Tisdag!

Ännu en dag man väcks till liv utv att jobbet ringer och behöver folk-och de snabbt! Blää hatar att rusa upp och slänga på mig kläderna...hela jäkla dagen blir försörd. Låter kankse som att ja inte vill jobba men de vill ja verkligen...men då vill ja veta de en dag innan så man kan lägga sig i tid och ha allt i ordning för morgondagen så som matlåda, jobbkläder m.m
Ska bli skönt nu när ja troligtvis ska få ett fast schema igen...blir bra de =) Men nu är denna jobbdagen gjord och fick även en tid för imorgon.

En annan sak som får dagen att bli toppen iallafall är min lycka över Emelie, shit kan inte med ord förklara vilken lättnad och glädje ja känner =) Rock on bruden! hihi....känns som en evighet fram till helgen då ja ska kidnappa dig!

Sitter och försöker få tag på Lina, måste kolla med henne om ja ska ta frisörtid åt oss nu på fredag...har fått för mig att hon inte kunde den här veckan men är inte säker så ja måste kolla upp de innan ja verkligen har bokat tiden. Men de är ju inte hela världen om hon inte kan på fredag, fanns ju tid nästa torsdag oxå =)
Alltid lika kul att ta en dubbeltid hos syrran och ta med Lina...blir ju massa skvaller, tedrickande och skratt...bara älskar mina älskade systrar!
Förresten kolla in hemsidan till Sveriges mysigaste och absolut trevligaste salong www.SalongCri.se
Finns även kort på den hemsidan som ja tagit på en av visningarna som syster Kristina ordnat-även i showen i  Lidköping =)

Nä nog tjötat..nu är de dax att göra lite nytta här!


Hur hamna den här bilden på fel håll, den var inte de i bildmappen? Jaja shit the same.
Detta är iallafall Lina och hennes underbara hund =)

Lämna ett spår

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0