alla där ute som ska köpa nya datorer-KÖP FRÅN DELL! De är helt klart värt varenda öre!

Nu sitter ja i soffan med en kopp te och datorn i knät samtidigt som ja kollar på vänner...så bra program alltså! Blr väl till o börja laga mat snart...men ska kanske slå en pling till emelie igen (har ju bara pratat i typ två timmar redan eller något) nu nr ja ska röka snart...hihi bra ursäkt va :p

Har inte så mycket att skriva om, förutom att ja har lite aningar om vad som håller på o ske, är lite nervös inför det men vem vet-kan ju kankse vara de bästa i världen oxå! :p Plus att ja typ hela morgonen har sutit o sökt på internet efter resor. Har kommit mer o mer in på att göra en busssresa med mor o c/o ist för att flyga....är ju bättre när man har me sig två barn som skulle uppskatta alla pauser o så...är ju så tråkigt att sitta på ett plan i flera timmar för dom. Men vi får se...någon som har ett förslag på nån resa?

  



Dessa 3 lovley things är mina sista tre inköp...om man bortser från xboxet som kommer på posten imorrn =)

Kom på...sitter o väntar på ett speciellt paket...hoppas de kommer på fredag...annars är de väl här senast måndag!! Världens snyggaste, coolaste, sötaste och häftigaste klänning-är så lycklig!! Vet inte om ja kommer lägga upp en bild här, vill ju inte riskera att någoon annan blir förälskad och köper en likadan :p köpte den som nyårsklänning, men kommer troligen inte kunna vänta ända tills dess på att få använda den!!
 Tror ja blivit en shoppaholic-åtminstonde enligt jonas ord! Får ta o skärpa mig nu! Menar seriöst... Fick lönebeskedet på posten idag, fick 3800 mer än ja trodde, och direkt hoppa de upp massa tankar på vad ja vill köpa...men om ja gör de riskerar ja väl att bli utsläng av Jonas :p nää inte så allvarligt kanske men han tyclker ju att ja ska spara inför de kommande resorna nu i höst...hmm ja borde inte ha hand om mmin ekonomi!!!!

  
Vet att de inte är världens snyggaste bilder, men har ju glömt o visa att ja klipp o färgat håret =)
Skit snyggt när man har luggen nere, färgen är lagd på ett sätt så de ser ut som man har as tjockt hår, fräckt!
Men imorrn ska ja till borås och klippa luggen igen, har vxt fort som fasen, har sne lugg nu men ska klippa en rak imorrn :)
Over and out!!

Ledsen...

Gårkvällen var super mysig, laddade upp med choklad, chips, dip, cola och en filt i soffan...vi kollade på idol och en film...men minns inte vad filmen handla om-låg mest o pratade med Jonas...hihi...att vara två är de finaste som finns!

Men natten har varit hemsk, har bara legat o vänt och vridit på mig...puttat lite på Jonas så han skulle hålla om mig...men så fort han gjorde de så fick ja panik o hoppa till andra sidan sängen igen... Brukar aldirg kunna sova utan att ligga i hans famn...men i natt gick de inte :( Har bara halv sovit...knappt det... Blev glad då hans väckarklocka äntligen ringde...då fick ja prata med honom, höra hans röst... "PANG" Som en bomb blev ja illa mående...(OCH NEJ JAG ÄR INTE GRAVID!) Vet inte vad de är med mig...men nu när ja varit uppe en sväng, lagat mannagrynsgröt och kollat lite på tv så mår ja toppen igen...bara lite huvudvärk...hmm måste vara den här jäkla höstviruset som tycker att det är min tur nu!

Älsklingen ringde mig vid nio, han hade frukost och tänkte på mig...gullet där =) Berätta ven att han kommer hem redan halv tolv...han känner sig inte heller kry...kanske är något vi båda fått!

