Fredag!

Gött de är redan fredag igen =) dock är ju inte solen frame men de
låter mig inte hindras från att använda vårkläderna-mohahaha!

Igår  var en lååång dag :p åkte ut till jonas när han jobba och kika på badrummet och kaklet...fy fan säger ja bara, de är tur att ja har en så duktig pojke som kan fixa iordning  vårt hem sen...kommer ju bli såå snyggt!
Medans han hade en timme kvar så passa ja på att tvätta bilen igen...blev skit bra-tills jonas fick köra fram och tillbaka när vi åkte till alingsås och shoppa lite....fasen...blev skit arg och sa att han skulle tvätta men de vet vi ju alla u de slutde haha! Han tror ju att an är en rallyförare så då blir bilen som den blir!
Efter alingsås så åkte vi upp till bengtsson och kika när dom greja med lastbilen en stund och sen skulle vi skriva in sterion i min bil..hmm ja de gick ju som de gock...så efter 3-4 timmar så åkte vi därifrån utan att ha lyckats..haha men sen fixa ju ja allt...som ja säger så är ja ju lösningen på alla problem =)

Nu ska ja åka och hämta upp kimmie för att sen åka in till vara och ta en fika med emelie och sandra =) ska bli mysigt tycker ja =) sen åker vi (ja o kimmie) vidare till lidköping en stund...får se vad vi hittar på efter de...man vet ju aldrig med oss ;p

Ha de så gött!

Lämna ett spår
Postat av: sandra

du kunde ringt o sagt att du inte skulle komma,,,, puss

2009-04-03 @ 15:47:16
Postat av: sandra

du kunde ringt o sagt att du inte skulle komma,,,, puss

2009-04-03 @ 15:47:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0