FIT FOR FIGHT!

Så gött...nu är datorn lagad!

Killen ringde mig, kom hit...plockade ner datorn i molekylstora delar, byte hela moderkortet, skruva ihop den, drack kaffe och drog sen!!!!! Fan den extra summa som vi la ut när vi köpte datorn är helt klart intjänad igen =)
Han berättade att om man ska köpa ett moderkort kostar det minst 3-4000 kr...plus en avgift för att byta de...men dom gjorde de gratis =) och de kommer dom göra de närmsta två åren om något händer igen!! Så alla där ute som ska köpa nya datorer-KÖP FRÅN DELL! De är helt klart värt varenda öre!

Nu sitter ja i soffan med en kopp te och datorn i knät samtidigt som ja kollar på vänner...så bra program alltså! Blr väl till o börja laga mat snart...men ska kanske slå en pling till emelie igen (har ju bara pratat i typ två timmar redan eller något) nu nr ja ska röka snart...hihi bra ursäkt va :p

Har inte så mycket att skriva om, förutom att ja har lite aningar om vad som håller på o ske, är lite nervös inför det men vem vet-kan ju kankse vara de bästa i världen oxå! :p Plus att ja typ hela morgonen har sutit o sökt på internet efter resor. Har kommit mer o mer in på att göra en busssresa med mor o c/o ist för att flyga....är ju bättre när man har me sig två barn som skulle uppskatta alla pauser o så...är ju så tråkigt att sitta på ett plan i flera timmar för dom. Men vi får se...någon som har ett förslag på nån resa?

  



Dessa 3 lovley things är mina sista tre inköp...om man bortser från xboxet som kommer på posten imorrn =)

Kom på...sitter o väntar på ett speciellt paket...hoppas de kommer på fredag...annars är de väl här senast måndag!! Världens snyggaste, coolaste, sötaste och häftigaste klänning-är så lycklig!! Vet inte om ja kommer lägga upp en bild här, vill ju inte riskera att någoon annan blir förälskad och köper en likadan :p köpte den som nyårsklänning, men kommer troligen inte kunna vänta ända tills dess på att få använda den!!
 Tror ja blivit en shoppaholic-åtminstonde enligt jonas ord! Får ta o skärpa mig nu! Menar seriöst... Fick lönebeskedet på posten idag, fick 3800 mer än ja trodde, och direkt hoppa de upp massa tankar på vad ja vill köpa...men om ja gör de riskerar ja väl att bli utsläng av Jonas :p nää inte så allvarligt kanske men han tyclker ju att ja ska spara inför de kommande resorna nu i höst...hmm ja borde inte ha hand om mmin ekonomi!!!!

  
Vet att de inte är världens snyggaste bilder, men har ju glömt o visa att ja klipp o färgat håret =)
Skit snyggt när man har luggen nere, färgen är lagd på ett sätt så de ser ut som man har as tjockt hår, fräckt!
Men imorrn ska ja till borås och klippa luggen igen, har vxt fort som fasen, har sne lugg nu men ska klippa en rak imorrn :)
Over and out!!

Lämna ett spår

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0