Nytt

Ja nu har ja då mixat och fixat med bloggen...är inte riktigt nöjd ännu så fler ändringar kommer ske i framtiden. Men lite kul är de allt att hålla på med kodmallar och liknande...mycket lättare än vad man tror! Ikväll är de en toppenkväll på tv:n...ni vet desperata fruar och finalen i den rätte för rosing =) då får man ju bara inte missa! Nu ska ja gå och göra mig lite varma mackor...gott!

Usch!

Ja idag är en sån där dag som är jobbig....känner inte för något!
Vaknade nån gång mellan halv nio o nio, gick upp på toa och sen satte ja mig vid tv:n...men som vanligt var de bara skit på dumburken så ja gick o la mig igen...snacka om lat!
Men de är nog inte så att ja är lat, bara lite uttråkad....vet inte vad ja ska göra....blä! Funderar på att ta bilen ut till motionsspåret....vore riktigt mysigt-men problemet är att ja hatar att gå i skogen helt själv! Haha ja är en liten kyckling :p
Får vänta tills min älskade pojkvän kommer hem...han är ju bara för söt...var riktig myspys imorse som vanligt!

Tycker de är riktigt kul att de är så många läsare/besökare på min blogg...känns roligt att man blir "läst" :P
Och på tal om det, läs min polare sandros blogg oxå...hon är klart värd ett besök...särskilt så gullig hon är! Sandraabelsson.blogg.se

Nu ska ja kila, måste hitta på något...kanske baka något? Vore ju kul =)

Ännu en vecka har gått!

Ännu en vecka har gått och kommer ej åter :p
Måste säga att ja haft en toppen helg med min darling och emelie..lite seg men de är för att vi varit såå inihelvetes lata...hihi bara degat typ!

Lördagen blev inte som vi planerade med var mysig ändå, särskiltt med alla ljust tända under earth hour =) vi tog en sväg ut till kungen av kvinnestad och drack  kaffe och tjöta lite, hehe emelies reaktion på middel of nothing är förstås en reaktion man får ofta när man åker dit...bara massa skog och åkrar man åker förbi mentycks aldrig komma fram :p haha hon sa att hon förstod hur sandra måste känt sig när hon "vaknade upp där"-hihi men vi stöttar dig gumman, vår aldelles underbara sandra :p hihi....

Söndagen vakna vi upp, jätte sega men drog iväg till borås, bara ja o emelie...kom iväg 25 miunter senare än planerat (tänkte åka vid tio) men iväg kom vi...och när vi lyssnade på radion så fick vi en aha-upplevelse...hahaha vi hade glömt ställa om klockan så vi hade visst kommit iväg en och en halv timme försent!

Men de gjorde inte mig något iaf för de blev ändå en väldigt trevlig shoppingrunda i borås =) älskar knalleland för där finns allt på samma område, alla bra affärerna samade!

Emelie hittade väl sig  i stort sett en helt ny garderob :p haha mycket finfint tycker ja...och även två par skor...men eftersom den tösen är så kräsen så hitta hon inte ett tredje par (trots att man får de tredje på köpet!) så då fick ja ta ett par...hihi så söt! Så nu har ja ett par skit snygga vita högklackade skor oxå =) Älskar dom!


Efter borås rundan blev de kalas för jonas lillasyster som fyllde 16...trevligt med en famijestund faktiskt...skämt och assa skratt hördes. Men när man kom hem så blev man orolig när inte emelie var här...men hennes grejor...hm den lilla flickan kan busa hon :p haha!


Idag har vi inte heller gjort något förutom att ha grejat me datorn och tjötat som vanligt...bönan är ju så haj på datorer så hon fixa mig en ny brandvägg-tack för det! Sen fick ja hjälpa henne ut till bilen när monika kom o häma henne...var ju lite mycket påsar att bära och inte mindre än FEM PAR SKOR! Hahaha hon är galen :p

Efter emelie hade åkt kom jonas mor o syster hit och tog en snabbdusch, troligtvis den sista nu för
min älskade har snart gjort klart badrummet....och igår smygkikade ja lite och fasen vad snyggt de blivit redan nu!! Darlingen är duktig han!


Nu har ja just gjort iordning köttfärsås och makaroner, mumma! Ska strax iväg till jobbet, ska jobba ikväll :( trökigt! Tanten hade tydligen ringt mig tre gånger i morse mellan sex och halv sju men ja vaknade inte! Shit ja som JÄMT vaknar telefonen ger de minsta ljud ifrån sig. trött som en kossa kankse :p Men vaknade så fort emelie bara öppna dörren för att komma in o väcka mig :p man väljer tydligen sina tillfällen =)


Hinner inte lägga upp något kort men gör de sen eller imorrn :p För nu bär de iväg mot jobbet :p
Puss hej!


Pemelie och Lindali!

Ja nu sitter ja o emelie i soffan och väntar på min kära josé ska komma hem!
Han har varit hos sin far och hjälpt till lite extra :p Ska gå till affären och köpa lite gott gott till kvällen...ska ju bli en liten och gemytlig spelkväll idag =) lite monopol, poker och god mat, de där med några glas vin som ja skrev igår hoppar vi över efter gårdagen-mohaha! D blev ju en trevlig utgång på värdshuset med lite sncka och dansstunder...men lilla jonas han fick ligga hemma och krya på sig, hade 39graders feber stackarn...de pendlar hela tiden för honom :/

Åter till kvällen, hmm jo vi ska oxå försäka hinna färga emelies hår =) får se hur de går :p
Sen är det ju Earth Hour ikväll så vi får ju släcka ner allt medans vi spelar, men har ju laddat upp med värme och blockljus så de är ju lugnt...blir ju ännu mysigare =)

Hoppa över knallelandsresan idag, var lite för bakis för att våga köra dit...så vi tar de imorgon istället! Blir trevligt med en tjejshopping...trevligt!

