Gäst inlägg av Thilda!

Hej allesammans!!

I Lördags var det äntligen dax för våran älskade Lindas möhippa!! Efter otroligt mycket planering, ändring av planer & många långa samtal så blev det iallafall att vi tjejer: Jag( Mathilda), Sandra, Pernilla, Ewelina, Lina, Elin & Sofia träffades vid kvart i 9 på Vårgårda tågstation & hade en snabbgenomgång! Efter det åkte vi i samlad trupp hem till blivade herr & fru Hultèn! Dom låg självklart kvar i sängen & sov... Där springer vi upp i trappan & in i sovrummet och skriker MÖHIPPA!!! Medans Linda skriker neej & drar huvudet under täcket så ligger lilla sötnosen Milicia & tittar på oss precis som att detta händer varje Lördag=)


Linda Fick veta att hon har 45 minuter på sig att vara klar för avgång, så vi klädde henne i rosa tyllkjol & rosa prinsesskrona! Sedan åkte vi iväg till borås ( självklart fick Linda ha ögonbindel på sig).
På knalleland mötte vi upp Kikki & där började uppdragen=) "Lindas fyndlåda" va de som gällde då, och den va fylld med skitsaker som hon skulle sälja bla toapapper, ob, shampoo & hästsko, diskborste, disktrasor, örhängen, halsband, armband, en tom cola burk, nåldyna, en gamal dyna man sätter örhängen i, med mera!!

Mitt i allt när står vi vid en scen utomhus så ropar killen i mikrofonen upp Linda på scen & säger att de e dax för stripparobic & Linda fick vara instruktör=) hahaha, hon va så nervös då! Men jag är så jäkla imponerad av henne som fixade detta galant, dock inte mycke stripp mer än att skorna åkte av :P
Sen var det lite små uppdrag där mitt i borås också som band annat få 3 autografer av tre män över 40 på 1½ minut, fixa gratis hamburgare inne på MC Donalds, be någon tjej inne på Gina Tricot att klippa bort Lindas troslapp, fota så många som möjligt med hennes fluffiga prinsseskrona m.m


Sedan åkte vi vidare för att åka gocart i en timma, Linda va ju grym-kom 2:a med bara någon hundradels sekund ifrån ettan Lina!

Efter detta va det dax för lite lyx på relaxen med skumpa, jordgubbar, bubbelpool & mat... Det blev en väldigt massa tjejsnack där ( vad nämns inte här) !! Skvaller skvaller =)

Efter detta var det dax för en dusch & vidare till Kikkis salong där vi alla fick sminka oss, fixa hår & byta om till 50-talister då detta skulle vara kvällens tema! Linda fick självklart ha kvar kronan oxå plus en rosa stor slöja( Såå Vacker va hon)...

Mycket vin & öl blev de under tiden där, även god mat=) Det var så mysigt att sitta där inne på salongen med tända ljus, champange och tilltugg i en stor ring och bara skvallra vidare om det vi pratade om på relaxen =)


Efter detta var det dax att beställa en taxi till Grand! Och där fick vi ett bord & beställde in skumpa & andra gottigheter! Och självklart så fick Linda massa uppdrag, typ fixa dj:s nummer utan att fråga efter det, klippa kalsonglapp, fixa gratis drinkar och den första fixade hon på mindre en minut(!) sen så skrevs massor upp på en "nota" för möhippegänget men något sådant fanns ju inte haha, styla tjejer inne på toaletten, dansa "följa john" på dansgolvet-självklart i ledning av Linda, och fixa autografer på kroppen ( tror inte man såg speciellt mycket hud av linda efter  alla namn;))!
Sen ska vi nog inte nämna hur mycket eller lite som fanns kvar utav Lindas strumpbyxor och hur det gick till nämner vi inte här. Haha så coolt!

Hela dagen gick otroligt snabbt & de dröjjde inte länge innan det stängde! Så vi blev hämtade allihopa & hemma va ingen försen på morgonkvisten!!  Och ingen av oss hade nog en härlig söndag, då det blev otroligt mycke alkohol !!


Sen finns det ju självklart lite som här är hemligstämplat denna kväll;) mohahaha.....
Tror hur som helst att Linda va väldigt nöjd med denna dag/kväll/natt! Hoppas verkligen det iallafall!!

Ett stort tack till DIG LINDA för att du är så underbar!!!


