1 Advent!

Jippi, idag är det första advent! Vilket menas med att de snart är jul, nyår, min systers stora fest och sen dax för vår fantastiska resa....och inte långt efter att vi kommer hem är de nästan sommar igen =) Och ja älskar sommaren!!!

Jjaja nog med galenskap nu....första advent...hmm jo den va väl lyckad. Ligger ju i soffan med min darling (självklart bakfulla idag) och tycker synd om oss själva....hhihi nää inte riktigt man mår som man förtjänar om man säger så :p

Igår var de finalen på KorpRocken (skrev om de för drygt 4-6 veckor sedan) och våra vänner var med i slutspelet....var roligt att se dom som första band komma ut på scenen..Står och hejar på dom som alla andra nedanför scenen men helt plötsligt händer något-swiiiich!!! Och helt plötsligt är jaen meter över alla andras huvuden!  SIMON!!!-skricker jag, för alltid när något oväntat, dumt och idiotiskt händer så är de simons fel :p
Men förutom det var kvällen väldigt trevlig, mycket folk och bra musik....fick till och med Jonas till att dansa loss med mig och räkan, inte ofta de händer =)

Men nu ska ja ladda ner Risky busniess (vet att de inte stavs så :p ) och sen hoppa i säng, är ruggigt trött och
måste va pigg o kry immorrn, ska fira min lilla syster stellas födelsedag, redan tre år....shit tiden går fruktansvärt för fort!


Kvällen...

Jupp nu är de kväll igen, känns som dagarna går riktigt fort...

När jonas kom hem hade ja lagat mat och tänt ljus i hela köket...blev en mysig middag det =)

Nu är det kväll igen som sagt och vi har fixat lite mys till tv:n...de är ju bonde söker fru och efterlyst....så lite chips och dip sitter väl på sin plats...var länge sen mna unna sig det =)


Haha här är ett kort sen helgen, visst ser man ut som ett stort fån :p

Nu kilar ja vidare och myser ner mig i soffan =)

ja.....

ja jag erkänner, idag har ja inte haft något liv!! Gick upp vid tolv! helt galet....så tråkigt när man inte har något inplanerat för dagen...blir ju helt förslappad :p

Har till och med suttit framför internet hela dagen...usch känner mig som en data nörd! Och jag av alla som verkligen inte någongång någonsin brukar ta del av tävlingar på internet har gjort det, så nu är ja oxå invigd =)
http://kartesch.com/games/game_load.php?sid=10&gid=30&uid=0&rid=72058&status=2 kolla in länken vet ja =p

Nää vad är nytt nu då...jo ja har kanske hittat en bil ja vill ha =) Kikar ju runt på blocket ett par gånger i veckan och nu har ja hittat vilken modell ja vill ha! HihI, kanske ska lägga på charmen och önska mig den i julklapp av min fader...mmm får nog komma på något bra att kontra med bara =)

Nu ringde min kusin emma, ska springa bort till stationen, hon har med sig mina stövlar ja glömde hos henne i helgen...fick ju som sagt bråttom hem :D

nää nu får ja skynda mig innan hennes tåg går...



Måndag!

Ojojoj vad tiden rinner iväg, det är redan måndag och en ny vecka!

Lördagens kalas var väldigt lyckat och riktigt trevligt...jonas minn när han insåg hur många vi var i släkten är helt oslagbar! Hahaha, riktigt kul ju :p Var 52 st hemma hos emma, och ändå var inte alla där =)
Snodde ju minstingarna i släkten, mina kusin barn....så söta...den minsta var bara 3 månader =) mmm mysmys!
Kvällen började lite lätt med nintendo wii, fruktansvärt roligt måste jag säga att de var....(slänger ut bilder på de imorrn, hinner inte nu) Efter att de börja drälla in folk så blev de lite mer alcohol och lite mer sprall....Skulle åkt me till Casa men hoppade över det, vet inte riktigt varför men ja o darlingen fick bråttom hem =)

Sen förflöt söndagen ruggit snabbt...hann knappt vakna innan klockan blev fyra och jag skulle till jobbet! Och de är samma sak idag, börjar jobba kvart över fyra idag så ja måste skynda mig iväg och laga lite mat...så ja skriver vidare ikväll eller imorrn....slänger upp bilder sen helgen då :p

byebye!




