Gäst inlägg av Thilda!

Hej allesammans!!

I Lördags var det äntligen dax för våran älskade Lindas möhippa!! Efter otroligt mycket planering, ändring av planer & många långa samtal så blev det iallafall att vi tjejer: Jag( Mathilda), Sandra, Pernilla, Ewelina, Lina, Elin & Sofia träffades vid kvart i 9 på Vårgårda tågstation & hade en snabbgenomgång! Efter det åkte vi i samlad trupp hem till blivade herr & fru Hultèn! Dom låg självklart kvar i sängen & sov... Där springer vi upp i trappan & in i sovrummet och skriker MÖHIPPA!!! Medans Linda skriker neej & drar huvudet under täcket så ligger lilla sötnosen Milicia & tittar på oss precis som att detta händer varje Lördag=)


Linda Fick veta att hon har 45 minuter på sig att vara klar för avgång, så vi klädde henne i rosa tyllkjol & rosa prinsesskrona! Sedan åkte vi iväg till borås ( självklart fick Linda ha ögonbindel på sig).
På knalleland mötte vi upp Kikki & där började uppdragen=) "Lindas fyndlåda" va de som gällde då, och den va fylld med skitsaker som hon skulle sälja bla toapapper, ob, shampoo & hästsko, diskborste, disktrasor, örhängen, halsband, armband, en tom cola burk, nåldyna, en gamal dyna man sätter örhängen i, med mera!!

Mitt i allt när står vi vid en scen utomhus så ropar killen i mikrofonen upp Linda på scen & säger att de e dax för stripparobic & Linda fick vara instruktör=) hahaha, hon va så nervös då! Men jag är så jäkla imponerad av henne som fixade detta galant, dock inte mycke stripp mer än att skorna åkte av :P
Sen var det lite små uppdrag där mitt i borås också som band annat få 3 autografer av tre män över 40 på 1½ minut, fixa gratis hamburgare inne på MC Donalds, be någon tjej inne på Gina Tricot att klippa bort Lindas troslapp, fota så många som möjligt med hennes fluffiga prinsseskrona m.m


Sedan åkte vi vidare för att åka gocart i en timma, Linda va ju grym-kom 2:a med bara någon hundradels sekund ifrån ettan Lina!

Efter detta va det dax för lite lyx på relaxen med skumpa, jordgubbar, bubbelpool & mat... Det blev en väldigt massa tjejsnack där ( vad nämns inte här) !! Skvaller skvaller =)

Efter detta var det dax för en dusch & vidare till Kikkis salong där vi alla fick sminka oss, fixa hår & byta om till 50-talister då detta skulle vara kvällens tema! Linda fick självklart ha kvar kronan oxå plus en rosa stor slöja( Såå Vacker va hon)...

Mycket vin & öl blev de under tiden där, även god mat=) Det var så mysigt att sitta där inne på salongen med tända ljus, champange och tilltugg i en stor ring och bara skvallra vidare om det vi pratade om på relaxen =)


Efter detta var det dax att beställa en taxi till Grand! Och där fick vi ett bord & beställde in skumpa & andra gottigheter! Och självklart så fick Linda massa uppdrag, typ fixa dj:s nummer utan att fråga efter det, klippa kalsonglapp, fixa gratis drinkar och den första fixade hon på mindre en minut(!) sen så skrevs massor upp på en "nota" för möhippegänget men något sådant fanns ju inte haha, styla tjejer inne på toaletten, dansa "följa john" på dansgolvet-självklart i ledning av Linda, och fixa autografer på kroppen ( tror inte man såg speciellt mycket hud av linda efter  alla namn;))!
Sen ska vi nog inte nämna hur mycket eller lite som fanns kvar utav Lindas strumpbyxor och hur det gick till nämner vi inte här. Haha så coolt!

Hela dagen gick otroligt snabbt & de dröjjde inte länge innan det stängde! Så vi blev hämtade allihopa & hemma va ingen försen på morgonkvisten!!  Och ingen av oss hade nog en härlig söndag, då det blev otroligt mycke alkohol !!


Sen finns det ju självklart lite som här är hemligstämplat denna kväll;) mohahaha.....
Tror hur som helst att Linda va väldigt nöjd med denna dag/kväll/natt! Hoppas verkligen det iallafall!!

Ett stort tack till DIG LINDA för att du är så underbar!!!


Puss & kram // Mathilda

Lämna ett spår

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0