Nä nu måste ja kila så vi kan få tummen ur någon gång, har bara degat framför tv:n och kollat på hyrfilm Don´t mess whit Zhoan hete den, jätte sjuk film med överdrivna effekter..men visst fasen skratta ja som fan ändå! Brukar inte tycka om sådana filmer men värd att se ändå...

Ha de bäst allehoppa!

p.s Hoppa salla är med mellan halv nio och halv tio på earth hour ikväll...tror inte de gör såå jäkla stor skillnad för vårt jordklot (eftersom de redan håller på att gå åt skogen med den) men är ju alltid bra att försöka bevaraden till våra barn för som man brukar säga Vi äger inte jorden, vi har bara lånat den av våra barnbarn!

Fredag-fridag?!

Japp idag är de fredag igen...äntligen...känns alltid lika kul med helg då man kan umgås med sina nära och kära!
Men de allra bästa är att när ja skulle ringa jonas förut så fanns han inte med i min telefonlista, hur bra är inte de eller?! De är då man vet att man umgåtts mycket den sista tiden...=) myspys!


Om en och en halv timme kommer emelie hit =)  Har tänkt hoppa in i duschen och göra mig färdig tills jag ska hämta upp emelie på tågstationen. Blir en mysig helg denna med känner ja på mig! Ikväll blir de ju "spelkväll" med lite monopol, med andra ord och en och en annan pokerturnering och till de har vi några goda glas vin (självklart me hallon i :p) och god mat...fast vi har ju inte riktigt bestämmt oss till 100% ännu-de kan ju bli så att vi går till wärdshuset istället och tar spelkvällen imorrn och hoppar över kronan imorgon istället...haha ja som ni säkert förstått så är vi sugna på att festa ena dagen och chilla andra dan :p

Har suttit och tjötat me sandra love på msn nu, vi är båda överens om att de känns så avlägset att vi nys snorklade och svettades nästan ihjäl på stranden...fy fasen vad ja längtar tillbaka!
Inte till någon vis plats utan till den sinesstämningen man var i...de ända som existera var vi tre på resan, värmen, upplevelser och inte ett ända problem inföll hos oss...eller jo nu ljög ja...men de ända problemen var i vilken ordning man ville äta, sova, festa eller sola-och de är mer likt en godisskål som står framför en och man måste ta en godis i taget :p haha!


Nu måste jaa kila så ja hinner föna håret innan ja måste ut i kylan :/ ja som trodde att de var vår på riktigt nu! Men de är bara att börja om från början....



Stranden och sjukt många resturangbesök-kan man önska sig mer?

Idiot!

Haha kolla just på sveriges värsta bilförare! Gurkan är ju sjukt rolig-idiot och fan är nog de ända han fick lära sig när han kom till sverige-hallå? vart tog alla adjektiv och substantiv vägen?! Hihi...härlig kille de :p

Nu börjar monstret-jozef fritzel på kanal 4...måste titta på de...helt sjukt att de finns sådana människor i världen! Folk som våldtar sina egna barn och låser in dom i en källere...häng alla pedofiler och våldtäcks män! Skulle aldirg i helskotan umgås eller ens kännas vid en sådan person...skulle spotat människa i ansiktet!

Nä nu tog känslorna överhand...bäst att ja kryper ner under jonas täcke i soffan och lugnar ner mig...
Han är fortfarande sjuk min gullunge...åh skulle kunna pussa sönder honom!! Har gått runt och degat här hemma hela dagen, tills vi fick panik och åkte till lite olika affärer och köpte kablar och strömbrytare...så nu har vi kopplat in lite små fix här hemma-bland annat min sminklampa till min sminkhörna =)blev snyggt!

Imorgon verklar de som om emelie kommer hit =) de gör hon rätt i...finns ju inte mycke normala människor i Vara så då får hon komma hit och skaka rumpa lite =) hihi!

På tal om något annat så kom reklamen från klädaffären Gina upp nu...måste säga att ja verkligen inte kan se mig in i modet med haremsbyxorna, har försökt men de går verkligen inte! Är de någon annan som säger emot eller håller me? Menar liksom, vad ska man ha till, och är de snyggt att se ut som om man har skitit på sig?
Är kanske bara ja som tänker så, haha....


Stilig eller stilig...min goa pöjk =)
Men de skiljer sig idag då han inte är lika pigg ;p

Onsdag!