Sen logga ja ju självklart in få facebook...kolla in på lilla Emils R.I.P sida som vanligt...gillar att låta ögonen läsa rad för rad...läsa vad alla vänner o nära och kära skrivit om honom. Finns inte ett negativt ord, bara vackra minnen, fina ord, glimtar som säger så mycket om hur du var!!!
Rätt som det var satt jag blixt stilla och fick den där obehagliga klumpen i halsen som man kan få när något ledsamt hänt...tårar rann tysta ner för kinden på mig...insåg att det bara är två dagar kvar! Två dagar och då är det dax att ta ett sista farväl... Kommer bli svårt... vill inte riktigt... Vill inte att det ska vara de sista minnet från dig...ett ledsamt sådant-för du har aldrig någonsin gett ett negativt minnne åt mig-men om jag inte går så kommer jag ångra det resten utav mitt liv!! Svårt att inse att så mycket sorg kan skapas  på ett ögonblick!


Kommer alltid minnas dig Emil, ditt otriligt stora hjärta, underbara skratt,
fina leende och din Fantastiska personlighet! ♥

Förbannad!

Nu blir ja lite lätt irriterad!
Min dator stänger bara av sig ett par gånger i veckan utan en enda förvarning!
Men nu ringde ja vår suport (har köpt en försäkring på tre år) så dom ska skicka hit en snubbe
som kommer och byter "moderkortet"...vad de nu innebär!
Men är ändå jäkligt glad att man slipper köpa en ny, för den här är ju näst in till de...så ja rekomenderar alla
att beställa från DELL. Dom special bygger datorn efter dina behov, man får den exakt som man vill, färg och allt...och sen ingår en försäkring på ett år från att man köper datorn som innebär att dom kommer hem och lagar den. så slipper man skicka iväg den flera veckor på lagning. Men som tur är så köpte vi ju till så vi har den i tre år! Gött nu kommer en snubbe o byter något, skulle plocka ner den i molekyler sa han och sen vips så är de färdigt =)

Nä nu måste ja ta mitt förnuft till fånga...måste iväg till affären o köpa cigg, ut o hämta mina papper i bilen så ja ska skicka iväg mitt löneformulär...ska bli kul att få första lönen från Pågen =)



Dessa bröd var lite utav min speciallite om man säger så...sålde typ slut varje dag =)
Riktigt goda är dom oxå, särskillt med sallad, ägg, ost, skinka och tomat på...mmmm de brukar ja unna mig på kvällarna nu för tiden =)

Superkul!!

Gårdagen startades med en frukost bestående av smörgåstårta!! Mumsmums...kan la inte bli bättre?
Sen när ja hade grejat o donat här hemma så blev de en biltur till kusin Emma för att kolla in mitt lilla kusin barn för första gången! Och lilla Edwin var fantastiskt söt! Liten som en docka och hade stora blåa ögon! De har emma och matz lickats bra med måste ja säga!

Sen på kvällen åkte ja o hämta upp mathilda, sen hämta vi lite utröstning och sen drog vi till Alléhallen! De va nästan lite deja´vu att gå in i omklädningsrummet och sen komma ut i sargen igen...presis som mellan 7-9:an...haha! Fasen vilken otrolig lycka de var i kroppen, benen ville bara hoppa och springa på mig!! ÄLSKAR INNEBANDY! Var riktigt kul att de var så många som kom, totalt 24 tjejer (!) trodde inte att intresset skulle vara så stort men lyckligt vis så var de de! Och många av dom är ju från våran förra klass =)
Så nu kör vi varje måndag ett par veckor och känner oss för o sen ska vi bestämma om vi ska skaffa licens för att tävla, köra intärn matcher eller bara skojtränna för att komma igång...ska ju även försöka fixa lite fler tider per vecka ooxå...men får ju vara en lugn start...man känner ju träningsvärken idag om man säger så :p

Älskar farten, ljudet, hjärtat som pumpar, fotarbetet...ja allt!


Och så förresten, igår beställde ja ett XBOX 360...men massa spel, kontroller och guittarhero =) Kommer väl med posten om en vecka troligen så de kommer bli nice nice nice!!

Nä nu har ja dragit ut på frukosten för länge...magen börjar kurra alldels för mycket!

Helt sjukt!!!

Helgen är snart redan över...har gott jätte fort!!

Denna veckan har ja inte skrivit något om...men kan ju ta en snabbrepris. I tisdags var ja i skövde hos farfar hela dagen...var underbart att få bara prata och skratta tillsammans...Tnk om han inte hade åkt till sjukan den dagen...då hade han troligen inte levt idag!! Min älskade farfar!!
Onsdagen spenderade ja först hos läkaren i vara...sen hämta ja upp emleie så gick vi på ett möte...sen hoppa vi in i bilen och drog till Lidköping =) Blev en lååång fika me sebbe på henry´s, en tjöt stund me llinda och sen drog vi även till suzanne =) var riktigt trevligt faktiskt!


