Lördag

Tjo allehopa!

Igår blev de party hos roberts, i stort sett alla var där...riktigt trevligt måste ja säga.
Jonas och tre kompisar åkte till alingsås (eller ja skulle dit men hamna i göteborg på nån krog och fick ta taxi hela vägen hem-lyckat killar :p ) och jag och resten av gänget stanna kvar.
Av lite alcohol blir man allt lite tuffare måste ja säga-höll i en orm :p läskigt som tusan men ändå inte så farligt som ja trodde...den var jätte snäll och lugn =)
Efter en en lyckad förfest drog vi till Krille och festa vidare-tills Svante somna i soffan och ja fick gå hem med honom :p Han skulle ju trots allt sova hos oss.... =)

Idag har vi bara tagit de lugnt och degat i soffan vi tre...förutom när ja bakade en hallon/blåbärspaj och när killarna lagade tacos =) riktigt gött att bara sitta och kolla på medans dom två tokarna förberede allt och duka så fint :p

 Sen har vi ju även haft grannen på besök, har aldrig pratat med honom tidigare men han kom bara in och tjöta som fasen...dessutom var han här fyra gånger! Haha....

Nu sitter vi fortfarande och degar i soffan, ska kolla film och sen dra ut till Svante och bada jacutsi (stavas nog inte så) Blir rätt gött hoppas ja.

Nu måste ja kila...ska ut och röka och ringa emelie som vanligt...rökkompis ;p


FylleLinda....såg nog likadan full ut igår...haha!

Lämna ett spår

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0