Tiden den bara rinner iväg...se är ju redan helg snart igen! Finns ju lite planer för vad man ska göra men måste nog vänta och se innan ja bestämmer mig :p

Igår hände inte så mycket...åkte bara en snabbis ut till jonas när han slutade jobba och sen tog vi följe hem i varsin bil-snacka om onödigt! Mne måste säga att de är riktigt kul att ja o jonas jämt busar, och självklart gjorde vi de igår oxå...folok måste ju trott att vi var dumma på riktigt :p
Sen kom ju jonas mor  och syster hem till oss och duschade oxå ja...dom håller på och renoverar deras badrum så dom är utan dusch just nu...måste vara sjukt jobbigt. Men de kommer bli såå jäkla snyggt när de är klart =)

Idag har de inte heller hänt så mö, skulle jobbat men fick sjukanmälla mig i morse :( fasen vad typiskt!
Så idag har även varit väldigt lugn...har tjötat i telefonen med emelie som vanligt, lagat världens godaste mat-kött gratäng och potatis! mumma! och efter de tog ja o jonas ett långt och mysigt bad...tror nog att han börjar bli sjuk för han kändes varm och frös...och nu ligge roch och sover. funderar på om ja ska väcka honom nu, han har ju ändå sovit en timme snart... Nää han får ligga en stund till...så går ja ut på balkongen och tar en cigg....måste ju ringa min love sandra oxå-var ju två hela dagar sen vi prata med varanda....hihi!


Så sjuka dom två är eller :p

Goa töser detta må ja säga!

Vet inte vad vi håller på med här...men men!


Fulla som gatan!


Söndagen. Mysunge...så himla söt =)

Vilken lärorik helg!

Ja jag måste erkänna att man har lärt sig en hel del den här helgen :p

I fredags så tog ja o min älskade josé en lugn kväll tillsammans. Vi åkte iväg till samekgaraget och där spenderade vi ett par timmar...blixten till pojkvän ja har är ju inte så snabb i vändningarna och dessutom lärde han mig massa grejer om vår nya bil. Så nu vet ja hur man byter olja, tar bort dörrsidorna (inredningen) och dessutom tonar rutor =) Hihi var faktiskt riktigt kul att greja i garaget ihop....men allt i hela världen är ju roligt så länge man gör de med Jonas :p Eller i alla fall tills fan skicka upp mig i luften-ja stod på ett par trukgafflar när han går förbi och trycker på en knapp så ja åker hur högt upp som helst!! Fan va ja skrev, inte för att ja är höjd rädd men de kändes ju inte stabilt över huvudtaget...och jonas bara skratta! Fy vad elak han är! Men de får ja väl leva med antar jag :p

Lördagen blev en ganska tidig uppgång då vi åkte till jung och mötte upp min far och co, sen tog vi följe med bilarna till skövde och hem till farfar =) Var såå kul att träffa alla släktingar där igen, och inte nog med alla dom gamla fastrarna, kusinerna och deras partner så hade ja fått två nya kusiner =) där ser man vilken bra koll man har...var ju trots allt ett år sen ja träffa alla =) Var riktigt roligt att jonas äntligen fick bli presenterad för dom, eller ja farfar  har han ju träffat förut men resten.
Sen direkt efter det åkte vi till Vara, lilla Emelie fyllde ju 23 år!
Blev lite skvaller och presentöppning efter att ja hämtade sandra och vi alla hade ätit pizza....var mysigt. Och sen börja ju festen, de bara droppa in folk hejvillt och tillslut så var de någon/några som dansa jävlarinama-har aldrig sett personen/personerna så =) Ruggigt roligt! Sen så lärde jag mig att dansa salsa-hahha de var riktigt kul...var jätte oligt när man väl fått in takten och så.....nästan så man ska börja en sån kurs hihi!
När klockan börja närmas sig fyra på natten börja folk droppa av....och jag och Kakan tog framtåratan när de bara var han och ja vakna tillslut...mmm gott, emelie borde blivit bagare :P muma.

Söndagen var väl inte lika rolig när man vakna upp som en packad sill i sängen-fy fan vad trångt de var! Förstår inte riktigt hur de blev så :p Men sen tog vi tag i saken och börja städa iordning lite...för de var verkligen behövligt...blä vad de såg ut...men de får man räkna med när de är fest =)
Sen blev de ju ännu en pizza till och lite bakfylle snack....men tillslut var vi tvungna att åka för klockan hade blivit mycket. Så igår när vi kom hem byte ja ocj josé om snabbt och sen drog vi till graget igen....men efter många om och men så tog vi bort toningen-blev lite som en vonabi blattebil om man säger så -då åker ja helldre i en tant bil :p Nää den är så fin så den lille pärlan =) Och vi passa på att städa den invändigt oxå.

Och nu är de måndag och en ny vevka igen...känns jobbigt att de är en ny vecka typ jämt och då blir man bara äldre och äldre hela tiden! Usch vad tiden går! Jaja iaf, nog om de. Har pratat med polisen hela morgonen-måste säga att hon är så trevlig och tycker precis som vi gör...att rätt ska vara rätt! Så nu får vi se vad som händer =)
Nu har ja iaf gjort mig iorndning och ska hämta upp räkan i herrljunga...så ja ska köra han och lilla nora till lidköping och när vi lämnat av henne så blir de säkert en fika =) muma de!

Oj nu jäklar är klockan mö, måste dra...laddar upp bilder sen eller något hinne rinte nu!

puss hej

Bildinlägg!

Nää eftersom ja ändå la in bilderna sen helgen nu så tänkte ja slänga upp lite här me...blir blandade
från båda dagarna =)


Inte så fräscha, bakis som fasen-black and white :p
Tvilling kärlek, när den är som värst enligt jonas hahaha!