Haha ni får inte skratta men hitta de här gammla bilderna på datorn...vi är ett gäng i
studion och cpa som vanligt...saknar dom tiderna =)
Är ju inte för snygger men helskottan va långt och hår ja hade!! Kanske så att man ska spara ut de igen?!


I fredags blev de en lugn kväll. Gick på bio med pernilla, bengtsson, sabina och bjälke...kollade på "flickan som lekte med elden"...blev positivt inställd då ja inte tyckte att den första filmen var så bra. har nämligen läst böckerna...och dom är ju kanon! Och om inte så läng tid så kommer den tredje filmen ut-jippi!!
Efter filmen så gick vi alla sex till värdshuset...lyssnade på musik och tog en cider, de andra drack ju så klart öl :p Sen gick vi hem o mös...riktigt mycket också...de känns som man är helt nykär och inte han hålla blicken ifrån varandra =)

Lördagen spenderade vi självklart ihop...åkte ut en sväng till jonas föräldra hem, eller ja ut till garaget lättare sagt...fick hjälpa till att slippa och spackla på jonas vinterbil...var faktiskt kul. Sen drog vi ju en sväng på hans gamla moppe oxå...hihi är lite blåslagen nu om man säger så! blir ju så om man åker rätt upp i skogen...annars gick de ju bara bra =) När vi var klara så åkte vi hem och städa. Blev en grovstädning...en riktig sådan! Slängde ut allt som gick o slänga ut, täcken, kuddar, mattor,madrasser...ja allt...så att de blev vädrat och piskat ordentligt. Sen gick ja loss på badrummet med hjälp av en tandborste =) hahaha ja vad gör man inte för att få de att skina =) Höll på hela kvällen...men blev en pause då ja förberede för smörgåstårtorna.

Söndag: Ja de är i dag de!! Gick upp, åt frukost och sen fortsatter ja på smörgåstårtorna...blev två stycken as snygga lyxtårtor =) Sen blev de finliret på städningen....för klockan fyra skulle ju jonas farmor, mormor, mamma, pappa, syster, bror, hans tjej o hennes mamma, moster och kusin komma....ja de var en väldans många iaf... Fick så mycket beröm av älsklingens farmor-tror nog hon diggar mig =) hihi... Blev klart godkänd för tårtorna oxå...dom tog flera bitar var så de är ju kul =)
När de flesta hade gått så städa vi upp allt, eller ja disken =/ men de gick ju fort som tur va!
Sen ringde min mor...och även hon gav mig ett överaskande samtal...
-Hej gumman!
-tja mamma!
-Vad gör du i oktober, eller ja den 27 oktober?
-Hahaha inte en aningen än, hur så?
-Bra för ja har bokat en biljett till Thailand åt oss då!!!!!!
-Öhhhhh....oktober sa du?
-Ja =) vad då...är de något?
-Nej då går de ju!!! Ska ju till Paris den  19 november...
-De har du glömt berätta gumman!
-Mmm har ju de :p

Ja typ så fortsatte vi ett tag...hon har tydligen bokat ett par biljetter permellinärt till den 2e oktober, så den dagen senast ska hon skrivit in namn m.m på dom som ska åka. Och hon  tjöta håll i huvudet på att Jonas oxå måste me =) Klart ja vill de...men de ska bli super kul att åka med mor o syskonen igen...var ju ett tag sen vi gjortde något sådant tillsammans. Vet dock inte hur de kommer bli nu...ska ju troligen med mor till Thailand (försökte övertala henne till att åka till grekland) i oktober, Paris i november och sen i slutet av december o början av januari så har tydligen jonas snackat med vännerna att vi ska åka nånstanns-antingen skidresa eller sol o bad.
Men problem nummer 1 är:jag är flygrädd som fassssssssen!
problem nummer 2: pengar...eller ja thailand och paris resan bjuds vi på-förutom fikpengarna.
Problem nummer 3: Jobbet! Jonas kan ju inte ta ledigt 5-6 veckor utöver julperjoden!! Löser vi de så är de inga problem längre =)

Nä nu ska ja ringa emelie, ska tydlingen vara något roligt hon vill berätta!! Nice! Så ni får ursäkta detta inlägg, som dessutom nästan bara handla om städning-vilket är de tråkigaste man kan läasa om...men men nån gång ska väl vara den första för alla :p



Skolavslutningen i 9:an! Imorrn så får ja träffa de flesta av tjejerna igen, då
drar vi igång innebandylaget igen...har längtat efter de i flera år nu!!
Någon som känner igen mig?!

