Envis som sin far?

Idag är det 14 dagar övertid för min lilla krabat i magen...tror nog att den är envis som sin far hihi =)
Va på kontroll igår och allt såg bara bra ut...så de är bara vänta o se vad dom säger på kontrollen imorgon igen...tror iochförsig att det inte hänt så mycket för jag tycker allt känns "som vanligt"... Dock så verkar det på alla andra som att dom fått nog på väntan och tjötar nästan hål i huvudet på mig, när kommer den, när blir ni igångsatta, herregud nu får den komma, stackars dig, m.m m.m är kommentarer jag får hela tiden...men ärligt talat så är det inte så jobbigt som alla sägar....Känner att "den kommer när den kommer" och känner sig redo...
Men om det inte har hänt något imrogon så får vi en ny tid på fredag förmiddag för samma bedömning och blir vi inte igångsatta då så får vi ett datum för att bli det-känns llite läskigt tycker jag men samtidigt så börjar ja bli väldigt nyfiken nu på hur dne ser ut! Vi fick ju kolla på ultraljud igår och då fick man en klar bild på ansiktet framifrån...eller ja från näsan och nedåt...och herregud-ja tyckte de såg exakt ut som jonas...så troligen har den pappas fina och pussgoda läppar =)

Igår så blev förövrigt elektrikern klar här hemma så nu har ja massa dimrar på de ställena ja vill, lampor är flyttade, kontakter lika så, mototvärmaruttag fixade och diverse annat är utbytt...så nu är det ENBART alla lister i taket och bröstpanel kvar...men de kan man ju leva utan ett tag...just nu är ju bebisen och uppackning av alla lådor viktigare.
På eftermiddan kom mathilda hit igen (jippi!) och sne något senare kom även emelie och tindra hit =) Fasen vad den lilla tösen hade växt!! Och hon tjatrade som en liten pratkvarn oxå...så himla söt....klappade på magen ett par gånger oxå gjorde hon-lovade att hon skulle få leka med bebisen när den är här... Va väldigt kul att träffa dom två-alltid så mycket tjöt och skratt =)

Nu ska ja o tildis GÅ till affären...har redan varit på promenad en gång idag men nu vill man ju att något har hänt till nästa kontroll... ska laga ungstekt lax med hemma gjorda klyftpotatisar idag-mmmm så gott!!
Ha de bäst allesammans...för de tänker jag har =)



Lämna ett spår
Postat av: Anonym

hallåååå vad händer?!?!?! uppdateraaaa!!

2010-11-03 @ 14:20:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0