Hihi min lilla sandrabello som tar årets sista dopp i onungasjön!
Saknar verkligen sommarens värmande sol, nu är de ju massa snö och
flera minus grader ute!

Fredag =)

Jupp nu är de fredageftermidda och min darling kommer hem snart =) 
När han gjort i ordning sig åker vi ut till hallavad och spenderar kvällen där ute och firar hans far trevligt trevligt =)

oj jag hann visst inte skriva mer innan jonas dök upp i dörren :p måste skynda mig att föna håret och sminka mig nu, rackarns oxå...tycker inte om att stressa!

jaja bye bye

Torsdagkväll!

Sååååå skönt att vara hemma igen!!!
Usch, har nog blivit en lat mask när ja inte jobbat så mycke den sista tiden...fast det var
ändå skönt att komma igång igen.

Har just spelat ett parti kortspel med min darling, och ska snart hoppa ner i sängen...får väl se om ja följer me jonas och besiktar bilen imorrn bitti eller inte....känner inte riktigt för det om man säger så :p han fick ju me mig till garaget igår kväll då han ville ha hjälp att städa vinter bilen inför påställningen imorrn, så han får nog nöja sig me den hjälpen så länge haha!

Nä nu kommer john blund in genom fönstret så de är nog bäst ja hoppar i säng!

God natt på er =)

Oj!

Ojoj vad veckan bara springer ivgä...imorgon är de ju redan fredag igen! Ska ut till Jonas föräldrar och fira hans far på kvällen, kommer bli mysigt =) Lördagen blir även en heldag med firande, min kusin Emma fyller ju 20, hela tjocka släkten kommer då, trevligt tycker jag!!

I går åkte ja med sandra in till vara (som vanligt kom hon hit och sov över :p så mysigt...bakade kolakakor och
chokladbollar =) mmm jätte gott..och hennes mor påminde oss om att de bara är sju helgen kvar tills vi åker-nervöst!!) när hon åkte hem, hoppa av hos moder...var ju bara tvungen att kolla på valparna igen.
Kan bara säga att dom är gudomligt söta nu när dom öppnat ögonen....ville ta med mig alla hem! Gud vad ja blir blödig när de gäller sådana saker :p
När ja körde hem på eftermiddan så bestämde ja mig för att göra lax till middag, och ni som känner mig förstår hur ovanligt de är att JAG gör det...har ju varit för ja tycker de är så svårt att få de rätterna bra...men får säga att ja överträffade mig själv =)
Riktigt gott blev de, får nog börja äta lite mer fisk nu =)

Gick faktiskt nyss upp, har haft en skön sovmorgon igen...men enbart för att ja inte sovit i natt....hatar dom nätterna ja har hemska mardrömmar! Kan vara om allt mellan himmel och jord men nu den sista tiden har de varit om flygplan...och varje gång ja vaknar för att sedan somna om så drömmer ja nästan exakt samma sak igen!! Någon som vet varför?
Får panik...men har ju jonas som tröstar mig i sömnen...så sött av min Gludklimp =)

Nu hade ja tänkt att ta en macka, sen duscha sen sega runt lite...kanske snabbstäda innan ja får göra mat igen, ska ju jobba idag och måste ha me mig någon go matlåta....tror de får bli pannkakor med glass och hallon :p inte för att de är så nyttigt men man får synda ibland :p

Chippens nu drar jag =)



Uppdateraren=Jag :p

Usch, måste ta mig i kragen och skriva lite oftare...så tråkigt att göra
sammanfattningar om allt...de händer ju en hel del =)

I fredags så tog jag och min darling en välförtjänt och mysig hemma kväll...laddade upp med lite gott  och gosade ner oss under en filt framför tv:n....alltid lika mysigt att vara hemma och bara vara =)