Överlycklig!

Gårdagen blev ryktigt lykad efter allt!
Lyckades med emelies hjälp ta min sista spruta så nu kan ja åka utomlands hur mycket jag vill utan att behöva vara orolig att får massa skitsjukdomar man kan få där ute =) Vi (ja jonas o gustav) pratade om att åka till Malaysia i vinter...finns så många öar där som bara väntar på att vi ska komma =) Min bästa tid i livet var ju när ja sandra o älsklingen låg på tioman island på malaysias östkust!! Och nu, vem vet...nu kanske ja får besöka ett par stycken till!! "HOPPAS"

Hahah vad ja kan sväva ut i mina egna tankar-åter till gårdagen :p
Efter att ja hade gråtit ner hela emelies hals o jacka så tog vi ett strög i bilen o tjöta om allt möjligt...sen åkte vi en sväng till min mor =) Där visade ja stolt som aldrig förr upp mitt plåster...lekte lite med barnen o tog en cigg tillsammans sen drog ja o emelie till g-torp...Tog en fika me tina men de varade inte så länge. Men så kom mathilda och vi satt på uteserveringen ända tills solen hade gått ner bakom huset, blev lite kallt då så vi drog hem till mathilda...raceade till vara =)
Kollade in hennes lägenhet som hon renoverat-riktigt snygg måste ja säga!!
Sen skrev vi ett brev och åkte ut till olyksplatsen som tog våran Emils liv...var där ute en bra stund...finns inga ord att beskriva känslorna med!
På väg tillbaka till vara släppte ja av emelie o var halvvägs hem till mathilda för att släppa av henne men så blev hon hungrig så vi drog till hanssons...blev en hel del skvaller med angelica (hon jobbar där)...så vi tre bestämde att vi ska dra till Gretasgay bar i GBG nån dag....haha fråga inte hur de kom på tal :p

När ja äntligen var hemma så gick ja o älsklingen till affären...köpte lite mat och godis...köpte även en liten gullig almenaka så ja kan skriva i allt som händer o särskillt mina jobtider-svårt att hålla koll annars =) blev även en diskborste, damvipa och ett tvättställ som matchade varandra-hur sjukt snygga som helst! Blev även en korsordstidning-våran nya hobby enligt Jonas! Får väl lite skamligt erkänna att han o jag brukar ligga ihop kurrade under ett täcke och lösa korsord tillsammans...låter fjantigt men de är väldigt mysigt och vi får oss massa skratt tillsammans för vi kommer på så sjuka lösningar ibland!! 
När maten var upppackad o vi ätit en god kvällsmat (skrde mig självklart i handen då ja skulle dela brödet!) så blev de en stund framför tv:n....när jonas plötsligt frågar mig;

-Vill du åka till Paris?
-Vad menar du?
-Vi ska åka dit i november.
-Vilka då?
-Du & jag...
-Jaha vad kul! Varför de...
-Min far fyller ju 50...så ja sa till mamma för ett par veckor sen att vi följer med.
-Öh okej. När?
-November, är de okej med dig?
-Ja det är klart det är okej!!

Vad som hände efteråt borde ja inte skriva här men jag fira att ja är tillsammans med världens finaste människa...och att varje dag är en överraskning med honom!

Nu ska ja äntligen ta mig o äta frukost o sen dra iväg till skövde. Ska besöka farfar som ligger inne på KSS efter att han fick en stroke för några dagar sen. Lider verkligen med honom...han har aldrig varit sjuk i hela sitt liv och helt plötsligt får han inte komma hem...måste vara förjäkligt. När ja ringde honom härom dagen blev han ledsen...och även ja...men försökte döölja de och berätta att ja skulle komma ist... Blev en chook att höra honom ledsen...han har ju alltid varit så glad, framåt och aldrig bekymrad o så nu är de helt omvänt =( Vet inte hur ja komme rreagera när ja kommer dit...han  har ju aldrig varit gammal (i kroppen alltså) utan alltid så pigg, alltid massa promenader med sina älskade hundar...och nu på en dag sitter han i rullstol...Men framstegen har ju börjat synas så lite hopp har man ju =)

Nu måste ja verkligen dra!


