Superkul!!

Gårdagen startades med en frukost bestående av smörgåstårta!! Mumsmums...kan la inte bli bättre?
Sen när ja hade grejat o donat här hemma så blev de en biltur till kusin Emma för att kolla in mitt lilla kusin barn för första gången! Och lilla Edwin var fantastiskt söt! Liten som en docka och hade stora blåa ögon! De har emma och matz lickats bra med måste ja säga!

Sen på kvällen åkte ja o hämta upp mathilda, sen hämta vi lite utröstning och sen drog vi till Alléhallen! De va nästan lite deja´vu att gå in i omklädningsrummet och sen komma ut i sargen igen...presis som mellan 7-9:an...haha! Fasen vilken otrolig lycka de var i kroppen, benen ville bara hoppa och springa på mig!! ÄLSKAR INNEBANDY! Var riktigt kul att de var så många som kom, totalt 24 tjejer (!) trodde inte att intresset skulle vara så stort men lyckligt vis så var de de! Och många av dom är ju från våran förra klass =)
Så nu kör vi varje måndag ett par veckor och känner oss för o sen ska vi bestämma om vi ska skaffa licens för att tävla, köra intärn matcher eller bara skojtränna för att komma igång...ska ju även försöka fixa lite fler tider per vecka ooxå...men får ju vara en lugn start...man känner ju träningsvärken idag om man säger så :p

Älskar farten, ljudet, hjärtat som pumpar, fotarbetet...ja allt!


Och så förresten, igår beställde ja ett XBOX 360...men massa spel, kontroller och guittarhero =) Kommer väl med posten om en vecka troligen så de kommer bli nice nice nice!!

Nä nu har ja dragit ut på frukosten för länge...magen börjar kurra alldels för mycket!

Lämna ett spår
Postat av: Jennie

åh xbox :D guitarhero är riktigt kul, man blir typ beroende och kan sitta i flera timmar^^ Man tänker hela tiden typ, bara en låt till, haha :D

2009-09-24 @ 14:09:27
URL: http://jenniesays.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0