Lördagen bev lite mer livad, efter en dag hemma med god mat och avkoppling, så drog vi ut i skogen! Låter lite konstigt men en bit utanför Gustavs hus i skogen har dom en bastu och en badtunna vid sjön, hur mysigt som helst med tända ljuslyktor och roligt sällskap...Trots att de blåste som attan så var de varmt och skönt att hoppa ner i badtunnan, Alcoholen kan kanske oxå haft en invekan på den fronten :p Medans några normala människor gick ur tunnan för att kyla av sig så sprang några (nämner inte vilka men ni fattar nog vilka de var) rätt ner i skön....fy fasen...kan inte varit många grader där i! Så när de blev allt för trångt i badet gick vi in i bastun och hamnade där i några timmar =)
I runda slag så var de är väldigt lyckad kväll och ser fram emot nästa gång om ett par veckor, trots att några blev lite för fulla :p

Söndagen spenderade jag med att skojbråka med Jonas, tycker de är så kul dem få gånger han blir mer bakfull än mig... Så de sluta till med att vi la oss i soffan och spelade kort eller "plump" rätttare sagt, riktigt kul faktiskt =)

Idag har ja bara tagit de lugnt och låtit det vara en lång morgon om man säger så :p Var iväg till polisstationen förut för att göra ett pass, men dom kunde inte göra de...alingsås polisstation är tydligen den närmsta som
har den befogenheten =( måste ju göra ett nytt pass i veckan så man vet att de kommer innan avresedagen!

Ska strax laga lite mat så de är färdigt tills Jompa kommer hem. Men slänger upp lite bilder sen den sista tidens fester, hårklippning m.m...har ju varit lite dålig även på det....sorry boys and girls!

 Tråkigt när hela sverige ser ut så här!

De tre  vännerna....
 och jerry på fest hos mig!

Jonas o Tony
  
   
   

 


En liten blandning av bilder som tagits de sista två veckorna. Blommorna
var från de inlägg jag skrev om härom dagen =)

Kisses and hugs from me ♥

10 000

Japp nu har man spelat tiotusen med min sanda igen...hehe ovanligt! Hon kom igår som ett skott då ja va lite nedstämd, men då kom hon och glad som tusan blev ja :D
Hon och jonas drog iväg till affären medans ja laga maten åt oss...och hem kommer dom med en superfin bukett med blommor till mig! SÅ himla fin med rosor, och massa andra fina blommor i olika färger....sött av dom!
Som ett litet tack så bakade ja en hallon/blåbärspaj...mmm vad gott!! Älskar ju som sagt hallon som ni förmodligen förstått :p
Idag har jag och sandrabello storstädat här oxå...behövdes kan ja säga...ja har ju varit borta så mycket den sista tiden så jonas har ju bara dragit över golvet snabbt med damsugaren-en liten latmask är vad han är :p Men vi kompenserar varandra väldigt bra ändå...han diskar ju jämt och ständigt-han får nämligen panik om de står disk på bänken, likadant vad de gäller tvätten...gött att man delar så bra på allt...nää nog om de...vad händer mer idag? Jo ja ska laga mat nu så man hinner få i sig lite innan man ska jobba igen....va ett tag sen nu.

Isöndags åkte ja till min fader på tjörn...mysigt med farsdagfika och presenter =) Effter de åkte jag och min kära lillasyster med min fader i lastbilen...han körde mig till uddevalla så ja kunde ta bussen till lysekil....hihi var väldigt länge sen man åkte med honom i lastbilen...hade glömt av hur skönt de är att bara sitta där och prata om allt mellan himmel och jord och bara vara....känndes skönt. Va i lysekil tills i tisdags....var riktigt roligt att träffa annsofie igen =) Men natten mellan söndag och måndag blev ja lite nervös-de var ju orkanstyrka på vindarna och ja var helt säker på att taket skulle blåsa bort....men som tur va så låg de kvar på morgonen :p hihi...hatar lysekil på vintern...ska nog bojkotta de tror ja!

Förresten så beställde vi ju resan för ett tag sen, fick biljetterna och all annan information hem i brevlådan igår :D Tror nog att man börjar förstå nu vad de är vi ska göra....va ska ut i vida världen! Och de är inte vilket resa som helst till grekland eller spanien i en vecka-utan hela sex veckor i värmande thailand, malaysia och singapore! Känns gött gött...fryser ju häcken av mig nu och de är ändå 4-7 grader ute varje dag....bläää!