 Spelet som går riktigt vilt till hr vi märkt :p
 De två vännerna, polarn och pyret...josé och sandró...hahaha
 Fråga mig inte vad som händer här!
 Inte här heller för den delen :p
 Marge i the simpsons :p

 Skojkort :)

 




Sebbe i min klänning och en ruggigt ful peruk! Vad ska man säga? Jo de är bara att gila läget :p

fredag imorgon?

Shit vad veckorna går fort!!
Var på jobbet förut och var tvär säker på att de var onsdag, men så börja folket tjöta om helgen och fråga vad ja skulle göra imorrn...
-inget tror jag väl svara ja lite segt.
-Skönt att ha en lugnt hemma fredag svara dom då.
-Va vad fasen är de fredag imorrn?!
Haha folket trodde ja va helt efter och skoja me dom :p men så blir de väl antar ja, när man har roligt går ju tiden fort sägs de ju =)

Så är jätte glad idag...för nu är de ju bara två dagar kvar till lilla emo fyller....då ska hon få en fin present ;)

Igår tog ja en avkopplande spa stund för mig själv, stängde in mig i badrummet och tog ett härligt skumbad med massa bra produkter och tända ljus, och den härliga nackkudden i badkaret gjorde de ju inte sämre om man säger så...njöt till fullo...tills ja satt ute i solen på jobbet och tog en cigg då patrik fråga om ja hde byt avdelning på jobbet eftersom var ja eftersom vi inte setts på länge....sa då att ja varit i asien i 7 veckor och han skrattar och säger-då måste du varit vit som snön innan eftersom du inte allst är brun nu!!
Fan då såg ja ju att all jäkla färg försvann i mitt sköna bad igår-tusan! Ja som va så brun förut =(
Men som dom säger i australien-shit happends end then you die! Dom killarna var för sköna =)

Nä nu ska ja ut på balkongen med en go bricka med glas och lite andra mumsigheter....ska även ringa sandra-är ju så tråkigt att skriva över msn....allt är ju bättre in real life ;p

Chippens, nu drar ja till solen =)

....

Gårdagen bestod i masssssa bilåkande....vaknade av att solen lös och fick fjärilar i magen så ja åkte och hälsa på allt folk i vara....först min mor-där åt ja hur mycket som hellst...älskar hennes mat!
Sen blev de en snabbis till sandra och tog bara en cigg me henne innan ja drog vidare till evelina, hon har flyttat tillbaka till Vara igen så var ju tvungen att kolla in hennes lägenhet...och den var riktigt fin =) kul att man kan ses lite oftar nu =)
Sen blev de en sväng till emelie, var trevligt må ja säga....Efter de blev de en sväng upp till tobbe och brorsan-åh älskar den lille ungen =)
Efter de besöket fick ja bråttom hem...skulle ju vara hemma klockan sex och äta kvällsmat med mmin älskade...men han hade inte kommit då så ja gjorde lite myspys tills han kom hem =) riktigt fint blev de...men fick interiktigt som ja ville så blev lite putt...är de än i dag faktiskt :p

Nää nu måste ja sluta med bloggandet...funderar på om ja ska ta en lååååååååååång promenad och
rensa huvudet lite =)


Våren är här!

Gött, vaknade av att solen lös in genom fönstret =) så kul! Men ja gick inte upp för de...låg bara och njöt-tills de ringde på dörren...då var de vaktmästaren som ville kolla om vår porttelefon funkade....störande!
Men nu har ja ätit frukost, gjort iordning mig (blev en tunika med strumpbyxor-vårigt) och gjort ett litet halsband av några snäckor som ja plocka på tioman island...blev väldigt fint faktiskt =)

Igår blev de inte så mycket mer igår än att ja städa och tvätta bilen, ät middag med jonas familj medans han jobbade :p och att vi sen åkte hem och gjorde en riktig grovstädning sen helgen....såg ut som om en bomb hade utlösts i lägenheten! Men nu är de städat och kliniskt rent igen-älskar att känna den fräscha doften =)

Har även hunnit med att tjöta en stund med emelie idag oxå, får nog bli så att ja tar en sväng förbi henne när ja varit hos mor...ska faktiskt åka dit nu på en gång...klockan har visst bara flygit iväg :p

Ha de!


Tioman island (malaysia), ön där tiden stått still och bevarat allt de vackra!

Ny vecka igen!

Japp idag börjar ännu en ny vecka....gött-för då närmar sig sommaren =)

Denna helgen har varit underbar, rolig, intressant och väldigt uppfriskande för sinnet!
Har ju redan berättat om vad vi gjorde i fredags, och lördagen blev inte så mycket annorlunda. Vi bjöd hem lite folk till oss och hade planer på att dra till en 25årsfest utanför vårgårda en hoppade de, och stanna hos oss hela kvällen =)
Blev en hel del vin, öl och skratt...älskar ju att spela "med andra ord" idiotiskt spel egentligen...haha =) Jag, klantarslet som hade dubbelbokat med ett gäng personer i helgen, ordnade upp det på ett bra sätt ändå =) var faktiskt väldigt roligt att äntligen få festa (eller överhuvudtaget träffa alla mina gammla vänner samtidigt) med alla  och vara under samma tak allehoppa =) funkade bra, eftersom alla är lika sluta i huvudet som jag :p nää skoja :p ÄLSKAR ER ALLEHOPPA!

