Hoppsan!

Sitter i soffan och lyssnar på oljudet från köket...har en gubbe här som fixar diskhon...behöver ju rensas med jämna mellanrum så de inte börjar lukta älkligt!

Hoppsan fick rubriken bli för ja glömde ju skriva förut om gårdagen....igentligen finns de inte mycket attberätta om den förutom att jag och darlingen tog en dag för oss själva :) Gjorde en god frukost, duscha och små plockade lite...sen tog vi en biltur...haha och eftersom vi inte har en sterio längre så skulle vi installera en annan som han har liggandes i garaget, men som vanligt när vi gör något ihop så funka de inte-de gick åt pipan eftersom ja lyckades smälla av tre säkringar hahaha! Blev iaf en två timmars rundtur i skogen, sinnes sjukt vilken rolig humor vi har tillsammans-särskillt när han har sina förbaskade smällare som en annan barnunge....ni som känner honom förstår nog vad ja menare ;p
Resten av dagen spendera vi i soffan...kolla lite på bilar på nätet och även lite lätt på hustomter, hitta inga lediga där vi vill ha de tyvärr =( Men inga sura miner för det, vi ladda upp med en pizza (den första på nästan 8 veckor), var gott kan ja lova och sen blev de chips o dip till Wipe Out och I, robot...skratta så vi höll på att dö....


Nä nu får ja skärpa mig, tror ja blivit beroende av TURKISKPEPPAR, har tryckt i mig två stycken nu medans ja skrivit de här inlägget och funderar på att ta en trejde...hur normalt är de på en skala då? Ja som inte enst tyckt om de tidigare...men smaken är ju som baken som man brukar säga!

Nu gick gubben, (sprang iväg och talade med honom) och han sa att vi kanske ska få kakla om vårtbadrum =) inte för att ja vill de, trivs bra med de vita kaklet och den svarta inredningen =) jätte mysigt. Men men de är inte än iaf så man kanske hinner ändra lite stil...nää...nog pratat om de!

Nu är de bara ca en timme kvart till min älskade kommer hem...skönt...saknar honom så! Undra vad man ska hitta på för mat tills han kommer då? Kyckling, b-sås och pommes...hmm får nog bli de,snabbt och lätt lagat =)


En sleten kväll på vår guesthouse bar. Blev många kvällar där :)
(Au Nang-Krabi, thailand)


Lämna ett spår
Postat av: sandra

Första pizzan på 8 veckor?? Nu ljög du allt;)

2009-03-09 @ 16:18:39
Postat av: Linda R

Hehe nej för man kan inte kalla pizzorna i asien för pizzor :p du om nån vet väl att ja inte ljuger...hihi bönana!

2009-03-09 @ 19:46:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0