Puss & kram // Mathilda

Svensexa

Jupp nu har älsklingne varit iväg på sin svensexa...skönt att det är över och att allt gick bra...hade en massa hemska tankar i huvudet-som hans dumma vänner tuttade i mig ett par dagar innan :p Haha inte så snällt gjort men Jonas va helnjöd när han kom hem inatt och ville berätta allt på en gång!! Hmm inte jätte pigg på det mitt i natten då man har tagit hand om en liten fialotta som varit sjuk i flera dagar...men äntligen har febern släppt!! Så skönt för henne, tyckt så synd om vår prinsessa ♥

Jonas dag inleddes med att han åkte till son pappa för att "hjälpa till i skogen"...men på deras grusväg så hade grabbarna ställt en bil så att det så g ut som den hade krockat...så när jonas går ut för att titta så allt var okej så skuts det vilt i skogen och en stor kyckling kom springande i högsta fart!!
Haha hade verkligen velat se jonas ansiktsuttryck i den sekunden :p

Sen åkte dom vidare till göteborg och åkte gokart, ribb båt, åt lunch festade och så fick jonas utföra vissa uppdrag iförd i den där kycklingdräkten =) Bland annats så fick han gå upp på en scen och dansa sumba med en instruktör (as garv), bugga o dansa med folk inne i femman huset, små uppdrag på stan och sen så satte dom han i en liten gummibåt med ett snöre som dom band vid kajen så fick folk köpa Ägg och kasta på honom-lite elakt men fruktansvärt roligt!! Haha ska få se filmen
från hela dagen snart...Spännande :D

Börjar dock bli jäkligt (läs fruktansvärt!) nervös inför möhippan! Är så jobbigt att inte veta när den är, vart den är, vilka som är med m. m.m m....är sååå jobbigt att mathilda och sandra ger mig massa pikar som tex att "nu ska du få igen för allt" Va?! Ja gör väl aldlrig något elakt tjejer?! Kan väl busa lite kanske men det är ju i all välmenning! Usch jag som hatar att inte ha kontroll över en situation tycker att detta är sjukt jobbigt att bara gå och vänta!!! Kan ju knappt boka in några partyn eller något för ja vill ju inte att dom ska stå där o vänta på mig och så dyker jag inte upp...är ju inte så snällt!


25 dagar kvar

♥Idag är det 25 dagar kvar till den stora dagen♥

Länngtar så jag nästan spricker...allt kommer bli så underbart, och just så som vi vill ha det.

Finns en hel del kvar att göra så ja blir lite väl stressad emellanåt...men samtidigt känner
ja mig väldigt lugn =)
Mitt största problemm är att hitta 17 stycken vita underlägg till blockljusen...vill ha några söta med någon spetskant...hittar inte sådana någonstans :/
Får väl ta en grundlig titt till när jag & sandra åker till allum på fredag =)

Sen är det lite små grejer kvar att köpa men allt är bestämt in i minsta detalj så det kommer inte bli några problem...men det roligaste är nog att våra ringar snart är klara =) Har designat dom helt själva hos en guldsmed i dalsjöfors-känns roligt att man inte kommer ha någon som alla andra har.

Nu ska ja & lillan ut och njuta av solen tillsammans...typiskt att den tittar fram nu när älsklingen har börjat jobba igen...4 veckor gick otroligt snabbt!! Så nu är det typ 48 veckor kvar till nästa stora semester perjod...men vi har ju september månads resa att se fram emot också så det går ju ingen nöd på oss iallafall.


♥De 2 som betyder mest♥

Jäktar hit & dit!

Äntligen har ja liiite tid över att bara sitta ner o ta det lite lugnt...
Har verkligen hur ycket osm helst inplanerat på väldigt kort tid nu så det är något hela tiden som ska göras eller förberedas m.m
Idag har vi hunnit storhandla, lagat mat, städat våran bil, packat för oss alla 3 för två dagar framöver...nu står älsklingen i duschen och lillan sover middag... När hon vaknar ska vi åka till algutstorp och kika vad som finns och inte finns där inför våran stora dag-som förövrigt är om mindre än 1 månad!! Jisses vad fort det har gått!
Ska bli så hilma mysigt ♥

Efter vi gjort det ska vi till jysk och införskaffa oss en hel del vita filtar och massa vita löpare som vi ska ha till dekoration på vår dag =) Sen blir det raska takter ner till Göteborg för att möta Jonas familj inne på liseberg =) Va evigheter sen ja va där så det ska bli riktigt kul...får väl se hur mycket man kommer kunna åka nu när lillan är med...Jonas ska ju prompt åka farfars bilar med Milicia...typ det ända han sagt det sista dagarna :p
Han är verkligen världens bästa pappa!
Sån närhet och ömhet han har med lillan är till och med jag avundsjuk på...dom 2 har något särskillt =)
Men sen lär han henne en hel del dumheter oxå! Häromdagen kom jag in och då har han gett lilla fjärkontrllen till hans helikopter (!)...så hon sitte rpå golvet och leker med den medans jonas springer som en jäkla tok fram och tillbaka för att hinna fånga f*nskapet innan den åker in i väggen, kökslukorna, tavlorna och diverse annat...hoppas lillan får tag på den snart så hon kan "råka" paja den :p
Nej den r faktiskt inte så farlig men har någon sorts fobi eller tanke lättare sagt att den kommer fastna i mitt hår en dag-som hans anfdra gjorde!