Söndgen var rätt seg, vi (ja, jonas och emelie) låg mest i soffan och dega hela dagen, kollade på en film till-Rallybrudar.
I överlag var den faktiskt väldigt bra, men fanns lite slöperjoder som man kunde hoppat över....men värd att se iaf =)
Men just innan ja o emelie skulle dra oss mot Vara så fick ja syn på en anonns på blocket,
hitta en bil som ja tvinga jonas ringa på :p Eftersom bilen fanns kvar så drog vi tre iväg till borås snabbt som ögat, (eller ja snabbt iaf för att vara  josé) haha! Efter en grundlig genomgång och en provkörning så var bilen vår =) blev jätte jätte glad, trivdes jätte bra i den bilen....och den är helt ros fri, inga synliga skador och säterna är goa som tusan =) Och de bästa är att de är ja som får ha den som året runt bil nu när jonas snart ställer på sin sommar bil igen =) 
Så när vi var klara i borås vela vi omkring lite för att hitta ut och till en preem mack, och att så fel kan bli så rätt är undeligt ibland-men vi sa ju självklart till jonas att vi visst vart vi var hela tiden när han åkte bakom i den andra bilen :p
Blev en sen hemkomst efter att vi släppte av Bönan i Vara...så de var bara att borsta tänderna och slänga sig ner i sängen...och de var helt underbart efter en lång och livad helg :p

Vaknade i morse och har inte gjort så mycket ännu, bara käkat frukost och suttit här :p Ska ut till Jona och kolla hur han har de på jobbet...hans föräldrar anlita hans jobb för att renovera badrummet och jonas fick åka dit, hans första dag där idag =) Så ja ska även passa på att ta med lite bilschampoo och tvättdukar så ja kan torka av alla rutor inne  och ute i bilen...dom som hade den innan hade tvättat bilen igår men med något konstigt medel som blev helt flötigt på rutorna, inte så jäkla ltt att se så mycket då! 
Nä nu måste ja ta min morgon cigg och ringa sandra en sväng....skriver kanske senare :p

 
Har inte hunnit lägga in bilder sen helgen men gör de troligtvis senare...

Lördag :(

Usch, tiden den går fort om man har roligt!!!

I torsdags var vi på bio i Vara med sandra, filmen var ruggigt bra...blev positivt överraskad då ja har har läst böckerna och att dom hade fångat hela bokens innehåll...ska bli intressant när tvåan och trean kommer som serier på tv:n =)


Igår blev de en fartfylld dag minst sagt....åkte till borås tidigt på morgon en med Lina och klippte oss...blev klara klockan två...då var de bara att åka snabbt till vårgårda och släppa av henne vid hennes bil och snabbt åka till alingsås. Hann dit lite snabbare än planerat så ja drog till mc donald (hatar deras burgare egentligen men var skit hungrig!), men inte fick man äta ifrd för ett helt gäng fjortisar sprang omkring och skrek och puta på varandra...fy fan för sådana hungar-hade skämts om dom var mina! Slängde burgaren och drog till jonas jobb ist, hämta upp honom och sen blev de raka spåret till vara för att hämta emelie =) Och sen snabbt som en biltjuv hem för att klippa henne-blev riktigt fint faktiskt-nöjd som bara den ;p Sen blev timmen så mycket att vi gjorde iordning oss med ett par glas vin med hallon i, mumma mumma!

Sandra kom efter ett tag, tror inte hon kan hålla sig borta från mig-hihi!


Vi drog till club heden och dansade loss lite, var riktigt gött kan ja säga...var ju ett tag sen! När vi kom hem blev de lite mer öl och vin och sen decka visst två personer i våran säng så vi fick knö ner oss på en lite liten palts som blev över-grrr! Hihi de roliga var när ja vakna upp så låg inte jonas vid min sida som ja trodde....utan han hade fått sova på soffan med pettsson-hahah fan va elakt-sandra hade snott hans plats och hållt om mig ist....hon hade saknat de sen resan :p


Nu på morgonen har vi varit slöa men fick ett ryck så ja o emeliie gick till affären för att köpa chips, dip och lite grejer så jonas kunde baka sina berömda scones-bara älskar dom! När ja o emelie kommer tillbaka upp i trappuppgången så säger emelie-han han gjort popcorn?

Och mycket riktigt de hade han-och lyckats bränna hela påsen!! Fan när vi öppna dörren sved de till i ögonen och näsan blev tjock av rök....haha jonas minn var bara för söt :p


Nu ligger vi i soffan efter en god frukost, lite för god för ja kan knappt röra mig. Ska fram till systemet oxå innan de stänger....och även hyra en film för de glömde vi förut.


Sen är ja ju ett klantarsle och har dubbelbokat mig till tusen, kidnappa ju emelie igår över hela helgen...sandra var här, sebastian är på väg hit för de bestämde vi förra helgen-plus att sen två veckor sen har vi ju bokat med räkan och ida att umgås lördagen den 14 för då är han ledg från jobbet och barnledig.....hmm ja de är jobbigt att hålla många bollar i luften men de går =) Så nu blir de en hel samlingsplats hos oss ikväll och ja får umgås med alla mina underbara vänner-saknas bara en och de är min LoveSandra, som ska till kronan ikväll-blä vad tråkigt! Saknar ju henne så fort hon lämnar min aura...haha!

Ha de gött så skriver ja senare....och berättar vad vi har hittat på för bus ;p
Slänger upp lite bilder sen gårdagen, alla kan ja inte ansvara för om ni får mardrömmar om-hahah..internskämt!



  

Mina underbara tjejer!!


Happy!!

