Shoppingdax!

Ja idag ska de stor handlas-mat! Kan säga att de behövs, har aldrig haft så lite i frysen som i daxlaäget...pinsammt ju! Men nu ska vi komma igång med våra normala rutiner sen resan och en av punkterna är att storhandla och sätta in pengar på vårat gemensamma konto...blir gött att allt återgår till vad man är van vid...Men samtidigt är man fortfarande såå lat sen resan-blev ju rätt bortskämda där när de handlar om att städa, diska och tvätta sina kläder...de fick man ju ordnat åt en medans man låg på stranden eller red elefant :p hahah men nu har herr latmask och compani dragit!!

Idag har ännu en dag bara rusat iväg, har mestadels tjötat med emelie i telefonen medans ja legat på balkongen och löst korsord-börjar bli riktigt haj på det :p hahah tantvarning! Men kusinen emma har ju varit här en sväng, möte upp henne när hon sluta jobbet och då gick vi hem till mig och sen följde ja henne till tåget när de var dax för det!
Verkar som om de blir casa på lördag, emelie släppar näst intill dit mig :p Kvittar vad j säger så övertalar hon mig iaf, hon är duktig på det =)

Imorgon kommer min andra love hit-sandra =) ska bli kul, ska ta en lång promenix i skogen, tjöta massssssa skit och sola i detta underbara väder! Solen skulle ju inte titta fram innan fredagen enligt vädertanten på tv men thji fick hon, den kom redan idag =) Men ja hoppas att de stämmer de hon sa om helgens väder-16-20grader!! Fasen va gött de vore =)

När som helst har älsklingen duschat klart och då blir de alingsås som gäller! Ska sno bilnycklarna från honom så att ja kan köra-mohaha! Så ond ja är :p Nä han brukar faktiskt låta mig köra, han tycker de är gött att luta sig tillbaka och njuta säger han haha!
Och på tal om det, så var ja på pressbyrån efter att ja hade följt emma till tåget och skulle köpa cigg, red bull och läkerol och då fråga han mig om leg! Jajaj de händer väl 1 av 10 gånger så helt förvånad är ja ju inte, tycker de är synd att dom inte håller bättre koll för man vet ju själv hur de va när man inte var 18, alla kunde ju köpa ändå! Men åter till saken, när ja lämna fram leget så häpnade han och utbrast-Har du körkort,klarade du de? Öh vaddå...varför säger han så egenligen, ser ja ut att vara en trafikfara?! Haha så kan de vara....

Nu ringde emelie igen....som vanligt =) förstår inte vad vi pratar om hela dagarna (eller jo de gör ja men de säger ja inte här :p ) men trevligt är det, ett par timmar om dagen, är bra för magen =)

Nu är min Jonas färdig =) så nu kilar ja :p
 ←♥→
Våra otroligt roliga bilfärder :p

P.s, har inte lagt upp bilder sen förra helgens bus med sandra o jonas o alla andra men de kommer...kan göra de imorgon :p D.s

Lämna ett spår
Postat av: Emelie

Ja, vi har massor att prata om =) hihi.. Puss

2009-04-23 @ 20:13:09
URL: http://anniesmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0