Paris och Venedig är ju romantikens två huvudstäder...så ja är överlycklig att få åka dit med Jonas!

Fy f****n vad ja är bra!!!!!!!!!

Ja ni nu ska ja berätta en sak för er....







JAG ÄR BÄST I VÄRLDEN!!

Haha självförtroendet är på topp =) Igår på jobbet så fick ja in en tredjedel mer att göra än vanligt men blev färdig TVÅ TIMMAR TIDIGARE än vad ja brukar, och idag så blev de lite mer än 1 timme tidigare!! Satan i gatan =) De måste ju betyda att ja är en toppen säljare...right? ;p
Så ja kan rekomendera snygga, vältaliga och snabbtänkta människor att börja med de jag gör... Dessutom så är man ju "sin egna" chef...och fullt betalt ändå...love it!
Sen är de ju fruktansvärt roligt att man samtidigt är "ögongodis" åt alla som går förbi, och sedan hittar på någon dumursäkt för att gå förbi igen eller frågoa något som inte allst har med saken att göra :p Sorry boys-är redan upptagen och planerar att vara de resten av mitt liv =)


Nu sitter ja oväntar på älsklingen som har varit och snickrat på huset idag...han blev lite överrumplad att ja kom hem tidigare så han har ju inte hunnit laga någon mat :/ (inte ovanligt med honom:p) Så inte helt oväntat så ska han köpa pizza =) klagar inte iallafall, var ju ett tag sen vi åt de :p

Förresten så försov ja mig i morse, eller nej ja mitt klant arsel hade glömt ställa väckarklockan en timma tidigare...men jag hann ner till göteborg till utsatt tid iaf...beror nog på jonas och hans hjälpande hand =) De var han som kom på att ja gick upp en timme senare så han erbjöd sig att göra varm choklad i en termos och en smörgås som ja kunde äta i bilen (HANS BIL DESSUTOM! trodde ja skulle falla av pin när han sa de!) så fick ja lite mer tid att göra mig iordning... dessutom hade han gjort en jätte go macka med sallad, ost och grejer-vilket han aldrig gör annars! Var bara tvungen att skicka honom ett sms på min första rast och berätta vilket tur att ja har honom och att ja får leva mitt liv med honom!! Vet inte hur många gånger i veckan han får mig att smällt som smör i solen!!


Ikväll blir de nog lite party, de har ja längtat efter i flera dagar...tjöta me arbetskamraterna som de hela dan så man är gött taggad nu =)


Och om inte Jonas kommer in genom dörren de närmsta minuterna så kommer tacochipsen att vara slut!!


Tänker!

Tänker på dig.
Varför?
Är så många som undrar...
Kunde slutat på ett helt annat vis.

Har kollat på massa bilder.
Dom väkte minnerna till liv.
Dagarna vi var på landet.
Små barnungar som lekte.
Första gången du skjutsa mig på crossen.
Den sorliga dagen då ambulansen kom till skolan.
Hur generad du blev
Alla bussresor, daglingen.
Världens snällaste, finaste, och roligaste människa...och självklart alltid lika klumpig.
Blickarna jag fick varje gång ja rufsa dig i håret då du sagt något knäppt.
Sista dagen i nian...förväntningarna...livets utmaningar...

Tänder ett ljus..har de i fönstret.







En ny vändning?

Var på arbetsförmedlingen nyss...var ju tvungen att byta handlägare nu när ja äntligen gjort adressändringen.
Känns bra att både mitt och jonas namn står på dörren nu, en liten löjlig detalj men blir glad vare gång man låser upp dörren in till våran hem =)

Ringde även till bemaningen på mitt gammla jobb, skulle gjort de igår men kände verkligen inte för de, vill ju inte tillbaka till de gammla mönstret igen...vill ju göra något nytt.
Berättade de för henne och då kom hon med världens förslag!! Hon sa att ja skulle passa perfekt...så nu ser ja ljusare på framtidens jobb =) ska höras när ja är färdig på mitt jobb som remarkebels demopersonal pågen. Har ju två veckor kvar där...så nästa vecka ska ja ringa tillbaka och boka in mina första dagar på mitt gamla-fast helt nya jobb =) ser verkligen fram emot det! Jippi!!!