Efter liseberg ikväll ska vi vidare till min pappa och sova över där-har inte gjort det på flera år ju! Så det ska bli jätte kul...och imorgon är det kalas för lillsyrran där nere =)
Så då kommer det lbi massa god mat och tårta :p
Får väl även bli e sväng ner till havet då eftersom det ska bli så fint väder :D

Imorgon kväll hämtar vi hem Emelie och hennes go tös!!
Saknat dom hur mycket som helst under dessa 3 veckor...så nu får ni allt hålla er hemma ett tag pemeli :p

På söndag ska jag ha party igen :D
Så himlans roligt!! Det är nog bland det bästa jag vet nu för tiden...så kul att träffa massa nya människor, tjöta om tjejgrejer, fika och bara umgås-samtidigt som man tjänar pengar-kan det bli bättre? Nopp inte om ni frågar mig =)

Igår så va vi i stort sett bara hemma hela dagen...va jätte skönt att vara någorlunda frisk och bara umgås med familjen. Men något/någon måste ha slagit till Jonas...han har blivit så himla gullig, han hjälper frivilligt till o lagar mat och vill lära sig, han serverar mig mitt morgon te i exakt rätt tid, ger mig sovmorgon,  skämtar hela tiden och så gav han mig en underbar kvällsmassage (!) Hmm, undra vad han har i baktanken när han brer på så mycket på en och samma dag? :p
Visst brukar han vara världens gulligaste, annars hade jag ju inte velat gifta mig med honom om 1 månad men nu är det något särskillt i görningen :)

Nej nu hinner ja inte sitta här...som sagt har hur mycket som helst att göra innan vi ska åka.
Bye bye



Bhuhu...

Usch och fy vilken tråkig helg det varit :(
Har öroninflamation (i "fel" öra enligt läkaren) och det finns väl inget som är bra med det...
Läkaren säger att ja har öroninflamation i mitt högeröra-men varför gör det då mest ont i mitt vänstra frågade jag...inte vet jag sa han och ryckte på axlarna! Fick iaf antibiotika som äntligen har börjat värka!

Igår blev ja så rastlös att vi tog en låång promenad jag jonas o lillan...alltid lika skönt att komma ut och röra på sig-särskillt när solen värmer så gött =)
På kvällen kom svante & elin hit...spelade tvspel och massa kortspel-så mysigt att bara umgås och äta gott med nära och kära =)

Lillan har under den senaste veckan utvecklas något fruktansvärt snabbt! Hon far runt hit & dit högt och lågt varje vaken minut...så kul att sitta o titta på henne när hon gör massa hyss =) Sen så har hon även kommit på att det är musik i sin pappas mobil-så varje gång hpn ser den så MÅSTE vi sätta på musiken och ge henne telefonen...och då blir det liv i luckan kan ja lova! Hon dansar som en tok =) Och ibland råkar hon ju byta låt och då sitter hon helt stilla tills nästa låt börjar igen och sen är det full fart ännu en gång =)

Har även varit ute på sjön 2 dar den här veckan...mitt favorit ställe som de flesta vet :p En dag va vi ute med mina 3 bröder-och fy fasen vad dom "lekt" med båten! Vi körde fasen i 30 knop med dom i ringen bakom båten och i as höga vågor-men dom bara skrattade och vägrade släppa taget! Helt galet ju...själv så åker ja max i 20 knop för sen blir det fasen läskigt när man slungas ut på sidorna i den farten :p Det är mindre läskigt att åka bananen i den farten-är ju rätt svårt att välta med den och den är så bekväm att sitta på så de flesta skricker bara-fortare fortare när dom åker den...förutom sandra då som brukar ropa efter sin mamma ;p Så söööt!

Dagen efter åkta jag jonas, mathilda, milicia och gustav ut...blev ännu en dag med grillning och ringåkning-svårt att få nog av det :p

Idag ska ja trotsa mina öron och åka på sminkparty med ett gäng tjejer....ska bli skönt att komma ifrån hemmet lite...börjar bli långtråkigt att sitta här efter 3 dar :/

Imogron är det den där fasansfyllda dagen redan här :( Jag mitt nöthuvud har ju med jonas vänner köpt ett fallskärmshopp till honom när han fyllde år förra veckan....och imorgon kl 15:00 ska han o hans bror hoppa! Dom två är helt spralliga och längtar efter det medans ja blir mer o mer förbannad på mmig själv-varför i helskottan bestämde ja att vi skulle köpa dne presenten?! Tänk om något händer...usch skulle fasen dö av sorg om något hände Jonas :(
Jag & Milicia och några vänner kommer iaf stå på landningsbanan och ta emot dom om något händer =)


Kvällen då giftemålet bestämdes ♥

Bild från förra helgen då vi va i falkenberg på teater :)

RSS 2.0