Helt sjukt!!!

Helgen är snart redan över...har gott jätte fort!!

Denna veckan har ja inte skrivit något om...men kan ju ta en snabbrepris. I tisdags var ja i skövde hos farfar hela dagen...var underbart att få bara prata och skratta tillsammans...Tnk om han inte hade åkt till sjukan den dagen...då hade han troligen inte levt idag!! Min älskade farfar!!
Onsdagen spenderade ja först hos läkaren i vara...sen hämta ja upp emleie så gick vi på ett möte...sen hoppa vi in i bilen och drog till Lidköping =) Blev en lååång fika me sebbe på henry´s, en tjöt stund me llinda och sen drog vi även till suzanne =) var riktigt trevligt faktiskt!


Haha ni får inte skratta men hitta de här gammla bilderna på datorn...vi är ett gäng i
studion och cpa som vanligt...saknar dom tiderna =)
Är ju inte för snygger men helskottan va långt och hår ja hade!! Kanske så att man ska spara ut de igen?!


I fredags blev de en lugn kväll. Gick på bio med pernilla, bengtsson, sabina och bjälke...kollade på "flickan som lekte med elden"...blev positivt inställd då ja inte tyckte att den första filmen var så bra. har nämligen läst böckerna...och dom är ju kanon! Och om inte så läng tid så kommer den tredje filmen ut-jippi!!
Efter filmen så gick vi alla sex till värdshuset...lyssnade på musik och tog en cider, de andra drack ju så klart öl :p Sen gick vi hem o mös...riktigt mycket också...de känns som man är helt nykär och inte han hålla blicken ifrån varandra =)

Lördagen spenderade vi självklart ihop...åkte ut en sväng till jonas föräldra hem, eller ja ut till garaget lättare sagt...fick hjälpa till att slippa och spackla på jonas vinterbil...var faktiskt kul. Sen drog vi ju en sväng på hans gamla moppe oxå...hihi är lite blåslagen nu om man säger så! blir ju så om man åker rätt upp i skogen...annars gick de ju bara bra =) När vi var klara så åkte vi hem och städa. Blev en grovstädning...en riktig sådan! Slängde ut allt som gick o slänga ut, täcken, kuddar, mattor,madrasser...ja allt...så att de blev vädrat och piskat ordentligt. Sen gick ja loss på badrummet med hjälp av en tandborste =) hahaha ja vad gör man inte för att få de att skina =) Höll på hela kvällen...men blev en pause då ja förberede för smörgåstårtorna.

Söndag: Ja de är i dag de!! Gick upp, åt frukost och sen fortsatter ja på smörgåstårtorna...blev två stycken as snygga lyxtårtor =) Sen blev de finliret på städningen....för klockan fyra skulle ju jonas farmor, mormor, mamma, pappa, syster, bror, hans tjej o hennes mamma, moster och kusin komma....ja de var en väldans många iaf... Fick så mycket beröm av älsklingens farmor-tror nog hon diggar mig =) hihi... Blev klart godkänd för tårtorna oxå...dom tog flera bitar var så de är ju kul =)
När de flesta hade gått så städa vi upp allt, eller ja disken =/ men de gick ju fort som tur va!
Sen ringde min mor...och även hon gav mig ett överaskande samtal...
-Hej gumman!
-tja mamma!
-Vad gör du i oktober, eller ja den 27 oktober?
-Hahaha inte en aningen än, hur så?
-Bra för ja har bokat en biljett till Thailand åt oss då!!!!!!
-Öhhhhh....oktober sa du?
-Ja =) vad då...är de något?
-Nej då går de ju!!! Ska ju till Paris den  19 november...
-De har du glömt berätta gumman!
-Mmm har ju de :p

Ja typ så fortsatte vi ett tag...hon har tydligen bokat ett par biljetter permellinärt till den 2e oktober, så den dagen senast ska hon skrivit in namn m.m på dom som ska åka. Och hon  tjöta håll i huvudet på att Jonas oxå måste me =) Klart ja vill de...men de ska bli super kul att åka med mor o syskonen igen...var ju ett tag sen vi gjortde något sådant tillsammans. Vet dock inte hur de kommer bli nu...ska ju troligen med mor till Thailand (försökte övertala henne till att åka till grekland) i oktober, Paris i november och sen i slutet av december o början av januari så har tydligen jonas snackat med vännerna att vi ska åka nånstanns-antingen skidresa eller sol o bad.
Men problem nummer 1 är:jag är flygrädd som fassssssssen!
problem nummer 2: pengar...eller ja thailand och paris resan bjuds vi på-förutom fikpengarna.
Problem nummer 3: Jobbet! Jonas kan ju inte ta ledigt 5-6 veckor utöver julperjoden!! Löser vi de så är de inga problem längre =)

Nä nu ska ja ringa emelie, ska tydlingen vara något roligt hon vill berätta!! Nice! Så ni får ursäkta detta inlägg, som dessutom nästan bara handla om städning-vilket är de tråkigaste man kan läasa om...men men nån gång ska väl vara den första för alla :p



Skolavslutningen i 9:an! Imorrn så får ja träffa de flesta av tjejerna igen, då
drar vi igång innebandylaget igen...har längtat efter de i flera år nu!!
Någon som känner igen mig?!

Lämna ett spår

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0