Igår blev de en dag fylld av jobb och massa skvaller =) för efter jobbet blev ja lite av en priviat chafför :p ringde ewelina för att åka förbi henne och ta en cigg innan ja skulle hem men hon jobbade, och eftersom hon jobbar på hemtjänsten åker hon runt till massa människor...och ja blev då hennes chaffis...trevligt faktiskt. Hann till och med att åka förbi mig och göra vitlöksbaugetter och grönsakssoppa-mumma vad gött de var!
Senare åkte ja och hämta upp min älskade Jonas =) Han hade varit på taklagsfest. När dom har lagt färdigt taket eller om de är takstolen till ett bygge brukar dom alltid hitta på något och igår åt dom mat och bowlade på stures i alingsås...hihi söt som han är så kom han hem "lite" senare än väntat som han uttrycker sig :p blev ju att dom tog ett par öl oxå...haha-kul att jobba dagen efter-not!


Och idag är en dag ja känner mig riktigt lycklig!
För de första fick ja en lååång och go sovmorgon.....iaf tills min love sandra ringde och väckte mig =) bara att vakna upp till hennes röst är ett privilegium ja inte fått på lite mer än en och en halv vecka...känns inte som att de är så nyss vi kom hem från resan...
Efter de åt ja frukost och glodde lite på tv...och då såg ja att ja fått ett sms från emelie =) Hon bjöd me mig till konserthuset i Vara på söndag så ja var bara tvungen att ringa och kolla vad de handla om. Kommer inte ihåg vad de hete nu men de va någon musikal eller liknande som hon hade tvåbiljetter till...och de ska faktiskt bli jätte kul att gå på det!!
Senare idag ska jag åka till Vara och hälsa på emelie en snabbis och efter de blir de biotime med sandra =) Vi ska gå på män som hatar kvinnor....många säger att den är jätte bra och gripande...får väl se vad man själv tycker sen!

Ser verkligen fram emot helgen, kommer bli toppen!

Nu ska ja ut och ta en cigg innan ja sätter igång och plockar lite här hemma. Förresten ska ja ju ringa på en bil idag oxå :) hoppas den finns kvar =)


Dessa två underbara ska ja träffa idag =) jippi!

Xena!

Usch, Xena är faktiskt fruktansvärt dåligt....förstår inte hur dom får visa sådana tråkiga program :p
Ja som ni säkert förstår så kollar ja på tv för tillfället....inte för att ja tycker den är bra men orkar inte böja mig efter kontrollen =)

Efter att ja fick tag på Lina igår ringde ja och boka tid för klippning på fredag...spännande...tänkte ge dom fria händer =)

Får väl se vad de blir utav det...hoppas inte dom klipper av håret bara-börjar ju bli långt igen!


När vi hade ätit klart igår tänkte vi åka ut till jonas mormor och fika med henne lite snabbt innan ja var tvungen att åka hem och duscha innan desperatafruarna skulle börja =) Men som vanligt har JAG rätt och bad Jonas ringa innan för att kolla om hon var hemma men de orka han inte så vi åkte iaf....ich självklart så hade ja rätt :p Hon var inte hemma! Men johannes och gustav (kusinerna) kom just förbi oxå så vi stod och tjöta och sen gick och gjorde ordning hos fåren...hihi jag fick hjälpa till att släppa in fåren och tyckte de var jätte kul tills gustav ropar-akta dig för Baggen bara..han stångas! Så rädd som ja va tryckte ja upp dörren och sprang sedan därifrån...hihi. Men måste erkänna att dom är rätt coola dom djuren, och söta förresten...snart ska dom få lam oxå-så tjocka som visa va :p

Efter de fick de bli en fika hos gustav ist....men när vi gick tillbaka för att hämta bilen hade deras mormor kommit hem så de blev ännu en fika =)

Sen fick vi brått hem och fick sätta gasen i botten-för inte vill man missa DH...borde verkligen gå mer än en ända gång i veckan...!!


Oj nu är klockan mycket...börjar ju jobba om 45 min!




Tisdag!

Ännu en dag man väcks till liv utv att jobbet ringer och behöver folk-och de snabbt! Blää hatar att rusa upp och slänga på mig kläderna...hela jäkla dagen blir försörd. Låter kankse som att ja inte vill jobba men de vill ja verkligen...men då vill ja veta de en dag innan så man kan lägga sig i tid och ha allt i ordning för morgondagen så som matlåda, jobbkläder m.m
Ska bli skönt nu när ja troligtvis ska få ett fast schema igen...blir bra de =) Men nu är denna jobbdagen gjord och fick även en tid för imorgon.

En annan sak som får dagen att bli toppen iallafall är min lycka över Emelie, shit kan inte med ord förklara vilken lättnad och glädje ja känner =) Rock on bruden! hihi....känns som en evighet fram till helgen då ja ska kidnappa dig!

Sitter och försöker få tag på Lina, måste kolla med henne om ja ska ta frisörtid åt oss nu på fredag...har fått för mig att hon inte kunde den här veckan men är inte säker så ja måste kolla upp de innan ja verkligen har bokat tiden. Men de är ju inte hela världen om hon inte kan på fredag, fanns ju tid nästa torsdag oxå =)
Alltid lika kul att ta en dubbeltid hos syrran och ta med Lina...blir ju massa skvaller, tedrickande och skratt...bara älskar mina älskade systrar!
Förresten kolla in hemsidan till Sveriges mysigaste och absolut trevligaste salong www.SalongCri.se
Finns även kort på den hemsidan som ja tagit på en av visningarna som syster Kristina ordnat-även i showen i  Lidköping =)

Nä nog tjötat..nu är de dax att göra lite nytta här!


