PAJ¨!!

Mmmmm blir så vansiningt arg på elektronik ibland! Srev ju sist att ja skulle få mitt internet fixat men har ju inte fått de ännu...därför har vi (ja o jonas) beställt en ny dator =) den är helt klar om två veckor...hehe gött!

Kan ju berätta om helgens bravader :p i fredagas blev de en sväng ner till göteborgskalaset...när vi insåg att de bara va massa fjortisflyya överallt så gick vi på en grekiskmiddag med jonas familj efter att han var iväg och köpte en ny bil )= måste bara såga att den va grymt snygg =)
lördagen spendera vi mest hemma....låg på balkongen och läste en bok i de fina vädret....senare på kvällen så gick vi ut på middag igen fast i alingsås-vi hade nämligen en avskedskväll för svante som for till nja seland i natt...han ska vara borta i 8 månader...SNACKA OM SKÖNT! efter middagen blev de bowling...i början regerade jag, men på något konstigt vis så hade alkoholen någon inverkan och de gick åt pipan....eller vad säger sandra om den saken? hehe hon blev så full så hon tappa bort mobil, körkort och bankkort! men lika glad för de va hon...snacka om en underbart positiv person!!
är hon inte sötast i världen =)
Min Sandro!!!

None
Och min underbara Jonas =)

RSS 2.0