Nu ska ja slå en signal till min söta blomma sandrabello...sen en pling till emlie...och sen ska ja ringa till komvux...har ju äntligen kommit på vad ja vill plugga till...så ska se om dom har någon utbildning som passar nu till vårterminen eller i höst....

Skulle ju även behöva städa lite här hemma...hmm ja jag kanske hinner med de...men känner mer för att ta en promenix med lisa...eller kankse emy-var ju ett tag sen man hörde av sig till henne ;/

Nä nu ska den här lilla tösen sätta igång så att något händer här :p


JAG ÄR VÄRLDENS LYKLIGASTE SOM FÅR TILLBRINGA LIVET
MED UNIVERSUMS FINASTE MÄNNISKA!

Himlen fylls på med änglar!

Att allt kan ändras på en hundradels sekund vet ju alla.
De har man fått lära sig den hårda vägen.

Som ja skrev hörom dagen så snurrade tankarna kring döden och vad som händer efteråt...
Och döden verkar vilja hänga kvar på en kvist i min häjrna...just som man börjat
släppa det lite lätt så kom de tillbaka, som en bomb.
Min gamla vän, klasskamret sen fyran upp till nian...och självklart allas våran lilla emil....
Han har nu blivit en ängel, olykligtvis...han kommer vara saknad av så många!
Du var alltid den som fick oss andra att le...
Hade det varit en annan dag, på ett annat vis...så hade de troligen inte slutat så här.

♥ VILA I FRID EMIL ♥


Gårdagen spenderade vi (jag, jonas, petrus, bengtsson, pernilla och johannes) med att tycka synd om oss själa efter lördagens kräftskiva. Måste säga att den var väldigt lyckat...så mysigt pyntat, god mat, bra musik, perfekt lokal och masssa härliga människor =)
Tyvärr tog den slut lite för fort...man var ju tvungen att ställa upp för en vis person som blev lite för full, jonas fick bära upp honom för trappen och så slängde vi honom i våran soffa....tyckte synd om honom när han vaknade dagen efter...men många skratt fick vi ju iaf =)

Efter att ha ätit al a carte på resturangen nedanför oss så gick vi ut till bengtsson o hämta min bil...sen åkte vi hem till oss igen och bakade muffins. Efter ett par timmar i värmen på balkongen blev vi super sugna på smörgåstårta så de gjorde vi så klart! Blev lite stol över killarna som hjälpte mig i köket...sex händer förmycket blev lite rörigt men resultatet har nog alldrig varit så bra tidigare =) mums mums!

Nu ska ja slänga in en maskin tvätt, duscha, äta lite lätt och sen blir de att möta älsklingen och svante när dom slutat jobba...vi ska iväg o ta en fika o sen upp o kolla på gustavs lägenhet han skaffat sig!! Så nu är vi nästan grannar =)

ha de gött....

Fredag!

Projektet var toppen...stort, ljust, frächst och riktigt fint. Näst intill lyx...
Men jonas han...hmm ja vad ska man säga...han tyckte inte att de fanns tillräkligt att pilla med...greja, byta och göra större....så tyvärr blir de inget. Men inte ledsen är ja fär de för ja vet att de bara kommer vara några år innan vi får allt från grunden just så som vi vill ha det.

Blev en sväng förbi petrus, vi tjöta o tog en sig och pratade om projektet, så många skratt haha! Efter de åkte ja o älsklingen till min systersgrav...rensade lite, och la dit ett stort hjärta i keramik med en ängel ingraverat...även den andra statyn var kvar...trodde nästan att någon skulle tagit den. Kändes bra att vara där...alltid så lugnt o fint.
Tankarna om döden snurrar i huvudet efter att besökt två gravar på två dar...lämnade blommor på patriks grav igår...men måste dit när han fått sin sten också...

Vaknade för en stund sen o gick o tvätta av mig i ansiktet....när ja kolla upp och såg i spegeln fick ja panik!!!