Måste bara säga skit unge.....min lillebror adda mig nu på msn och skicka en länk till youtube där han springer och gör en bakåt volt. Han är skit stolt för de är bara han som kan göra de i klassen...men de ser fan ut som han ska bryta nacken...tror nog ja måste ta mig ett snack med honom :p

byebye

Uppdatering!

Ja som sagt ja får väl göra en uppdatering, har ju inte hunnit skriva på ett par dagar.

Tisdag/onsdag:
I tisdags kom min favvo Sandrabello hem till mig...vi åkte till borås där ja klippte mig och färga håret. Lägger upp en bild på det nån dag. Dessutom köpte vi varsin "puder" till håret. Produkten kommer från Schwarzkopf och heter OSiS Dust it, världens bästa prudukt som kombinerar vax, mosse och hår spray-jag älskar den!
Nog om det...när vi kom hem orkade vi inte laga mat så vi köpte med oss pizza =) mumma...länge sen ja åt de faktiskt. Sen hade vi en liten sällskaps stund med massa spel och tjöt...tillslut lägger sig jonas och vi skulle bara spela klart sista omgången av tiotusen spelet...men de sluta med att jag o sandra var vakna HELA natten och följde valvakan med filip och fredrik =) Blev hur glad som helt att Obama vann-var ju inte oväntat men ändå! Rös i hela kroppen då han höll sitt seger tal vid sex tiden på morgonen. I samma veva väkte jag min darling innan hans väckarklocka skulle ringa...hade ju gjort frukost åt honom och tänt mysbelysningen så där på morgon kvisten.  Haha han blev gött förvånad att jag och sandra suttit vakna och sen höll han sällskap innan han drog till jobbet...var riktigt mysigt faktiskt =)
Efter att han åkte somna vi som två små grisar efter en promenad....och vakna förvånansvärt tidigt vid halv tolv pigga och snygga igen =)
Följde mer sandro till vara när hon skulle hem....Passa på att åka till mamma, ville ju se valparna som lilla titti fick på natten (min mors hund) . Gudomligt söta! 
Körde hem sen på kvällen gick jätte bra, kenneth är inte längre rädd att åka med mig iaf =)
Min kära stora syster!
Här är dom små liven, ser ut som minikossor!
En stolt mor
Kan ju inte säga att dom är särskillt stora!



Torsdag: 
Nu sitter ja i soffan med datorn i knät efter en sen frukost....kunde ju inte sova något inatt =( vet inte om de beror på att vi vände på dygnet natten innan eller att ja haft fruktansvärda mardrömmar i natt....fattar inte att dom inte sluta. Var verkligen om allt mellan himmel och jordoxå....och varje gång ja försökte somna om så drömde  ja något nytt hemskt. Tur att jonas fanns hemma, han vakna flera gånger av att ja höll på att vrida och vända mig.....så himmla gulligt att han hållde om mig, så gott han kunde hela natten. Fan undra varför man har mardrömmar, någon som vet? 
Jaja nog om det....ska snart hoppa in i duschen igen och göra mig iordning...mor hämtar mig om någon timme då ska vi åka till graven ja inte sett ännu. Min kusin fick ju lilla Tindra som inte klarade sig....känns fruktansvärt, varför ska sådant hända små barn! Jag kunde ju inte vara med under begravnngen då jag var bortrest....så ja ska dit idag och lämna en liten nalle och tända ett ljus.
Efter de ska jag till lidköping och hälsa på mikaela som kommit hem från seychellerna...var snart ett år en vi umgick....ska stanna där över natten och ha en mysig tjejkväll med god mat och massa skvaller =)

See yaa!

 

Borås!!

Just när jag har somnat om i min skönhetssömn efter att älsklingen försov sig till jobbet och hade varit uppe och brötat omkring så halva kvarteret hörde honom, så ringer min syster!
-Hej vad gör du?
-sooovvver!
-va? och går misste om de vackra vädret?
(dum som ja är, rusar ja upp ur sängen för att kolla om hon driver med mig och att försäkra mig om att de inte varit snöstorm eller något liknande)
-vad snackar du om? de är ju jätte grått och tråkigt....
-jaha inte här iaf....