Hur hamna den här bilden på fel håll, den var inte de i bildmappen? Jaja shit the same.
Detta är iallafall Lina och hennes underbara hund =)

Hoppsan!

Sitter i soffan och lyssnar på oljudet från köket...har en gubbe här som fixar diskhon...behöver ju rensas med jämna mellanrum så de inte börjar lukta älkligt!

Hoppsan fick rubriken bli för ja glömde ju skriva förut om gårdagen....igentligen finns de inte mycket attberätta om den förutom att jag och darlingen tog en dag för oss själva :) Gjorde en god frukost, duscha och små plockade lite...sen tog vi en biltur...haha och eftersom vi inte har en sterio längre så skulle vi installera en annan som han har liggandes i garaget, men som vanligt när vi gör något ihop så funka de inte-de gick åt pipan eftersom ja lyckades smälla av tre säkringar hahaha! Blev iaf en två timmars rundtur i skogen, sinnes sjukt vilken rolig humor vi har tillsammans-särskillt när han har sina förbaskade smällare som en annan barnunge....ni som känner honom förstår nog vad ja menare ;p
Resten av dagen spendera vi i soffan...kolla lite på bilar på nätet och även lite lätt på hustomter, hitta inga lediga där vi vill ha de tyvärr =( Men inga sura miner för det, vi ladda upp med en pizza (den första på nästan 8 veckor), var gott kan ja lova och sen blev de chips o dip till Wipe Out och I, robot...skratta så vi höll på att dö....


Nä nu får ja skärpa mig, tror ja blivit beroende av TURKISKPEPPAR, har tryckt i mig två stycken nu medans ja skrivit de här inlägget och funderar på att ta en trejde...hur normalt är de på en skala då? Ja som inte enst tyckt om de tidigare...men smaken är ju som baken som man brukar säga!

Nu gick gubben, (sprang iväg och talade med honom) och han sa att vi kanske ska få kakla om vårtbadrum =) inte för att ja vill de, trivs bra med de vita kaklet och den svarta inredningen =) jätte mysigt. Men men de är inte än iaf så man kanske hinner ändra lite stil...nää...nog pratat om de!

Nu är de bara ca en timme kvart till min älskade kommer hem...skönt...saknar honom så! Undra vad man ska hitta på för mat tills han kommer då? Kyckling, b-sås och pommes...hmm får nog bli de,snabbt och lätt lagat =)


En sleten kväll på vår guesthouse bar. Blev många kvällar där :)
(Au Nang-Krabi, thailand)


Första dagen på en ny vecka!

Måndag förmidda...och man har redan kommit hem från jobbet. Nu känns det absolut som att semestern är ett avslutat kapitel =( Gud, seriöst...saknar morgorna då man slängde på sig bikinin och bara en sarong över, sen gick man bort till en av resturangerna och åt något gott till frukost-färskpressad frukt och en clubsandwitz...mm. Sen var de raka vägen ner till stranden som gällde...haha vi fick en hel del goa stunder där vi tre....

När ja öppna yterdörren förut när ja kom hem så välde de bara ut post...hatar reklamen!
Men de var en hel del roligt oxå...mina örhängen ja beställde förra veckan och Jonas töjningssmycken hade kommit,
polisanmälan för inbrottet i bilen (torsdagen innan vi kom hem hade de varit nio inbrott i bilar på våran parkering-nästan alla hade sönderslagna rutor-men inte våran som tur va...måste varit små ungar eftersom de var rent svineri, hade snott sterion, kupevärmaren, cdskivor, ett lipsyl, en halsduk och dessutom hällt ut bilschampoo i baksätet-sjukt onödigt) och även mina pärlor ja beställde i fredags =) Har ju som sagt börjat göra lite smycken då ja inte har så mycket annat för mig :p

Nu ska ja ta en bit hallon/blåbärspaj och gosa ner mig i soffan ett tag....får väl se om ja hittar på något radikalt senare =)


Underbar syn att börja en dag med...
Patong (phuket island)

Lördag

Tjo allehopa!

Igår blev de party hos roberts, i stort sett alla var där...riktigt trevligt måste ja säga.
Jonas och tre kompisar åkte till alingsås (eller ja skulle dit men hamna i göteborg på nån krog och fick ta taxi hela vägen hem-lyckat killar :p ) och jag och resten av gänget stanna kvar.
Av lite alcohol blir man allt lite tuffare måste ja säga-höll i en orm :p läskigt som tusan men ändå inte så farligt som ja trodde...den var jätte snäll och lugn =)
Efter en en lyckad förfest drog vi till Krille och festa vidare-tills Svante somna i soffan och ja fick gå hem med honom :p Han skulle ju trots allt sova hos oss.... =)

Idag har vi bara tagit de lugnt och degat i soffan vi tre...förutom när ja bakade en hallon/blåbärspaj och när killarna lagade tacos =) riktigt gött att bara sitta och kolla på medans dom två tokarna förberede allt och duka så fint :p

 Sen har vi ju även haft grannen på besök, har aldrig pratat med honom tidigare men han kom bara in och tjöta som fasen...dessutom var han här fyra gånger! Haha....