"Helv**e vad var de" tänkte ja...men en hundradels sekund senare så förstod jag....hahah ja har ju varit hos frissan :p Hahaha snacka om att ja är pantad ibland...nu har ja en annan hårfärg, form och frisyr...hur kan man glömma sådant? Jaja onsdagen var iaf en mycket trevlig dag...jag o lina åkte till borås tidigt på morgonen efter att vi ätit en god frukost tillsammans. Blev ett par timmar hos syrran...älskar att vara hos henne på salongen...känns så skönt o rogivande. Gav henne ett par örhängen och ett halsband som ja gjort till henne...blev riktigt gald och satte på sig de direkt...passa som handen i hansken till kläderna hon hade på sig-vilket flyt :p Jag fick även en present utav stina...ett par örhängen hon köpte när hon var i New York...gött snygga!! Tack för dem =)

När vi var klara så åkte ja o lina till knalleland (som vanligt) och åt, shoppa, fika o skvallra...blev dock väldigt arg för ja hitta inte de ja ville ha...men tillslut blev de två underkläder, en assss snygg väska-älskar den redan! Två par nya skor (ett par stövlar o ett par pumps), en mascara, silkesdroppar och en ny variant utav dust-it...finns ingen annan hårprodukt på hela marknaden som har en sån bra effekt!!

När ja kom hem blev de matlagning...och jonas hjälpte mig ^^ hoppsansa...men de var trevligt. Verkade som han tyckte om maten för han slutade inte äta innan varenda liten smulla var slut...hihhi kul att han uppskattar min mat...grunden i ett förhållande går genom mannens mun..eller vad är de man brukar säga, inte just så men något liknande? äh nu svamlar ja igen...:p

Jobbet ringde igår igen...och nu kan ja inte me att säga nej mer...så ja börjar på måndag igen...med nya arbets ställen, mer ansvar och självklart-inget schema!!! Ghhha vad arg ja blir...vill ju ha ett schema lagt arbete...men men får   nöja mig ändå...

Nu är de dax för en dusch, sen ska ja iväg o tanka bilen så den är redo för morgondagen :/ nervös! Sen är de inte lång tid kvar tills älsklingen kommer hem, jippi....
Ikväll är de dax för att hitta på något igen, jonas bror o kompis svante har ringt o tjötat hål i huvudet på oss om att följa me o bowla på stures ikväll. Hmm men vet inte, okej att de är mycket folk, bra muik o bowling tillsamans men vi har redan gjort de tre gånger på typ fyra veckor.... har funderingar på o följa me liina på gästabudet ikväll ist, hade varit toppen men eftersom ja ska jobba imorrn så är de ju inte så rockigt att vara nykter i öltältet ;/ hmm jaja får se....för sen på lördag kväll har vi ju kräftskiva igen =) kul kul kul, är tre ord som beskriver de rätt så bra =)


För att avsluta så citerar jag Jonas "du är också lite cool"...blev så himla generad när han sa det till mig...ibland kommer dom där små stunderna då man känner sig som en nykär tolvåring igen =)


Tokig =)

Nu är semestern över och verkligheten har tagit över igen :/
Känns inte så himla kul om man säger så...saknar redan våra sovmorgonar, utflykter och alla långa kvällsamtal...

På lördag är första dagen på nya jobbet, pågen remarkebal....ska bli roligt =) men är nervös...men de släpper nog efter första dagen =)
Sen på måndag blir de åter ett möte me min gammla chef...dom vill ha mig tillbaka säger dom, redan på måndagkväll för ett pass. Men ska dit o förhandla lite...får se hur de går =)

Snart är älsklingen hemma, saknar honom som f*****n ärligt talat...finns inget bättre än när han kommer hem o kramar om mig och viskar något i mitt öra....sann kärlek...!
Han kommer knappt hinna byta om innan vi ska åka på ett litet projekt...ja har nog redan beslutat mmig-nu handlar de om att få jonas till samma beslut...uppdaterar er om det när jag lykats :p

Oj nu kom han, lite tidigare än väntat så ja får hoppa upp ur soffan pluttunge säger han...hmm den ska han få för :p


Em av många bilder sen den sista utflykten när vi paddla kanot...riktigt mysigt!


RSS 2.0