Tjoho!

Äntligen är det kväll igen...vi har blivit helt frälsta i serien Tre Kronor som vi håller på o plöja igenom, blir typ 2 avsnitt per kväll =) Så ja kan erkänna att det är svårt att vara hemma på dagarna utan att "fuska" och kolla på ett avsnitt...men då skulle väl jonas gå i taket hahaha :p

Imorgon så är det "tjejdag" igen =) Så jag ska ut till emtunga och leka med Sandra, Sanna och så skulle jennie varit med men hon har tyvärr blivit magsjuk...och då vågar jag mig inte dit...är livrädd att lillan ska få magsjuka... Men det blir nog trevligt med bara oss tre...sen skulle nog Emelie komma en sväng oxå efter jobbet =) Sen vet man aldrig om Sandra hedlund är hemma imorgon, vore väldigt trevligt astt träffa henne-va ju verkligen en evighet sen!! Blev chokad då hon hörde av sig i förra veckan =)

Nu måste jag dra så vi äntligen kan sätta på ett avsnitt...eller ja vi ska ju titta på sveriges värsta bilförare förast...sikka idioter det finns! Är ju skrämmande att man möter dom på vägarna!!
Kan även tipsa er om en sida som man får gratis spotify premium-utan reklam avbrott alltså!! Det ända man behöver göra är att ta del av ett gratis erbjudande...man kan välja mellan massa olika men ja valde en bok som ja kan koppla av med på kvällarna =) Så klicka på länken nedan om ni är intresserade!!

http://www.streaminvite.com/ref/31376


Lämna ett spår
Postat av: Jennie

Tycker det är skittråkigt att man ska gå och bli sjuk.. Hade sett fram emot imorgon men de kommer väl fler dagar.. :)

2011-01-27 @ 20:43:45
URL: http://jenniesays.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0