Nu sitter vi fortfarande och degar i soffan, ska kolla film och sen dra ut till Svante och bada jacutsi (stavas nog inte så) Blir rätt gött hoppas ja.

Nu måste ja kila...ska ut och röka och ringa emelie som vanligt...rökkompis ;p


FylleLinda....såg nog likadan full ut igår...haha!

Hoppsan!

Hoppsan lotta kan man väl säga...fick lite dåligt samvete nu när ja såg hur många sidvisningar ja haft-fy linda nu får du skärpa dig och skriva lite mer! Lovar att bättra mig!

Men den här gången har ja en anledning till varför de tagit så lång tid. Vi kom hem i söndags vid 1 till lägenheten...var fruktansvärt skönt att hemresan var över och de första ja gjorde var att springa till sängen (hallelulijaaaaa), hade inte fått ligga i den på sex veckor :( Sen spenderade vi dagen med att äta, packa upp, tvätta, kolla igenom all post m.m sen fick de bli en tidig kväll...tidsomställningen är ju 7 timmar bakot i tiden så vi var rejällt trötta redan klockan 21.00 här :p


Måndagen spenderade vi med jonas familj...jonas fick reda på hur hans morfars bortgång hade gått till m.m...ingen rolig dag...även den dagen la vi oss tidigt eftersom vi skulle upp i tid.

Tisdagen: Gick upp tidigt och åt, sen gjorde vi iordning oss för begravningen. Första gången ja var på en begravning, inte allst kul. Men måste säga att det var väldigt vackert...usch, lipa jätte mycket.... Jonas har aldrig varit så fin i mina ögon, åh han är min lilla gos...och hans familj....mm finns inga ord!

Onsdagen: Åkte jag och min darling till Lidköping, fikade med sebbe och var snabbt hos tandläkaren...sen blev de en sväng upp till suzanne oxå =) var så himla länge sen....ritigt kul att ses igen, och lilla nora-gud vad stor hon har blivit! Hihi hon mindes mitt namn trots att  vi inte setts på många månader. =) Efter det blev de en sväng till vara, hämta upp kenny och åkte till min mor-kikade även på kennys bil som ja kanske ska köpa...efter en gosstund med familjen åkte ja in och hälsa på sandra (saknar henne jätte mycket trots att vi umgåts 24-7 i sex veckor) och lilla blonda emelie =) Även tobbe/nick fick besök av oss....=) Måste säga att de blev en heldag av åkande och massssa tjöt =)

Torsdagen: Jonas började jobba igen, så ja var själv hemma hela dan. Kändes som en evighet...men tiden gick ganska fort ändå eftersom ja sov ut hela tidsskillnaden till singapore, smart va :p så nu är ja i Sveriges tid igen =) haha!
Har verkligen blivit bortskämd med min darlings närvaro tror jag, kände mig  jätte konstig utan honom...jobbigt men ändå väldigt mysigt, vi är som två nyförälskade fjortisar igen =)

Fredag: Japp då har ja kommit till idag, alltså fredagen och idag har ja inte gjort så mycket. förutom att ätit, betalat vinnande aktioner på tradera =) jippi. varit ute en sväng och kollat hos frisören om lediga tider...vill hitta på något drastiskt med håret :p Och även köpt ett hår spray, mitt var ju slut...och måste ju ha de tills ikväll-pernila fyllde år i onsdags och bengtsson fyller år idag så de är party på gång =) Men är ändå lite knäckt, för ja hade planerat att ha en av mina nya klänningar på mig ikväll, men igår när ja klev ut ur duschen och torka mig på bröstkorgen så gled handduken bara bort, vad fan tänkte ja och kolla i spegeln och gissa vad ja såg-jag flagar som bara den! Det konstiga är att varken jag eller Jonas brukar flaga, och vi har inte bränt oss där nere heller....men vi tror att det är sveriges torra klimat som gör det =( även sandra har blivit utsatt för detta, så kraftigt att vi gett henne ett nytt smeknamn-SKORPAN =) hahahahahaha! Love you :p Jaja nog om det, sitter och väntar på att min mor ska komma, även mormor och mina tre små älskade småsyskon stella, max och nick =)ska tjöta miassa skit och funderar på om ja ska baka en hallon/blåbärspaj tills dom kommer eller om barnen ska få hjälpa till ist...hmm får se vad ja bestämmer mig för :p

När jag fått alla bilder, lovar ja att jag ska skriva veckovis vad vi gjorde i Asien, mycket roligare om ja kan lägga upp bilder till de ja skriver så ni får se det =) Hämtade ju cdskivan i onsdags hos sebbe men glömde den i mammas dator efter vi kollat på bilderna men hon kommer idag så hoppas inte hon glömmer den bara.

Nä nu måste ja kila och börja plocka i ordning är lite grann så mormor inte får en chock :p
puss puss


Två blekfisar i början på semestern. (Phuket-Patong)

40 graders förändring!

Nu är jag hemma igen mina kära vänner!
Hinner tyvärr inte skriva så mycket mer just nu men ville
skriva en rad och säga att ja överlevde flygningen iaf!
I morgon hoppas ja att ja får tid över att skriva om vad vi
upplevt och gjort.

Måste dra nu men slänger in en bild eller två.


(Kao Lak stranden, riktgt lång, bred och vacker...kan inte förså att den var värst drabbad
av tsunamin i hela thailand. Fasansfulla bilder man fick se därifrån.)

RSS 2.0