Hahaha är hon inte lite blåst ändå? Bara för att vädret är fint i borås så behöver de väl inte vara de hos mig,haha! Tror nog de bara va en bortförklaring för hon ville ha sällskap då hon va ute o rökte :p
Vi snackade vidare och bestämmde att ja skulle komma och klippa mig på en återbeställning idag....så ja och sandra drar till borås sen =) Ska dra lite tidigare så vi kan gå till resebyrån och prata lite med dem. Måste ju veta vad för sorts flygbiljett passar oss bäst.
De blev tyvärr inget med seychellerna för mikaela fick brått hem till sverige igen och kommer inte åka tillbaka de närmsta åren iaf....Tycker synd om henne...hon som trivdes så bra där nere =( Jaja men eftersom Jonas har tagit tjänste ledigt i januari till mars så ska vi åka på en annan trip =) jag, darlingen och sandrabello åker till malaysia, phillipinerna och thailand i stället och backpackar lite =) kan ju knappt bli bättre.....

Nä nu måste ja dra och få i mig lite frukost....sen får ja nästan göra mig klar för att åka!

Puss hej!

Hoppas bara att de är lika vakert som man sätt på bilderna från resebolagen

Storhandling!

Hihi jonas kom hem för en liten stund sen...pussa mig och försvann lika snabbt igen! Jäklar oxå....hehe nää så allvarligt är de inte...utan han hade fått ett smatal om att hans färstärkare är färdig så han var ju tvungen att åka dit och hämta den på en gång-han är som en liten pojke på julafton! Hihi älskar när han är på de humöret.
När han kommer tillbaka ska vi åka och stor handla som vi gör varje månad....brukar ta ett tag att gå igenom varje hylla och sen leta efter allt man ska ha. Måste nog ta mig en extra titt i kylen och frysen innan vi drar så ja får rensa ut så ja får plats me allt. Usch, hade ja inte haft me mig jonas så hade ja dragit mig för detta...inte allst roligt att handla...så länge de inte innebär kläder och inredning så klart :D

Nu tror ja att de är jonas som kommer så ja måste kila!


Helgen!

Har inte haft tid att skriva något i helgen...har haft fullt upp med min darling :p

I fredags blev jag kidnappad av Jonas, han tog mig till en liten mysig italiensk resturang i alingsås.
Var riktigt romantiskt med italiensk mat, italiensk bakgrundsmusig och ett ruggigt gott italienskt moserande vin!
Mmm middagen var lyckad och när vi var mätta och belåtna dukade vi upp men gott framför en hyrfilm jonas fixa =)
Han är ju bara för aöt iböand när han får sina mysryck och gör sådant...tack för allt älskling!

Lördagen börja men en lång morgon och en sen frukost...men sen hamna vi i soffan ännu en gång. till sist bestämde vi oss för att hitta på något så vi drog på oss skorna och gick en promenad-till kina resturangen =) haha. Blev ännu en mysig middag ihop!
På lördagskvällen hade vi planerat sedan länge att vi skulle med vännerna och basta och bada tunna....vilket vi hade sett fram emot länge. Men vet inte varför vi inte följde me, vi gick till statoil och hyrde tre filmer till och köpte massa chips och dip och myste ner oss under en filt med tända ljus här hemma ist...hihi tror nog att vi har blivit som två hopplöst kära tonåringar igen =) gött gött, älskar nämligen att mysa med min darling!

Tillslut kom söndagen och vi åkte ut till jonas föräldrar....satt där och tjöta ett tag och sen skulle ja hjälpa till att byta däck, har ju blivit snorhalt på vägarna redan =( men vi skippa det och drog ut och "körde stolle" på deras marker ist =) hehe Jonas min är oslagbar då jag drog på lite extra...haha han skriker-hur kör du kvinna?! Riktigt roligt och skrämma honom lite, han gör ju alltid de mot mig...tvi där fick du älskling =)

Nu är det måndag och jag sitter här hemma efter att ha fått ett litet städryck...är ledig idag och hatar att inte ha någon inplanerat för dagen. Men men evelina smsa igår och skulle kankse komma =) vore ju trevligt, har ju inte setts på mycket mycket länge nu tyvärr..... Nää nu måste ja kila...tänkta tvätta lite innan min darling kommer hem =)

RSS 2.0