Pemelie och Lindali!

Ja nu sitter ja o emelie i soffan och väntar på min kära josé ska komma hem!
Han har varit hos sin far och hjälpt till lite extra :p Ska gå till affären och köpa lite gott gott till kvällen...ska ju bli en liten och gemytlig spelkväll idag =) lite monopol, poker och god mat, de där med några glas vin som ja skrev igår hoppar vi över efter gårdagen-mohaha! D blev ju en trevlig utgång på värdshuset med lite sncka och dansstunder...men lilla jonas han fick ligga hemma och krya på sig, hade 39graders feber stackarn...de pendlar hela tiden för honom :/

Åter till kvällen, hmm jo vi ska oxå försäka hinna färga emelies hår =) får se hur de går :p
Sen är det ju Earth Hour ikväll så vi får ju släcka ner allt medans vi spelar, men har ju laddat upp med värme och blockljus så de är ju lugnt...blir ju ännu mysigare =)

Hoppa över knallelandsresan idag, var lite för bakis för att våga köra dit...så vi tar de imorgon istället! Blir trevligt med en tjejshopping...trevligt!

Nä nu måste ja kila så vi kan få tummen ur någon gång, har bara degat framför tv:n och kollat på hyrfilm Don´t mess whit Zhoan hete den, jätte sjuk film med överdrivna effekter..men visst fasen skratta ja som fan ändå! Brukar inte tycka om sådana filmer men värd att se ändå...

Ha de bäst allehoppa!

p.s Hoppa salla är med mellan halv nio och halv tio på earth hour ikväll...tror inte de gör såå jäkla stor skillnad för vårt jordklot (eftersom de redan håller på att gå åt skogen med den) men är ju alltid bra att försöka bevaraden till våra barn för som man brukar säga Vi äger inte jorden, vi har bara lånat den av våra barnbarn!

Lämna ett spår
Postat av: sandra

nu e det nog du som får uppdatera,, vart inne o kollat på din typ 200 gånger,, hehe löv u Pösssar

2009-03-30 @ 14:22:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0