Ännu en vecka har gått!

Ännu en vecka har gått och kommer ej åter :p
Måste säga att ja haft en toppen helg med min darling och emelie..lite seg men de är för att vi varit såå inihelvetes lata...hihi bara degat typ!

Lördagen blev inte som vi planerade med var mysig ändå, särskiltt med alla ljust tända under earth hour =) vi tog en sväg ut till kungen av kvinnestad och drack  kaffe och tjöta lite, hehe emelies reaktion på middel of nothing är förstås en reaktion man får ofta när man åker dit...bara massa skog och åkrar man åker förbi mentycks aldrig komma fram :p haha hon sa att hon förstod hur sandra måste känt sig när hon "vaknade upp där"-hihi men vi stöttar dig gumman, vår aldelles underbara sandra :p hihi....

Söndagen vakna vi upp, jätte sega men drog iväg till borås, bara ja o emelie...kom iväg 25 miunter senare än planerat (tänkte åka vid tio) men iväg kom vi...och när vi lyssnade på radion så fick vi en aha-upplevelse...hahaha vi hade glömt ställa om klockan så vi hade visst kommit iväg en och en halv timme försent!

Men de gjorde inte mig något iaf för de blev ändå en väldigt trevlig shoppingrunda i borås =) älskar knalleland för där finns allt på samma område, alla bra affärerna samade!

Emelie hittade väl sig  i stort sett en helt ny garderob :p haha mycket finfint tycker ja...och även två par skor...men eftersom den tösen är så kräsen så hitta hon inte ett tredje par (trots att man får de tredje på köpet!) så då fick ja ta ett par...hihi så söt! Så nu har ja ett par skit snygga vita högklackade skor oxå =) Älskar dom!


Efter borås rundan blev de kalas för jonas lillasyster som fyllde 16...trevligt med en famijestund faktiskt...skämt och assa skratt hördes. Men när man kom hem så blev man orolig när inte emelie var här...men hennes grejor...hm den lilla flickan kan busa hon :p haha!


Idag har vi inte heller gjort något förutom att ha grejat me datorn och tjötat som vanligt...bönan är ju så haj på datorer så hon fixa mig en ny brandvägg-tack för det! Sen fick ja hjälpa henne ut till bilen när monika kom o häma henne...var ju lite mycket påsar att bära och inte mindre än FEM PAR SKOR! Hahaha hon är galen :p

Efter emelie hade åkt kom jonas mor o syster hit och tog en snabbdusch, troligtvis den sista nu för
min älskade har snart gjort klart badrummet....och igår smygkikade ja lite och fasen vad snyggt de blivit redan nu!! Darlingen är duktig han!


Nu har ja just gjort iordning köttfärsås och makaroner, mumma! Ska strax iväg till jobbet, ska jobba ikväll :( trökigt! Tanten hade tydligen ringt mig tre gånger i morse mellan sex och halv sju men ja vaknade inte! Shit ja som JÄMT vaknar telefonen ger de minsta ljud ifrån sig. trött som en kossa kankse :p Men vaknade så fort emelie bara öppna dörren för att komma in o väcka mig :p man väljer tydligen sina tillfällen =)


Hinner inte lägga upp något kort men gör de sen eller imorrn :p För nu bär de iväg mot jobbet :p
Puss hej!


Lämna ett spår
Postat av: Emelie

Det va en trevlig helg.. Och dagen i borås va underbar.. Men fick fan ångest efter allt jag handla =( Tack så jätte mycket för hjälpen.. Puss

2009-03-31 @ 12:11:54
URL: http://anniesmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0