Rawai!

Hej hopp allesammans!
Just nu sitter ja i rawai, just under phuket-fantastiskt fint ställe!
De två tre första dagarna spenderade vi i bangkok, en fruktansvärt stor stad! När vi flög in över huvudstaden s¨var de klart väder och så l¨ngt ögat kunde nå åt alla håll så brede sig den gigantiska staden ut sig, cool syn! Men efter all tuktuk åkande båt en sväng på seaworld(där vi såg massor av hajar, stora rockor, jättesköldpaddor och klapade en pytonorm) så tyckte vi  att vi var klara och bokade en nattbuss till phuket, vilket visade sig vara en mardröms resa med ingen sömn-då hade vi inte sovit bra de sista tvä nätterna innan heller.....vi fick vänta på massa byten, de tvinga oss betala flera gånger och dessutom kom vi inte fram till rätt stad! Men de ordna sig, träffa två killar från ludvika som vi käka med och sen spenderade vi äntligen "första" dagen på semestern med sol och bad i havet =) Och sen när vi bränt oss tillrökligt så kom vi äntligen fram till tommy, där vi alltså är nu =) Har tillbringat dagarna med att sola, bada i havet, snorkla (har sett masssssor av häftiga fiskar i alla möjliga olika storlekar och fårger) äta, dricka öl och upptäkt olika lokala barer, badat i en fantastisk pool (tommys vän, lotta engbergs ex man håller på och bygger ett lyx villa område hår, och där får vi bada när vi vill) och dessutom har vi åkt massssssor av eumope....man kan inte ta sig fram på något annat vis här, eller jo men de är krångligt-så vi har hyrt två stycken....lite läskigt med vänster trafiken bara :p och idag har vi dessutom varit och kollat på big buddha of phuket, bara 45 meter hög! shit med var cool, låg längst upp på ett berg...vi blev även välsignade av en munk som hela os med vatten som han skvätte medan han rappla massa konstiga visor...skumt men de kändes riktigt bra faktiskt!

Nää nu måste ja fixa min kamera, måste töma den, har tagit trehundra bilder redan....och ja är super trött, måste sova snart för vi ska upp på en utflykt imorgon till korallön...ska snorkla från båten! Sen blir de av att tvätta och sen lägga sig tidigt imorrn, åker ju vidare tidigt som tusan till krabi på lördag morgon med båt...måste ju börja dra oss mot gränsen till malaysia snart.

Patong beach
villa området
 uppe på buddha berget!

Måste bara påpeka att maten inte riktigt faller mig i smaken här, allt är väldigt stark och de som inte är de är seafood, alltså fisk, räkor, musslor m.m inte min starka sida...men ja har testad och en av rätterna var jätte god-trots måååånga tvek att enst smaka :p
 Som ni kanske förstår så såg de inte så gott ut med skin, huvud och stjärt kvar....plus att ja inte är något fan av seafood....men gott got var de!

Har massa fina bilder (och roliga från vaåra utekvällar, men de är riktigt segtatt ladda upp så ja tar de en annan gång)

Lämna ett spår

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0